Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
#57919488 #66070 üzenetére
Amúgy szerintem random bg-n gyalázatos a helyzet. 8)
Ott álltam az elsőkkel együtt OG melett a WSG kapuinál várva,hogy behívjanak az első BG-k vagy Southshore és Tarren Millnél az AV kapuinál. Szóval amióta létezik BG a WOW-ban azóta játszom ezekkel. Viszont ilyen mértékű hozzánem értéseket és észnélküli semmit tevéseket amik Random BG-n van. Komolyan mondom.... a BG-be való joinolást is ilyen 100 gyakorló pályához kötném és aki azt nem teljesíti az addig be sem joinolhat.
Vagy remélem Legionbe bevezetnek valami olyasmit,hogy rangozás szerint pakolja össze az embereket. szóval ,hogy Tudom nem ez a neve,de 1-es lenne a kezdő aki átlép kettesbe azt csak kettesekkel rakja össze és így tovább. pl 10 szint lenne aztán a 10-es az csak 10-sel vagy 9-el lenne egy BG-ben. Vagy valami ilyesmi azért jó volna sz.tem. Viszont olyan nem történhetne meg ,hog y mondjuk 8-as vagy és belépsz aztán ott állsz 8-as rankkal (keményen megdolgoztál érte) és össze rak 14 db 1-es 2-es 3-al. stb. Én mostanság már azért nem is megyek be pedig szeretek oda járni csak. Azt a kevés időt amit játékra tudok fordítani nem akarom ,hogy 3-4 igazi looser tönkre tegye.
No offense . Ezzel senkit sem írok le. Sok oka lehet mért van azona szinten. képességei, napi probléma . bármi lehet az oka. Csak jó volna olyanokkal játszani akikkel élvezet is játszani.
Ennyit akartam ehhez hozzá szólni 8)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest