Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

Höhöhöh... Ez szerintem tetszeni fog többeknek, főleg Ref-nek :D
    Tegnap beszéltük vele, hogy a 3D-palace-es Cris tök jó fej... Laza, meg jól is csinálja a dolgát... Szerintem emiatt ez is tetszeni fog neki :D

Ő Jeremy Engelman, és a kép a Gnomon Rendering II videójának elejéből lett kikapva... :D
    4-5x kezdi el a videót, úgy értem, elmondja a bevezető szöveget, majd sötét, elmondja megint, most máshogy...stb... És vagy 5x elmondja... Ez asszem a 4. :D
    Bővebben: link
    Bővebben: link

Nyúltáp: Nos a shader más... Maya-ban amúgy sincs skylight :D kézzel kell létrehozni :D
    Szóval más shader, az első egy kékes króm, míg a második egy ezüst... De valószínű, hogy amire oda jut a modell, addigra sajátot kell majd csinálni, mert nekem egyik sem tetszik igazán... Egyébként ref felniével kapcsolatban igazad van... Én is most lementem szörpöt venni (mert szörpi rulz foreva), meg kávét (ref megint örül :D) meg fonott kalácsot, hogy reggelizzek, és útközben leálltam egy kocsinál, mert jó volt a felnije... Persze hogy nem volt nálam a fényképezőgépem :D Mint a multkor... Angol tanártól jövök, és előttem parkolt egy BMW 645CI... Ami ugye az E63 !!! Én meg E60-at csinálok... Egész ózdon egy van, és naná, hogy akkor sem volt nálam a fényképező... :(((:(((:(((

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák