Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Matamata
aktív tag
Egy legújabb kiadású Blade-re (nem működik rajt a bekapcs+hangerő fel-es recovery) próbáltam felrakni FLB-R10b_HUN_lite romot, de a install zip from sdcard menüpontnál elakadtam. Nem talál rajt semmi telepíthetőt. Látja a META-INF és system mappát, de nem csinál vele semmit. Gondoltam lehet az a baja, hogy kicsomagoltam a zip-et, bár van ahol az írták tökmindegy. Ok akkor kikapcsolom és felrakom rá újra....Kis zöld robot és pirosan világító vissza gombig jut a telefon és nem csinál semmit
Valaki segítene?! -
kelzsoca
félisten
Félig teszteltem, tehát töltés alatt kivettem az akksit, és ment tovább a készülék (persze ha hozzányúlsz bármihez újraindul, de ha csak gyors akksi ki-be akkor nem hinném hogy ne menne tovább gond nélkül) nyilván ha visszadobtam volna gyorsan, akkor úgymond az információ nem törlődött volna.
Persze csalás nélkül is megoldható a 10 nap, egyszerűen csak airplane módba kell dobni, és biztos alig merül.
-
-
szeryo
tag
válasz
kelzsoca #42992 üzenetére
jön lefelé csak 15 perc még leér
.Tegnap egésznap teszteltem a cyagonen módot.Nekem se a 15 se az rc1 nem volt tökéletesnek mondható. A proximity elég idegesítő hol jo hol nem dolga miatt.Egyszer kikéne próbálni milyen ha egy rom több mint 1 hétig van fent a telon
DE a gyors munka miatt folyamatos a rom áradat -
szeryo
tag
kész a rom
köszi
-
válasz
kelzsoca #42984 üzenetére
Oks
Egyébként utána jutott eszembe, hogy a témákat is kiszedhettem volna, de már nem akartam újra feltölteni a zip-et.
Úgy tűnik működik ez a módosított kernel, éjjel 90%-nál tettem repülőmódba, reggelre olyan 80%-ra ment le, de egy ideje megállt 71%-nál.
Persze nem olyan mint egy 2.2 aksi szempontjából, de nem olyan vészes. -
kelzsoca
félisten
#######################################################
FLB-R10b_HUN_full (2011.03.10)
#######################################################
-
alexdp7
tag
a GPS státusz progival el lehet "menteni" a műholdakat?
vagy automatikusan "rögziti" vhová?minden navi előtt el kell indítani hogy vmivel gyorsabban találjon műholdakat?
tegnap leteszteltem autóban navi progi elindítása után kb 2-3 perce mentem már mire lett GPS kapcsolat....így nem valami nagy segítség ez a program......
user error?
-
Javert
csendes tag
Sziasztok! Négy nap készenlét nálam simán megy. 3G kikapcsolva.
-
kelzsoca
félisten
Aki flb-r8_hun legutóbbi változatát használja nem feltétlenül kell váltania, persze történtek változások, én azt javasolnám mindenkinek aki ezzel a rommal rendelkezik csináljon egy full backup-ot, tegye fel és nézze meg a friss romot, ha jobbnak találja, akkor maradjon, ha nem akkor ott a biztonsági mentése
(#42981) Aggregátor
Rendben, én csak kérdeztem
egyébként jókat szórtál ki belőle
(#42983) xakta
Töltés közben kiveszi az akksit és kicseréli egy másikra, ekkor elvileg nem törlődik a bekapcsolás óta eltelt idő, és minden úgy megy mint eddig, így akár több 10 napot is lehet csinálni (nem próbáltam, senkinek nem ajánlom, tönkre is mehet az akksi/ készülék ettől)
-
-
válasz
kelzsoca #42977 üzenetére
Elismerem, viccesen hangzik. Olyanokat szedtem ki, mint a CarHomeGoogle, Talk, BooksPhone, FOTAkill, QuickSearchBox, SetupWizard. Ami benne van pl. a te romodban, azokat meghagytam. Nézd meg mik vannak a system/app-ban.
Azért "dobtam" ki, mert így kb. annyi helyet foglal mint az eredeti RC2, viszont benne vannak a Google cuccok is. És nálam gond nélkül megy.
Amúgy meg gyorsan tanulok
-
embe
nagyúr
Kelzsoca! Nekem most a FLB-R8_HUN_update_full rom van fen, saját számíze szerint belakva, módosítgatva. Elégedett vagyok vele. Az új FLB-R10b_HUN_full romra érdemes cserélni? Bár ez balga kérdés, hisz újabb vélhetően jobb. Vagyis...nem biztos, hisz a 9-es pont hogy nem volt jobb. valami hiba eddig előjött e rövid idő alatt? Az FLB-R8 full után is végre kell hajtani a szokásos " Recoveryből menjetek végig ezeken:......" procedurát?
-
latis666
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #42975 üzenetére
Szerintem llehetséges ha feltöltöd, kiakapcsolsz minden komunikációt netet és lerakod az asztalra 10 napra. Ha az éjszakai 8 órákat 2-3 százalé töltésvsztéssel birja akkor menne neki a 10 nap is. Esetleg ném itelefonálás is belefér.
(#42976) Aggregátor: Meg ez is lehet.
-
kelzsoca
félisten
(#42969) Aggregátor
Tegnap még azt kérdezted mire valók a gapps mappában lévő fájlok, vajon melyiket lehet törölni, ma már kidobtál egy módosított romot, és csak azokat az alkalmazásokat tetted bele ami fontos
Hát hogy is van ez
-
B-L-A-C-K
titán
Ez lehetséges hogy majdnem 10 napot bírjon az aksi: [link]
-
Pumika1975
senior tag
Gosmst frissítettem mms.apk delete ....
küldeni tudok smst, meg is kapom őket, de...
felugróablakban megjelenik és ennyi.... megakarom nézni ugyan ezt a smst magában a gosmsben megnyitva azt, de ott már nincs meg az sms...
mit rontok el?
SZERK: már a systemet helyre állítottam, de kiváncs vagyok mit rontottam el a gosms 2.08as -
stefi68
addikt
Kelzsoca, volt egy átlátszó állapotsorral készülő téma projekt. Mi is történt azzal? Abbamaradt?
Erről van szó: #40423
Pedig nagyon érdekelne...Aztán arról is volt szó, hogy az értesítések legördülő ablakában a PowerWidget (ami nem annyira testreszabható) helyett Widgetsoid lesz.
Igazából a Widgetsoid bármikor felrakható, de akkor nincs szükség mind2-re...
PowerWidget csak téma cserével tüntethető el ugye....Meg vannak még nekem a régi témák(hu) amiben nincs benne a PowerWidget..., használjam azokat? Csak az a gond, hogy azok 2.x.x recovery-ből települnek csak...
-
CyanogenMod 7 RC2 Lite + Google Apps
Egy próbát megér, nálam frankón működik
thx Keeperv85Én csak ezt-azt kivettem/beletettem a romba, tehát továbbra sem mindennapi használatra ajánlott a CM7. Haladó felhasználóknak!
-
kelzsoca
félisten
válasz
darthdenes #42966 üzenetére
Tipp: este érdemes csinálni egy reboot-ot a telefonnak és úgy eltenni aludni.
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy leírást készíteni a "full" FAT32 és FAT32+EXT* közötti különbségekről?
Előnyökről, hátrányokról. Mikor , melyiket érdemes használni. Melyiken biztosabb az adattárolás? A kártya élettartamára van-e befolyással az ext partició? Mikor gyorsabb a telefon működése? Az egyértelmű, hogy bizonyos ROM-okhoz kell az ext partició. Ha van választási lehetőségem,(ROM csere) akkor érdekelne.
Az első oldalon csak ezt találtam: Mi értelme az ext2es app2sd-nek Froyo-n? – Azért jobb az ext2es app2sd-t használni, mert ezt nem befolyásolja, hogy az adott app támogatja-e az SD-re telepítést. Ez rendben, de lehetnek más szempontok is.
Sok ilyen app van? Vagy ez csak azoknak érdekes, akik sokat játszanak?Ezen a fórumon belül is annyi információ van, amik egymásnak ellentmondanak, hogy szerintem nem ártana tisztába tenni a dolgokat.
Valaki mért írási-olvasási sebességeket különböző class besorolású kártyákkal Bladen?
Ha igen, megköszönném, ha leírná a tapasztalatait. -
darthdenes
tag
Arra lennék kíváncsi, hogy az normális ha 10% aksi merülés után a rendszer 96% az android rendszernek könyvel. Ebben csak az emailok megkukkantása és egy ama van. A telót este kikapcsolva töltőttem!
-
Saccco
nagyúr
Csak úgy simán telepítetted őket?
Vagy valamelyik free backup appal tetted vissza?
Mert ilyenkor nem hoz létre illetve nem állít vissza marketlinkeket.Ha marketből szedted le az appokat és úgy tűntek el akkor nem tudom mi lehet.
(#42899) Bounti:
Akkor próbáld a kézi módszert.
- Terminal emu
- 3.0.0.6 recovery leszed
- flash
1.hszben van leírás róla.
Vagy a fastbootost. -
dr_ace
aktív tag
most tettem fel az FLB-R10b_HUN romot, szép és jó (kelzsocának ezúton is köszönet a munkájáért
), csak annyi lenne a kérdésem hogy melyik a legjobb/legegyszerűbb/leginkább ajánlott eljárás arra hogy visszakapjam a gyári android betűtípust?
előre is kösz a segítséget -
Mephistoone
senior tag
Feltettem a Go Sms-t...
-
mira72
őstag
válasz
CurrentValue #42938 üzenetére
kerestem már én pengéhez ilyen karbon fólia sablont, de sajna nem leltem.
azt jó lenne ha valaki tudna esetleg, mert a fólia nem drága, vágógép van, lehetne emberi áron csinálni.... méretezni lusta vagyok8000Ft kb ebay-ről, az meg vicc
olyan 12000ért tudom m2-t a fóliának, arra kb 45 teló jönne ki
, nem kell osztani, mert meló is van vele, de akár meg lehetne ötödölni hatodolni az ebayes árat.....
kijelzővédő sablont találtam modaco-n, de azzal nem érdemes foglalkozni, i900-ét ebayröl meg kell rendelni, semmibe se kerül...és jó rá...
-
Lasy
veterán
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #42955 üzenetére
Root explorerrel kitörlöd a system/app-ból, de előtte frissítsd le a marketről a GoSMS-t.
-
Mephistoone
senior tag
Szia Kelzsoca!
Az r10b-ben megy az sms rezgés? vagy ez eddig is ment csak user error vagyok? (A progiban be van kapcsolva).
Köszi. -
Lasy
veterán
válasz
Pumika1975 #42952 üzenetére
futó rendszer alól is ha már fent van a másik.
-
Lasy
veterán
válasz
erről tudnál egy képet csinálni nekem?
-
Lasy
veterán
válasz
kelzsoca #42930 üzenetére
igen kell, mert az nagyon jó volt.
feltettem haver memkarira, 3 gomb, és kész nem kellett vele foglalkoznom, de ha nincsen akkor ez van.ggsl
Legyen elég egy link.vagy még mindig az a gondod?
Akkor ugorj az Android app-ok topicba...sacro
1. Nem fontos az update, de kinek mi a jó.
2. recoveryből tudod frissíteni pikk pakk.
3. az ajánlott max a 710, nem 720MHz! -
alexdp7
tag
válasz
Pumika1975 #42943 üzenetére
thx mindkettőtöknek
hármótoknak
-
sacro
tag
Sziasztok !
Eddig csak lelkes olvasó voltam a topicnak amióta megvan a pengém, sőt ennek a topicnak köszönhető hogy ezt megvettem. Már az 512-s szériából való a kicsi, de még szinte az első körben megvettem. Természetesen főzött ROMmal van rajta(Ezért külön köszönet a KÉSZÍTŐNEK és a FORDÍTÓKNAK)
Most mégis tollat ragadtam, mert lenne egy pár kérdésem
1. jelenleg sima 8-as rom van rajta érdemes-e váltani a 10-es re vagy elég csak az updatelite
2. a jelenlegi 2.****-es recoveryt hogyan tudom a legkönnyebben 3.****-ra varázsolni
3. a recovery-e az oka annak, hogy a SETCPU-ban nem tudom 600 MHz-nél tovább húzni a procit.(Nem a világba csak az ajánlott 720 MHz-t szeretném) -
jkorr
csendes tag
De jó, hogy még nem értem rá felrakni a javított r8-at, már van r10 is
Anno mikor még a sima kelzsoca-féle r8hun jött, kérdeztem, de azt hiszem nem kaptam rá választ, hogy az mitől lehet, hogy minden wipeolva volt, és úgy ment fel a rom, mégis pl. a fényképező hangja változatlan maradt, vagy pl. bootanim bentmaradt? User error-e, és ha igen, mit csinálhattam rosszul?
-
alexdp7
tag
felraktam a Handcent sms progit........hogy tunám a romba integrált "gyárit" kilőni hogy ne jöjjön meg minden üzenet 2x?
-
sto1911
veterán
válasz
Ha leszeded a mostani foliat, akkor szerintem siman lehet sablonnak hasznalni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nem érdemes, tedd vissza a gyárit rá és menni kell vele cserére.
Tipp: ha lehet készíts felvételt a hibáról még otthon, ha esetleg nem jön elő a T-nél akkor legyen róla "bizonyítékod"
-
CurrentValue
tag
válasz
sto1911 #42925 üzenetére
nemtudom hogy egyedüliként, de nekem karbonfoliás a telefonom. Akitöl vettem azt mondta a neten vásárolta az előre vágott foliát és ő helyezte fel... Szerinted ezekből is megvalositható ugyan ez?
Föleg azért mert hihtetlen jó és a telefonom vissze kell vinnem sajnos nagyon ugyfest
viszont a karbonfoliát elvileg letudom szedni körbe sablonnak.
Zsoca: ráprobáljam az uj R10-et a telora? rabszodikusan elöjön most is a szinhiba. Reggel ránéztem hibás volt, töltés után hibás volt, most épp jo?!
-
hallerlaller
addikt
Oppsz, most látom csak hogy kérdeztél, elvesztem a sok fölösleges kommentben.
Ezt a kapcsolósort tartalmazza maga a rom, nem kell letölteni hozzá semmit, tudtommal FLB8-tól van benne, illetve cyanogen romok tartalmazzák.
A felső tálca lehúzásakor válik láthatóvá, a homescreenre bármilyen marketes kapcsolósort feltelepíthetsz ezenkívül pl.: widgetsoid, switchpro. -
ggsl
csendes tag
Sziasztok! Ismertek olyan appot ami egy szövegfiében lévő url listát beimportálja és letölti? Előre is kössz.
-
tpeti78
senior tag
Jó reggelt Urak!
Furcsa dolog történt reggelre....Ha lezárom a power gombbal a telefont,akkor mikor szeretném feloldani,power gombra éled újra,nem jelenik meg a csúszka a feloldáshoz,simán kinyílik a bekapcsoló gombra,és a bill.zár hanghatás is eltűnt,pedig a menüben be van kapcsolva.R_8 Lite a rom,ami fut.Mi lehet ez?Szerintem álmomban nem állítottam el semmit...
-
kelzsoca
félisten
Jajj, hát publikussá is kellene tennem a cikket
user error
Tölthető uraim!
-
kelzsoca
félisten
FLB-R10b_HUN_lite (2011.03.10)
Hamarosan érkezik a full változat.
-
sto1911
veterán
CARBON folia elado: [link]
-
Roxaz
tag
válasz
bodoraudio #42922 üzenetére
CM7 n15 gps-e nálam se megy, semmivel. Van gyári iGO-m, próbáltam waze-val, stb.
Sehol semmi. Downgrade-eltem n14-re, faszányosan megy újra. Hát, akkor a 15-ös nekem kimarad most. -
Lasy
veterán
szerintetek az APKTOOL-t tudom használni mobilon? vagy milyen olyan progi van ami ezt tudja?
-
bodoraudio
aktív tag
ezt nem értem!
nálam cm7/15 hibátlan a gps kb 10 másodperc alatt talál jelet.jó a wifi is nem alszik letöltés közben soha akár órákon át. a kijelző a legkényesebb hívás után de nem vészes/rc2 full gáz/. -
Geree
senior tag
teljesen jol hasznalhato ez a 15os nightly (tegnap ota van fenn...)
persze: -GPS -Angrybirds
de alakul...btw engem is erdekeln hogy lehet angrybirds "mentest" csinalni lusta vagyok mindig az elejerol kezdeni..
-
törölt tag
Feltettem ezt a romot: Flb Froyo Blade R8 by Kelzsoca
-
Artika
aktív tag
Lehet hogy láma kérdés....
Feltelepítettem az R10 es ROM ot..
Előtte Backupoltam az R8 ast...
Visszaraktam a backupot és R8 at ír ki...Mit kell csinálni, hogy csak a programok és a beállítások stb települjenek de a ROM ot ne állítsa vissza R8 ra?
-
-
Beleczkil
tag
válasz
sunahunter #42777 üzenetére
Ez jó kérdés, engem is érdekelne a megoldás, mert baromi unalmas és nyűgös dolog minden ROM cserénél azzal vacakolni órákig hogy mindent beállítsak. Kiegészíteném annyival hogy a Blacklist nevű program beállított listáját, hogy lehet elmenteni és visszatölteni.
-
turho
addikt
Hangvezérlés, hangutasítás, hanghívás....ebben a témában nézelődök a google-n de semmi konkrétat nem találtam, csak ködös duma. meg hogy a Froyo tudja.
-
Keeperv85
nagyúr
Maga a kernel az n11 óta ugyan az, ha emlékeim nem csalnak... szóval most nem azt cseszték el, talán nem is kernel közeli cuccot. Valamelyik driver/beállítás megöli a GPS-t, amit most adtak hozzá, de nem teljesen. Műholdakat lát, csak nem hajlandó pozíciót számolni, de gondolom már sikerült neked is megtapasztalni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN #42903 üzenetére
Igazán itt is csak kettő hiba van már, illetve már csak egy lenne, ha odafigyelnének rendesen mit csinálnak. Az egyik a proxi, amit az n15 végre hibátlanra javított (..volna, ha nem nyírják ki a GPS-t közben), a másik a trackbar-oknál fellépő touch panel fagyás, ami még lehet fel sem tűnt nekik.. A merülő akksi már a múlté szinte, ezek az értékek normális határon belül vannak, bár lehetne jobb is. Még az USB driver prüszköl egy kicsit, de használható az is már. Ebből már simán lehetne stabil verzió, csak nem kéne egyik hibába belemenni a másikból...
-
Keeperv85
nagyúr
Ezzel az egész proxi mizériával csak az a baj, hogy egyik sem tudja mit kell vele csinálni, re okoskodni azt én is tudok. Konkrétan most megnéztem ezeket a fájlokat az RC2-ben és az n15-ben. Nem fogok meglepőt mondani: ugyan az van benne. Vaj' miért nem vagyok meglepve, hogy még az n15 tényleg hibátlan (ezen a téren legalábbis), addig az RC2 elhasal ezen a ponton. Konklúzió: nem ezek a fájlok okozzák a hibát sajnos, csak esetleg olyan hibát okoznak, ami más fájlokban van jelen, amikhez a kicserélés után másképp, máshogy érnek el ezek a fájlok.
A kernel mod jól jöhet. Teszek vele egy próbát majd. Viszont ez megint érdekes, amit korábban írtál... nekem egy nap alatt merült 20 %-ot, neked egy éjjel alatt 10%-et.. nem tudom miért, de ez nekem nem tűnik javulásnak...
@ux1: Sokkal megnyugtatóbb a tudat, még azt hiszem hogy te voltál.
Most azt keresem mi a sz@rt csesztek el, ami a GPS-hez köthető, de nesze nekem nyílt rendszer.. egy rohad betű nincs azon a köcsög neten, amiben lenne egy függőségi fa vagy bármi, amiben benne van, mi kell a GPS-hez pontosan...
(...arra hamarabb rájöttem miért nem tudok írni...
)
-
ux1
addikt
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest