Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

Az a lényeg, hogy jót alkoss... Suliban pláne :D
    Nos persze tegnap végülis semmit sem csináltam, de ma sikerült rávennem magam a folytatásra... Azaz képek alapján úgy tűnhet, visszafejlődik a kocsi, meg is értem, de valóüjában most darabolom hogy legyen külön motorháztető, meg illesztés meg ilyenek, és most vastagítom a modellt... Meg most javítgatok ki egy-két hibát rajta... Szóval halad az előre, csak most szét van szedve :D
    Bővebben: link

Az elővizsgáról csak annyit, hogy a két tesztlapon összesen 4 hibapontom lett :D
    Ellenben most, hogy a jó kresztudásommal mentem el biciklizni, ketten majdnem elcsaptak... Az egyik egy olyan jó 30 centire ment el mellettem 80-nal, a másik meg úgy gondolta, hogy megelőz engem úgy, hogy egy szűk úton mentem, és a túlodali sávban jött egy másik kocsi is... Szóval neccesen lett meg, de az is majdnem lesodort... Na mindegy :D NA majd holnap folytatom a kocsit, csak délelőtt meg du. mennem kell megetetnem mamám kutyáját, mert mamám nincs otthon, az olyan 1-1 óra, meg du. megyünk szülinapot is ünnepelni, meg este még lehet hogy sörözés is lesz... Na majd valamikor :D

Új hozzászólás Aktív témák