Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Játékokhoz úgy nagy álltalánosságban max-ot használnak, főleg Mao-n, és más területeken is ezt a progit preferálják (elég csak az álláshirdetéseket végignézni). Persze, mint mondtam Magyarországról van szó. Külföldön egész más a helyzet.
Nem mondom, hogy Max a jobb, és azt se, hogy a Maya. Mindkettőnek megvan a maga erőssége, és gyengéje. De itthon könnyebb maxos tudással munkát találni, ugyanis azon a néhány szakterületen, ami program specifikus (játékipar, talán filmipar[magyar]), ezzel a progival dolgoznak. De plö egy látványtervnél lényegtelen milyen programmal készítetted, és ilyen jellegű állásokból lényegesen több, van, mint előbbiekből.
DR-hez meg azért nem jelentkezem újra, mert még 2-3 év 3d után is úgy érzem kell a tapasztalatszerzés. nem jó egyből egy nagy cégnél indítani, mert teljesen más világ vmit profi szinten űzni, mint ha csak hobbi lenne, és csinálom, mikor kedvem van (például határidők). Mivel 2 napot adtak rá, és én nem tudtam befejezni ennyi idő alatt, valószínüleg éles helyzetben is elvéreznék. Persze 3-4 nap alatt megtudtam volna csinálni, csak hát nem volt annyi idő...úgyhogy gyorsaságra rá kell még gyúrnom. Sokkal jobb szerintem kis cégeknél indítani. Például látványterveket készítgetni (amit én is csinálok) sötöbö. Mondjuk adok magamnak még egy fél évet, aztán újra próbálom.
Tabletnak az az előnye normál ''analóg'' rajzal szembe, ami a 3d-nek a szobrászattal szemben. Plö kézi rajznál nincs undo
Vagy például felhasználhatsz különböző ecsettípusokat(fűszálaknál mondjuk), így rengeteg időt spórolhatsz+jobb minőséget is produkálhatsz.
Ajánlom Yanick Dusseault oldalát (gyűrűk ura egyik matte paintere)
Bővebben: link (Matte Painting szekció)
Ezek a képek mind tablettel készültek, és elég bajos lett volna őket ecsettel megfesteni.
Stevve, csak azért mert én is oda járok....lagelábbis még egy ideig(2. évfolyam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vagy például felhasználhatsz különböző ecsettípusokat(fűszálaknál mondjuk), így rengeteg időt spórolhatsz+jobb minőséget is produkálhatsz.