- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- ASUS notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Játékokhoz úgy nagy álltalánosságban max-ot használnak, főleg Mao-n, és más területeken is ezt a progit preferálják (elég csak az álláshirdetéseket végignézni). Persze, mint mondtam Magyarországról van szó. Külföldön egész más a helyzet.
Nem mondom, hogy Max a jobb, és azt se, hogy a Maya. Mindkettőnek megvan a maga erőssége, és gyengéje. De itthon könnyebb maxos tudással munkát találni, ugyanis azon a néhány szakterületen, ami program specifikus (játékipar, talán filmipar[magyar]), ezzel a progival dolgoznak. De plö egy látványtervnél lényegtelen milyen programmal készítetted, és ilyen jellegű állásokból lényegesen több, van, mint előbbiekből.
DR-hez meg azért nem jelentkezem újra, mert még 2-3 év 3d után is úgy érzem kell a tapasztalatszerzés. nem jó egyből egy nagy cégnél indítani, mert teljesen más világ vmit profi szinten űzni, mint ha csak hobbi lenne, és csinálom, mikor kedvem van (például határidők). Mivel 2 napot adtak rá, és én nem tudtam befejezni ennyi idő alatt, valószínüleg éles helyzetben is elvéreznék. Persze 3-4 nap alatt megtudtam volna csinálni, csak hát nem volt annyi idő...úgyhogy gyorsaságra rá kell még gyúrnom. Sokkal jobb szerintem kis cégeknél indítani. Például látványterveket készítgetni (amit én is csinálok) sötöbö. Mondjuk adok magamnak még egy fél évet, aztán újra próbálom.
Tabletnak az az előnye normál ''analóg'' rajzal szembe, ami a 3d-nek a szobrászattal szemben. Plö kézi rajznál nincs undo
Vagy például felhasználhatsz különböző ecsettípusokat(fűszálaknál mondjuk), így rengeteg időt spórolhatsz+jobb minőséget is produkálhatsz.
Ajánlom Yanick Dusseault oldalát (gyűrűk ura egyik matte paintere)
Bővebben: link (Matte Painting szekció)
Ezek a képek mind tablettel készültek, és elég bajos lett volna őket ecsettel megfesteni.
Stevve, csak azért mert én is oda járok....lagelábbis még egy ideig(2. évfolyam)
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- YouTube
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy például felhasználhatsz különböző ecsettípusokat(fűszálaknál mondjuk), így rengeteg időt spórolhatsz+jobb minőséget is produkálhatsz.