Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

Balika: Venni kell PDA-t, és azon nézni:D:D Én már gondoltam rá, vagy egy laptopra... persze valami alacsony kategóriásra... De most már ha veszek, 250 körül egész faszát is lehet kapni (WLAN meg ilyenek... ) Persze PDF olvasásra ''kicsit'' drága... És ehhez sokat kellene még dolgoznom... Vagy egyáltalán dolgoznom, mert most nem teszem:O:O Pedig jól jönne némi rugó... De gépre így is egy vagyont költöttem Szeptember óta (olyan 100-120k-t).
    Honnan találtad ki, hogy nem igazán jó a 15''@1024 + 700 Ft-os egér 3d-zni?:DDD:DDD
    Én ezért vettem egy 21''-es moncsit (1600x1200@75 vagy 1280@85), még 512 ramot (sajna 512 sem igazán elég már nekem néha... Főleg most, hogy belekezdtem a részecskrerendszerekbe is...), és egy olyan egeret (A4Tech RFSOP-35A), ami baráti áron havertól használtan is 3500 pénz volt:D De 800 DPI, és ez a lényeg... Mellesleg rádiós, ami nem lenne lényeg, főleg, hogy elem kellene bele, de a töltője kábeles, szal most folyamatosan kábelen van, és töltődik. Az aksi úgyis eléggé halott már :D Én mindig is háklis voltam az egerekre, mert végülis ezzel dolgozol és játszol a legtöbbet... Persze nem kell, hogy feltétlen drága vagy vér profi legyen, de egy biztos: 3D-hez minimum optikai kell!!! Golyóssal kínszenvedés... Monitorból meg be van állítva a régi is duálba (14''@1024x768@60Hz... szal ismerős a helyzeted :D)
    A kocsi persze még a javítgatások előtt ál. Egyszerű: ahol hullámos, ott még nem csináltam meg a javítást:) Amúgy a kocsi 4 kép alapján készül, eléggé szemmérték alapján, mert a képek se nem részletesek, se nem pontosak... Szóval begyűjtöttem vagy 100 referenciafotót is (www.germancarfans.com), és azok segítségével részletezem... Maga a modellezés meg poly modelling, mégpedig edge extrude, merge meg soften/harden... Meg soksok vertex tologatás :D De volt, hogy bizonyos elemeket Nurbs-ból csináltam, és azokat alakítottam át poly-ba... De végül ezeket kidobtam, és mégis maradt a csak poly... Tükrök meg majd később lesznek. Ma nem haladtam még vele, mert részecskerendszerekkel meg gáz és folyadékdinamikával foglalkoztam.. Csináltam fasza kis kamera mellett elsuhanó nyomjelzős lövedékekes jelenetet :D

Új hozzászólás Aktív témák