Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
Nincs valaki profi itt Kecskemétről?
-
Keeperv85
nagyúr
Közben lecserélem a linket, meg megyek keresek egy modit, Ez valamiért beadta a kulcsot...
Örülök, hogy van visszajelzés.
A módosított kernelt nem próbáltam. Ez a verzió már nem merül olyan gyorsan, hogy muszáj legyen, lehet alapban az van benne. Viszont továbbra sem lehet régi kártyával SMS-t küldeni és FM rádió még nincs! Rc-hez képest elég gyér, de hát ez van....
Közben még ezt írtam kész a feltöltés:
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #42547 üzenetére
Kispofám, már ezerszer meg egyszer leírtam neked, hogy én megfelelő eszközt szoktam használni feladataim ellátásához. Baltával is lehet kenyeret szelni, meg fogpiszkálót és gyufát is gyártani. Nem tud izgatni a blade-en, se a natív ubuntu linux, se az USB hosting, mert nem használom. Nem írok még scripteket se, de még szinte SMS-t se ezen "hagynemondjam" milyen érintős billentyűzeten. "Szervernek" van egy ASUS routerem, linux-alapú kb 4-5 W-ot eszik egy 320G-s HDD-vel ez nekem ellát minden feladatot, torrent, ftp, ssh, web, mysql. Mi a szarnak basztatnám a blade-et ilyen célra?
Ja és majd nézz már egy linpackot mondjuk akár csak egy első generációs netbookon, Mielőtt hülyeséget beszélsz... No meg számolgassál is egy kicsit, anyagilag is. 12e-ért már veszek DualAtom-os alaplapot.
-
stefi68
addikt
válasz
Luissimo #42564 üzenetére
Anysoft Keyboard-ban csak jobbra-balra nyíl van (szerintem ez is elég mert a sorokra azért rá lehet bökni...)
Smart Keyboard-ban van 4 irányú kurzor (menüben lehet beállítani) lásd itt, felülről az 5.És most találtam egy ilyet: Arrows Keyboard
-
TRob1
veterán
válasz
Kamikazeman #42583 üzenetére
3 hete van a pengém, azelőtt soha nem volt még semilyen okostelefonom (sőt, még nem is fogtam a kezembe androidos tel-t), 1 naposan mégis romcsere volt.
1ébként meg nem kell romcsere rootoláshoz, és sztem egy roottal elég nehéz téglásítani, ráadásul könnyedén visszaállítható az eredeti (root nélküli) gyári állapot.(Persze én nem erőltetem, de csak hátrányod lesz belőle ha marad a gyári állapot, előnyöd semmi.) Érdemes pl. ezt elolvasni: [link]
Mondások könyve (): Root nem egyenlő a főzött rommal, főzött rom viszont (majdnem mindig) egyenlő a rootolt telefonnal
szerk: Enélkül sajnos még egy Angry Birds állásról is nehéz (vagy lehetetlen
) biztonsági mentést csinálni.
-
Keeperv85
nagyúr
Itt vagyok már, csak nem olvastam még vissza.
37 embernek sikerült letölteni a fájlt, most nem elérhető.
Jó a link, csak Megaupload ba... vacakol valamit. Bootanim nincsen benne, csak amit a Cyanos srácok csináltak alap, de lehet beletenni a data könyvtárban van a megfelelő mappa. (local). Remélem azon keveseknek, akinek sikerül leszedni azért működik a cucc. Kereshetek egy modit, aki linket cserél ha nem csinálnak valamit...
-
-
Hogyan kell CWM 3.0.0.5-el particionálni?
Leformáztam a kártyát (FAT32). Advanced -> partition sd card, ext 256MB, swap 0MB; azt írja ki hogy kész, de szerintem nem csinál semmit, mert mikor az sd-ext-et akarom formázni, azt írja hogy no app2sd partition found.
Mit vétettem el?
Viszont a FAT32-t törli, windows-ban egy partíció nélküli sd kártya látszik. -
kelzsoca
félisten
válasz
Kamikazeman #42578 üzenetére
Beállítások=>SD kártya és telefon=>belső tárhely: és itt a lényeg, ami ide van írva!!
(#42579) kmisi99
Majd lesz.
...........................
Mostantól nem vagyok itt, majd este jövök, telefonról benézek majd. -
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #42572 üzenetére
Jó-jó értem én sokmindenre jó, még torrent kliensnek is akár, csak mondom hogy nagyon kevés felhasználó fogja a készüléket ilyen módon használni
Viszont egy ZTE tabletre hasonló okosságok esetén már azt mondom van benne valami
(#42576) CurrentValue
Sajnos most már mennem kell, nem leszek csak este, de ebből valószínűleg akkor T-pont lesz és csere
Esetleg még nézd meg a T oldalán található szoftverfrissítést is, hátha...
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca #42562 üzenetére
Energiatakarékos Debian/Ubuntu munkaállomássá/szerverré alakítható a ZTE Blade.
Sokszor kényelmesebb lehet, mint egy laptop, ami ~3 kg. Asztali gépnek meg igen kompakt
De ne feledjük, hogy először az új találmányokat Proof-of-concept jelleggel (itt: "mit-lehet-kihozni-egy-okostelefonból*") szokták megvalósítani, és utána jönnek az alkalmazási területek.
A Blade-alapú-munkaállomás/szerver néhány Wattot fogyasztana, és lehet rajta böngészni Firefox-szal, OpenOffice-t, webszervert, SSH-t futtatni.
Teljesítménye, számítási kapacitása megközelíti egy netbook-ét; mégis az elektromos fogyasztás a Blade-nek egy netbookénak a töredéke.*a Blade olyan okostelefon, ami számítógépnek tekinthető (sőt, még telefonálni is lehet vele)
-
TRob1
veterán
válasz
Kamikazeman #42566 üzenetére
Értjük mi, hogy "A telód 1hetes T-s gyári rommal(512MB), ha lehet nem szeretnéd rootolni", de miért is nem? Tudod mi az a rootolás?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kamikazeman #42566 üzenetére
Vigyázz ne keverd a RAM-ot a ROM-al
512MB az össz. memória amit a programok használhatnak fel, viszont alap T-s telefonnál a szabad ROM az ~170Mb, ez az a hely ahová a nem gyári alkalmazások települnek, és valószínűleg ezen nincs már helyed.
Ha nem szeretnél hozzányúlni a készülékhez, akkor törölj az eddig telepített alkalmazásokból és lesz helyed.
(#42567) CurrentValue
Gondolom nem szeretnéd fent hagyni a 2.1-es T-s romot
Ha nem akkor formázni kell az SD kártyát, illetve wipe-ot végignyomni a recoveryben (de most az sincs, tehát előtte tenni kellene fel)
-
válasz
Luissimo #42564 üzenetére
AnySoftKeyboard-al illetve 0X90 modban belehet állítani hogy hangerő +/--ra előre/hátra mozogjon a szövegben. A sort meg eltalálod az ujjaddal is
Azonban én a SlideIt Keyboard-ot ajánlom, kis gyakorlás után sokkal gyorsabban lehet vele gépelni mint csak pötyögve a betűket.kelzsoca: ok, köszi.
-
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek,
A telóm 1hetes T-s gyári rommal(512MB), ha lehet nem szeretném rootolni. A memóriakártyára másoltam egy APK fájl-t(31MB) és amikor onnan akarom telepíteni kiírja, hogy nincs elég szabad memória, pedig van. Mit csináljak, hogy menjen?
A telóm 1hetes T-s gyári rommal(512MB), ha lehet nem szeretném rootolni.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Luissimo
veterán
Kérdés, amire empirikus választ várok.
Melyik az a JÓFAJTA billentyűzet , amiben vannak kurzormozgató (le/fel/előre/hátra) nyilak és nem kell az ujammal böködni és kb.-re eltalálni a kívánt helyet.??
-
nofi
addikt
válasz
Pumika1975 #42552 üzenetére
köszi szépen, kipróbálom!
-
kelzsoca
félisten
válasz
barnam_ #42553 üzenetére
Kell hozzá, ezek a romok nem csak kimásolom-bemásolom módszerrel készülnek, hanem újra vannak építve.
A data/app mappát én nem törölném a helyedben, inkább csinálnék egy ext2 partíciót.(#42555) CurrentValue
Akkor csodazipet neki, ha azután is ilyen marad mehet cserére.
(#42554) anglergab
Ez inkább a mit lehet kihozni egy okostelefonból szindróma, most mondd meg őszintén Te magad használni fogod?
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca #42551 üzenetére
Vannak olyan paraméterei (CPU, RAM, TFT (felbontás), stb.) a ZTE Blade-nek, mint egy Tablet PC-nek. Megoldható, hogy monitort (!), rendes billentyűzetet, egeret, pendrive-ot, kártyaolvasót, külső merevlemezt kössünk rá, így a ZTE Blade egy teljes értékű linuxos (Debiant, Ubuntut) futtató (asztali) munkaállomássá alakítható.
Jól hangzik, ugye?Az egész egy billentyűzetbe építhető: http://twitpic.com/20cohg.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Ma megérkezett a Blade-em, úgyhogy a Symbian után beléptem az Android világába. Nagyon tetszik a telefon, mondanom sem kell az árát bőven megéri már első blikkre is. Gmail, irodai exchange szerver szinkronizálás első nekifutásra hibátlanul megy. Olyan kérdésem lenne, hogy mint friss droidos milyen programokat javasoltok első körben a Blade-hez, amik tényleg létfontosságúnak mondhatók?
Ami mindenképp kellene, az egy adatforgalom számláló, lehetőleg olyan ami tudja külön mérni a 3g használatot... -
anglergab
addikt
ux1: mit szólsz az USB Host Mode projecthez?
Lásd a részleteket ezen hozzászólásban: [link]
Szerinted működne?
Van itt valaki, akit érdekel az USB Host Mode engedélyezése a ZTE Blade-re?
A Nexus One esetében az USB Host Mode enabled kernelt tartalmazó boot.img is felflashelhető a standard, USB slave-os boot.img mellé a recovery partícióba és indításkor kiválasztható, hogy melyik kernelt (boot.img-et) szeretnénk elindítani. Így indításkor kiválasztható, hogy USB host vagy slave (kliens) módban szeretnénk használni a telefont. -
vampire17
addikt
Módosított kernel CM7-hez (Jobb üzemidő): [link]
Használata csak saját felelősségre!
Csak RC2, N14 vagy 15 alatt használható!
Szerk: A kernelben csak egy helyesírási hiba javítása történt, ami miatt az egyik rendszerszintű alkalmazás nem tudott "aludni".
Más módosítás nem történt.
-
nuvem
csendes tag
stereo bluetooth füles mennyire meríti az aksit? még soha nem használtam ilyet. nagyon gondolkodom rajta, sokkal kényelmesebb lenne vezetékek nélkül, az akksim egyébként kevés használat mellett kb két napig ok.
-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégén veszem át a telót, ahol hétvégén leszek lassú a net, itt gyors, szóval le akarok szedni most hozzá minden normális dolgot itt, csak nem tudom mit érdemes. Sose volt androidos. Így ha valaki megmondani mit és honnan szedjek le megköszönném.
Ja és írtam hogy más simmel lesz használva priviben nagyon sok üzit kaptam, ajánlottak kóddal való dolgot, illetve 2.2 frissítést, természetesen gari vesztést nem szeretnék, így melyiket lenne majd érdemesebb megcsinálni?
-
Lasy
veterán
válasz
Pumika1975 #42529 üzenetére
Nem nagyon figyelem kinek a nevére kattintok mint válasz...
(#42532) alexdp7
reméltem.(#42531) OLE-3
Szerintem sokan tudják, és ki is cserélték, amint meglesed az összes romot még módosítva is van.
remélem a telefonban keresed, és nem a memkarin. -
Lasy
veterán
válasz
Pumika1975 #42522 üzenetére
ami elött van # az nem fontos.
ahol nincsen ott europe szerepel azt írd át hu-ra
rootexploler marketből ingyenes...kelzsoca
az is megoldás, de nekem soha nem volt olyan. -
Luissimo
veterán
válasz
Pumika1975 #42522 üzenetére
NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org
persze, mivelhogy ez aktív, és kismagyarország ejurópa része...
(próbáld aktivizálni mongyuk Óceániát... -
Pumika1975
senior tag
# gps.conf
# flb-froyo
# NTP pool list. Choose the closest to your location if you have any problems
NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=south-america.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=africa.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=asia.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=oceania.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=uk.pool.ntp.org# Don't change the xtra_servers
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
DEBUG_LEVEL = 0# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
ACCURACY_THRES=2500# Wiper (wifi positioning), 1=enable, 0=disable
ENABLE_WIPER=1################################
##### AGPS server settings #####
################################
# FOR SUPL SUPPORT, set the following
# SUPL_HOST=supl.host.com or IP
# SUPL_PORT=1234
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276# FOR C2K PDE SUPPORT, set the following
# C2K_HOST=c2k.pde.com
# C2K_PORT=1234#################################
##### AGPS Carrier settings #####
#################################
CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE# TRUE for "User Plane", FALSE for "Control Plane"
DEFAULT_USER_PLANE=TRUEnekem ez van abban a fájlban és működik minden....
luissimo: köszi na azért sejtettem, hogy európában vagyunk .....;-) -
Lasy
veterán
-
ggsl
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok mondani valami downloader appot amibe text fájlból lehet importálni a letöltenivalót?
-
-
alexdp7
tag
válasz
Pumika1975 #42491 üzenetére
köszi..........
hát ez nem jött be ez is csak 1-és 3 műhold között ugrál és gondolom ez a navinak kevés mert ott mindig csak GPS-jel keresés van
A másik progi ami 1 indítás után behalt kb 5mp alatt megtalálta
más ötlet vki?
-
turho
addikt
válasz
Pumika1975 #42504 üzenetére
OK, dolgozom rajta, köszi. Nem tudom, én azt hittem hogy az sd-kártyára is kerül a cw-ből fontos rész, és bricked lett a teló. De nem, felállt az R8_full rajta sd nélkül is.
Most mountolva partícionálok, és másolok, meglátjuk. -
válasz
Keeperv85 #42424 üzenetére
Imám meghallgattatott
Így már lehet elférnek azok a bootanimek amiket korábban linkeltél
Kérdés, data/app-hoz ennél is kell ext2?(#42440) Lasy: de ha visszaállítom magyarra a telefon nyelvét, akkor újra normálisan jeleníti meg.
Hmm, kb 8 óra alatt replülő módban 10%-t merült az akksi... FLB-n ez 1%...
De lehet csak idő kell még neki. -
pista59
őstag
válasz
CurrentValue #42500 üzenetére
Valami kest kéne kiüríteni.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest