- Apple asztali gépek
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Hobby elektronika
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jópofa mindkét rágcsáló.. lehet még a végén én is ráveszem magam, hogy lecseréljem a patányt.. Mondjuk nem kicsit bosszantó, hogy csak a görgője szórakozik..(lásd fentebb).
De ha így folytatja tovább, egyik COD4 party közben lehet elhalálozik
Nagyon bosszantó tud lenni,hogy amikor gyors váltanám a fegyvert, csak ide-oda mocorog, és gyakorlatilag nem vált...
-
scabi78
senior tag
Szia/Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. X-750F egerem van, és nem találok hozzzá megfelelő egérpadot. Vagyis nem merem megvenni, mert félek nem elsz jó. Egy Steelpad QCK Plus speciális egérpadot vettem és az egér ugrál. Nem tudok egy vízszintes vagy függőleges egyenes vonalat húzni. Valaki árulja el pls, milyen pad jó az egérhez! Cod2-zni szoktam, gondolom nem én vagyok az egyetlen, kérnék egy kis tapasztalati véleményt. Köszi!
-
tupacamaru
veterán
Volt valahol egy egér teszt, de most nem találom meg.
A 718-as sok Pro Logi egeret lealázott benne, többek között a lézereseket is. Az volt a taszt lényege hogy a gyors mozgásokat hogyan követi le az egér. Amig a 718-as a gyors rántásra is ugyanannyit mozdult addig a többi résztvevő egér elég szétszórt eredményt produkált. 
-
tupacamaru
veterán
A 718-asról a króm kb 3-4 hónap használat után kezd el kopni, intenzív használat mellett.
3-4 óra F.E.A.R. Combat naponta, néha kicsit több.
De ettől föggetlenül egy nagyon jó kis egér ez. A kopás engem nem érdekel amíg jól, pontosan működik. 
Én 800 Dpi-vel használom mindig. Szerintem így pont jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még az elforgott gumiról is 
A 718-as sok Pro Logi egeret lealázott benne, többek között a lézereseket is. Az volt a taszt lényege hogy a gyors mozgásokat hogyan követi le az egér. Amig a 718-as a gyors rántásra is ugyanannyit mozdult addig a többi résztvevő egér elég szétszórt eredményt produkált.