Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Hellosztok.
Par napja 1 A4TECH R7 Power Saver bill+eger parosnak vagyok a _boldog_ tulaja. Semmi gondom sincs vele, sot, elozo utan, nekem ez eleg modern es uj dolognak tunik, sok mindent lehet vezerelni egerrrel is mar de van 1 kis apro problemam. Ugyanis kozepen van az office gomb, na most be van allitva adott egermutato sebesseg, legyen ez az ertek 1. Ha megnyomom 1x a Office gombot az egeren, akkor egy kicsit gyorsabb lesz az egermutato sebessege, legyen ez 2, ha meg1x akkor meg gyorsabb legyen ez 3, es ha meg1x akkor ujra gyorsul ez 4 (igaz ez se olyan hude gyors, kb. eredeti beallitas 3x-osa), ha meg1x megnyomom akkor visszaall eredeti sebessegre amit bealitottam, azaz 1-be, aztan 2, 3, 4, aztan ujra 1.... es igy tovabb. Na most a kerdesem az, hogy ez mi a fene? Csak nem orokolte az X7-estol, vagy ez vmi hiba, vagy lehet az a baj, hogy uj cucc feltelepitese utan szedtem le a regi cucc driveret (bar az egeret nem tudtam mert az is A4tech volt) es ebbol vmi kavarodas van?! Vagy ez normalis jelenseg?
Amugy mindenkinek ajanlom aki regi es magyar elosztasu/kiosztasu desinges vezetek nelkuli egeret es billt akar, nagyon uber f@xa, en teljesen el vagyok ajulva tole! Es viszonylag olcso, brutto 9200 Ft. Nincsenek ormotlan nagy gombok, egyedul nekem az levagott feju enter a fura folotte az ű billel, ugyanis elotte angol billem volt. (bar megfelezhettek volna azt az ű betut az enter helyett
Segitsegeteket elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest