Hirdetés
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a lényeg, hogy jót alkoss... Suliban pláne

Nos persze tegnap végülis semmit sem csináltam, de ma sikerült rávennem magam a folytatásra... Azaz képek alapján úgy tűnhet, visszafejlődik a kocsi, meg is értem, de valóüjában most darabolom hogy legyen külön motorháztető, meg illesztés meg ilyenek, és most vastagítom a modellt... Meg most javítgatok ki egy-két hibát rajta... Szóval halad az előre, csak most szét van szedve
Bővebben: link
Az elővizsgáról csak annyit, hogy a két tesztlapon összesen 4 hibapontom lett
Ellenben most, hogy a jó kresztudásommal mentem el biciklizni, ketten majdnem elcsaptak... Az egyik egy olyan jó 30 centire ment el mellettem 80-nal, a másik meg úgy gondolta, hogy megelőz engem úgy, hogy egy szűk úton mentem, és a túlodali sávban jött egy másik kocsi is... Szóval neccesen lett meg, de az is majdnem lesodort... Na mindegy
NA majd holnap folytatom a kocsit, csak délelőtt meg du. mennem kell megetetnem mamám kutyáját, mert mamám nincs otthon, az olyan 1-1 óra, meg du. megyünk szülinapot is ünnepelni, meg este még lehet hogy sörözés is lesz... Na majd valamikor 
Új hozzászólás Aktív témák
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Synology NAS
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest