Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
energy_
senior tag
Sziasztok elhatároztam magam hogy rendelek egy mobilweb profit,tök jó aktiváltam,minden apn-t beálitottam de az istenért se akar müködni
vodafone topikba is irtam de itt hátha elöbb választ kapok
-
esox
senior tag
Van vkinek működő Samurai II Vengeance 1.0 játéka és esetleg Mr. Hat and the Magic Cube? Nem tudom léteznek-e ezekből egyáltalán Light/free verziók...
-
bala6120
senior tag
SPB Mobile Shell 5.0 azért kb. 70 MB-t bezabál, de így is marad nálam még 180 MB szabad.
ux1?
(#38086) Aggregátor: azt nem tudom, dobd fel te is, majd kiderűl
-
Lucifer6280
aktív tag
Hello!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy, melyik Főzött ROM-ot ajánjátok?, Melyik a leggyorsabb. És ha Magyar is akkor meg tökéletes is.
Előre is Köszi a válaszokat. -
válasz
kelzsoca #38077 üzenetére
Persze hogy nem egyszerű, de nem a fordítás hibájára gondoltam
Csak egyszerűen sokszor az angol egyértelműbb. De lehet csak azért mert általában rövidebb, és a magyar nem fér ki rendesen? Mert ami szerintem nagy hiányosság, hogy egyes opcióknál ahol nem fér ki a szöveg, nem lehet görgetni, hogy el lehessen olvasni.(#38076) mira72:
sejtettem
azzal a legkönnyebb a hiányosságot pótolni, hogy azt mondjuk nélküle jobb -
Empire
tag
válasz
Empire #38067 üzenetére
Hosszú volt a hét, úgy néz ki fáradt vagyok.
A lényeget hagytam csak ki: autós töltőről lenne szó!
Tescoban vettem (Szegeden), Concorde megnevezéssel. Vigyázzatok, több fajta van egészen hasonlóból. Amit én vettem, annak a hátulján ez állt:
"C-Nok-6500 Clas mobiltelefonokhoz"
Kelzsoca: szerintem ebben az árfekvésben hálózati töltő is volt, csak azt nem tanulmányoztam jobban. -
mira72
őstag
válasz
barnam_ #38075 üzenetére
Sokkal használhatóbb angolul....
vannak magyarítások osx-re de használhatatlan az is
na jóccaka ! akkor aludjunk a szerdai romért ! (( én szerdán már 2.3-at szeretnék egy használ6ót feltenni
))
ui.: ma eléggé használtam a telót( sok tel, folyamatos vagy wifi vagy 3G kapcs. ) , az akku most 60%on van..
(#38077) kelzsoca : ugye nem gondolod h a fordítást "szidtam" .. csak sztem az angol érthetőbb, vagy jobbbban megszoktam..
-
mira72
őstag
válasz
barnam_ #38070 üzenetére
Na akkor olvasd el még-egyszer miről váltottam mire
És melyik nyelvel vannak nehézségeim
Mármint a telefon használata terén....
Miért kell kedves BollaFerit elkeseríteni? szerdán lesz a ROM, csak melyik szerdán, na meg melyik évbe
userxy: KERESŐ!!!!! de pszt, és örülj.
(#38073) TRob1: az informatika nyelve nem magyar
osx-et használok, hogy nézne az is ki magyarul
ráadásul felszólító módban van, azt se lehetne érteni...
-
válasz
mira72 #38063 üzenetére
Én is éppen tegnap váltottam FLB_R8 magyarról R9 angolra, semmi gondom vele. De ha nem érted, mért nem a magyart teszed fel?
az a rom cserélgetés más, az kicsit beteges dolog. belax egy jól! használható stabil romot, azt jön újabb és tolod fel, azt kezded el belakni azt is. nem beteg?
Nélküle unatkoznékMásrészt ha csinálsz mentést a programokról, adatokról, "belakni" egy új romot nem tarthat tovább 1 óránál.
(#38064) anglergab: marketen meglehet venni, vagy... (de nem warezolunk)
(#38061) BollaFeri: látom nem ment át: egy ideig biztosan nem lesz hivatalos 2.2 rom. Ha lesz, itt a fórumban tudomást fogsz róla szerezni.
(#38067) Empire: beírhatod nyugodtan.
(#38071) userxy: ebay
-
kelzsoca
félisten
válasz
dipeti #38065 üzenetére
Éppen most olvastam a privit
Nincs ezzel semmi baj, pedig nem szoktam eltéveszteni
(#38068) userxy
Mondjuk a T-mobile-nál esetleg?
(#38067) Empire
Szép összeg, nekem is kell venni, mert ez a gyári eléggé Tréé
(#38071) userxy
Az úgy nagyon drága és nem is biztos hogy független kell szerintem.
-
userxy
őstag
Hi !!
Hol érdemes venni ezt a típusú telefont ? (ZTE Blade) -
Empire
tag
Ma vettem utángyártott Nokia töltőt a Bladehez. 5V 700mA, pont mint a gyári hálózati töltője. Kipróbáltam, működik az érintőkijelző is töltés közben.
979 magyar valuta volt. Nem írom be hol vettem, nem tudom reklámnak minősül-e. Ha érdekel valakit, írjon privit. Ha beírhatom ide is, akkor természetesen megteszem. -
mira72
őstag
válasz
barnam_ #38055 üzenetére
az a rom cserélgetés más, az kicsit beteges dolog. belax egy jól! használható stabil romot, azt jön újabb és tolod fel, azt kezded el belakni azt is. nem beteg?
de jó,, tegnap én is r9-re váltottam r8-ról, ráadásul angolról magyarra, és csak szívok vele, mert nem értemde majd jön amire le lehet váltani...
de enélkül már nem is éreznénk jól magunkat, szerintem..
lehet nem csak átlagnak lenne elég a 2.1, hanem a nagy többségnek is....(#38056) BollaFeri : ott más bibi lesz, telefonálás közben belassul.. ? az szép, telefonálás közben mit csinálsz hogy látod hogy lassú? vaaggyy nnyyuulliiikk aa bbeesszzéédd ???
(#38061) BollaFeri: t-mobile.hu -n fent lesz ha lesz, de sokak szerint nem lesz soha, és ha lesz is nem lesz jobb mint egy főzött 2.2 ..... jön az új ZTE , minek csinálnának erre új romot???
de a szerkesztés gomb használatának hiánya miatt téged még ma innen elzavarnak szerintem ...
-
BollaFeri
tag
Szóval, lényeg a lényeg...
- Hol fogom majd megtalálni az eredeti T-s 2.2-t ?
- Hogy tudom kimenteni a telszámokat / üzeneteket ? -
TRob1
veterán
válasz
kelzsoca #38051 üzenetére
Az az egyenlőre az egyelőre akar lenni.
Itt a PH-n van valakinek egy jó aláírása, azzal a legegyszerűbb elmagyarázni: A tortát szeljük fel EGYENLŐRE, de mivel nincs szülinap, így EGYELŐRE nem tortázunk.
Persze ez nem kifejezetten neked szól, csak sokan tévesztik. Bocsi, és az offért is.
(#38061) BollaFeri: NINCS még 2.2 T-re!! Majd szerdán (de hogy melyik szerdán, azt nem lehet tudni) És használd a szerkesztés gombot a hsz-ed felett, ha 5 percen belül újra írni akarsz!!!
-
kelzsoca
félisten
Lehetett szoftveres zavar is, ha nem jön többet elő akkor nem kell vele foglalkozni.
(#38056) BollaFeri
Nem telepítettél rá fel sok alkalmazást?
(#38060) TRob1
Köszi, jogos volt
Tudom, tudom, nekem sem ugrik be a tag nick neve, de már én is szóltam ezért párszor, és erre most én is ebbe a hibába estem bele
-
jkorr
csendes tag
Ma vettem észre, hogy a kamera átment fekete-fehérbe. A keresővel heapsize-al kapcsolatos válaszokat kaptam, amit én nem bántottam sose, kelzsoca r8hun van fent, reboot után helyrejött -- jelenthet ez bármit, hw gondot, vagy csak valami bug lehetett?
-
válasz
mira72 #38052 üzenetére
Szvsz jól gondolod. Kicsit lassabb a T-s 2.1, de ugyanúgy használható.
Egyébként ha nekem gondot okozna a telefon alapvető funkcióinak használata, nem azon gondolkoznék hogy 2.2-t tegyek fel...
Csak mert sok embernél látom hogy megveszik a telefont, még azt se tudják mi fán terem az android, de már szoftvert akarnak frissíteni.
Igaz ami igaz, ebben egy kicsit mi is hibásak vagyunk, mert 90%-ban a főzött romokról van szó, és hogy milyen jó; ami azt sulykolja az olvasóba, hogy neki android 2.2 kell. -
mira72
őstag
válasz
kelzsoca #38051 üzenetére
vagy térjen vissza nokiára
az ébreszt kikapcsolva is
amúgy nem értem ezt a nagy 2.2 hisztit.
lehet kicsit gyorsabb, meg optimalizáltabb, de átlag usernek nem ad semmivel többet...
vagy rosszul gondolom ?(#38053) BollaFeri : miért nem jön be a 2.1 ? oviba havernak az lg gt540-en má 2.2 van? és arra veri?. kíváncsi vagyok miért másért akarnád ennyire, mibe lenne neked bejövősebb. jobb, stb ..
van akinek tényleg a nokia lenne a nyerő
-
kelzsoca
félisten
válasz
BollaFeri #38046 üzenetére
Kérlek használd a szerkesztés gombot.
Egyenlőre szerintem maradj az alap 2.1-es T-s szoftvernél, ismerkedj meg a rendszerrel, használd stb.. aztán idővel majd teszel fel rá másik szoftvert.
(#38041) anglergab
R8-hoz régebben linkeltem a kernelt és a rádiót, azóta a rádióból van frissebb kiadás is.
(#38052) mira72
Persze, nem olyan rossz az a 2.1-es, alap felhasználásra meg úgy egyébként is rendben van, magyar is, érthető is, néha vannak furcsaságai, de hát ezek a szoftverek már csak ilyenek.
-
mira72
őstag
válasz
BollaFeri #38042 üzenetére
szerdán lesz hivatalos 2.2 ..
de amúgy jó fos megfogalmazás ez a hivatalos 2.2 , mert az már ténylegesen van ZTE Blade-re, csak nem T-s, meg nem is jó ezekre simán.. de mind1..
miért nem jó egy zsoca féle? 1.HSZ ?????? zsoca féle jó, az allin-t süsü is fel tudja tenni...Sacco: : Be kellene már írni az 1hsz-be hogy T-s 2,2 SZERDÁN lesz !!!
Ébresztőóra szegény meg csörög ha ki van kapcsolva a teló, de bazz, ki van kapcsolva, így nem hallod... IGEN, nem ébreszt kikapcsolva. ha nem kell GSM, de ébresztést szeretnél, akkor flight mode ...
Ui.: SZerda csak poén, aki ezt kérdi annak ezt mondjuk. Normális rom csere adatvesztéssel jár.. de backupokról is a fórumban tudsz olvasni : keresőt kellene használni
használd a szerkesztés gombot 5 percen belül, mert nem szeretik ha teleírod a fórumot ...
-
dipeti
senior tag
válasz
cruyff #38037 üzenetére
Kérdezd meg még párszor és élből nem fog senki válaszolni.
BollaFerri: Kajak csak felb@xom magam, hogy olvasom a forumot. Ennyi lusta ember van? Nem szégyelled magad, hogy 1, azaz egy oldalt nem vagy képes visszaolvasni. Egyszerűen szánalmas. Ahelyett, hogy maga keresene választ a kérdésére inkább megkérdezi. Az önállóság teljes hiánya.Huh ez de kikívánkozozott.
-
BollaFeri
tag
Hi! Valaki válaszolna pár kérdésemre, ha szépen megkérem?
- Van a Blade-re már hivatalos 2.2 ?
Ha igen, hogy tudom feltenni? Ilyenkor elvesznek az adatok róla?
- Ébresztőóra csak nekem nem csörög kikapcsolt állapotban, vagy az adatlapon írták rosszul, hogy csörögnie kéne? -
válasz
cruyff #38037 üzenetére
mi a különbség az apk és az sd card file között??
milyen sd card file?az SD kártyán rengeteg kiterjesztés lehet...
Nem értem mire gondolsz.Természetesen lehet apk-t telepíteni, ehhez engedélyezni kell a nem megbízható forrásokból való telepítést.
(#38041) anglergab: R9-ben már benne van az RDS és OC támogatás, szerintem nem lesz külön kernel.
(#38042) BollaFer: szerdán lesz...
nem ébreszt kikapcsolva. -
Reverting
őstag
hi
nagyon zsir az uj rom flb r9...
koszi
a kerdesem az h a hivasinfonal a nemfogadott hivasokat h tudom a dialer one alapertelmezette tenni.... az elejen rakerdezett de en hulye a gyarit neveztem be, nem tudtam h ez akkora kiralysag
szival szeretnem h a nemfogadott hivasokat mikor lenyitom azt is a dealer one kezelje
lehet meg?
-
cruyff
tag
mi a különbség az apk és az sd card file között??
apk-t telepíthetek az sd kártyáról? -
kmisi99
addikt
CM7 en másnak is hibajelntést ír ha az alkalmazáskezelés meg akarja nyitni? Továbbá nem fut az angry birds
Így kerül vissza a 2.2
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #38022 üzenetére
Még vmikor decemberben veector fórumtárs indította el először, akkor játszadoztam én is vele, de nem volt jó semmire se, csak mint érdekesség.
inkább portoljátok ezt blade-re ne csak SGS-en és HD-n menjen
SPB Mobile Shell 5.0 Ennek lenne értelme.
Na akkor nem tudom te hogy keresel. : de itt kezdődik veector ubuntus története
[link]
-
anglergab
addikt
Kérlek linkeld be azon hozzászólásodat, ahol az Ubuntu Android-on való elindítását említed!
Nagyon sok keresőkifejezést kipróbáltam, és nem találtam semmit.
Semmi értelme, hogy ilyen stílusban írsz. Ez a lenéző hozzáállás nem vezet sehova.
Elismerem a szakértelmedet, félre ne érts. Csupán kíváncsi vagyok, ugyanarra gondolunk-e, ha az Ubuntu Androidon való futtatásáról beszélünk. -
cruyff
tag
apk fájlt az sd kártyáról telepíthetek??
mert két lehetőség volt: apk, és sd card. nem értek hozzá, új vagyok az androidban melyiket hol tudom telepíteni mire valók?
bocs, hogy amatőr vagyok, de valahol el kell kezdeni megszokni az újat, ismeretlent... -
ux1
addikt
New INFO!!! New PC Stuff!!! Not warez
QtADB 0.8.0 [link]
anglergab: ha használnád a keresőt....
mira72: ya
(#38025) Fail3D!
Kb. csak annyi, hogy elindul.
-
ux1
addikt
válasz
anglergab #37951 üzenetére
Mondatot, leírást értelmezni! A hibákat természetesen Kelzsoca sem javította ki
Ismert hibákat megtalálod a Cyanogen és a Modaco CM7-es fórumain.
Gratulálok az ubuntuhoz. Sikerült eljutnod idáig, bár ez csak a kezdőknek újdonság.
A proximity működik ha bekapcsolod.
A szöget meg úgy kell beverni a kalapáccsal, hogy ütöd a fejét.
Azt pedig hogy miért szalad bele a fába, fizikából tanulhattad.
-
cruyff
tag
Hello
Ma vettem egy Blade-et, és pár dologra kíváncsi lennék:
1. fel szeretném rakni a Real Football 2011-et és a Gangstar Miami Vindicationt. Ezt hogy tudom megtenni. Egy szerűen letöltöm a játék file-t és telepítés kész. Honnan tudom leszedni??
2. Itt van vmi PC Suite szerű program a számítógéppel való szinkronizálásra (eddig nokiás vtam)?? vagy csak áthúzogatom az jó??
előre is kösz.
[ Módosította: Thrawn ]
-
MartOOn
addikt
szintén sd kártyás kérdésem lenne: mi a b...i.....f...ért dobja el már a 2. kártyámat a Blade? a gyári 2GB-ossal azt játszotta hogy átlag hetente egyszer hibás kártyát jelzett és csak a formázás segített. Kicseréltem 4Gb-os Nokiára. ezzel meg most azt csinálta egy bekapcsolás után hogy asszongya a drága hogy üres kártya van benne vagy a fájlformátum nem megfelelő. Szgép is üreskártyaként ismeri fel. Mi lehet a gáz? válaszokat előre is köszi!
-
frici15
csendes tag
nincs ötletetek akkor hogy mondjuk a op.rendszer frissítés segítene?
itt van a probléma: (#37997) -
csaresz002
senior tag
az SD kártyát sima FAT-ra kell formázni ugye? vagy lehet másra is? mondjuk exFAT vagy FAT32 vagy NTFS ??
-
Gyb001
senior tag
csak azt nem értem hogy wifi jelet jól talál még a Jobban is mint flb r9 előtt 2-3 al többet talál és a sajátomra max erősségen csatlakozik a router kijelzi hogy csatlakozva de az oldal betöltése nem sikerül azt írja hibás weboldal (többet is próbáltam
) na mind1
Ugy is zavart hogy recseg a hátlap.
Hogy belső probléma miatt viszem szét szedik ott ? Vagy valami tesztet futtatnak amiből kiderül hogy a proci huzva volt?szerk: mobil net megy jól
Aktív témák
- Formula-1
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest