- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Sziasztok! 2 éve vettem egy ebbe a kategóriába tartozó tökéletes egeret!!! Imádom! De mióta új gépet vettem, valamiért mindíg kifagy, előre meg nem jósolható időkben... Másik gépen nem okoz ilyen problémát! Próbáltam driverrel, annélkül de semmi... Azóta már volt egy alaplap csere ugyan olyanra, és ezzel is csinálja... Mondom, az előző gépemmel probléma mentes és más gépekkel is... Megutált, vagy megharagudott???
Eddigi legjobb egerem, legjobb ár/érték arányú! Ne mondja már mindenki, hogy másol a A4Tech, mert lekaparom magam!!! Szerintetek kinek volt az első DPI beállítást a görgő színével megmutató egere??? Az A4Technek! Mikor néznék én rá egy G7-esnek a kijelzőjére játék közben??? Ez meg világít, és a színéről megállapítom... A kígyóbőr mintára gondoltok??? Hát szerintem nem a Logi volt az első aki ilyet alkalmazott!Plz segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest