- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Sziasztok! 2 éve vettem egy ebbe a kategóriába tartozó tökéletes egeret!!! Imádom! De mióta új gépet vettem, valamiért mindíg kifagy, előre meg nem jósolható időkben... Másik gépen nem okoz ilyen problémát! Próbáltam driverrel, annélkül de semmi... Azóta már volt egy alaplap csere ugyan olyanra, és ezzel is csinálja... Mondom, az előző gépemmel probléma mentes és más gépekkel is... Megutált, vagy megharagudott???
Eddigi legjobb egerem, legjobb ár/érték arányú! Ne mondja már mindenki, hogy másol a A4Tech, mert lekaparom magam!!! Szerintetek kinek volt az első DPI beállítást a görgő színével megmutató egere??? Az A4Technek! Mikor néznék én rá egy G7-esnek a kijelzőjére játék közben??? Ez meg világít, és a színéről megállapítom... A kígyóbőr mintára gondoltok??? Hát szerintem nem a Logi volt az első aki ilyet alkalmazott!Plz segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest