Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Menthirist #300 üzenetére

Akkor mégis megérkeztek, örülök neki. Bocs, hogy kétszer ment a cumó, de a Mailbox úgy tűnt, hogy minden küldés után megadta magát... :(

Logo:

Megnéztem a Map Editort, hát, igen, szóval:
    A Material Library-ból kiválasztottam a Metal Chrome map-et, ami a következő alrétegeket kapta:
    Diffuse Color (100) (bitmap), Bump (58) (bitmap), Reflection (10) (bitmap), Refraction (14) (bitmap). Mindezt pedig rá a logóra... :O

A Refraction-t (és a fényforrásokat) mára eltávolítottam, így ~15 perc alatt rendereletem le egy új, 16 mp. hosszú animációt. Nagyon vad lett! :DDD
    Elkészült a Metallica is, egész törpösre sikerült. (A MW mondjuk jobban tetszik.)
    (Majd linkelem az eredményt.)

Lábak:

Fel kellett húzni egy csontvázat, a csontokat egyesével méretezni, majd beleilleszteni a testbe. Az eredményt a Max analizálja, s ha ügyes volt az ember (én kb. negyedik nekifutásra lettem ügyes), beállíthatja, merre menjen a Gaaboot (a lábnyomok pakolgatásával :) ), a többit a Max elvégzi... :))

A ház azonban nagy melónak ígérkezik, még azt sem tudom, hogyan álljak neki. Azért majd összehozom valahogy. :)

Köszönet a smooth-os tutorial-ért! :R

Nyúltáp: Gondoltam egy kamerás megoldásra, de az az igazság, hogy kifogott rajtam, így egyszerűen a perspektivikus nézetből rendereltem. A problémát az okozta, hogy béállítottam a kamerát (Free Camera), elmozdítottam az időcsúszkát, megmozgattam a logót, ezután a kamera lencseátmérője mindig a maximális értékre állt be, nem tudom miért. :O
    Targeted Camera-val sem jutottam sokra. :(

taltos: Szívesen venném, ha küldenél egyet. :)

Új hozzászólás Aktív témák