Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leigazoka
tag
válasz XtremLor #27896 üzenetére
Hát, mint a Teufel-nél kísérletezgettem.
A 2. szereplő a Modecom lett volna valamelyik termékével. Az ajánlott Genius-t asszem 1250-st hallottam a Mediában, de telóról hallgatva nem győzött meg.
Volt kirakva egy Dali Zensor 1 amit 6 mm2 tömör szálas OFC réz kábellel hajtottak meg egy netes rádióval, ennek a hangja nagyon bejött.. szép volt, de itt maga a hangfal pár volt 90 e Ft. -
Leigazoka
tag
Kb. mennyire fordítsam ki?
Nem vártam tőle nagyon komoly hangminőséget, de azt igen, hogy rendesen hallgassam vissza a zenéimet.
Az 5.1 nél jobban szól. De egy jobb komponens rendszerre nem volt keret, de tervbe volt véve.
Van ismerős a Proteus és Stream audiónál is. Előbbinél egy Sherwood + Tangent kombó lett volna a cél kábellel 140 e ft.
[link][ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Leigazoka #27894 üzenetére
Milyen hangfalakról van szó? A hangfalakat már nagyon befordítottad, ez nem jó, fordítsd kijjebb Újabb rock és metál zenékben a lábdob egyébként eszement szarul van megcsinálva, szóval ne lepődj meg, hogy nem szól jól, hiszen 5 milliós rendszeren se fog jól szólni
[ Szerkesztve ]
-
Leigazoka
tag
Üdv
Xonar DX hangminőségét, hogy lehet javítani?
A hangfal alapvetően szépen szól, de a basszus hiányzik belőle- Az 5,25" mélyekhez képest többet vártam. Az is megfigyelhető, hogy a lábdob dús rock és metál zenéknél nem mozog rendesen a membrán nincs kilengése. Lemérve beállítottam a 60 fokos szögeket, de így se lett jobb. A szoba falain semmi sincs, csak lent falvédők, ágy, a jobb falnál asztal, magas könyves polc. Az ajtó tükrös. A hangfalak egymástól 1 méterre a mögöttük levő hely 30-40 cm. Nem tudom, hogy még járatódnia kellene-e... de ha így marad akkor egy nagy csalódás 50 e Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz ToniSoprano #27890 üzenetére
+1 a Modecomra.
Bár erre a Skytec-re én is kíváncsi lennék, hogy szólhat.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Egy kb 28m^2-es klubszobába szeretnénk olyan hangfalat venni, amivel már egy bulikát is le lehet zavarni, de nyilván minél költséghatékonyabban. Eddig ez és ez merült fel, valamint a fórumot olvasgatva megkérdezném, hogy a Modecom 120U is elég lehetne ezen célra? Mi az amivel legolcsóbban elérhetnénk a célunkat?
Jelen esetben talán fontosabb a teljesítmény/hangerő, mint a hangminőség.Köszi!
-
Nestor16
senior tag
Kicsit off, de már úgy ideszoktam
Létezhet, hogy a laptop belső hangforrása szinte ugyanolyan, mint amilyen hangot az Asus U7 kreál?
Laptop: Samsung NP300 E5Z
Hangfal: R1900TII
Oprendszer linux (Ubuntu) és ott váltogattam a hangforrást, és alig hallani érdembeli különbséget. Igaz még windows alatt is ki fogom próbálni, ott driverrel talán jobb volt.
Van, aki linux alatt hallgat zenét vagy ilyesmi tapasztalata van-e?Üdv, Dávid
-
B1T3
addikt
válasz ToniSoprano #27885 üzenetére
Na meg a basszust tekergetve nem igazán megy mélyebbre a hangfal, egyszerűen csak van egy szép kis kiemelés valahol lent, tehát ha csutkára csavarjuk, jó eséllyel kinyírja az értékelhető hangképet.
-
hentes555
senior tag
válasz ToniSoprano #27885 üzenetére
Én is elég sokszor keresem meg a potit, mert szinte minden számnál más basszus esik jól. Amúgy én sem szeretem a túlzott basszust, de az előbb pl. kíváncsi voltam, alacsonyabb hangerőn milyen a basszus benne és fogtam, nyitottam egy wiz khalifa on my level-t (nem szoktam egyébként hallgatni) és egészen meglepett, milyen szépen szóltak a mélyek is
Na de most hadd járatódjon be, még csinálok alá tüskéket, lehet másik OPA-t is veszek a DSX-be, aztán majd meglátjuk"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
ToniSoprano
addikt
válasz hentes555 #27884 üzenetére
Egyébként én is időnként feltekerem a basszust maxra, hogy több legyen, hadd szóljon egy kicsit.
Aztán meg rájövök, hogy ezzel viszont elnyom a basszus olyan részleteket, tartományokat, amiket korábban a zenében hallottam és akkor meg az hiányzik. És realizálódik bennem hogy hosszabb távon sokkal tisztább, részletgazdagabb, kellemesebb a zene, ha nincs mesterségesen túlemelve a basszus.
Középállásban egész jó helyen van a BASS szabályozó. -
hentes555
senior tag
Hm, nem tudom most mi van. Visszaraktam a sarokba, nem lett jobb csak annyival, hogy nem a szoba közepén ülök és elférek a székkel az ágytól. Tegnap csak úgy felvágtam az asztalra és jó volt. Ilyen furcsa most ez az egész helyzet. Az a baj nem tudom pontosan, hogy mit is kellene hallanom, nem hallottam még igazán jó sztereót zenélni. És tologatom, rakosgatom erre-arra, és érzem, hogy mintha kicsit változna a hang attól, hogy elrakom az egész asztallal együtt máshova, de nem tudom megmondani pontosan, hogy miben változik. De érzem, hogy lehetne ez még sokkal jobb is. Eddig a legjobb az volt, mikor elhúztam a faltól 17-18 centire és a saroktól is fél méterre volt, de úgy meg én nem fértem el a székkel az ágytól és kényelmetlen volt a faltól ilyen távol ülni, szerintem túlságosan hozzászoktam, hogy az asztal rá van tolva a falra.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
B1T3
addikt
válasz hentes555 #27878 üzenetére
Ez azért érdekes, mert nálam is ugyanez a helyzet a laptopomon, amióta feltelepítettem egy újabb drivert a rendszer újratelepítése után. Persze a laptop alaplapi hangkártyája eleve gyenge minőségű, kb. a telefonom is sokkal jobban szól, így nyugodt szívvel hagytam 192 ezer Hz-en.
-
hentes555
senior tag
Hát akkor hallgatózok itt, aztán visszatolom sarokba és megnézem mi lesz. Most épp a windowsban azt nézegetem, hogy mennyivel másabb 24/44.1-en, mint 24/192-n és úgy érzem sokkal.
-
psyho85
aktív tag
válasz cyberkind #27871 üzenetére
Minél messzebb. Az ideális hangfal-elhelyezésre van képlet, hogy a szobában hol kell elhelyezni a hangfalakat, de persze ez csak a pro ligában és hifistáknál, ahol alá van rendelve a szoba a funkciónak, alkalmazható igazán. (Gyakorlatilag van olyan gyártó, aki 6" ad meg, van olyan, aki 5 centit, csak hogy tudjon szellőzni ,de az ajánlottja 50 cm. Tedd oda, ahol a legjobban szól és még nincs útban, nem kell ezt túlmisztifikálni.)
Általánosságban elmondható, hogy minél közelebb van a falhoz, elvileg annál több a mély, így vissza kell venni belőle. Erre szolgálnak igazából a trim potik/kapcsolók, hogy a szobához és a szobában elfoglalt helyzetéhez lehessen hangolni a hangfalat.
Bővebb infó sok hasznos tippel, 5.1-hez is angolul: Genelec brosúra.
@Hentes555: több lehetett a mély, esetleg te ültél máshol.
[ Szerkesztve ]
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
hentes555
senior tag
válasz varmi2 #27874 üzenetére
Olyan teheccséges', hogy a sarokba rakva ugyanazt a zenét hallgatva jobban szólt? Mert én most úgy érzem, hogy akkor jobb volt
*Bár lehet az is szerepet játszik, hogy így elég kényelmetlenül érzem magam, kicsit szűkös már itt a hely, de egyébként nem hiszem, hogy a hallásomat ennyire befolyásolná.
Meg még észrevettem, hogy így ha tapsolok egyet, sokkal visszhangosabb a szoba, mint amúgy
[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
Na eljutottam arra a pontra, hogy van időm összerakni a rendszert, épp az elhelyezéssel bajlódok. Ez így mennyire ok? [link]
-
dudika10
veterán
válasz Anubia #27860 üzenetére
Még mielőtt bármit csinálsz, cseréld fel a két oldalt, tehát a bal oldali dobozt rakd jobb oldalra, a jobb oldalit bal oldalra, és hallgasd meg, hogy fordul-e a balansz.
Ha nem szimmetrikus az elhelyezés, például az egyik a sarokban van a másik pedig nem, akkor pont a leírtakat kell tapasztalnod.Ha a csere után most a másik oldalról hallod a több basszust, akkor (mivel az RCA kábelt a hátán már megfordítottad és ugyan azt tapasztaltad) biztosan hibás példányt sikerült kifogni. Ezt könnyen meg lehet mérni akár egy okostelefonnal is kint az udvaron, tehát nem "szubjektív" kérdés, a garanciális ügyintézés torkán le kell tudni nyomni.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
psyho85
aktív tag
válasz Degeczi #27858 üzenetére
Na, most esik le... Nekem a "félig kitekert" a 0 dB-hez képest félig, tehát teljes skálán a negyedénél kb. Persze ezt a többiek nyilván nem így gondolják, hanem valóban csak minimális vágást alkalmaznak. Fene a megszokásokat. .)
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
Anubia
újonc
Köszönöm a válaszokat!
Felcseréltem a kábelen a jobb/baloldalt, változatlanul hallható a különbség. Illesztési hibák kb. 1 mm nagyságúak, ezekre rá lehet fogni, hogy ez ilyen minőség.
Megpróbálom a garanciát, bár nincs jó tapasztalatom ez ügyben. Azon rágódom, hogy ha szerintük ezek a hibák még beleférnek, akkor elég sokat bukok az utaztatással és még a hibás cucc is a nyakamon marad. Ha viszont elállok a vásárlástól (és megveszem máshol), kevesebbet bukok és a hibás cucctól is biztosan megszabadulok. -
Shingen
addikt
Edigitalon, ha vki most szeretne venni.
20% kedvezmény
minden Thonet & Vander hangfal árából
23BAKD風林火山
-
Degeczi
nagyúr
válasz psyho85 #27856 üzenetére
Elég szerencsétlen kifejezés ez a "félig feltekert"!
Mintha csillapítva lenne, pedig a szabályzók "12 órához" tekerése nagyjából a középhelyzet, amikor nincs kiemelés - sem csökkentés...
(az 5 óra körüli maximumra csavarva pedig a legtöbb rendszer rondán szól, az nem kimondottan normális helyzet) -
psyho85
aktív tag
válasz Rathrol #27847 üzenetére
Hát, ha valaki a 2.1 tipikus mély-túlsúlyos dübörgését keresi, annak valóban kevés a kürbis, és a nagyobb 120U jobban megfelel. Akik a kiegyenlített hangot keresik, azoknak meg jó a kürbis, a 80U is kis helyre. A 120U-t is csak félig feltekert basszussal használják a fórumos hozzászólások alapján...
@Anubia: ilyen egyértelmű hibasorozat esetén szerintem cserélni illik. Ha láthatóan más a hangfal, hibás az illesztése, elvetemedett (billeg), akkor ott nagy baj van. Esetleg még annyit kipróbálhatsz, hogy felcseréled a kábelen a jobb/baloldalt, biztos nem-e az a ludas. Szerencsére nekem ilyesmi bajom nincs a Kürbisszel, egy kis alátét rozsdáját leszámítva rendben van, árához képest jól szól.
[ Szerkesztve ]
-
Anubia
újonc
Sziasztok!
Végigrágtam magam a fórumon, többek tanácsára vettem egy T&V Kürbist.
Alapvetően nem szól rosszul, de a jobb oldali hangfal sokkal kevesebb mélyet tartalmaz és erősebb benne a középtartomány (vagy csak jobban hallatszik a kevesebb mély miatt). Több forrással és zenével is teszteltem, a különbség mindig egyértelműen hallatszik, pedig nincs annyira kifinomult fülem.
Emellett több apró esztétikai hiba van a jobb oldali hangfalon: billeg, letekert hangerő mellett is búg (ez nem lenne gond), 1 mm vastag ragasztócsík van a mély-közép szélénél alul, több illesztésbeli eltérés. A bal oldalin viszont pontosak az illesztések, nem billeg. Tudom, hogy kínai, de egy kicsit jobb minőségre számítottam.
Nem szeretném megtartani (elsősorban a hangzásbeli aszimmetria miatt), két választásom van. Elállok a vásárlástól és visszaküldöm (ugyan vettem mellé háztól-házig garanciát, de ebben az esetben én állom a visszaküldést) vagy garanciális bevizsgálás. Mivel alapvetően tetszene ez a típus, jó lenne a garancia, csakhogy az ügyintézés több hétig is eltarthat és ha teszt ok-nak minősítik (hangeszköz révén könnyen előfordulhat, mivel nem "kézzel fogható" a hiba), akkor még a futárt is én fizetem, ez esetben nem él a háztól-házig gari és a 14 napos elállás is lejár. Szerintetek mi tévő legyek? -
Grózi
veterán
válasz Shingen #27851 üzenetére
Kicsi az esélye bármi gondnak+ ezen az alapon ne menj ki az utcára hátha elüt egy kocsi.
Paypal-l így is úgy is megkapod a pénzed ha gond van+ Francia91 jól leírta kitől kell vásárolni.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Shingen
addikt
válasz Francia91 #27849 üzenetére
Persze ez így jó ahogy írod csak ha [link] olvasva azt a konténert fosztják ki amibe a Musilandod van, akkor meg mehet a herce hurca a e-bay-en.
Szerintem ilyen tételben megbízhatóbb itthon vásárolni, persze ha újonnan be lehet szerezni, ez esetben a Musilandot nem.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Francia91
veterán
Biztosan jobb a Musiland, mint az U7
Amugy meg az eBay-rol torteno vasarlas nem nagy ordongosseg, csekkolni kell qz eladot, hogy milyen ertekelese van, es hogy mennyi termeket adott el. 99,0 % alatti ertekelesnel nem vasarolok, foleg, ha az eladott termekek szama 1000 alatt van.
Az biztos, hogy jo vetel volt a Musiland Monitor US 02 Dragon a ModeCom 120U melle, meg ha majdnem annyiba is kerult"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Rathrol
senior tag
Hát attól függ, milyen 2.0 nekem van T&V Kürbis 2.0 de az annyira nem jön be nekem mintha nem lenne mély hangja nagyon gatyi, viszont a ModeCom 2.0 SHF120U annyira jó volt hallani a dübögését olyan mintha 2.1 lenne de nem dobozhanggal.
Szerintem ha valaki 2.0 hangfal gondolkozik akkor inkább Modecom 2.0 SHF120U válassza dübörgés+tiszta hang egyben. -
Metacska
aktív tag
Felhívtam őket, mert én is így értelmeztem, de közölte a csaj, hogy a kupon felhívás alatt az alábbi apróbetűs rész van:
"Egy felhasználó, 1 db kuponkódot, 1 db raktáron található termék vásárlása esetén használhat fel 2015. február 19. és 2015. március 4. között."
Tehát a rendelhető státuszban levő termékekre nem érvényes a kupon akció.
Mondtam a csajnak, hogy nem gond, hogy rendelhető. Várok rá szívesen 1-2 hetet, ha ezen a kedvezményes áron jutok hozzá. Mondta a csaj, hogy sajnos nem lehetséges. Mondom és ha a rendszer engedi, hogy kedvezményes áron megrendeljem?? Akkor utólag tájékoztatni fognak, hogy nem kedvezményes áron vehetem meg, máskülönben törlik a megrendelést. Korrekt üzletpolitika.........
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz Metacska #27842 üzenetére
Elfogyott, de szerintem ettől megrendelheted kuponnal, csak lehet, kicsit sokára kapod meg.
Tőlük rendeltem a Samsung Galaxy Note 4-et még november 1-jén, amikor volt rá 15%-os kedvezmény, és természetesen el volt fogyva, aztán valamikor november 18. környékén sikerült megkaparintanom tőlük.[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
-
Metacska
aktív tag
Már 1 hónapja olvasgatom napi rendszerességgel a topicot, már kétszer volt bátorságom beírni (erre Pumba mindig készséggel válaszolt is). Az asztali PC-m egy mindösszesen 1 méter széles asztalon csücsül a sarokban. A szobát átrendezni nincs lehetőségem.
Kicsit átértékeltem (az életemet ) és rájöttem, hogy a nappaliban levő audiorendszeren (B&W) hallgatok általában zenét. A gépen nem fogok. Ellenben "meglett" fiatalember létemre még mindig szeretek a gépen játszani, ezért valójában ehhez a szórakozáshoz kell nekem hangkeltő eszköz, aminek ha már távirányítója nincsen, akkor legalább külön legyen az erősítője és legyen rajta füles és AUX kimenet.
Ehhez az igényhez, illetve a szűkös helyhez mérten erősítsetek meg, hogy jó lesz a T&V Ratsel, tekintve, hogy a szatelitek egészen keskenyek. A mély pedig kimondottan élvezetessé teheti / teszi a játékélményt.
Ha zenélnék is a gépen akkor mondjuk Kürbist vennék.
Vélemények? Változatlanul barom vagyok?
-
Shingen
addikt
Igen azért kérdeztem, mert itthon újonnan nem nagyon találtam, és lehet hogy nem kell félni a külföldi vásárlástól, de biztos vannak olyan emberek akik nem mernek egy 30 ezres tételt megvenni, mondjuk e-bayről.
Az meg oké hogy vhogy a paypal keresztül veszel, vissza lehet vhogy varázsoltatni a lovét ha eltűnik út közben, de macera. Én most így jártam,nem érkezett meg időre amit rendeltem, mehet a reklamálás.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Grózi
veterán
válasz Francia91 #27835 üzenetére
Hát igen.Nem kell félni a külföldi vásárlástól+ezeket mint a példa is mutatja 1-2 évesen is jó áron el lehet adni.
És véleményem szerint sokkal jobb mint az U7.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, meloba, ket szemelyes irodaba vennek magamnak egy hangfalpart online radio hallgatashoz.
Melyik lenne jobb valasztas: z323 (5k) vagy sp-hf1255a (6.5k)?
Mindketto jo allapotu hasznalt cucc.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Francia91
veterán
-
hentes555
senior tag
Ma délelőtt megjött a hangfal. Jó nehéz. Felhoztam a szobámba, kiszedtem a kilónyi csomagolóanyagból, random felvágtam az asztalra, Rolling in the deep, majd lejárt lemez benyom, aztán tapsoltam egyet és azt kiabáltam, hogy HÁHÁHÁ. Azt hiszem megértettem, miért jobb a 2.0 az 5.1-től. A cintányér a geniuson ehhez képest zacskócsörgés Majd holnap átrendezem a szobát meg holnap jön a kábel is, de ha már így ilyen fasza volt, gondolom úgy még jobb lesz. Legszívesebben egész este ezt hallgatnám, de 8 oldalas beadandót kell csinálnom:/
Köszönöm mindenkinek a segítségét itt a fórumban"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
B1T3
addikt
Rendeltem egy T&V Kürbist, remélem, nem lesz alapzaja (mivel a bluetooth-os verziót veszem, és ennél volt 1-2 ilyen vélemény).
-
Shingen
addikt
válasz november #27819 üzenetére
Neked kell tudni mi éri meg!
Sokan használják a 120U megelégedéssel.
Laptop-hoz szerintem szerezz be egy külső hangkarit, ha a 120U mellet döntesz.(pl. ASUS XONAR U7 )
Másik 2.0 hangfal pl. Microlab SOLO 6C
Modecomok első reflexnyílásúak így az elhelyezésük sokkal könnyebb mint ami hátsó.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
november
tag
Köszönöm mindenkinek a hozászolását. Meggyőztetek akkor 2.0-s hangfalat veszek. Viszont felmerült bennem az hogy a laptopom integrált hangkártyája (ami egy ATI/AMD SB800/Hudson-1 - High Definition Audio Controller) elég lesz-e egy ilyen hangfalhoz? Illetve ajánlanátok-e pár 2.0-s darabot? Nem akarok garasoskodni de a Modecom 120U megér 40 ezer forintot? Mert páran írták hogy a kábelek és a főkapcsológomb nem minőségiek. Illetve a kisebb modellnél amit most nem lehet kapni, említették még a búgást és sercegést bekapcsoláskor.
-
ToniSoprano
addikt
válasz ToniSoprano #27814 üzenetére
Eltévesztettem a címet, ezt november-nek akartam írni.
-
sesshou
senior tag
válasz zsoltnyiri #27812 üzenetére
Magasabb mint mélyebb és mélyebb mint szélesebb ☺
-
ToniSoprano
addikt
válasz varmi2 #27809 üzenetére
A 2.1-esek marketing fogásai:
1. Ja bebszélik, hogy a 2.0-ában nincsen szinte semmi basszus.Azonos árú a 2.1-essel összahasonlítva dupla annyi a mély-közép hangszórók száma, és a mérete sincs különbség, de ezek a 2.0-násban teljesen másképp szólnak.
2. A középtartomány a legtöbb 2.1-esnél lukas, hiányos, de hát elhitetik, hogy ez így tökéletes és szebb tisztább hangzást ad.
3. Ja és ráírom a honlapra mélynomónak mondott dörmögő valami lemegy 20 hz-ig, végülis a honlap mindent elbír, ja hogy ez nem igaz, és akkor mi van a többség úgysem ellenőrzi, reklamál nem?
4. Azt is elhitetik, hogy az hogy a basszus tartomány 2.1 -nél csak monóban szól az jobb mintha sztereóban szólna, mint a 2.0-nál!
5. Ja és azt is bebeszélik, hogy a műanyag hangszóró doboz is bőven szép hangzást ad, minek a drágább, macerásabb fával bajlódni!
-
B1T3
addikt
válasz zsoltnyiri #27812 üzenetére
Ha minden igaz, szélesség x mélység x magasság.
-
zsoltnyiri
tag
Lehet full retard kérdés, de a Modecom-oknál a megadott méretek (pl. 120U-nál: 222x231x356mm) közül melyik melyik? Ugye úgy szokás megadni, hogy magasság, hosszúság, mélység, de gondolom az utolsó a magasság mivel az tűnik a legnagyobbnak igaz?
-
-
sesshou
senior tag
válasz november #27808 üzenetére
A legtöbben azt fogják mondani hogy 30 ért inkább egy 2.0-s szettet vegyél és te ezen meg fogsz rökönyödni.
mert a mély nyomó elvesztése sok embernél azt sejteti hogy nem lessz mélyhang rendesen. De meg kell mondjam lessz én jelenleg egy Modecom 120U val gazdálkodom és a mélyhang le van véve a felére mert egyébként túl sok lenne. Ez jelenleg 40-43 körül van amennyire tudom de 80U-t már kaphatsz 32-33 körül. -
november
tag
Sziasztok!
2.1-es minőségi hangszóró vásárlásán gondolkodom és ebben kérném a segítségeteket. Főleg film és zene hallgatásra kellene illetve laptopra lenne majd rákötve. Az ár kb 30 000 Ft-ig bezárólag. Minden megoldásra nyitott vagyok.
-
pietrrr
aktív tag
válasz zsoltnyiri #27802 üzenetére
Apróhirdetéseket érdemes lehet nézegetni, ott előfordulhat. Nekem is így sikerült egy MC-SHF56U-t jóárasítva beszerezni.
-
Shingen
addikt
válasz zsoltnyiri #27802 üzenetére
Előfordulhat.
hentes555 vhogy az uccsó db hajtotta fel.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
hentes555
senior tag
-
zsoltnyiri
tag
effektíve mindenhonnan elfogyott a 80U jól látom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest