Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
Sziasztok!
Van egy MODE COM MC-SHF56U hangfalam és kérdezném hogy szerintetek mindig le kell kapcsolni használat után vagy nem? Tudom hogy elég láma kérdés, de olyat olvastam valahol hogy nem szükséges, ha az ember gyakran használja. Vagy szerintetek árt neki az állandó ki-be kapcsolgatás?
-
november
tag
Sziasztok!
Az általatok ajánlott Musiland Monitor 02 itthon beszerezhetetlen. Használtan meg nem merek venni, külföldről meg egy hónap míg ide ér. Nem tudtok valami alternatívát külső hangkártya terén?
-
november
tag
Sziasztok!
Utánanéztem pár hangfalnak és ezeket találtam amik nálunk is kaphatóak; MICROLAB SOLO6C (41 ezer Ft), Thonet & Vander Kürbis 2.0 (26 ezer Ft) és a MODE COM MC-SHF120U (40 ezer Ft) . Utóbbiról nem igazán találtam angol nyelvű tesztet (vagy csak én vagyok a béna)., ezért aki tud az legyen szíves linkeljen már át valamit. Vagy írja le a tapasztalatait az még jobb lenne. És még ennél a hangfalnál maradva olvastam Bodz beszámolóját az SHF80U termékről és az SHF120U tulajoktól kérdezném hogy azok a negatívumok Pl: búgás, sercegés és gyenge tápkábel stb. itt is fennállnak-e? Amúgy ezt a búgás dolgot a MICROLAB SOLO6C esetében is olvastam valahol. Akkor ez általános lenne?
Mivel én laptopra szeretném rákötni, ezért kaptam egy olyan tippet hogy mindenféleképpen szerezzek be egy külső hangkártyát, hogyha tényleg ki akarom használni a hangfalak teljesítményét. Én ezeket néztem ki; ASUS Xonar U7 (28 ezer Ft) és Creative Sound Blaster X-Fi HD (24 ezer Ft).
Elsősorban laptopon lenne használva a cucc film és zenehallgatásra egy jó hangfal és külső hangkártya párossal. Várom a véleményeket hogy melyik konfigurációt válasszam. -
november
tag
Köszönöm mindenkinek a hozászolását. Meggyőztetek akkor 2.0-s hangfalat veszek. Viszont felmerült bennem az hogy a laptopom integrált hangkártyája (ami egy ATI/AMD SB800/Hudson-1 - High Definition Audio Controller) elég lesz-e egy ilyen hangfalhoz? Illetve ajánlanátok-e pár 2.0-s darabot? Nem akarok garasoskodni de a Modecom 120U megér 40 ezer forintot? Mert páran írták hogy a kábelek és a főkapcsológomb nem minőségiek. Illetve a kisebb modellnél amit most nem lehet kapni, említették még a búgást és sercegést bekapcsoláskor.
-
november
tag
Sziasztok!
2.1-es minőségi hangszóró vásárlásán gondolkodom és ebben kérném a segítségeteket. Főleg film és zene hallgatásra kellene illetve laptopra lenne majd rákötve. Az ár kb 30 000 Ft-ig bezárólag. Minden megoldásra nyitott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - OFF topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest