Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
csaresz002 #44099 üzenetére
Wipeoltál mindent és formáztál mindent amit lehetett a recoveryben?
-
kelzsoca
félisten
válasz
csaresz002 #44095 üzenetére
Formázd le külső programmal a teljes SD kártyát fat32-re, majd ezután tedd be a telefonba és mehet a recovery partícionálás az advenced menünél.
-
mira72
őstag
válasz
EASEUS ?? de látom már 8an írták.... akkor?
jha annak elsődlegesnek kell lenni.. -
turho
addikt
válasz
reboot újra cw-be és újra restore szerintem.
-
csaresz002
senior tag
-
ggs
csendes tag
Már látom hogy valami nagy gubanc van a sun és az android között, lehet ezért is nincs találat guglin érdemben, java ügyben. Ha valakinek volna egy régebbi (az útálat előtti) java app-ja mert nekem is volt) lécci osszd már meg velem. Köszönöm!
-
orrlyuk
aktív tag
Ezzel én is így vagyok. Novemberben vettem a telefont, az elsők között. Végig ősz és tél volt. Szerintem, most, hogy jön a napos idő, egyszerűen max. fényerőn fog menni folyamatosan.
A CM modokban elvileg lehet finoman állítani a fényerőszabályozást, de nem tűnt a számomra sem egyszerűnek, sem jónak. -
TRob1
veterán
válasz
gordonfreemN #44090 üzenetére
Nálam fekvőben is megy a multi
(azért most is kipróbáltam, biztos ami biztos
) (Mondjuk Slice It játéknál néha kicsit megzizzen a multi, de az meg nem is fekvő
).
-
gordonfreemN
addikt
A fekvő helyzetű telefon nem reagáló multitouch-ra tudtok valamit?
-
mira72
őstag
válasz
B-L-A-C-K #44082 üzenetére
win7 alatt lestem én is, EASEUS-al teljesen jól megy.... ext2 win7 észre se veszi hogy ottvan , fat-at lássa... amúgy én nem szeretem rádugdosni gépre, úgy hogy a futó rendszer alól választod le a sd-t, főleg ha van ext partíció.. gondolj bele ha win alol kiszeded a rendszer winyót pl, örül neki?
ennyire nem drasztikus, de nálam volt már file kavarc, azóta dropbox, ftp, stb-t használok file átvitelhez....
(#44086) ggs : ja, sajna én is úgy vettem észre nem tudja a két végletet, este ágyban nem veszi le legminimumra, pedig olvasni az elég lenne, nappal napon meg nem teszi fel fullra, pedig kellene....
Amúgy ma is geoládázás volt, szintén kb 4 óra gps és 3G kapcsolat folyamatosan, ja, meg volt vagy 1 óra angry b. is, 53%on az akku ( reggel vettem le töltőről ) .. nagyon akkubarát lett az R10 ..
-
ggs
csendes tag
Egész jól működne az automatikus fényerő de számomra kevés a szabályzott fényesség ezen lehet valahol húzni?
-
turho
addikt
Kérdezek már én is hardveresen 2 "hibát"
Első: néha csak bevillan a kijelzőm ha a tetején a gombbal éleszteném a telót. Ez hardveres izé vagy romfüggő? Ha hosszabban nyomom (1 mp) akkor éled, de ha "megszalad" akkor éledéssel egyetemben nyomja a kikapcsolási menüt is.
Második: Ezek a hihetetlenül jó akkuidők ugye minimálkoncepciós rendszeren vannak? Nem 80% fényerő, és 10 halacskás Live Wallpaper mellett? -
stefi68
addikt
A "battery_stats"-ot hol találom, mert igazából nem találom.....
Gondoltam kimentem, hogy ne kelljen szórakozni még egyszer....
Közben megvan: /data/system/batterystats.bin gondolom ez az...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lsebestyen #44078 üzenetére
Francot király!
Megformázom vele az ext2+fat32-t, és win7 nem kezeli csak formázná állandóan. Szóval én mindenképpen a recoveryben való particionálást preferálom...
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #44077 üzenetére
Gondolom, hogy hibátlan. Csak most már azért is vagyok ideges - magamra- mert formáztam a kártyát. De előtte a mentéseket nem másoltam át a gépre . Elfelejtettem. Pedig már egy párszor megcsináltam.
Most mindent állítgathatok be.szerk. most felment rendesen. Nem tudom mi lehetett a baj.
-
Saccco
nagyúr
válasz
csaresz002 #44074 üzenetére
Easeus
Csúnya előzések...
-
lsebestyen
addikt
válasz
csaresz002 #44074 üzenetére
easus partition manager elég király cucc, használd azt!
-
kelzsoca
félisten
válasz
stefi68 #44075 üzenetére
A téma bezavarhat neki, esetleg nézd meg így ahogy most van, továbbá rendszeralkalmazások optimalizálva is vannak a romban, köztük a framework-res.apk is.
A recoverynek semmi köze hozzá, a fontnak meg valóban semmi.
(#44076) embe
Ilyen hogy nincs market és hasonlók nem lehetnek, mivel a rom ilyen tekintetben hibátlan, csak hibás telepítés esetén fordulhat elő hogy nem települ fel alkalmazás.
(#44074) csaresz002
Ha fat32+ext partíciót szeretnél akkor mindenképpen recoveryből csináld és ne külső programmal, egyébként EASUS, amit kérdeztél.
-
csaresz002
senior tag
Üdv,vettem egy 4gb-os sd-t, kérdésem: ha recoveryből csinálok egy backup-ot,és az felmásolom az új sd-re,majd telepítem akkor visszaáll minden? vagy hogy szoktátok?mert nem találtam a leírást kelzsoca blogjában.thx
tárgytalan.... első hsz-ben megtaláltam ezeket
volt egy win-es particiónáló progi, annak mi is a neve?
-
embe
nagyúr
Feltettem a 10es romot...de több alkalmazás, köztük a market nem megy, fent sincs.
-
Saccco
nagyúr
válasz
stefi68 #44069 üzenetére
Lehet, hogy neked is beakad a gallery. Pár óra alatt már 3szor riaszt a Watchdog, hogy a gallery rendetlenkedik. Elsőre azt gondoltam, csak azért mert feltérképezi a képeket. De 3szor egymás után?! Simán lefogja a cpu 55-60%át. Ha nem hagyja abba majd jól kiherélem a rendszerből, de előbb még egy dalvik wipe-t rányomok.(#44070) B-L-A-C-K:
Szerintem igen.(#44072) embe:
Nekem benne van. -
B-L-A-C-K
titán
Na aksim úgy látom kezd javulni. 6x 1 perc beszélgetés, 2 perc játék, 6 óra üzemidő után 96%-os az aksi, az reális nem?
-
stefi68
addikt
Kelzsoca nem néznél rá erre #43872
Egész nap nem értem rá vele foglalkozni, de még mindig ua. a helyzet.... valami tipp?
Na meg erre is #43855
Még egy probléma: a naptár valamiért nem hajlandó szinkronizálni a Google Naptárral, így a névnapok nem kerülnek bele és a Smooth Calendar-ral ezért nem lehet megjeleníteni
#44056 TRob1
Van még egy ami beépül az értesítési sávba a Widgetsoid 2x, sokkal jobban testre szabható, de az is így működik: rábökve külön ablakban nyílik és ott lehet kapcsolgatni...
GO Lancher új verziót lehet ma még felteszem, de nagy változás az előzőhöz nem tapasztalható, legalábbis abban, hogy egyes műveleteket csak többszöri tapizásra vesz be (vagy csak nálam..?)
Egyenlőre az új R10 ROM-omat kellene gatyába rázni, mert valami nem OK -
törölt tag
Lenne egy kérdésem ( nem vagyok profi androidban..)
FLB-R8_HUN verzió van fenn, szeretném a rádiót használni, de nem találom benne van-e ebben a ROM-ban. Ha benne van, hol találom?
Ha nincs, mit kell tennem, hogy legyen? -
Az örök kérdés: Gran Turismo2 + Android?
FPSe-vel már odáig eljutottam, hogy az intro nem akad(psx4droid-nál az is akadt)
De az intro után bejön egy replay, ami már nagyon akad, és kilépnék belőle, de a kezdőmenüt már nem jeleníti meg. -
TOZ
addikt
Zsoca: hat tenyleg hasit az FLB10-HUN modositasod. Csak sajnos most nincs idom beallitgatni a sajat igenyeimhez... igy megy vissza az MCR R11, de amint van 2 oram osszehozom, nagyon jo lett.
-
-
ggs
csendes tag
Mivel lehet java-t (.jar)használni? Már volt ilyenem de a marketből eltűnt.
-
TRob1
veterán
válasz
kelzsoca #44042 üzenetére
Hát ja. 1ébként meg akkor nekem tényleg jobb a gyári (nagyon nem akarok módosítani, max még tettem volna 1-2-t hozzá, de az úgy működjön hogy 1 klikk be 1 klikk ki, ne jöjjön be plusz menü vagy akármi)
Ezt ismered? Power Widget Vagy ez meg nem mehet az értesítési sávba? -
turho
addikt
válasz
Saccco #44046 üzenetére
Ezt boldogan olvasom
nincs kéznél egy Silent Hill-ed, bugzik-e vagy sem?
(Androidra is ki tudnák adni azt a Resident Evil szériát egyébként, ami Iphonera kijött. Bár csak állóképeket láttam de úgy nem egy világcsúcs, a Resi4 sem. Ebből kiderült mik a kedvenc játékstílusaim).
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #44028 üzenetére
Az megvan. De azt mondta valaki, hogy 2011.01.01.-nél újabb telefonokra kell a T frissítés is.
Szerk.: És ha bemegyek és azt mondják, hogy mivel hozzányúltam a szoftveréhez viszont látásra, akkor mit csináljak?TM_P729TV1.0.0B03 mivel tudd többet, mint TM_P729TV1.0.0B01?
YT nekem is azt írja mindig, hogy a videó nem játszható le.
-
ggs
csendes tag
Bocs de hátha valaki,
már többször is kérdeztem tud e valaki olyan letöltés vezérlőt ami egy szövegfilében felsorolt URL listát le tudna tölteni? vagy ha irnék egy szkriptet a wget működik e tetminálban? és ha igen hogyan adok meg php kéréseket tartalmaző urlt letöltésre? -
kelzsoca
félisten
válasz
#04441088 #44024 üzenetére
A flash-ként feldobható alap csodazip-et töltsd le, és futtasd le, az mindent visszatesz gyári állapotra.
(#44025) turho
Ha használsz A2SD-t akkor ajánlott a minimum class4, de a class6 vagy class10-es kártyák már megfelelő sebességet adnak, és nem fogják vissza a rendszert
(#44029) ggs
Anglergab kollegát keresd meg a terminál emulátoros dolgokkal kapcsolatban
-
Keeperv85
nagyúr
-
turho
addikt
válasz
kelzsoca #44023 üzenetére
értem. Akkor szerencse, de ezekszerint nincs is olyan app, ami felszippantaná az integrált memóriát (egyelőre).
Nem tudom (nem mértem) mekkora sebességgel kezeli a class2-class4 vagy magasabb osztályú SD-ket a Blade, de van egy olyan érzésem hogy Class4-esnél gyorsabbat kár is bele vásárolni. -
kelzsoca
félisten
"A mobil eszközök a többfeladatos működést se szokták támogatni, s ez Android esetén is trükkösen van megoldva. Egy véletlenül háttérbe taszított alkalmazás jelentősen csökkentheti a mobil eszköz rendelkezésre állását, ezért alapból a programok csak akkor futnak, ha előtérben vannak. Amint háttérbe teszünk egy alkalmazást, az operációs rendszer felfüggeszti a program futását, de a programozó által szolgáltatásként elindított szálat futni hagyja."
Tehát a programok a háttérbe kerülnek, a memóriában maradnak, de úgymond alvó módba kerülnek, ha elkezd betelni a RAM, akkor a legrégebben használt alkalmazásokat az Android elkezdi kilőni, mindezt addig teszi, ameddig szükséges.
A rossz memóriacímzés miatt az első Blade-ek csak 256mb-os RAM-ot tudtak használni, ezért pl: 6-8 alkalmazásnál már megtelt a memória és az android elkezdte kilődözni a futó alkalmazásokat, és sokszor hozzá is nyúlt ehhez ami érezhetően fogta a sebességet (visszajelzésekből tudom)
Ezért itt szükséges volt kiterjeszteni a RAM-ot amit az SD kártyán lehetett megoldani, és swap formájában, amikor elfogyott a készülék memóriája, akkor írta tovább a jóval lassabb swap memóriába a dolgokat, na ez még jobban megfogta a készüléket, és itt ment el sok embernek a kedve a ZTE Blade-től és tömegesen adták el a készülékeket, mert a mindennapi használatra sem volt mindig elég a felezett memória.
A firmware frissítésnek köszönhetően azonban sikeresen "feloldották" a hiányzó RAM részt, és azóta nincs is szükség swap-ra.
(#44022) Aggregátor
Akkor használd a gyárit
(#44015) maggi1886076
Nem veszik el semmi, esetleg az sms-ekről csinálj backup-ot a biztonság kedvéért, bár nálam azok is megmaradtak.
-
Ebben a power control plus-ban csak úgy lehet ezt-azt kapcsolgatni, hogy rányomok pl. a wifire, felhoz egy új ablakot a widget-el, aztán utána tudom bekapcsolni?
Az úgy elég tré
-
nbl2
senior tag
válasz
maggi1886076 #44015 üzenetére
Nem.
-
maggi1886076
addikt
Ha felrakom a frissítését az FLB R10 full romnak akkor újra kell raknom mindent?elvesznek a programok adatai?
-
Peat;)
veterán
válasz
kelzsoca #44004 üzenetére
Felraktam az R10b-t, ez a rom alá nem lehet felrakni az anysoft keyboardot? Előtte totál lepucoltam a telefont és memkártyát is formáztam, úgy ment fel, ha feltelepítem anysoftot és kiválasztom még nem történik semmi, marad az alap androidos
csak én szerencsétlenkedek, vagy ez normális ennél a romnál? Köszi
-
ux1
addikt
Szülinapom címszóval, elég aluszékony, más és az napos és inaktív voltam, tehát nem tudom volt-e.
recovery-clockwork-3.0.1.4-blade-update_signed.zip
MD5: 63f9e4850d3c1417d0a7ce8cc5872305Csak hogy megkavarjam a profik ajánlatát a 3.0.0.6 helyett illik használni pláne CM7-eseknek
Keepserv85:
Megy 'má rendesen a CM7-n17?
(#44014) Peat
Nyugodj meg: csak te szerencsétlenkedsz. Be is kéne azt állítani és ki is kell inputnak választani...
-
turho
addikt
válasz
kelzsoca #43946 üzenetére
Rendben, csak én még régivágású vagyok, és tisztelettel vagyok mindenkifelé, és azt éreztem hülyének vagyok nézve.
Csupán felindultam ezen.
Ha adódhat olyan helyzet amikor x MB swap alkalmazása előnyös, és valakinek megvan a tudása is ahhoz hogy kifejtse miért kell/nem kell swap file, részemről szívesen veszem ha leírja.
Tehát nem azt kérdeztem volna, kell-e swap, hanem hogy miért nem kell, mikor kellhet, egyszerűen a technikai magyarázatot. Linuxhoz/Androidhoz nem értek, Winhez jobban. -
kelzsoca
félisten
válasz
Saccco #44006 üzenetére
Azért nem teszi ki, mert így csináljátok:
MENU=>Hozzáad=>Minialkalmazások stb...Ebben az esetben mindig csak widgetként teszi ki az aktuális asztalra.
Így csináljátok:
Keressétek ki a Power Control alkalmazást a programok között, nyissátok meg=>Hozzáadás az értesítő sávhoz=>majd itt beállítjátok amit szeretnék=Kész és már ki is teszi oda ahová kell.
-
Xmodule
őstag
hali en az elöbb tettem fel a R10b lite -ot es nekem megy rendesen a YT.
mas: en nem csinaltam ext2 particiot. ennek most mi a hatranya? elolvastam mar nagyon sok irast de meg mindig nem ertem ennek a lenyeget.
kulön thx hogy az apn ben ott a tele2.se igy mar tudok mms ezni meg mobilnetezni ha nincs wifi. gyarinal nem ment sehogysem.
-
nbl2
senior tag
Sziasztok,
Ma tettem fel a FLB-R10b_HUN_lite verziót, minden okés vele, kivéve, hogy nem játszik le semmit a youtoub-ról "A videót nem lehet lejátszani" hibát dob. Valakinek valami ötlete, másnál mükszik rendesen?
-
kelzsoca
félisten
(#43999) lsebestyen
(#44003) powersH nekem odarakja akkor nektek is oda kell pakolnia, nyilván olyat nem adok ki ami nem működik
Csak a vízszintes power widget-et tudja betenni az állapotsorba, ami függőleges azt nem.
Saccco kollegának is kitette ha jól tudom.
-
powers
tag
válasz
lsebestyen #43999 üzenetére
nekem se rakja oda
-
mpierre
veterán
FLB 10 rom akksi "tesztje":
24 óra alatt 10%-t merült, repülőmód nélkül. Senki se hívott és se nyaggattam a telót, csak tegnap este 30perc wifi-vel, telesítgetéssel. Eddig 2× hagytam teljesen lemerülni az akksit. Úgy érzem most már jó lesz. Jó ez a 122MHz-re állítható proci sebesség.Szerk: Egyéni csengőhangot, hogyan lehet belepasszírozni az FLB 10 lite romba?
Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest