Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Már hogy ne lennének ilyen lehetőségek?
Veszel egy fényképet, kiszeded a színeit, világosítod-alakítgatod, és szépen látod az árnyékokat, amiket lemásolhatsz egy új kompozicióhoz. Ez csak egy példa (ha így se érted, egyszer megmutatom
bár én nem vagyok ennek a mestere, de van, aki igen.).
Másik: a tutoriálodban ott vannak a Smudge tool, a Dodge tool... Ezek mik? Olyan dolgokat tudsz velük csinálni, olyan effekteket érhetsz el, hogy azt vásznon, igazi festékekkel már mesteri szinten kell bánni velük. Egy PS-ban meg bárki megcsinálja. ÉS csak elolvas egy Tutorialt, leírják neki, hová rakja és használja a kül. Toolokat, és mindenkiből művész lesz. Érted? De ha eléraksz egy élő modellt, azt se tudja, mit kéne csinálni, honnan indulni. Persze vannak olyanok, akik igazi művészek, és esetleg poénból PS-ezgetnek. Félreértés ne essék: ezek tök jó dolgok, nekem is tetszik, de nem művészet. Sose lesz egyedi. A program dolgozza ki helyetted az algoritmusokat, hogy mennyire világosodjon ott a szín, stb. Nem mondom, tudni kell ezekkel bánni, de az még a művészettől távol áll.
Egyébként a fényképészetet se tartom valódi művészetnek, így van. Modern művészet, azt elfogadom. De voltam én már NAt. Geografic fényképkiállításon, ami agyon volt reklámozva, órákat álltunk sorba, meg mindenki csak erről beszélt, hogy ''HIIIII'', meg ''Húúúú'', és közben semmi különös nem volt számomra. Volt néhány jó kép, de semmi több.
Talán így már érthetőbb, amit mondok.
Azért merek csak erről beszélnio, mert festettem már, meg sokat rajzoltam, meg láttam másokat is... Tehát tudom, mit beszélek, két kategória a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár én nem vagyok ennek a mestere, de van, aki igen.).