Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a lényeg, hogy jót alkoss... Suliban pláne

Nos persze tegnap végülis semmit sem csináltam, de ma sikerült rávennem magam a folytatásra... Azaz képek alapján úgy tűnhet, visszafejlődik a kocsi, meg is értem, de valóüjában most darabolom hogy legyen külön motorháztető, meg illesztés meg ilyenek, és most vastagítom a modellt... Meg most javítgatok ki egy-két hibát rajta... Szóval halad az előre, csak most szét van szedve
Bővebben: link
Az elővizsgáról csak annyit, hogy a két tesztlapon összesen 4 hibapontom lett
Ellenben most, hogy a jó kresztudásommal mentem el biciklizni, ketten majdnem elcsaptak... Az egyik egy olyan jó 30 centire ment el mellettem 80-nal, a másik meg úgy gondolta, hogy megelőz engem úgy, hogy egy szűk úton mentem, és a túlodali sávban jött egy másik kocsi is... Szóval neccesen lett meg, de az is majdnem lesodort... Na mindegy
NA majd holnap folytatom a kocsit, csak délelőtt meg du. mennem kell megetetnem mamám kutyáját, mert mamám nincs otthon, az olyan 1-1 óra, meg du. megyünk szülinapot is ünnepelni, meg este még lehet hogy sörözés is lesz... Na majd valamikor 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest