Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Azért azt tegyük hozzá hogy értessz az androidhoz és nem vagy egy alap felhasználó
Persze meg lehet tömni gyorsan a belső telefon memóriát, ez nem is vitás, számomra inkább az kellemetlen ha ész nélkül valaki átpakolja még a dalvik-cache-t is az SD kártyára, ami legyen mondjuk class2-4-es sebességű, aztán meg megy a fuckingolás hogy jajj de szar ez a rom, mert lassú és használhatatlan lett a rendszer.
-
syl5
őstag
válasz
kelzsoca #28076 üzenetére
Nekem most kb 70 app van a telefonom, ebből kb 10 játék (két AB, Dundef, a többi kisebb). A maradék kb 60 közül mindegyikre meg tudom mondani, hogy mire használom. Ez az android...külső appok nélkül nekem szenvedés lenne használni.
Appbrain szerint az összes appom 124 MB.
Jelenleg 164 Mb foglalt az ext partíciómról, és 82 Mb a belső memóriából, ez összesen 246 Mb, és még jó 10 játék nincs fent a komolyabbak közül, amikkel játszani szoktam.Egyébként azt figyeltem meg, hogy a játékok eszik brutálisan a tárhelyet. Ha nem játszanék, akkor nekem is bőven elég lenne a belső memória, mert a játékok telepítése előtt kb 200 MB volt az össz ext+belső memória foglaltságom.
(#28088) pista59
Bizony-bizony... Ezeket a 2.2-et már nyugodtan lehet ajánlani bárkinek, kenterbe veri minden szinten a 2.1-et rendesen...
Egyedüli problémám vele eddig, hogy BT-n keresztül nem nagyon akar kommunikálni a laptop-ommal.(2.1 alatt tökéletesen működött a fájlcsere ide-oda)(#28086) Keeperv85
Érdekes...
Kijelződ porosodik? -
pista59
őstag
Még egy dolgot észrevettem kelzsoca r11-hun rommal.
Előtte a 2.1-nél a galériát jó sokáig töltötte be (mások is észrevették)
Ennél egy pillanat alatt.
Mondjuk, ráértem eddig is kivárni, de ennél semmit sem kell várni. Kellemes. -
Knagymate
csendes tag
Sziasztok! kelzsoca rls8-as romjában benne van az 50% plusz valamilyen teljesítménynövekedés, ha 600Mhz felettire van húzva a proci? Egyébként nekem most 480 minimum és 748 maximumra van állítva, és a menü, meg a böngészés úgy megy mint az álom
Launcher prot használok.
-
tariattila
veterán
válasz
kelzsoca #28082 üzenetére
na igen android...
eddíg tényleg csak androiddal fordult ez elő... (pulse-on a sleep policy hasonló volt a blédhez de legalább ébresztés után visszatalált)
Desire hibátlan volt...
előző független SGS-em néha eljátszotta, hogy nem csatlakozott vissza ha hazaértem (kézi rásegítés után hibátlan volt)
mostani Telenoros SGS pedig tökéletes...
a Blade szintén ökörhugyozás amit csinál...ezekből látszik, hogy az android nálam eléggé szór...
(symbian, win évekig hibamentesen csatlakozott)
-
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #28080 üzenetére
Jó hát ez android
Egyébként biztos vagyok benne mint a többi összetevőnél is nagy a szórás az egyes hardverekben, így a wifi modul is ezért viselkedik mindenkinél másképpen.
-
tariattila
veterán
válasz
kelzsoca #28079 üzenetére
szerintem ez nem a levédés függvénye... (egyéb ismeretlen ok)
meg is nézem a másik két wifi keeper appot, hogy azokkal mit művel...
RLS6-on a wifi keep alive ment rendesen...az az érdekes, hogy nem mindig csinálja... van, hogy korrektül visszacsatlakozik... van amikor csak a blade fix tudja visszatolni és végül a mai eset, hogy semmi...
és ami a legérdekesebb, hogy eddigi okostelefonjaimmal még a prblémát sem ismertem...
nokia, samu, htc mind zokszó nélkül kúszott fel... legelső csatlakozásnál egyszer megadtam nekik a jelszót és évekig elvoltak vele (kivétel szoftver frissítés/ reset) -
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #28077 üzenetére
Érdekes, nekem mindenféle külsős program nélkül visszamászott a wifire, igaz nincs levédve a hálózat
-
tariattila
veterán
válasz
kelzsoca #28076 üzenetére
itthoni T-comos router... nyolc számjegy a kód
az nagyon védett?
WPA/WPA2
most pedig itthon van a teló már vagy 3 órája... mondom ránézek... menügombra nem éledt...tehát bealudt simán a regpon mellett is...
erről ennyit!szerk: nem! elment itthonról majd kb 5 óra múlva hazajött (nem magától, vitték
) közben pedig csak mobilneten volt!... hazaért és fél óra múlva ránéztem de mobilneten volt és a blade wifi fix javította a kapcsolatot... utána egy ideig éber volt tehát gombokra feléledt és wifin volt... de eltelt 2-3 óra és teljesen alvóba ment... (mobilneten volt ébresztésnél)
feladatkezelőben a folyamatoknál a Regpon ott figyelt... de ezek szerint hiába -
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #28068 üzenetére
A kérdés csak az hogy védett hálózathoz nem tud újra csatlakozni?
(#28077) tariattila
Most egyébként arról van szó hogy egy idegen wifi után, nem találja meg és nem csatlakozik automatikusan fel a védett hálózatodra, ami előtte ment?
.................................................................
Más:Nekem a sima A2SD használatával rom telepítés után szabad telefon memória:~256mb marad
Ha A2SD+-ot használok akkor elérem vele a 285Mb-ot is.Még ha nem is pakol át mindent az SD-re mert nem tud, meg alapból pl: a navi is a telefonon marad, akkor is mire ezt a több mint 250mb-ot teleraknám, ahhoz rengeteg program kellene, hát ki rak fel több 100 alkalmazást a készülékre?
-
madahun
csendes tag
ha nekem írtál,be van kapcsolva
-
syl5
őstag
válasz
pitterr #28040 üzenetére
PdaNet
Debugging mód kell neki!(#28015) KIZS
"Nem igazán értem mit kínlódtok a wifivel."
Azt, hogy valakinek nincs wifi kapcsolata alvó módban akármit csinál a telefonnal...
Attól, hogy még neked jól működik felfoghatnád, hogy másnak nem!
Ez olyan, mint a porosodás. Valakinek porosodik, nekem például egyáltalán nem, pedig már 2 és fél hónapos a telefon, de mégse kezdek el értetlenkedni, hogy mi az hogy poros a kijelző, amikor nekem nem....(#27969) Keeperv85
És az elülső gombokra feléled a telefon, vagy csak a bekapcsoló gombra? -
Doze
aktív tag
Helló!
Épp azon gondolkoztam, hogy a Zteben milyen GPS van? mármint hány HZ-s? Mert autóban azt vettem észre hiába 14/14 műhold olyan 1mp a frissítése. Ez nekem olyan akadozósnak tűnik...
Lehet ezen változtatni?
Egyébként jó köszi Kelzsoca a magyaros r11-t Franyák
-
TOZ
addikt
R11 magyaritottat hasznalok. Van ext particio. Telepulnek is oda a programok, de megis fogy az internalbol is. Ez igy normalis. Alpha4 mintha nem igy tett volna. Emlekeim szerint ott nem fogyott az internal memoria.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #28064 üzenetére
Most megnéztem, bekapcsoltam a wifit és kimentem a kötetből, át is váltott mobilnetre, visszajöttem és újra felállt unszolás nélkül.
(#28066) Forceman
Ez biztos, nem véletlenül nem is támogatja
-
tariattila
veterán
válasz
kelzsoca #28061 üzenetére
most nyúzom ezt a regpon-t...
addig szép és jó míg el nem megy a teló a wifi körzetéből...
de hazérve már nem csatlakozik automatikusan pedig a blade fix és ez a regpon is aktiválva van... mobilneten lóg fél óra után is, ha felébresztem a blade fix nagynehezen aktiválja magát
felcsatlakozás utána megint müxik minden...
gondoltam ez a két app megoldja, hogy magától rátaláljon a wifire...lehet erre egy harmadik app kellenekomolyan ez már viccnek is szomorú
-
rezme
tag
srácok ti nem tudtok valami jó multiplayer game amit lehet nyomni haverral pl bluetoothon vagy wifin? nem mmo-ra gondolok hanem ilyen lan szerű megoldásra
előre is köszi ha valaki tud segíteni -
Blamazs
senior tag
Felraktam a Blade Fix-et en is. Ezzel vegre visszatalal a wifi-re a telo ha felebresztem.
Eddig mindig kezzel kellett ujracsatlakoztatni.
Ugyhogy aki ilyen problemaval kuzd, probalja ki szerintem.
Igaz alvo modban nincs wlan kapcsolat, ugyhogy mail twitter uzenet es egyebek ilyenkor nem jonnek be. Erre van vmi megoldasa esetleg vkinek? -
M4DdoG
csendes tag
Sziasztok . 2.2 es rom van a telomon azt szeretném kérdezni mért nem tudok egyszerűen rárakni sehogy flash playert ?? Elég idegtépő hogy nem tudok netről videót nézni ... :S
Válaszotokat előre is köszönöm..
Üdv
Tomi -
HRicky
tag
Hello Sacco!
Black Pegasus megy Blade-n?vagy még nem próbáltad?
-
Saccco
nagyúr
válasz
madahun #28052 üzenetére
Ezzel a driverrel próbáld, benne van az adb is.
-
madahun
csendes tag
elkezdtem csinálni az itt leírtakat és már az elején elakadtam
feltettem mindent,amit kért és ezt:
C:\android-sdk-windows\tools>adb devices
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
List of devices attached
P729T_TMOBILE devicekéne kapnom de ezt kapom:
C:\android-sdk-windows\tools>adb devices
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
List of devices attachedszal gondolom nem látja a mobilt
vmi ötlet?? -
energy_
senior tag
válasz
Ren Hoek #28028 üzenetére
nem minden készülék porosodik csak 1-2 enyém ien gagyi darab vissza is vittem azt mondta a csávó hogy megkérdezi a zte-t mit lehet ezzel kezdeni de hogy ő nagyon szivesen kicserélné( én telóm is poros de nem is akárhogy jack felöli részen már csupa por ami használat közben is látszik
) mondta hogy jövöhéten hiv ha jutott vmire
ha nem keresek egy másik t-pontot
szerk: azt mondta a t-s pali ugy definiálta a zte a cserét hogy csak akkor cserélik ha a hiba befolyásolja a telefont a müködésben
caoladder:auto detectre menj,inditásnál a 3 lehetőség közül a középsőre
-
dragon1993
őstag
Vigyázzatok a vonalkód leolvasással mert volt egy ember pár éve melettem állt a boltban és vonalkód olvasós pdaja volt eljrzdett adatbázist csinálni, majd jöttek a biztinságiak és kivezették mert a vonalkód üzleti titok.
-
caoladder
csendes tag
Hello!
Nem tudom melyik Launchert ajánljátok, mindegyikeről olvastam jót, de nálam az ADW ex ami már elfogadható. Go launcherrel, Launcherpro-val, Zeam launcherrel mind mind akadt a menü, a screenek közötti scrollozásnál pedig egyedül ezek közül a launcherpro-nál nem volt probléma.
Az ADW ex gyönöyörűen megy a menüben, a scrollozás pedig szintén elfogadható nálam, bár gyakran érzem, hogy még mindig nem az igazi. 3 screent használok összesen, az egyiken facebook és 4 widget, a homescreenen weather channel, és 6 widget, a haramdik screenen pedig 5 widget és az "energiakezelés" amiben a wifi, bluetooth, gps stb van...Na most ezért szeretném picit húzni a procit, kb 100 hsz-el korában írta egy kolléga, hogy jobb, smoothosabb lett 10%-nyi húzással, de neki is volt egy olyan problémája hogy a SetCPU-nál 600 volt a max. Aztán neki egy reboot megoldotta, nekem nem
Valaki tudja miért csak 600-at ír maxnak és nem tudom feljebb vinni?
Köszi!
-
OrLiX
tag
Hálózati meghajtót szeretnék csatlakoztatni. Van erre vmi megoldás?
Konkrétan egy NAS-ról lenne szó, hogy a winyó tartalmát elérjem a Blade-del.
Kõszi! -
pitterr
tag
Vagy nincs vmi wifi megosztó program amiben lehet csökkenteni a wifi adó erősségét?? Mert barnicle wifivel használom most is ideiglenesen, de ezzel nem lehet pár 10 percnél tovább használni, mert a mobil majd elolvad, annyira forrósodik tőle. Szal ha usb-n nem is tudnám használni, már az is jólenne, ha wifit szórva nem olvadna el a teló.
-
pitterr
tag
Hogy az istenben lehet modemként használni usb-n keresztül a telót?? FF 2.1 van rajta, és hibába mondja azt, hogy minden driver ok a win7, amikor csatlakozni próbálok a nethez debbugging módban vagy anélkül (melyikben kéne működnie elvileg?) akkor mindig elszáll 628-as vagy 619-es hibakóddal, amikor az a rész van, hogy regisztrálás távoli számítógépen bla bla...?? És azt figyeltem meg, hogy amikor ehhez a részhez ér, akkor a telón eltűnik a 3G ikon, majd dobja a hibaüzenetet és már vissza is jött a net a telón... Áhhh
-
istnag
addikt
válasz
tariattila #27974 üzenetére
Na milyen jó kis vitát váltottam ki...
Épp ez az amelyik telefonokon megy, ott nem az egész telefont nem hagyja sleepbe menni,csak a Wifi-t. Ezért is Wifi Sleep Plociy nem Phone Slepp Policy
Nem akarok több vitát inkább hagyjuk....
Nyilván jó megoldás,de csak félmegoldás azért...
és Bocs mindenkitől.... -
Ren Hoek
veterán
Na egy kis tapasztalatmegosztás:
1 hét után, úgy hogy 2 helyre vittem egy pormentes bőr övtáskában... Már megjelent egy porszem felül ami látszik világosban. Hát persze hogy a jack csatlakozó alatt közvetlenül. Mint írta már valaki előbb, ott megy be a por nagy része... Bizony, olyan mint egy kis porszívó.
Mivel én nem nagyon használom a jack csatlakozót, leragasztottam cellux-al, észrevehetetlen, és remélem meg is védi a portól... Mert nem akarok több fórumtárs sorsára jutni a porosodással... Esetleg kis gumidugaszt is lehet hozzá fabrikálni.
Egyáltalán nem kell koszos zsebben, vagy poros lakásban tartani ahhoz, hogy összeszedje.
-
kelzsoca
félisten
A bolti vonalkód teljesen más, egyébként is ha fel is ismerné bármi program, arról bármiféle adatot csak akkor tudnál magadnak megjeleníteni, ha az aktuális üzlet komplett ár-adatbázisa el lenne tárolva a készülékben.
(#28026) CHIPman
Az írtam nem nagyon és nem azt hogy egyáltalán nem
-
Joshi
titán
A vonalkód csak egy számsort tartalmaz amihez egy adatbázisban adatokat társítanak? Vagyis ha én leolvasok egy üzletben egy vonalkódot akkor azzal nem sokra megyek ugye?
-
pista59
őstag
November óta feltelepítettem a csodazippe. Ez jó volt, megnőtt a ram. Most feltelepítettem kelzsoca r11 javított romját. ez is jó
-
lac14548
aktív tag
válasz
Storm_lg #28005 üzenetére
Hát, lehet, hogy nem ugyanazt a minőséget kaptam...
Az enyém már attól tök karcos lett, hogy puha papírzsebkendővel próbáltam rásimítani.
De amúgy meg buborékos lett eddig mindig.
Lehet, hogy én vagyok a béna, de mások is panaszkodtak erre a tipusra.
Én meg gondoltam ennyiért megpróbálom ezt a fajtát, de már megbántam. -
deniel86
csendes tag
Leszedtem marketrol egy installer progit.
Viszont valamiert nem latj az apk-t.
Van egy specko helye ezeknek? Vagy nem ertem...
Lehet h zip es nem apk? Fajlkezelo apk-nak latja...
Pls help -
KIZS
aktív tag
Nem igazán értem mit kínlódtok a wifivel. Nekem fent van a blade fix (eddig minden rom-hoz kellett) és semmi más. Alvó telefonnál is faszán kapom a leveleket, sokszor gyorsabban mint ahogy az outlookomban megjelenik. Bekapcsoláskor dobja el a jelet és kell neki 4-5 másodperc amíg újból megleli. Ezt meg kibírom.
más
A proci nálam 650-ig van húzva, bár inkább csak a húzás kedvéért mintsem kényszerből. Olyan a profilom, hogy bekapcsolt telónál 600-650MHz, kikapcsoltnál pedig 250MHz legyen. 25%-os akksi alatt legyen 400MHz.
Ezzel a beállítással (kikapcsolt 3G és folyton bekapcsolt wifi mellett) simán kibír két napot a telcsi. Ha keveset szórakozom vele akkor hármat, ha sokat akkor másfelet. Éjszaka amikor nem használom, akkor 1-3%-ot csökken az akksi. Ha bekapcsolom a 3G-t, akkor sokkal többet fogyaszt.
Egyszer felraktam az ADB overclockot és tényleg gyorsabb lett a telefon picit a tesztek szerint, de rémületesen sokat fogyasztott. Gyakorlatilag 6 óra alatt merült 50%-ot és nem is használtam különösebben.Megjegyzem kb. 5-6 éve használok telefonos PDA.kat és a "töltsd minden nap" jelszó mindegyikre érvényes. Amelyik többet bír, azt nem használják.
-
synar
őstag
Sziasztok!
Gmail környékén nem jövök rá valamire, hogy lehetne az összes email-emet olvasottként megjelölni és ne csak egyenként, hanem valami select all funkcióval, amit nem találok. A figyelmeztetés így használhatatlan, ha minden új rom után kijelzi, hogy 227 olvasatlan email-em van. Köszönöm a valszt előre is. -
deniel86
csendes tag
válasz
Saccco #28008 üzenetére
Mirennel lejott a cucc!
Koszi szepen zupermen
Viszont uj problemaval talaltam szembe magam.
Kikerestem az apk-t a fajlkezelovel fel is ismerte ratappoltam es
Valami olyasmit irt h alkalmazascsomag elemzese kozben hiba lepett fel
Ez most azt jelenti h hibas a file vagy van erre is valami nalam okosabb
Progi ami nevetve megoldja? Am egy jatekrol van szo (marmint azt probalom feltenni) -
Saccco
nagyúr
válasz
deniel86 #28006 üzenetére
Az érdekes.
Esetleg próbáld meg a marketből feltenni a Miren Browsert vagy a Dolphin Browser HD-t.Itt van egy-egy QR kód hozzá:
MirenDolphin
Ha még nem láttál ilyen kódot, akkor tedd fel a marketből a Barcode Scanner nevű appot. Indítsd el majd a kamerát irányítsd a képre. Ha leolvasta átirányít a marketbe és nem kell keresgélned.
-
deniel86
csendes tag
Teljesen jo a telo!
Par napja vettem es sokat olvastam elotte.
Feltem mert ugye kinai cucc de eddig hibatlan es el sem hiszem
H csak ennyi az ara.
Gyarilag is teljesen jol hasznalhato nem kell feltetlen piszkalni. -
deniel86
csendes tag
Joreggelt!
Megint jottem noobkodni :dFelmerult egy olyan problema h probaltam letolteni egy apk filet-t a telon levo bongeszovel (r11 integralt) neki is allt csak aztan azt irta a redony menuben h a leoltendo file nem tamogatja a telot (vagy forditva).
Van erre megoldas? Vagy en csinalok valamit rosszul?
-
Storm_lg
csendes tag
Sziasztok,
Nem értem ezt a fólia mizériát. Én is a magyar oldaról (vate...) rendeltem fóliát, és másnap olvastam itt, hogy milyen gagyi. Gondoltam remek, dobhatom majd ki a rendelt 2 csomagot (8db, mivel gondoltam gyakran kell majd cserélni). Jelenleg ott tartok, hogy 1-et tettem fel kb 3 hete, és nincs pukli, nem akar lejönni. Már adtam Blade-es ismerősnek belőle, legalább nem csak áll itthon felhasználatlanul. Ha valakinek puklisodik, akkor szerintem az azért van, mert nem jól rakja fel, ami nem a fólia hibája. Én előtte szemüveg tisztító folyadékkal teljesen zsírmentesre töröltem, majd a leírás alapján lassan, óvatosan felraktam egy bankkártya segítségével.
-
mira72
őstag
válasz
krisz1019 #28001 üzenetére
minden tekintetben használható a gyári 2.1-el is, amivel a boltban adják
de érdemesebb a 2.2-t feltenni rá, kicsit gyorsabb, optimalizáltabb a rendszer..
az első h.sz.ben minden részletesen, szájbarágósan le van írva, mit hogyan kell csinálni.
a monte pedig nem összehasonlítási alap.... közelse... -
krisz1019
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom itt,hogy ZTE Blade telefonra tesztek föl ilyen meg olyan cuccokat.Ha egyelőre nem csinálok vele semmit,akkor nem is igazán használható?Mi az ami tutira kell hozzá?
Bocsi,hogy hülyeségeket kérdezek,de annyira nem értek hozzá,viszont a telefon nagyon tetszik.Jó választás lenne?Jobb mint egy monte????
Köszönöm.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest