Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #24093 üzenetére
Persze. Ez a menüpont szépen ott van, csak nálam pl. nem formázza meg. Rámegyek , tölt egy ideig, aztán hiba vagy bármilyen üzenet nélkül szépen visszalép a menübe, mintha misem történt volna.
Más: megcsináltam settings.apk-t is az r10-eshez, valamint mindjárt kész a bluetooth.apk is. Egy update fájlal már fel lehet őket dobni szerencsére. (Pont én mondtam előtte el itt, hogy mi a megoldás rá, erre én ugyan azt felejtettem ki... zipalign...
)
Amit most nézegetek, az az, hogy a 2.1-ből mennyi szöveget lehet átmenteni a 2.2-es apikba, de elég lesújtó a helyzet. Soronként haladva kell átnézni a fájlokat, mert van olyan rész, ahol a kulcs neve megváltozott, de a funkció maradt és van olyan is, ahol a kulcs maradt ugyan azon a néven, csak a funkció lett hozzá más....
Puskának jó ez, hogy mégis hasonló legyen a szövegkörnyezet/stílus mint a hivatalos 2.1-ben volt, de borzasztó munka.
Tudom azt is hogyan lehet kidobni nyelveket belőle, szóval szép karcsú rendszer lenne ha elkészülne a fordítás. Azért a feltételes mód, mert kicsit kevésnek érzem magam egyedül erre. Borzalom sok szöveg van benne és hát, mint írtam is, egyeztetni mi jó, mi nem jó, meg a szakszavakat rendesen lefordítani kemény meló. Arról már nem is beszélve, hogy nem ártana tesztelni sem folyamatosan. Van itt az Obex rekordoktól kezdve az SMSC-n keresztül minden, ami telefonban előfordulhat.
Lehet hamarabb lesz hivatalos magyar, mint ahogy én magam végzek ezzel. Hiába van a legnagyobb apk készen már, mert a sok kis vacak mellette, mind-mind kell, mert a legtöbbje látszik.
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Valaki írta tegnap,hogy a telenornál is elérhető lesz a Penge,sőt hogy már üzleti előfizuval lehet is kapni.Én nem találtam az oldalon erről semmit.Tud valaki valamilyen infot ez ügyben?
Szerk.: Kösz Zsoca!
Még a reggeli kávénál tartok,ezért egyszerűbb volt először így érdeklödni....
-
bunnyhu
senior tag
válasz
bunnyhu #24091 üzenetére
Illetve ehez még annyit, hogy végre elértem a T-nél egy értelmesnek tűnő ügyintézőt, aki kiderítette, hogy nem jár extra költséggel az agps hsználata, viszont hamarabb lemerülhet szerintük emiatt a telefon, ami imho hülyeség de mindegy. A lényeg az, hogy most két irányból is megerősíthetem, hogy az agps-ért a T-nél nem kell fizetni.
-
bunnyhu
senior tag
No, megkaptam a számlainfókat, idézem: "nincs adatforgalom".
Mivel biztosan be volt kapcsolva az agps egy ideig, lehet hogy a T-nél nem generál adatforgalmaz, tehát be lehet kapcsolni? A díjcsomagomban tudomásom szerint nincs ingyenes adatforgalom. Én minden esetre próbából megint be fogom kapcsolni a hónapban, ha most se lesz adatforgalom, akkor hátra lehet dőlni (persze külföldön nem árt észnél lenni!). -
kelzsoca
félisten
-
rezme
tag
kelzsoca féle jj8 romhoz nem ajánlanám az elegant steel theme-t mert kb 10 másodpercenként kifagyott tőle a teló:S
Vagy bennem van a hiba? -
ux1
addikt
Az akku merülés az nagymértékben függ a térerő viszonyoktól is. Nem mindegy hogy GSM1800/1W vagy 800/2W -on lógsz a tornyon.Tegyétek fel a watchdogot. Én pl. észrevettem hogy a háttérben jónéhány ROM-nál a 3DGalery elkezdi enni a procit mint az állat. Egyből jött is a notification.
Azóta QickPic van fennt
-
rezme
tag
bocsi de fontos lenne
-
rezme
tag
erre valaki választ?
-
bunnyhu
senior tag
válasz
compi.hu #24076 üzenetére
Igen, magam is így jártam el, le van tiltva, de annyira jó lenne tudni hogy a T-nél ténylegesen ez hogy megy? Mert ha gsm csomagként jönne ergó ingyenes, azért csak visszakapcsolnám! De se a T oldalon, se fórumokban, se sehol nem találtam egy árva infót se róla. Mondjuk decemberben egy pár napig bekapcsoltam, aztán ki, minden más adatforgalom elvileg tiltva, tehát ha a számlát látom okosabb leszek. Ha nincs rajta adatforgalom, akkor rulez!
-
Zoja™
őstag
Ez az átka a nagy kijelzőnek, és a szüntelen használásnak. Képes vagyok wifivel akár 3-4 óra alatt is kimeríteni az akksit, de ha csak 5-6 telefont és 10 sms-t küldök naponta, akkor 3 napot is eldöcög egy feltöltéssel. Ráadásul task manager-ekkel sem foglalkozom túlságosan, naponta egyszer kilövöm a nem használt alkalmazásokat, nem figyelem, hogy mi indult el a háttérben. De lehet én látom rosszul, nálam mindegyik ,,komolyabb" készülék kilehelte a lelkét 4-5 óra folyamatos használat mellett. Még valami: volt már olyan hogy játszottam és mikor kilőttem a a játékot, 50%-ot írt az akksi, de utána visszaugrott 60-ra, ha nem használtam. Átlagban, mikor 20%-ra esik szoktam rádugni a töltőre. Sokan csodát várnak 1250 miliampertől.
-
SpeedR
őstag
válasz
compi.hu #24062 üzenetére
Lentebb már kijavítottak, de köszönöm neked is. Azóta is szaggatom a ruháim és közben szórom a fejemre a hamut.
Remélem, hogy még 628 ember leírja ma nekem az a-gps működését, így biztos mindenki megjegyzi majd.
Én eddig rosszul tudtam, ez van.
A 12.5 perc az nagyon soknak tűnik. Volt már néhány gps eszköz a kezemben, de ennyi idő messze nem kellett egyiknek sem. Hideg indításnál sem.
-
compi.hu
senior tag
válasz
bunnyhu #24069 üzenetére
Van az A-GPS-nek olyan formaja, amikor az internet nem jatszik, hanem a cellavezerloben elhelyezett GPS vevo kuldi le az almanacot sima GSM vagy 3G csomagkent. Hogy ez pontosan hogyan zajlik azt nem tudom. Ha nem akarsz adatforgalmat, tiltsd le es nem fog meglepetes erni
-
rezme
tag
két kérdésem lenne:
1. Hogy lehet kikapcsolni azt jj8 ban hogy ne rezegjen minden gombnyomásnál és érintésnél?
2. ahb oc automatikusan bekapcsol jj8 ban ha 600mhz fölé teszem a procit?+1 bónusz:hol tudom a 3d drawer bekapcsolni?
-
mira72
őstag
válasz
bunnyhu #24065 üzenetére
Igen, de ha csak lesed álmodban a telót, akkor nem merül óránként 4-5%ot.
Az ha játszok, az eszi rendesen
Cellafeszt nézzetek, akkor könnyen kiderül hogy akku nincs-e rendesen felöltve...
Meg kíváncsi is lennék kinek mennyi feltöltve, mert én sokallom az enyémet, jobb lenne 4000mV vagy alatta kicsivel, mert 4000felett feleződik az akku élettartam.....http://www.akku.info.hu/litium-alapu-akkumulatorok.akkumulator-blog.html
idézek:
"A csepptöltést a lítium-ion akkumulátorok nem tolerálják, mert nem tűrik a túltöltést. Ha mégis töltőn hagyjuk az akkumulátort, és a töltő 4,05 Volt/cellával tölti, az lítium-darabkák leválását eredményezheti, ami instabilitást okoz, és ez veszélyes. A túltöltés az akkumulátor olyan mértékű melegedéséhez vezethet, melynek eredményeképpen ki is gyulladhat."
A Li-Po a Li-ion továbbfejlesztett változata, minden ami a ionra, az a polimerre is vonatkozik, csak tovább engedik tölteni.
Kicsit olvasni kellene...... -
zsolt681
csendes tag
Hali!
A kezdetek ota olvasom a forumot minden hsz-t elolvastam!
De lenne egy kérdésem.Van egy netes rádiom és szeretném a telon is hallgatni.Nem sikerült eddig.Egy csomó appot kiprobáltam de ismeretlen formátum hibát ir.mit használjak.
Zte teló 2.1op csodazippel.
Kösz. -
bunnyhu
senior tag
Akksi ügyben szerintem soha nem lesz elégedettség. Beszélgetünk miről is?
Van egy számítógép, amiben van GSM adó-vevő, egy elég jó teljesítményű wifi (bluetooth, GPS vevő), 600mhz-es processzor, és egy nagy felbontású kijelző. Ha megnézzük nemrégen ilyen gép max az íróasztalunkon volt, 220V-ról ment, és 100w felett fogyasztott. Ne várjunk már csodák egy 1300mAh-s akksis néhány grammos kézi kütyütől! Ha mindezt a teljesítmény elkezdjük használni, bizony az nyalja az áramot, ha nem, akkor meg elég sokáig jó a telefon. Igazából ha az ember sokat akar beszélgetni szerintem a hagyományos fatüzelésű telefon az ideális, az bírja.
Én azt látom, ha csak telefonként használom az én stílusomban (napi 2-3 telefon) simán húzza napokig. De ha lusta vagyok berúgni a gépet és a telefonról wifi-n netezek, percenként akár 1%-ot lehet számolni, nem beszélve arról, ha az ember elkezd játszani valami prociizzasztó bigyóval.
Ja, és mégegy. Az a százalék pontos akksi kijelzés azért nem kőbevésett egzakt szám! -
mira72
őstag
Te elhiszed hogy egy szar "kalibráció" miatt 5 óra pihibe 20%ot esik az akkud ????
Quics System Info írja az akku fesz.ét.
nekem 100%ra töltve olyan 4300mV ..... ez töltésenként kicsit változik.
Azt lesd meg, ha pl neked csak 856..akkor bajos az akku, de ha neked is 4000mV feletti akkor NEM AZ AKKUVAL és kalibrálásos f@szsággal van a gond....
-
compi.hu
senior tag
válasz
SpeedR #24037 üzenetére
Az a-gps nem rendes gps, mert csak a közeli tornyoktól kéri le azok koordinátáit. Elvileg ez gyorsítja a pozíció meghatározását, de a gyakorlatban nem sok haszna van, mert anélkül is csak néhány másodperc szükséges hozzá.
Az A-GPS lenyege, hogy az elso fixhex szukseges adatokat (pl. Almanac) a GPS vevo nem hosszu "hallgatozassal" gyujti ossze a muholdakrol, hanem mas modon (cellavezerlotol gsm/3G halozaton vagy internetrol) kapja lenyegesen gyorsabban. Igy akar 10+ perc helyett masodpercekre csokkentheto hideginditasnal a TTF (az elso fixig szugseges ido). Bovebben angolul itt, kisse elnagyolva magyarul pedig itt.
Mivel az inditasok tulnyomo tobbsege meleg vagy forro inditas, valoban ritkan van jelentossege a dolognak. Egyik ilyen helyzet az pl. amikor kiszallsz Londonban (vagy barmely emlkeim szerint tobb mint 100km-re talalhato helyen ) a repulobol es bekapcsolod a telefont. Ilyen esetben ha nyilt egbolt alatt allsz, 12.5 percre lenne szukseged a pozicioszerzeshez, A-GPS-szel viszont csak masodpercek kerdese a dolog.
Csak ertenem meg egyszer, hogy ha valamirol lovesunk sincs, mi a bubanatos lopikulaert osztjuk az eszt a temaban...
-
istnag
addikt
válasz
mira72 #24054 üzenetére
Abban igazad van,hogy az nem normális,ha "tétlenül" esik az aksi 15-20% -t...Ott valami dolgozik a háttérben.
Viszont amivel egy kicsit vitatkoznék az a kalibráció, nekem működött. Mikor bekapcsolt állapotban kiírta,hogy Charged és zölde világított a led,utána még kikapcsolt állapotban töltött rá nem is kevés ideig. Bár utána hamar cseréltem romot így tulajdonképpen felesleges volt,de töltött rá ez biztos. Ha meg lesz az a rom amit megtartok újra megcsinálom... -
Ronam
addikt
válasz
mira72 #24054 üzenetére
nem véletlenül csináltam meg a kalibrálást.itt is és modacon is többen írták hogy nagyon is hasznos dolog.nem vagyok balfasz
,nem állítottam el semmit.igazából már tegnap mielőtt megcsináltam volna a kalibrációt és felraktam a jj8at,már utána vészesen csökkent az akksi.valószínűleg valamelyik pontot elszúrhattam,azér is írtam le ilyen részletesen hogy csináltam a kalibrációt.
-
mira72
őstag
válasz
Glatius #24055 üzenetére
Sokan okoskodnak hogy minden ROM csere után meg kell csinálni, stb..
Lehet van aki meg is csinálja?
Használom, működik, nem erőszakolok bele több áramot, ha egyáltalán megy bele, mert ugye itt az akkuba is van elektronika ami védi, és elméletileg nem engedi 90% fölé tölteni, mert ha fölé megy, akkor drasztikusan csökken az élettartama, és ugye a Li-Po akkuk nem játékok, mert erősen robbanás veszélyesek is.... Csak kicsit utána kellene olvasni....De akkor is azt mondom, ha leteszem a telót, nem csinálok vele semmit, csak hálózaton van, és 20%ot merül 5óra alatt az akkuja, de ha 5öt akkor is, ott nem akku gond lesz, valami fut ami zabál. Lehet lesni CPU használatot %ba pl, visszamegy-e legalsóra ha csak lesem, stb....
-
Glatius
őstag
válasz
mira72 #24054 üzenetére
Az akku kalibrációt sokan azért csinálják, hogy többet adjon, holott erre az egy dologra nem jó.
Új akku kalibrálása a fontos, hogy az android mindig a megfelelő töltöttséget tartsa fenn, és az akku életkorának megfelelő töltőáramot illetve töltési vagy kisütési végfeszültséget engedjen meg. Ha viszont valaki havonta elhiteti a telefonnal, hogy új akkut kapott, akkor vessen magára, ha kivégzi az áramforrást. -
mira72
őstag
Én sose csináltam ilyen "kalibrációt" , nem is tudom ki találta ezt ki hogy ez így működi/ér valamit. Ahhoz hogy pihizik a teló és 5 óra alatt 20%ot le mennyen az akkuból, valaminek fogyasztania kell.
Nekem ha este leveszem töltőről, akkor reggel 100% ( rendesen GSM on-on van, szal nem repülő mód, és nincs is 2G-re erőszakolva... ) , közepes használattal szépen el is megy 2 napot. ( tény hogy egy proci igényesebb játék 3-4 óra alatt megeszi, de az más tészta ).
Nem csináltam az akkuval semmi formázást, semmi extra dolgot, csak használom.
Van pár ember aki itt erre panaszkodik hogy álló helyben is nagyon fogy az akkuja, szerintem 2 dolog lehet, vagy volt egy rosszabb széria akku, vagy valamit úgy állít be, amire azt hiszi hogy jó, de nagyon nem kellene.................... Én a másodikra gyanaxom....
-
rezme
tag
sorry a láma kérdésért de hol is találom kelzsoca jj8-as romjához a témákat?
-
Ronam
addikt
nem sikerült a tegnapi akksi kalibráció.minden pontot megcsináltam,100on volt hajnali 3 körül.mire felkeltem 81% maradt
.na ezt hogy?még jobban merül az akksi mint eddig
.
kérdés hol ronthattam el.leírás szerint:
1: ok
2: na itt volt egy kis gond,megvártam míg zöldre váltott,lehúztam a töltőről viszont nem akart bekapcsolni,fekete kép fogadott,nem bootolt a teló,gombokra rezgett,kiszedtem az akksit majd vissza,ekkor már bekapcsolt(lehet ez volt a gond?)
3: ok
4: ok
5: itt azt írja kapcsoljuk be,majd recovery és battery stat wipe(na most én itt elindítottam a telót,majd utána kikapcs és recovery boot(lehet nem így kellett volna,hanem rögtön recoverybe boot?)
6: okvki aki már megcsinálta help pls.valami nagyon nem stimmel.
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Kelzsoca féle RLS8-cal ha zenét hallgatok, a telefon érzékeli ugyan a fülhallgatót, azonban a zenét mégis a hangszórón játssza le. Két programot próbáltam: Winamp, MixZing. Mi lehetne a megoldás?
Másik gondom, hogy a RA-féle recovery-vel (non-CM és a CM is) nem tudok backupot csinálni.
-
marcitp
őstag
Halihó!
Biztos láma kérdés, de a touchpal-ban hogy tudok magyar ékezeteket elővarázsolni?
A hungarian pack hozzá elméletileg csak dictionary. -
rezme
tag
Valamelyik romba majd nem lehetne integrálni a honeycomb féle music app-ot?
-
sto1911
veterán
válasz
cheetah21021 #24038 üzenetére
CW = recovery, ott belepsz, de hogy a bstats torlesehez minek kell, siman egy root explorerrel megkeresed ezt a fajlt, atnevezed, vagy torlod, reboot, es kesz is vagy.
-
-
SpeedR
őstag
válasz
cheetah21021 #24040 üzenetére
Akkor ezt rosszul tudtam, köszi a pontosítást.
A lényeg, hogy a Blade esetén nincs sok haszna ennek a technikának. -
cheetah21021
csendes tag
válasz
SpeedR #24037 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért!
Az a-GPS nem a tornyok pozícióját kéri le, hanem a műholdakét.
A telefon meghatároz már másodperc alatt egy körülbelüli műhold pozíciót, ezt továbbítja a szolgáltató felé. A szolgáltatónak meg van egy nagyteljesítményű GPS vevője valahol egy jól rálátó pozícióban. A megkapott infók alapján pedig visszaszolgáltataja a műholdak pontos helyzetét. Ezzel segítve a telefon GPS vevőjét.Nem kioktatásként, csak a pontosság végett!
chee
-
cheetah21021
csendes tag
Sziasztok!
X10Dead leírásából próbálom az akksi maximumát és minimumát beállítani. Viszont ír ott egy olyant, hogy: "Bootoljunk be Clockwork-be, majd wipe-oljuk a battery stats-t"
Ezzel kapcsolatban tud nekem valaki vlamit mondani? Hogy kell ezt csinálni, mi az a clockwork és mi az a wipe?előre is köszi
Cheetah -
Joshi
titán
Az A-GPS valójában nem is valós GPS vevő? Tehát nem tudom úgy használni mint mondjuk a Sirfstar III vevőt?
-
Ren Hoek
veterán
Na én is megrendeltem webshopon keresztül.
ECO-ban, 1990 Ft-ért. Hitelre (Így 19900 Ft)
Semmi munkáltatói cuccot nem kellett beleírni... Elég nagy kockázatot vállal a T ezzel. De nekem ez korrekt így.
Egyelőre sehol nem írták hogy előleget kéne fizetnem (Igaz még jóváhagyás alatt van) De ha a futár odaállít hogy 20K-t fizessek, akkor visszaküldöm... Kp-t nem tartok itthon amúgy sem, és nagy trógerség lenne hogy nem szólnak előre... -
Ronam
addikt
válasz
kelzsoca #24029 üzenetére
bejön ez a jj8.meghagyom most egy ideig,azér akarom az akksit kalibrálni.szóval majd ha inditom a recoveryt lesz ilyen válaszható pont hogy wipe battery stats?csak mer én eddig nem láttam.vagy akkor ez a wipe nem is kell a végén?amúgy a 2.pontban lévő töltés mennyi ideig tart?mer több mint 40 perce tölti és még mindig pirosan világít.felvettelek psn-en,egyenlőre csak egy játékom van (BC2),látom pont az nincs meg neked
-
-
Ronam
addikt
van itt vki aki kalibrálta az akksit?recoveryben van olyan menüpont hogy wipe battery stats?
-
Zozoka73
tag
Nagyon elégedett vagyok ma veletek! Dashes r11-s ROM-ja nagyon tetszik, alpha6 után végre először, valamint a Dell Phone szinkronizációs cucc is kiváló, lehet vele faszán gépről sms-t tolni! Úgyhogy srácok: Keep Walking!
-
NY124
tag
nah priviben nem kaptam azonnali választ, és nem akartam itt az alap kérdésekkel belerondítani a magasröptű ROM témába, de muszály lesz.
az eredeti 2.1 T romban sem megy a wifi gond, vagy ez az főzött romos ZTE-ken gond? mert ezt nem láttam tisztázva. -
Ronam
addikt
ez a Miren browser az eddigi legjobb amit andro-n láttam!köszi a fasza tippet
-
bunnyhu
senior tag
Ez a módszer nem megy?
http://www.villainrom.co.uk/forum/showthread.php?3079-A2SD-for-the-ZTE-BladeA 2.1-es ROM-ok amúgy eltűntek az 1.hsz-ból, így sajna azt nem tudok lehúzni
-
törölt tag
APNDroiddal az APN-eket írod át, ha át is kapcsol mobilnetre, a "rossz" APN beállítások miatt nem tud semmit se forgalmazni.
tariattila: Az edgre kapcsolás már nem Wifi probléma, le kell tiltani, hogy mobilnetre csatlakozzon.
bunnyhu: Gyári 2.1-gyel nem megoldható az app2sd, csak főzött ROM-ok tudják. Ha 2.1 kell app2sd-vel, akkor Dashes 2.1 Eclair V5 a te ROM-od, app2sd, root, magyar nyelv.
-
tariattila
veterán
legalább egy probléma megoldva
SGS topikban ugyanez ment a GPS hardverhibáról...
bunnyhu az első hsz.-ben találsz 2.1 romot és ap2sd-t ami jó neked
adam014 a Blade wifi fix annyit csinál, hogy ha disconnectel a gép akkor ráerőszakolja a hálóra... az alvás alatt az sem tartja a kapcsolatot (az a keepwifi vagy a wifi keep alive) -
compi.hu
senior tag
válasz
#19617792 #24002 üzenetére
Wifi keep alive nem hagyja aludni a telefont. Ezt csinalja meg a SoftLocker is, azzal is elve marad a wifi csak epp a fogyasztas sinyli meg sokkal jobban mint ha csak a wifi nem menne el audni nem pedig az egesz telefon.
Driver szinten IS van bibi, mert elvileg bledben levo a wifi hardver (Atheros AR6000) tamogat keszenleti modot, amikor csak akkor kapcsol at ebrenletbe ha forgalmazni kell. -
bunnyhu
senior tag
Srácok, komoly kérdés jó lenne ha jönne is válasz rá.
Van-e arra lehetőség, hogy a gyári T-s 2.1-es romot felokosítsam úgy, hogy az SD-re is tudjak programot telepíteni? Mert végig gondolva a dolgot nekem pont semmi bajon mint az eredeti cuccal, eltekintve attól, hogy nem férek el miközben a 8 gigás kártya meg ott kacarászik a gépben. Tehát ha ez megoldódna én nem is erőltetném a ROM-ozást egyenlőre. -
NY124
tag
válasz
tariattila #23997 üzenetére
jah tényleg felesleges volt, tényleg a sleep policyt nem volt berakva. pedig nem így emlékeztem.
-
tariattila
veterán
válasz
#19617792 #24002 üzenetére
a wifi keep alive-al nekem is jó rls6-on (2.1-en nem néztem...nem volt idő rá
)
és a meebo IM is életben tartja a wifit...
de jól írod! : ezek barkács megoldások és többet is esznek valószínűleg...nem szabadna, hogy elfogadjuk ezt mint megoldást szerintem
nem is beszélve arról , hogy rls6-on nekem már a Blade wifi fixet is telepítenem kellett mert nem tudott visszacsatlakozni alvás után...
scanning......disconnect -voltez már két tuning app ami kell
és amit legutóbb írtam: policy: never / kijelzőt élesztem és Edge kapcsolaton ficánkol
-
Hohohohóóó..
csendes tag
válasz
buca84 #23892 üzenetére
Sokan szívták már meg a környezetemben az ilyen noname kártyákkal. Sok gyorsan tönkrement, eleve lassabb volt mint ami rá van írva sőt volt pár ami közel sem akkora méretű volt mint aminek árulták (pl 16Gb helyett fél). De párszáz forintért azokat érdemes volt megkockáztatni, mivel voltak köztük jók is. Ezért az árért azonban már többet bukhatsz, mindsem megérje. 1500-al drágábbért már élettartamgarisat kapsz boltban.
De te tudod. Ha rendelsz és egy korrekt eladót találsz jó áruval, akkor feltétlen csinálj neki itt reklámot, szerintem sokak örülnének neki. -
esox
senior tag
kelzso rls8 fent van, de megint előjöttek a régi dolgok...
ext fomázva lett, de a wipe-nál megint jött a következő hiba:
formatting cache:...
formatting sdext:...
E:cant mount /dev/block/mmcblk0p2
(no such device)
error mounting /sd-ext/!
data wipe completeMost akkor hogy szabaduljak meg a régi cumóktól?
-
törölt tag
válasz
tariattila #23997 üzenetére
Ebben az is érdekes, hogy valakinek egyik release-zel jó, másikkal nem. Szóval rejtély a dolog. Nekem alpha6 + Wifi Keep Alive oké, nem kapcsol le, bár ez barkács megoldás, de megy. r11 + Wifi Keep Alive nem megy. Lehet itt driver, vagy kernel szinten van valami bibi, bár ugyanaz a kernel van mindkettőben.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Metal topik
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest