Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Frankó lesz ez, már alig várom, hogy láthassam!

Ha nagyollod a méretét, miért nem veszed kisebbre a felbontást? Mondjuk 768x576?
RefeeZ: De.
Csak bizonyos technikával egyszerűbb lehet elérni ugyanazt az eredményt, mint egy másikkal. Persze, embere is válogatja. Én még jó ideig maradok a poly mellett. 
Amúgy ma ugrik a majom a vízbe, este újra csontozok. Megnéztem a Group-ot is, de ez sajnos nem az, amire nekem szükségem van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gyors Creality 3 V3 KE+kamera+fúvóka+Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak bizonyos technikával egyszerűbb lehet elérni ugyanazt az eredményt, mint egy másikkal. Persze, embere is válogatja. Én még jó ideig maradok a poly mellett.