Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen... Vidótutorok rulzanak... Én sem vagyok annak híve, hogy ha a profi nem magyarázza, ezért is szeretem a Gnomonokat, mert abban nem csak hogy magyaráznak, de nem csak azt mutatják be, amit épp használnak, hanem végigmennek az összes attribútumán illetve objektumán... Mindenen. Minden nenü meg ilyenek... Ennek van értelme... Ha meg valaki csinál is egy nagyobb modellt, akkor ott legalább már magyrázzon valamit... Csak ritkán van értelme annak, hogy ha nem magyaráz semmit. Egyedül egy olyan tutor volt, aminél nem nagyon zavart az, hogy nem mondta csak azt, hogy most itt vágunk eddig, most pedig innen eddig... Az Apache tutornál... Ott ugyanis mást tanultam, mégpedig azt, hogy hogy építsük fel a modellt, hol vágjunk és hol hagyjuk abba... Hasznos volt, csak még nem néztem meg, mert 14 órás
A 3d palace-esek is egész jók, de nem szabad elfelejteni, hogy szerintem amiért fizetni kell(ene) azok azért nagyobb értéket képviselnek... Szóval nekem eddig a favorit a Gnomon sorozat, majd a Lost Pencil (ebből csak az Elefántos van meg, az szétcsomizva 12-14 giga), majd a SimplyMaya Apache majd a 3d-palace-ek... Ha net elé kerülök normálisan, szedek majd még LP-t és Gnomont, meg SM-et, 3dp-ből szinte mind megvan......
És én amúgy szeretem, ha tervezgetnek előtte, pl az LP-s csávó elefántok mozgását meg képeit tanulmányozta, az Apache-osnak volt egy csomó, CSOMÓ referenciaképe... Szal szerintem igen jó az, és az a követendő út, nem az, hogy na üljünk le, és dobjunk össze valamit (mégha olyan kira is lesz az eredmény, mint nekik...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 3d palace-esek is egész jók, de nem szabad elfelejteni, hogy szerintem amiért fizetni kell(ene) azok azért nagyobb értéket képviselnek... Szóval nekem eddig a favorit a Gnomon sorozat, majd a Lost Pencil (ebből csak az Elefántos van meg, az szétcsomizva 12-14 giga), majd a SimplyMaya Apache majd a 3d-palace-ek... Ha net elé kerülök normálisan, szedek majd még LP-t és Gnomont, meg SM-et, 3dp-ből szinte mind megvan......