Hirdetés
Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
Most tesztelem, hogy ébreszteni lehessen az előlapi gombokkal...
Délután megírom mit kell csinálni hozzá, ha működni fog. -
törölt tag
Sziasztok!
Baj van! Tegnap este 8 óta úgy merül az aksim, mint az állat. Fél percenként merül 1%-ot, ha használom. Böngészek vele akkor is, ha videót nézek, akkor is. Viszont ha nem használom, tehát "lezárom" a felső Power gombbal, akkor meg alig merül. 10 perc alatt lemerült 100%-ról 79-re, utána békén hagytam és így reggel 7-8 óra után 77% on van.
Megnéztem a beállításokban, hogy mi zabálja az aksit: Android rendszer: 100% ennyi volt ott.Mit csináljak vele?

Szerk.: Persze, amikor megfigyeltem, hogy gyorsan merül újraindítottam. De továbbra is fennáll a jelenség.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem szivesen mondom ki, de egyet kell értenem ebben shell-ben. Én pl hülyét kapok a 3d-s menütől... utálom, ha forog, pörög... egyéb dolgokat művel nekem... Lehet, hogy kozervatív vagyok, de hogy fel nem tenném, az tuti...
-
latis666
aktív tag
MIUI ROM
ebben is vannak jó megoldásokAlul a video sajnos nexus one és desire
-
latis666
aktív tag
válasz
gakoska
üzenetére
Én természetesen nem vagyok bétatesztelő és sosem tennék fel tört spb mobil shellt ahogy gondolom ti sem. Csak megnézegettem a neten található hivatalos bemutató videokat és abbol szürtem le hogy szerintem winmo-n nagyon nagy durranás volt a program de az alap androidos koncepció szebb gyorsabb és jobb mint ez. Igen látom földgömb meg forog stb de pl mi van ha nekem nem jön be a fémes keret ami mindent körbevesz? Mióta androidom van minimalra esküszöm kár elrejteni egy szép háttérképet.
-
Keeperv85
nagyúr
Azért buborékos, mert nem egy kis csíkban mozogva rakja fel. Ez így nehéz jól megfogalmazni, de van egy technikája ennek. A gyárban ahol dolgozom gyakran kell fóliákat cserélgeti szárított levegőben is. (Mellesleg bűn rondák ezek a "carbon szálas" burkolatok, de ízlés kérdése...)
-
válasz
kelzsoca
üzenetére
Azt szerintem nem
(Bár megnézném újra a T-s romot, kíváncsi lennék mi hogy van benne megvalósítva, sokat nem nézegettem mikor megvettem a telefont.)
Szerintem ha kiszórakoztam magam Cyanogen téren, akkor visszarakom a Froyo-t, piszkosul irigy vagyok ezekre az aksi statisztikákra
-
kelzsoca
félisten
FLB-R10b_hun_full rom akksi helyzetjelentés:
Délután 13.45 körül vettem le töltőről, azóta szinte folyamatos zenehallgatás(max hangerőn)+ 3G netezés, ~30 perc telefonálás, fényerő automatikusra állítva, CPU min. 122MHz max. 600MHz
Éjjeli 0.08 van jelenleg és az akksi töltöttségi szint: 45%
(#43282) Aggregátor
Ajánlottam egy romot

-
válasz
Frozzy
üzenetére
Lehet hogy mégsem jó benne a wifi. De akkor hogy lehet hogy eddig nem vették észre?
Empire: Keeperv85-nek sehogyan sem akart menni, meg volt még 1-2 tag akinek nem ment. De talán az N15 is megérne egy próbát.
Áh nem tudom mit telepítsek

kelzsoca: szerencse hogy olyan hamar lemerül az aksi, hogy még nem tudtam feltenni a kernelt

-
Empire
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Most teszteltem újra. Aura helyett Google Maps, és nekem így is van GPS. Kernelt nem frissítettem, hagytam azt ami az N15-ben is van.
Most megyek aludni, kíváncsi vagyok repcsi módban mennyit merül reggelig. 24%-ról indulok, a beállításokban a proci minimumnak 122-t állítottam.Aggregátor #43280: igen, de az a vicc, hogy ment az RC2-t is próbáltam. Lehet, hogy ez is készülékfüggő lenne
Egyelőre ötletem sincs. Esetleg számíthat az, hogy én nem használok semmi app2sd-t? Mindenem a telen van, particionálás, TPT sohasem volt. -
gps76
őstag
válasz
dawoka
üzenetére
Fóliából a desire-é amit én kipróbáltam rajta,csak a hosszabbik oldalából kell 3 mm-t levágni.Felül a hangszóró nyílás alatt kezdődik,és pont elér a gombokig.
Tudom,hogy többen kérdezték de az R10-es és a 8-as között van sebességbeli különbség? Tehát átlagfelhasználó észrevesz valamit a kettő között? -
czipkor
csendes tag
Kelzsoca!
Nagyszerűen üzemel R10b Lite rom! Gratulálok, bár az (R8-as is remek volt!)
Kérdésem a következő:
1. Lehet boot animációt cserélni lite rom esetén? Ha igen hogy?
2. A lock screen-t hogy lehet lecserélni, nem marketről plusz program segítségével érdekelne, hanem a jelenlegit, pl ux1 romjában használt félére...Hol találom a rendszerben...
Köszönöm a segítségedet előre is! -
válasz
Frozzy
üzenetére
Egyébként én pont az ilyenek elkerülése miatt telepítem (hamarosan) a rommal együtt.
A data/app-nak hála benne van minden program amit használok, azok adatait meg a felhasználó cuccokat pedig lementem mybackup-al. Sec-perc alatt fenn az új belakott rom
szerk.: az előbb nem azt a kernelt raktad fel amit nemrég linkeltem?

-
dawoka
csendes tag
-
peets
csendes tag
válasz
mpierre
üzenetére
Nekem kb 8órát futott azzal a szutyokkal.
kelzsoca féle flb8as van fenn.
Azt kell hogy mondjam hogy Penge!
Asphalt 5 ,angry birds fut akadásmentesen!
Vplayerrel marketről avi-k gyönyörűen (medium qualityn.(sok romlás nem látható a high-hoz képest)(high-on néha kisebb röcc van)
Power AMP -vel equa-val lehet csinálni normális hangot a készüléknek
Youtube HD-n csodaszép.(gyári tó live wallpapper a tmob 2.1up1 -on 4. hullámzáskattintásnál mrá röcögött,itt akárhányat csinálok semmi röcc.)
Szép munka köszönöm!
-
schramjanko
csendes tag
Remelem meg nem untatok senkit!
Ezt talaltam, ez elvileg jo lehet nekem is?Guys, rooting the phone is easy. Just Google how to root your phone. Then I was able to use a program like Astro File Manager or Root Explorer to paste the Truetype fonts into the system\fonts folder.
You can download the Droidsans fonts here: https://sites.google.com/site/ohmrefresh/fonts.zip?attredirects=0&d=1
When I say it's easy, it's easy for someone who's can follow technical instructions. I'm an IT professional so it only took me about 15 minutes to root my Samsung Captivate/Galaxy S. Then to install the Droidsans fonts just a few minutes.
Now I can use Facebook and see all my Thai friends text as well as use tools like Google Translate to go from English to Thai or vice versa. It's wonderful, I love Android. Thank you Google!
-
Frozzy
őstag
új kernelt akarok flashelni, nem szeretné hiba:
amend scripting (update-script) is no longer supported.
amend scripting was depracated by google in android 1.5.
It was necessary to remove it when upgrading to the clockworkmod 3.0 gingerbread based recovery. please switch to edify scripting (update-script and update-binary) to create working update zip packages.
installation aborted.örülök neki
hiba megoldása?clockworkmod 3.0.0.6
-
Flexy90
senior tag
válasz
schramjanko
üzenetére
az a WRT54 G/GL lesz szerintem

-
Új kernel CM7 RC2 és N15-höz: [link]
Heads up, this is a refresh, all debugging/unnecessary logging is stripped out of it...
so I would be inclined to think it should speed it up slightly...Szóval elvileg gyorsabbnak kellene lennie. Ezt majd a rommal együtt telepítem.
Amúgy az előző is bevált eddig, csak tényleg néhol döcögős vele a rendszer.szerk.: úgy látom kezd "hozzálátni" a közösség a CM7-hez, jönnek a javítások

-
mpierre
veterán
Hosszabb utánaolvasgatás után felkerült az FLB R8 a telefonra (cirka 5 napot futott az eredeti rommal). Elsőre használhatóbb, mint a gyári T rom. Köszönet a fejlesztő(k)nek.

Ismerkedem még az új renccerrel. -
kelzsoca
félisten
válasz
schramjanko
üzenetére
Router milyen?
-
energy_
senior tag
Sziasztok valaki beavatna a fólia felrakás rejtelmeibe? akárhogy probálom mindig buborékos lesz

-
kelzsoca
félisten
válasz
schramjanko
üzenetére
-
szezso15
addikt
válasz
zoltan6
üzenetére
Na idefigyelj nagyokos zoltan6!
Vannak olyan emberek akiknek tökéletesen megfelel a gyári rom is és ez így van rendben. De vannak olyanok is akikben megvan az,hogy a legtöbbet szeretnék kihozni a telefonjukból,ha van rá lehetöség (márpedig van,dánke Zsoca
). De az, hogy te itt megjelensz és elkezded oltani meg fikázni azokat akik a második csoportba tartoznak az szerintem bunkóság. Légy boldog a gyári romoddal húzz innen és ne fikázz minket. Köszöntem!
Zsoca:
Nem a veszekedés a célom csak.egy kicsit felkaptam a vizet a fórumba írt elsö mondatára .
-
kelzsoca
félisten
válasz
schramjanko
üzenetére
Akkor a gyári 2.1-es romban nincs Thai font, ami biztos hogy a 2.2-es romokban van, bár nem tudom hogy mindenképpen ragaszkodtok -e a gyári romhoz?
(#43247) szezso15
Csak finoman, ne veszekedjetek

-
lsebestyen
addikt
jó, így néz ki pengém egy napja:
reggel hatkor csirrcsörr, töltőről le, zsebbe be, fél óra zene reggel, 20perc wifi suliba, összesen fél óra rajoskodás vele
(de nem játék, csak vlmit megnézek rajata, jegyzetelek)
fél óra zene hazafele, 5perc telefon, 1 óra wifi este 10ig utána fel töltőre.
amiket kihagytam, h 8tól 15-ig 20percenként megnézem mennyi az idő (igen 20perccel több
) és max fényerőn hagyom mindig. am set cpuval levan véve 245mhzre ha standbyba van, am meg 600mhz. sztem az akku gagyi, ennél többet kéne bírnia...:/ nem hazsnálok élőhátterket, stb...
naponta átlagban kb 1 alkalmazást letöltök, de sztem ez sem annyira kimerítő dolog. -
mira72
őstag
válasz
schramjanko
üzenetére
de mint írtam nálam karakterek, nem kockák... csak számomra ezek rajzok, nem szöveg

zsoca féle R9_hun, van nekem... és opera mini-vel néztem
valaki nyilatkozzon akinek az uj R10 van fent, és ha azzal megy, teheted is fel !

wifi nálam 2 szint, meg oldalra is 2 szoba.. ezt simán viszi, szakadás nélkül, 3m az gáz
milyen rom van fent??? -
schramjanko
csendes tag
válasz
mira72
üzenetére
Igen azokra a kis kockakra. Na azok Thai karakterek lennenek igazibol.
Es nem csak a honlapokkal van a baj, hanem a kapott sms-ek is csupa kockabol allnak, valamint az anysoft Thai billentyü keszlete is.
A Tab hibatlanul kijelzi ezeket, nem tudom, hogy a 2.2 miatt, vagy mert a Samsung amugy is tudna.A feleseg miatt ne irigykedj, latod, csak a baj van Vele:-))
-
mira72
őstag
Fábry-t lesitek? ... óvszerszárító..

-
pista59
őstag
válasz
zoltan6
üzenetére
Mert ez is olyan, mint pl. a windows: egy idő után a programoknak kell a 2.2, aztán a 2.3
Persze a régieknek jó a 2.1, de általában mindenki újabbat akar.
Másodszor: gyorsabb. Gyorsabban futtatja a programokat, néhány dolognál jól jön ez: videó, játék.
Nem utolsó sorban az érdekesség, újdonság.
Azért az sem volt semmi, ahogy 256-ból 512 mega lett. -
Ronam
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
olyan "használat" mellett amit ő írt?kizárt.mondhatni a telót sem használta

sok értelmét nem látom az ilyent teszteknek,ahol szinte semmit nem használ -
kelzsoca
félisten
válasz
schramjanko
üzenetére
Miért 2.1-e gyári szoftver alatt nem látszanak a Thai betük?
na ennyit erről, ott a kocka bug
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az Iphone pedig más árkategória, és valószínűleg erősebb benne a wifi.
-
mira72
őstag
válasz
schramjanko
üzenetére
Hi!
ha ezen a weboldalon, az angol szövegek mellett körül alatt felett lévő számomra olvashatatlan karakterekre gondolsz, akkor az opera mini-vel zsoca féle sokal által nem szeretett R9_HUN romon látszik

thai asszonyért meg kicsit irigykedek
sztem nem csak én
de ez más téma...ja, wifi, nekem ok, iphone 2G se tud többet.... többit ugyanott nem használtam...
(#43237) lsebestyen : akkor utána az asszonyt kell nyomkodni nem a telót .... vagy kelj 10kor, akkor 8ig bírja !!! nyersz 4 órát !!!

-
schramjanko
csendes tag
Sziasztok.
Nagy keresem volna!
Megtenne-e nekem valaki akinek 2.2-es szoftver van a telefonjan, hogy megnezi latszanak-e a Thai betük. Pl. egy Thai honlapon (droidsans.com) vagy google forditoval.
A Galaxy Tabom 2.2.es, azon rendben minden, de a Blade-et ma vettem a felesegemnek (aki Thai) es azon csak kis negyzetek jelennek meg, igy nem igazan tudja hasznalni:-(
Masik kerdes a wifivel kapcsolatban. Ahol az iPhone-nak teljes tereröt mutat a wifire ott a Blade csak 1-2 vonast, kicsit messzebb az antennatol elveszti a jelet, az iPhone meg kettö vonast jelez, es hasznalja a netet.
Korabban mintha azt olvastam volna, hogy egesz jo a wifi antennaja, igy lehet, hogy csak ennek gyenge valami miatt? Holnap vagy szombaton meg tudnam cserelni, ha egyedi ez a promlema.Elöre is köszönöm.
-
Godesz2
csendes tag
Mr.C nél a pont, és én is ezt gondolom.
Amenny rinyát olvastam a fórumban az akksira..pff Örüljenek hogy kibír 1-2napot agyon engribördzöve.
Am csak kíváncsiságból csináltam meg. Átlagos használattal 2-3 nap.Még anno megvételekor, első(!) bekapcsolás előtt letiltattam a mobilnetet a kártyámról, tehát esélye nem volt barangolni. Az első számlán viszontmegjelent 104 forint adatforgalmi díj. Nah ezt magyarázza meg valaki..

-
mira72
őstag
válasz
Godesz2
üzenetére
kikapcsolva sztem 2 hónapig is elmegy.... vagy 3ig....
vagy egy 6210-em, az elmegy sokat telefonálva egy hetet, sztem 1-2 perccel 3 hetet is, nem kell?

(#43230) Glatius : vagy rákötöm egy 6V trabant akkura, az még nem sok neki, lehet elég lenne havonta tölteni, az a plusz 5-6kg meg elmegy...
tényleg, észrevettétek hogy az akkuidők javultak ( tisztelet a kivételnek, aki nem tudja mikor alszik a teló, mikor nem.. ) , a hallások is javultak ( vagy a siketek másik telóra váltottak ) , eltűntek a wc tesztek, stb..
kevesebb a panasz -
gakoska
tag
Hú, akkor bannolnak 8 órára.
Tönkre fog menni az életem 
Szerintem egyáltalán nem más kategória, mint az iGO, arról is leirták már hogy hibátlanul, noha kissé lassan megy a Blade-en. Sőt, azt sehogy sem lehet legálisan rátenni Blade-re, mig az SPB-t igenis lehet, béta-teszterként. Ha ez bant ér, akkor bannolnak. Majd akkor legközelebb nem beszélek róla. (Egyébként sem szándékozom többet.) -
Godesz2
csendes tag
Akksi teszt:
-éjszakánként repülő üzemmódban 6 órán keresztül
-reggel 15 másodpercnyi ébresztőzene, majd repülőből ki
-napi 2 perc telefonbeszélgetés
-összesen 2 sms írása
-semmi játék, semmi wifi, semmi 3G, semmi minden
-fényerő 20-25%onEltelt időtartam 100%-ról 5%ra való lemerülés között: 13 nap 21 óra 40 perc.
Az akksi sokat bír....ha nem nyúlnak hozzá

-
Zsolaf
addikt
A romokkal kapcsolatban én anyit mondok, hogy jó a 2.2 feltettem több félét is, mind nagyon jól működik, de egy biztos hogy a gyári 2.1-el majd kétszer tovább birja az akku.
-
Mr.C
őstag
válasz
zoltan6
üzenetére
Aza baj h ha nem érted az 1.hsz-t akkor alapvetö informatikai hiányossáok vannak, ami nem baj mert nemkell mindenkinek értenie hozzá, de akkor nem érdemes romot cserélni ha nem tud az ember parancssorba irni.. hameg akarsz romot rakni akkor utána lehet nézni és secperc alatt megtanulja az ember
De amihez nem értünk az nem feltétlenül hülyeség -
TRob1
veterán
válasz
zoltan6
üzenetére
Nem hiszem hogy valaki győzködni fog téged (főleg ha az eddig leírtakból se fogod a dolgot)
Hidd el nekem, sokkal jobban jársz (meg mi is) ha hagyod az eredetit, és keresel másik fórumot is
(#43214) gakoska: De biza, azt is tilos. (rekordmennyiségű Ban született ez miatt már itt)
-
-
gakoska
tag
válasz
Glatius
üzenetére
Kb. 2 hete használom az SPB Mobile Shell bétát, átlagos használat mellett 3. nap este kell tölteni (előző töltésről reggel levéve), ha jobban használom, akkor is kibir 2 napot simán az SPB-vel. (kelzsoca MCR R11_hun ROM-mal)
Amúgy béta-tesztre sokat kell várni, hogy bekerülj, már ha bekerülsz egyáltalán (én még várok
), máshogy illegális hozzájutni, de ezzel együtt csodálkozom, hogy ilyen kevés szó esik róla a fórumban, beszélni róla nem tilos gondolom. Én mióta megláttam, beleszerettem. Hibái gyakorlatilag nincsenek/jelentéktelenek, villámgyors és gyönyörű. Nálam az akksit sem eszi jobban. Mindenkinek ajánlom (a feliratkozást bétatesztre
). Amúgy vicc, hogy a többi launcher 3D app drawerjei, meg akár a 2D is akadozik néha, az SPB meg gyönyörűen forog meg minden... Teljesen feldobja a telefont. -
lafaty80
addikt
Sziasztok!
2 igazán jó tapasztalatom volt ma:
- miután csalódtam pár fóliában rendeltem egy ilyet: [link] kellemes meglepetés ért: gyors postázás, méret pontos fólia, ezt tényleg bubi mentesen fel lehet tenni, egyszóval faxa a cucc (6db)
- asszonykámnak lett samsung s8500 wave telcsije. Ma gondoltam egyet és lenyúltam a gyári headset-jét. Azóta ámulok-bámulok. Közepes hangerőn már az agyamat nyomja a mély, hangzása szerintem kíváló. Miután nem akarom visszaadni, alhatok a másik szobában. De ott legalább szólni fog a zene
Tényleg, nekem mint vájtfülünek, nagyon jó minőségű és hangzású cuccnak tűnik. -
válasz
zoltan6
üzenetére
Kelzsoca magyar Froyo romjai a legjobbak, tudtommal ő(k) fejlesztgetik a Modaco-s romokat egyedül a magyarok közül.
Hozzá nemértőknek nem kell piszkálni a telefont, mert csak elrontják. Aki kicsit hozzáértőbb, az a meglévő leírásokból megtudja csinálni.
Amúgy megkérhetnélek hogy kicsit trollkodj máshol?

-
pista59
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Supersim. Keress rá a googléban, sok helyen árulják.
-
TRob1
veterán
válasz
zoltan6
üzenetére
Nem tudod milyen a magyar? Sose elég jó neki ami van, valami mindig hiányzik, vagy nem tetszik.

De ha visszaolvasol, én pl. teljesen meg voltam elégedve az előzőleg használt r9hun rommal is, sosem volt semmi hibám vagy hiányom (vagyis én nem panaszkodtam, pedig én is magyar vagyok
). Mondjuk most mégis feltettem a 10est, és nem is bánom, mert ugyanúgy tetszik, csak szerintem (meg mások szerint is) még kicsit gyorsabb. De az biztos, hogy nekem az eddig próbált 2.2-k mind jobbak voltak mint a gyári 2.1.
És ha te maradsz az alapnál, akkor sose fogod megtudni hogy az újabbak rosszabbak-e, vagy esetleg jobbak. -
varesz11
tag
segítséget kérnék. a cyanogen-hez kell ext partíció?? mert megpróbáltam feltenni és a rewcovery valami hibát ír és install aborted. el se jut még a boot flasheléséig se. én a partícióhiányra tippelek de lehet hogy más. a legújabb cm-et próbáltam r8-ra tenni és 3.0.0.5ös recoverym van.
Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és elvileg holnapra ugyebár jön kernel és új Nighty is

Egyelőre ötletem sincs. Esetleg számíthat az, hogy én nem használok semmi app2sd-t? Mindenem a telen van, particionálás, TPT sohasem volt.

). De az, hogy te itt megjelensz és elkezded oltani meg fikázni azokat akik a második csoportba tartoznak az szerintem bunkóság. Légy boldog a gyári romoddal húzz innen és ne fikázz minket. Köszöntem!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Amúgy vicc, hogy a többi launcher 3D app drawerjei, meg akár a 2D is akadozik néha, az SPB meg gyönyörűen forog meg minden... Teljesen feldobja a telefont.