- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jópofa mindkét rágcsáló.. lehet még a végén én is ráveszem magam, hogy lecseréljem a patányt.. Mondjuk nem kicsit bosszantó, hogy csak a görgője szórakozik..(lásd fentebb).
De ha így folytatja tovább, egyik COD4 party közben lehet elhalálozik
Nagyon bosszantó tud lenni,hogy amikor gyors váltanám a fegyvert, csak ide-oda mocorog, és gyakorlatilag nem vált... -
scabi78
senior tag
Szia/Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. X-750F egerem van, és nem találok hozzzá megfelelő egérpadot. Vagyis nem merem megvenni, mert félek nem elsz jó. Egy Steelpad QCK Plus speciális egérpadot vettem és az egér ugrál. Nem tudok egy vízszintes vagy függőleges egyenes vonalat húzni. Valaki árulja el pls, milyen pad jó az egérhez! Cod2-zni szoktam, gondolom nem én vagyok az egyetlen, kérnék egy kis tapasztalati véleményt. Köszi!
-
tupacamaru
veterán
Volt valahol egy egér teszt, de most nem találom meg.
A 718-as sok Pro Logi egeret lealázott benne, többek között a lézereseket is. Az volt a taszt lényege hogy a gyors mozgásokat hogyan követi le az egér. Amig a 718-as a gyors rántásra is ugyanannyit mozdult addig a többi résztvevő egér elég szétszórt eredményt produkált.
-
tupacamaru
veterán
A 718-asról a króm kb 3-4 hónap használat után kezd el kopni, intenzív használat mellett.
3-4 óra F.E.A.R. Combat naponta, néha kicsit több.
De ettől föggetlenül egy nagyon jó kis egér ez. A kopás engem nem érdekel amíg jól, pontosan működik.
Én 800 Dpi-vel használom mindig. Szerintem így pont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest