Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
veector #8090 üzenetére
Az SDHC és a microSDHC nem kompatibilis, legalábbis lefelé. A microSDHC, ahogy benne van a nevében is, kis méretű, ezt bele teheted a telóba, mert van helye. A sima SDHC meg lób.szó nagy és nem fér bele a telóba, max az aksi helyére. De ha neked úgy is működik, akkor veheted azt.
-
HRicky
tag
válasz
V.Stryker #8086 üzenetére
Nem fárasztani akarok senkit csak itt bizonyos dolgokról nem lehet beszélni így e-mail-ban vagy esetleg msn-en sokkal folyékonyabban is lehet kommuniknálni!
Hogy kicsit is ON legyen:Engem a Gangstar: West Coast Hustle nevű játék érdekelne, ezen a telefonon froyoval vagy egyéb más úton levő gyorsítással elmegy ez a játék. Ha lehet valaki telepítse fel és ossza meg a tapasztalatait!
Ezt olvastam: Gameloft játékok követelménye:min. 720 Mhz-s proci (+ PowerVR grafikus gyorsító) pl.: Motorola Droid
min. 980 Mhz-s proci pl.: Desire, X10szval főzött rom-mal a Blade procija eléri a minimumot(720)?
-
veector
senior tag
Nézegettem a topikot és azt vettem észre, hogy mindenki microSDHC kártyát vesz bele. Sima SDHC-vel is működik, ugye? Csak mert az lényegesebben olcsóbb iPonon
-
skynet85
csendes tag
Szia gradiens tesztnél nem tom mit értesz az alatt, hogy izzasszam meg, volt egy gradiens teszt kép és a régi telón a szürke bizonyos árnyalatai kékek voltak, ezen viszont minden a helyén van sehol egy kékesedés vagy egyéb nem oda illő színárnyalat, ha lesz időm csinálok róla képet ezt a scrren captures dolgot még nem néztem de mindjárt meglesem.
-
Joe33
csendes tag
Annak szólna a kérdésem; aki gyakran szokott rá videót konvertálni, Pld. Format Factory-val!
Milyen típusra, felbontásra érdemes konvertálni a videót, hogy maximálisan megjelenjen a képernyőn és jó legyen a hang is? (pl. Format Factoryban melyik készüléket érdemes kiválasztani???)A hátlappal kapcsolaban:
Először nekem is gond volt, hogy nem meg rendesen vissza (az egyik alsó sarka); s az lett a megoldása; számít a visszahelyezés sorrendje? először a tetején az indítógombnál kell tökéletesen visszapattintani; s utána kel visszapattintani az alsó részén; a mindkét szélét egyszerre megnyomva!!! -
Nundee K.
tag
válasz
volvoguy #8061 üzenetére
Szia!
Én is próbáltam a C360-at, ugyanazt tapasztaltam, mint te, ezért törlésre is került.
Az akku-problémádra: A szinkronizálás-ikon a kezdőképernyődön nincs véletlenül túl gyakran jelen? (bocs, nem lett túl magyaros) Saját tapasztalatom, hogy a telefonom állandóan szinkronizálni próbálta a naptárat és kikapcsolt adatforgalom mellett ez nem ment neki. Eredmény:az akku 100%-os állapota 6 óra múlva 36%-ra ment le egy éjszaka folyamán, repülési üzemmód mellett.Napokig agyaltam, hogy mi az Istennel akar szinkronizálni folyamatosan. Azóta no problem.
U.i.: A hátlap alja nekem is kipattan néha. -
HRicky
tag
Hello!
ZTE Blade vásárlásán gondolkodom!
Akinek van ilyen készüléke és ért hozzá és az androidhoz rendesen
kérem írjon a lionel.richard19@citromail.hu címre.Előre is köszönöm!
-
Aftereffect
tag
Szerintem qvga-an készíti a legjobb videót, mivel ennél nagyobb felbontásban szaggat, tömörítési hibák elrontják minőségét.
Amúgy tudom nem illik a szifonhoz hasonlítani, de míg annál 3mm a kapacitív kijelző osztása, addig itt csak 5mm és ez meg is látszik a kijelző érzékenységén, amely nem olyan, mint az iphone esetén. -
zoli03
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy mekkora a Blade kijelzője (a szélesség és a magasság érdekel)?
-
mikesa
tag
válasz
skynet85 #8068 üzenetére
Szia!
Teszteld le légysz, hogy kiderüljön, fordított-e még fizikailag a kijelző....
Telepítsd a screen capture progit és csinálj egy képernyőmentést...ha fejjel lefele jelenik meg a kép, akkor még mindig az elcseszett gyártósorról van a géped.Illetve izzadsd meg egy picit a telót és úgy nézd meg a gradiens hibát....
Üdv és köszi mondenki nevében!
-
Lawboy
tag
Én 3x vettem eddig le most néztem meg 4.re.
Semmi baja nincs.
Lehet erőltetve veszitek le.
Én úgy szoktam hogy ahol alul van a mélyedés körömmel végighúzom jobb irányba és fel(oldalt) is jön a hátlap kb. Ugyan ezt a másik irányba .Addig húzom a körmömmel amíg az usb részéhez és a másik felén a hangerő gombhoz érek.Onnan 1 mozdulat és és könnyen lejön.
Vissza pedig úgy rakom hogy 1.re felülről benyomom utána 2 szélén végül lent.
Ehhez is használati utasítás kell
Szóval a lényeg hogy nekem semmi baja. -
orrlyuk
aktív tag
-
Frozzy
őstag
az én kicsi bladem!
Quadrant: 1005
Rakj fel linkeket a képek helyett....
Ezek már nagyon nagy képek.[ Módosította: philoxenia ]
-
-
skynet85
csendes tag
Üdv! Eddig ,,leecher"-ként ténykedtem itt, de most egy kicsit ,,seed"-elek is.
Szóval, vettem egy Bladet aminek lassan egy hónapja, azonban nem sokkal utána jártam ebben a fórumban, és sikerült az összes jellemmező hibát produkálni a készüléknek, vagy is inkább csak egyet a gradiens hibát. Nem sokat vártam vissza is vittem, közel 2 hét után ma kaptam egy vaci új telot, mivel nincs szervizük mo-n ezért cserélik a telót bármi kis hibája is van
. Nekem volt egy olyan bajom is vele hogy a hátlapja az egyik saroknál lötyögött már azért kicserélték volna, de ugye ott volt a gradiens probléma, és a lényeg az új szállítmány Penge már tényleg penge, sehol egy pixel hiba sehol egy kékes csík, mindez ez tesztek után lett kijelentve.
Konklúzió: ha van 2 heted nyugodtan vidd vissza és mond el mi a hiba cserélni fogják.
-
don-ciccio
csendes tag
szia mindenkinek.
eddig jól vizsgázik nálam a teló. a hideget is egész jól tűri,igaz tokban,mez zsebében szoktam hordani edzésen. ilyenkor is bringázok,csak a körülmények végett írom. gyári rajta minden. próbáltam néhány játékot. az asphalt nagyon szaggatott,ezért ez felejtős 1nlőre nekem. az nfs shift néha akad,de még nem gáz. mondjuk elég nehéz kis játék. az any time pool-t próbáltam még,az nagyon tetszett. találtam 1 játékot,de nem engedi telepíteni,mert kiírja,hogy kevés a hely neki. íme 1 videó róla: [link] ha vlki kipróbálná az ne tartsa vissza magát. sajna nem tom mennyi hely kéne neki,de kicsit furának tartom,hogy az asphalt 100 vlmennyi megát kíván és ez meg nem akar települni.
még azért küzdök az android-al,meg az érintő kijelzővel,de tetszik. -
Eskimoka
tag
Üdv minden kedves fórumozónak!
Fontolgatom egy ilyen telefon vásárlását, de majd csak januárban, addigra hátha lesz hivatalos 2.2 és nem kell nekem szórakozni vele
.
Ezt a linket azoknak ajánlom akik írták, hogy nem találnak class 10-es SDHC kártyát. Ha jól nézem még nem is olyan marha drága... link: [link]Egyébként olvasom a fórumot nagyjából a kezdetek óta /nincs még droidos mobilom, jelenleg egy Sharp GX-15-öst nyúzok
/ és nagyon hasznosnak tartom, főleg amikor személyes tapasztalatokat osztotok meg illetve hasznos programokat ajánlotok
.
Továbbra is olvasója maradok a fórumnak.
Üdv
-
tanygab
tag
valaki vett mostanság igényes, passzentos, álló tokot ilyen telefonkihúzós mittudomén mivel...? (és persze olcsón...)
Ha igen, az küldhetne képet róla... Legkésőbb holnap tokot kell vennem... :
-
sydon
csendes tag
válasz
volvoguy #8053 üzenetére
Megoldás: Szifon 3G kb 150 K <--> ZTE Blade 35K
Ne várd már egy közel hatszor drágább, kifejezetten a multimédiás tartalomra összpontosító, telefontól ugyanazt, mint egy árban alsó kategóriás, árához képes iszonyatosan okos androidos telefontól.
A ZTE nem fényképezésre és nem is hd videóra való, maximum csak nagyon keveset tudsz javítani szoftverrel, de ha leveszed a hátlapot, láthatod, hogy az a kicsi kamera valószínűleg nem fog neked eszement fasza képet csinálni -
sydon
csendes tag
Egyébként pedig teljesen nyilvánvaló, hogy nem olvastam el, hogy milyen html kódok mennek a fórumon, bocsi a bénázásért.
)
-
volvoguy
addikt
Elhűlve néztem, hogy a bnőm Iphone 3GS az alap szofttal, amibense zoom, sem semmilyen effekt nincs milyen jó minőségű videót tud felvenni...már mihez képest ugye. A Blade-ben van pár beállítási lehetőség,mégisgyatra aminőség...
Vmi tipp, alkalmazás, amivel szebbé varázsolhatom a videókat?
-
bbandi
tag
A vcf file-okat meglepő módon csak egybe lehet másolni. Windows alatt cmd, navigálj abba a könyvtárba, ahol a vcf-ek vannak és:
copy *.vcf mind.vcf
A mind.vcf filet pedig importálhatod a google-nek. Én is így csináltam.@sydon: rootolni kell "csak" és letörölni a /system/media/audio/ui/camera_click.ogg-ot
-
sydon
csendes tag
Na haragudjatok, de valahogy elfelejtettem, hogy alpha-n vagy sima 2.1-n volt rola szo, de nekem natív[gyári] 2.1-em van és szeretném levenni a fényképezés hangot. Ha valakinek sikerült köszönöm a választ, amúgy nem végszükséglet, de hátha.
ja és ha valakit érdekel írok én is zte blogot[url="http://www.zteblade.tumblr.com"] itt[/url]. Semmi geekság, érthetően és egyszerűen a tapasztalatok használat során.
-
Murderer69
őstag
figyi maradjunk annyiba ha minden hasonló jellegű kérdésre mindenki válaszolna akkor visszaolvasva 10 hsz-onként ugyan azt látnád...
a másik meg az hogy ne minősíts ameddig én sem teszem főleg ne ilyen témában mert azért ezekben a dolgokban bátran vitába szállnék veled
jah és a szerinted "gúnyos és fölényes a hangvétel" inkább poénos volt annak szántam de te magadra vetted pedig marhára nem neked válaszoltam nem is értem mit mártírkodsz de ha neked ez jó hát hajrá....
részemről a téma lezárva
-
realmadrid92
tag
Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban:
A procit lehet-e húzni? /érdemes-e/
Ha házilag teszem fel rá a 2.2-t az garivesztéssel nem jár, ugye?
gyári akksit lehet cserélni jobb teljesítményűre, ill. fülhallgatóját? -
zsombi915
csendes tag
Ezt valaki már próbálta?? ( (#7708) agressor12)
Nagyon tuti lenne ha megoldaná valaki és csinálna nekünk egy ilyen romot. -
Saccco
nagyúr
Új videó: Reckless Racing
-
xdx@
aktív tag
Class 6-os 8GB-os MicroSDHC kártyát szerintetek viszi?
-
sydon
csendes tag
Akik esetleg gyors lemerülést panaszoltak, azoknak mondanám, hogy nekem is hasonló problémám volt, betelefonáltam szervízbe - lassan már napi hívás, iszonyú kedves a szervízes csóka akit basztatni szoktam - és azt mondta a jóember, hogy érdemes 3szori 16 órás fomrázó töltést nyomatni azoknak, akiknek problémás az akku. Mégegyszer leírom, akinek nem az nem kötelező.
A háromszori 16 óra azt jelenti, hogy lemerül, felrakod 16 órára, majd lemerül és még kétszer 16 óra. Nekem második 16 óra után kb kétszereződött az akksi teljesítménye.
Nagyon kérném azokat, akik jönnének trollkodni, hogy ez már nem olyan akksi, meg nem kell formázni, stb, hogy tudom én is, hogy elvileg nem szorul formázásra, de nekem bevált valamiért, és mást nem csináltam vele ami miatt javulhatott volna.
-
embe
nagyúr
Kérdezem ismét :
Hol lehet állítani a névjegyek menüben (vagy máshol ) azt, hogy a család név vagy a keresztnév legyen elől. Vagy van olyan névjegy és hívás kezelő progi ami bevált, és jó? A telón lévő megkeverte rendesen a családneveket és a keresztneveket....Illetve a gmail oldalon, vagyis oldalra hogy lehet a névjegyeket vcf fájlokat egyben bemásolni. Csak azt találom hogy egyesével lehet bemásolni. Köszi a válaszokat!
-
tanygab
tag
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
volvoguy #8017 üzenetére
Ájgó nincsen megvásárolható, amolyan van, de nem véletlenül nem forgalmazzák. Sajnos alig összehasonlítható a gyártó többi termékének (pl. Primo) színvonalával, egyetlen dolog szól(-hat) mellette, a térképe.
Sygic Aura nagyon tetszeni fog, és most karácsonyi akcióban olcsó is. Én jelenleg ezt használom. A térképe kicsit régi, de gondolom, ez helyfüggő is.
-
fanthomee
tag
Sziasztok! Ma én is boldog tulajdonosa lettem egy pengének. Ma este azt hiszem későn lesz alvás... Első ránézésre nagyon-nagyon jó kis telcsó. Egyelőre csak ennyit akartam mondani
-
Saccco
nagyúr
-
zsombi915
csendes tag
válasz
72mviktor #8014 üzenetére
Csak 3 napon belül (vagy 8) cserélnek készüléket, vagy ha javíthatatlan.
Az enyémen pixelhiba van, és kicsúsztam a 3 napból, mer akkor még nem olvastam a fórumot és nem is gondoltam rá hogy lehet esetleg hiba...
De visszamentem t-be, aztmondta hogy vagy most beadom, és kb 3 hét múlva visszakapom, vagy január elején bemegyek a t-s szervizbe, és akkor kicserélik 1 órán belül a képernyőt,mivel akkor már lesz raktáron képernyőjük.
Ergo, ha hivatalos szerviz nincs is, de a t-s szervizesek bizony megcsinálják, ha tudják. -
Simtu
senior tag
Nekem eléggé szaggat 2.2 alatt az inga (képernyő feloldó). Mivel lehet orvosolni?
-
Lawboy
tag
Sziasztok!
Elvileg SKYFIRE lejátsza a Flash Tartalmakat ha rárakom a Blade-re nem?
Nincs valami ötletetek a következőkre:-Akku nagyon hamar lemerül 1 nap alatt .
- Hangerő halk.(nem annyira de azért nem is hangos)
- Csengetési hangerő nem hangos annyira. -
volvoguy
addikt
Milyen Offline, adatforgalom nélküli navigációt tudtok Androidra? A telefonom nincs rootolva!!!!
Van a hárombetűs - ájgó, és a Sygic Aura....az ájgóból melyik jelenleg a legfrissebb? És elmegy nem rootolt telón, mivel kb. 30 mega szabad helyem van....
-
Zozoka73
tag
Kicsi drágaságom megkapta ma az első fekete pontját (alpha4lite).
Délben hívták, beszélek, leraktam. 4kor hívnak, tapperolom a kijelzőt, semmi.
Nyomkodok össze-vissza() semmi. Csak az akksi kivétel segített!
Ötlet, hasonló tapasztalat?Z.
-
pantomimes
aktív tag
válasz
72mviktor #8010 üzenetére
Nekem voda 845-el pontosan ilyen problémáim voltak, a task killerezés segített picit, de éreztem hogy ez nem végleges megoldás.
Az autokiller-t tudom ajánlani, marketen is fent van, nekem tökéletesen működik, nem kell nyomkorászni mint a task killert, szépen, csöndben teszi a dolgát. Egyébként nekem még az adw launcher volt ami evett sokat, a launcherpro már barátságosabb ilyen szempontból.
-
DoboWx
csendes tag
Üdv!
Valakinek van valami tapasztalata a SetCPU for ROOT Users nevű programról? Mennyire éri meg, illetve mennyire szabad ezzel ZTE Blade-en szórakozni? Illetve működik-e egyáltalán, tehát valóban nő a teljesítmény?
-
bbandi
tag
Valaki javasolta korábban a No Lock nevű programot azoknak akiknek elég a power gomb képernyőzárnak.
Nekem viszont elég sok gondot okozott, ugyanis sok widget (valamilyen digital clock-ot használok) a lock screen eltűnésekor frissíti magát és főleg a blade wifi fix is, ergó ha letiltottam a lock screent az óra hajlamos volt hülyeségeket mutatni, a blade wifi fix pedig soha nem aktiválódott. -
sto1911
veterán
válasz
72mviktor #8004 üzenetére
Az Android rendszernek mas a memoriakezelese, nem ugy szabad a memoria, ahogy te azt gondolod, nem ures, hanem futott programokat tarolhat benne. Szukseg eseten ezek a programok gyorsabban indulnak, de ha kell meg plusz ram, akkor ezek kiuritesre kerulnek. Ha megnezed a Beallitasok > Alkalmazasok > Futo alk. alatt, akkor irja, hogy Elerheto 17 + 53 9-ben. Ez azt jelenti, hogy tenylegesen szabad 17 MB ram, valamint fel tud szabaditani meg 53-at. Ez ossz. 70.
Emiatt tok felesleges taskmanagereket meg ram-pucolokat hasznalni.
Valaki javitson ki, ha tevednek.
-
72mviktor
senior tag
-
Land
veterán
Akkor ezek szerint jelenleg a Ronam féle ROM-ok a legjobbak, legstabilabbak, legkevésbé bugosak?
Sajna pénteken lesz 3 hete, hogy Miskolcra nem képesek egy új Bladet leküldeni nekem az elromlott helyett. 2 időpontot nem tudtak betartani(2 pénteket) és ma kedd van és még mindig nem szóltak. Elvileg futár hozza, de szerintem max csiga húzhatja Pestről már másfél hete. Aki lát egy csigát Blade-del, az kérem hozza el Miskolcra. Köszönöm!
-
volvoguy
addikt
Nos, a Task Killerben a következő alkalmazások vannak Ignore listán:
- Palmary Weather Pro
- Missed Reminder
- Advanced Task Killer Free
- Extended Controls
- Circle Battery WidgetAz akkumulátor-használatnál pedig:
- Android rendszer:98%
- Cella készenlét: 2%Felatatkezelőben a megszokott dolgok futnak, és Launcher Pro Plus vanfenn, használom az FB, Contacts, Calendar widgeteket.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest