Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika: Venni kell PDA-t, és azon nézni

Én már gondoltam rá, vagy egy laptopra... persze valami alacsony kategóriásra... De most már ha veszek, 250 körül egész faszát is lehet kapni (WLAN meg ilyenek... ) Persze PDF olvasásra ''kicsit'' drága... És ehhez sokat kellene még dolgoznom... Vagy egyáltalán dolgoznom, mert most nem teszem
Pedig jól jönne némi rugó... De gépre így is egy vagyont költöttem Szeptember óta (olyan 100-120k-t).
Honnan találtad ki, hogy nem igazán jó a 15''@1024 + 700 Ft-os egér 3d-zni?

Én ezért vettem egy 21''-es moncsit (1600x1200@75 vagy 1280@85), még 512 ramot (sajna 512 sem igazán elég már nekem néha... Főleg most, hogy belekezdtem a részecskrerendszerekbe is...), és egy olyan egeret (A4Tech RFSOP-35A), ami baráti áron havertól használtan is 3500 pénz volt
De 800 DPI, és ez a lényeg... Mellesleg rádiós, ami nem lenne lényeg, főleg, hogy elem kellene bele, de a töltője kábeles, szal most folyamatosan kábelen van, és töltődik. Az aksi úgyis eléggé halott már
Én mindig is háklis voltam az egerekre, mert végülis ezzel dolgozol és játszol a legtöbbet... Persze nem kell, hogy feltétlen drága vagy vér profi legyen, de egy biztos: 3D-hez minimum optikai kell!!! Golyóssal kínszenvedés... Monitorból meg be van állítva a régi is duálba (14''@1024x768@60Hz... szal ismerős a helyzeted
)
A kocsi persze még a javítgatások előtt ál. Egyszerű: ahol hullámos, ott még nem csináltam meg a javítást
Amúgy a kocsi 4 kép alapján készül, eléggé szemmérték alapján, mert a képek se nem részletesek, se nem pontosak... Szóval begyűjtöttem vagy 100 referenciafotót is (www.germancarfans.com), és azok segítségével részletezem... Maga a modellezés meg poly modelling, mégpedig edge extrude, merge meg soften/harden... Meg soksok vertex tologatás
De volt, hogy bizonyos elemeket Nurbs-ból csináltam, és azokat alakítottam át poly-ba... De végül ezeket kidobtam, és mégis maradt a csak poly... Tükrök meg majd később lesznek. Ma nem haladtam még vele, mert részecskerendszerekkel meg gáz és folyadékdinamikával foglalkoztam.. Csináltam fasza kis kamera mellett elsuhanó nyomjelzős lövedékekes jelenetet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy a kocsi 4 kép alapján készül, eléggé szemmérték alapján, mert a képek se nem részletesek, se nem pontosak... Szóval begyűjtöttem vagy 100 referenciafotót is (www.germancarfans.com), és azok segítségével részletezem... Maga a modellezés meg poly modelling, mégpedig edge extrude, merge meg soften/harden... Meg soksok vertex tologatás