- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
BoneDragon #98180 üzenetére
Másra nem is számítottam, ha egyáltalán aktív a ticketem, mert nem látom amúgy sehol sem..
-
hemaka
nagyúr
Pont "most" írtam nekik ticketet én is, hogy egy NPC(Area 52 Boots) meg van halva és nem spawnol vissza cirka 3 órája, semmi...
kösz a semmit és hogy fizethetek ezért a játékért, főleg hogy ez egy ezer éves bug ahogy nézegetem a google keresőben. -
hemaka
nagyúr
válasz
BoneDragon #97613 üzenetére
Mindig van egy ilyen agybeteg, ráadásul a 1st se first... az már meg volt ~15 évvel ezelőtt.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Scrake^;DD #97430 üzenetére
Az a szerver egy daralo, a chaten full spam gdkp, boost, meg minden szemet, nem sok ertelmet latom. Hacsak arra nem jo, hogy gyorsan felszintezd a karaktert es gearbe rakd a wotlk elejen a karaktert es utana at transfereld valami ertelmesebb szerora. Bar gyanitom minden szeron que lesz, nem lesz probelma a dungi spammel.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Scrake^;DD #97426 üzenetére
PVP kellene gondolom, de nincs olyan. Ha van akkor az valami low pop szerver. [link]
-
hemaka
nagyúr
válasz
hemaka #97082 üzenetére
Rájöttem.
Akinek ilyen problémája lenne, item restoration felületen mutatja melyik szerveren milyen karakterek vannak, így már látom melyik accon van, amit keresek. -
hemaka
nagyúr
Van 3 wow accom, egyik a main, a másik kettőn nincs sub, de az egyikre akarok venni, csak nem tudom melyiken van az a karakter ami nekem kéne. A karakter választóig nem jutok el, mert kiírja nincs subom, remek.
Hogy tudnám kideríteni melyik accon van a kari, amit keresek? -
hemaka
nagyúr
Wrath of the Lich King Classic™ Arrives September 26
+50% buff már él classicon is -
hemaka
nagyúr
Most, hogy a nyomorék curseforge kinyírta a wowup-ot nincs már semmi más csak az a bűn rossz overwolf?
-
hemaka
nagyúr
válasz
bimbilla09 #96518 üzenetére
Bevettem, mint a szél, szépen össze rakta. -
hemaka
nagyúr
válasz
Eugene Roe #95571 üzenetére
Csodálkoznék, ha az aktív subok száma elérné az 1 misit. Ami még azért elég jó pénz a blizznek havonta, kérdés a következő kieg után mennyien maradnak, már ha lesz egyáltalán.
Nem tudom ez mennyire real, de elég karcsú és abból is 70% kínai.... -
hemaka
nagyúr
válasz
grizlisandor #95402 üzenetére
Nevetseges.
-
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
egy kis dmg scale bug bfa instában, a mage level 10.
[link] -
hemaka
nagyúr
válasz
Bencus88 #93604 üzenetére
questie az igen, én wowupot használok meg ezeket az addonokat, elég letisztult nincs benne semmi csicsa.
-
hemaka
nagyúr
kicsúsztam a szerkesztésből, újaknak vagy ha valaki csinálni akar magának másik karit, de nem igazán tudja mi is legyen az... kis help(
). [link]
-
hemaka
nagyúr
válasz
BoneDragon #93499 üzenetére
En is unom, azt full kazualba nyomom evek ota, el kell fogadni, hogy mar nem erdekes, kinottuk mondhatni.
-
hemaka
nagyúr
Ha már perkálok a játékért nem lenne rossz, ha legalább a szerver laggal kezdenének valamit, mert konkrétan játszhatatlan a játék. Így 2021-ben kicsit (nagyon) gáz.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Tigerclaw #93412 üzenetére
Nem szabad most kártyát venni, rohadjon csak rájuk az összes annyiért. A sok hardveraprós is felvásárolja ha ne adj isten van pár db az országban, azt felteszi ide drágábban(az amúgy is drága kártyát). Én is most akartam venni, de inkább játszok 20-30FPS-sel, mintsem az ilyen nyerészkedők zsebébe 1 forintot is tegyek.
-
hemaka
nagyúr
dupla windfuryt javították jól látom? pedig jó móka volt
-
hemaka
nagyúr
válasz
DjDanee87 #93201 üzenetére
Nem tudom a classic Naxx milyen lehet mechanikailag, én csak a wotlk-ban raideltem, de szerettem. Nem annyira, mint uldut, de bejött az is. gratula.
videókártyáról meg annyit, hogy most a régit már eladtam, az új még úton van és addig egy GTX 750Ti a beugrós, hát csóró full low 1-re lehúzva mindent is kűzd mint disznó a jégen a 1440p-n. Még questelgetni okés, de a torony a kikapcsolhatatlan köddel megöli (20fps átlag), meg van az angyalkás insta fent az égben az se jobb ilyen szempontból, szóval addig csak szintezek inkább.
-
hemaka
nagyúr
Akkor nem csak en erzem igy. Olyan idohuzo questek vannak csomoszor, hogy inkabb elmentem sorozatot nezni. 11 mobot le kell utni, de elotte beszelni kell vele es utana tudod kinyirni, meg rengeteg meselos quest, amit vegig kell hallgatni, jaj 😂
Viszont vicces latni hogy uh dkval az elso ket instat lehet tankolni siman, meg ugy igazabol a fel mapot magadra huzhatod, szoval ha nem retardalt questek vannak, lehet haladni vele. -
hemaka
nagyúr
Fury warrinak komolyan egy kezes mace-t dob Nathanos, normálisak ezek?
-
hemaka
nagyúr
Szerintem is olyan meh, volt 5 quest, megcsináltam, közben ami spawnolt rare megöltem iszonyat nagy lag mellett, kivettem 2 cuccot meg esett egy 110-es gyűrű valamelyikből, de most ennyi volt. Vagy várom a raret hogy spawnoljon(20-25 min kb) vagy grindelem a mobokat, hát kösz nem.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Aethelstone #92442 üzenetére
A választ valószínűleg itt leled: [link]
-
hemaka
nagyúr
Kicsit megbirizgálták a karaktereket megint. [link] Ember legyen a talpán aki ezt még tudja követni, de ahogy látom a lock, sh, hunter, mage négyessel nagyon nem lehet lyukra futni.
-
hemaka
nagyúr
Nem nagyon vágom ezt a témát, sosem értettem ez mire jó. Ezek itt mégis mi a l*faszt cisnálnak, mert az látom, hogy ölik a mobokat és azzal mire mennek?
A másik, hogy olvasom itt 1 leütés 10 bányászás, miért ha egyszerre kalapálják ki akkor mindnek adja a nyersanyagot vagy most ez sem értem. -
hemaka
nagyúr
Az új kieg érkezésével az allied fajokat lehet majd használni alapból vagy ugyanúgy ki kell kínlódni őket, mint most?
-
hemaka
nagyúr
válasz
grizlisandor #92256 üzenetére
Amúgy sincs már jelentősége a manának, kb wotlkba manázódtál ki utoljára bármivel is.
-
hemaka
nagyúr
Eddig is úgy néztek már ki a karakterek, hogy fúj, de ettől a sminkeléstől kiégtem teljesen.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Lajtorja #91665 üzenetére
Régen persze, hogy játszottak is a GM-ek, akkor jelent meg, mindenki ezt tolta, nagyon nem is volt más alternatíva. Most már nem megy az MMORPG tisztán látszik, nincs az embereknek ideje tökölni vele napokat, meg raidelni, szar a geared nem viszelk blabla, a gyors játékokat keresik ami elé leül a bob, azt nyomja, max skill hártányban van(LOL, dota, meg ezek a tülélős szarok),
Meg azért meg is fáradt már a story eléggé, jóval kevesebb a sub, mint a példának felhozott wotlk idején. Most már szerintem 3 tábor játszik kb. a játékkal:. aki megszállott radier/mythices, aki néha be-befizet pár hónapra azt elvan, meg aki még elfoglalja magát a 280. alt húzásában vagy a pet battle-el.
Azon sem csodálkoznék, ha a support már ki lenne rég adva valami idiai alvállalkozásba, azért kavarja be a droid a játékot. -
hemaka
nagyúr
válasz
MegalodonS #91606 üzenetére
Olyan benak ezek a mountok aminek igy a tetejen ulsz🤢😂
A legmenobb hunti pet meg mindig a bari. 😎😂 -
hemaka
nagyúr
válasz
MegalodonS #91542 üzenetére
Már megijedtem, hogy nem csinál hozzá videót, gyorsan meg is nézem. (nem)
-
hemaka
nagyúr
válasz
MegalodonS #90953 üzenetére
Hogy ebben mi lehet a jo, nem is ertem. Meg azok a tultolt reakciok... egyebkent is olyan unszimpatikus feje van szegenynek. 🤢
-
hemaka
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest