- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Éjszakai órákra keresnénk lehetőleg 20+os játékosokat Gta 5 multihoz. Kezdők vagyunk minden jó tanács tipp sokat segítene! Meg főleg 4 ember heistre
-
boost
veterán
válasz
FuRiONight #46048 üzenetére
IT = Itália
Az angolt mindig minden kiadás tartalmazza, a tok lehet idegen nyelvű, pl olasz, és nem angol.
a posta az 5€, 5-7nap szállítással, akkor is, ha kettőt rendelsz feleződik.
3 hete Amazon UK-ról rendeltem FinalFantasy Type HD speciális és első kiadást (FFXV demo kóddal) szintén ilyen nagyon olcsón, postával kb 20€-ért.
-
boost
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wasteland 2 offscreen gameplay
Xbox One verzió.
-
gduck
addikt
válasz
br.rak #46039 üzenetére
Ki lehet próbálni, de szerintem ha nekivágja a falnak a fal lesz az erősebb
De miért akar a másik szobából távirányítani? Egyszerűbb akkor ha kendővel beköti a szemét
De mivel van streaming lehetőség, így nem csak ott lehet játszani, ahol a box van!TV-t meg amit orichalcos linkelt azzal tud KÓDOLATLAN digitális (DVB-T és DVB-C) adókat nézni.
lifelong Gold tagság meg az ha befizeti bankkártyával, akkor LIFELONG vonják tőle minden évben a zsét
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
br.rak #46035 üzenetére
- Kapható-e hozzá DVB-C/S2 tuner ami CI+ CA modult is tud fogadni?
Elvileg csak ez kapható hozzá- Tud-e 4K-s tartalmakat lejátszani?
Egyelőre nem, tervben van, hogy egy jövőbeni frissítéssel lejátszhatóak lesznek a 4k videók. ( Talán a Win 10 után novemberben)- Van--e lifelong Gold tagság vételére lehetőség?
Nincs. Legrövidebb, teljes értékű az egy hónapos gold, míg a leghosszabb az a 2 éves. (de persze vehető több is, és akkor összeadódnak az évek) Van még trial Gold is, az a 2 napos, meg a két hetes, de ezek csak multizni használhatóak, sem kedvezményes vásárlásra, sem a GOLD játékok havi letöltéséhez nem használhatóak.- lehet-e offline venni feltöltőkártyát, amivel digitális tartalmakat tudna venni?
Persze. Konzol boltokban. De jobban megéri netről venni megbízható eladóktól.- lehet-e több HDD-t/SSD-t beépíteni ?
Nem, de USB3-as HDD-t lehet hozzá tenni. (2x2TB-ot)- átvisz-e két falat a wireless controller?
Passz, milyen falról lenne szó?De amúgy szerintem nem, olyan nagyon kb 10 méterre már nekem nem volt elég erős a jel. Amúgy is nem tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy a konzol két fallal odébb van
(#46034) aram01
Most mé?
-
br.rak
őstag
Sziasztok!
Ismi tervezi, hogy vesz magának egy X: O-t de lenne "pár" (szerintem eléggé elszállt) kérdése
gyors google keresés nem adott kielégítő eredményt, így hozzátok fordulnék- Kapható-e hozzá DVB-C/S2 tuner ami CI+ CA modult is tud fogadni?
- Tud-e 4K-s tartalmakat lejátszani?
- Van--e lifelong Gold tagság vételére lehetőség?
- lehet-e offline venni feltöltőkártyát, amivel digitális tartalmakat tudna venni?
- lehet-e több HDD-t/SSD-t beépíteni ?
- átvisz-e két falat a wireless controller?Nekem erős a gyanúm, hogy az összes kérdésre nem a válasz, de jobb biztosra menni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez kimaradt:
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #46028 üzenetére
Elvileg csak éjjel játszódik, mint a Carbon, meg az Underground 2.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tuning
Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning
Komoly optikai tuning ahogy látom, egyedi hangrendszert is kapunk, lesz minimális törés is, szerintem nagyon jó játék lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Itt egy teszt a kis rejtett beállítással, amivel nagyon magas minőségben is lehet streamelni!
-
B3ny00
aktív tag
Ezek nagyon rossz árak ? [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Solus Project első 8 perce.
Hm, nem is hallottam róla, de érdekel a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series S
- Lenovo Legion go
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest