Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Whysperer

addikt

válasz #57919488 #66070 üzenetére

Amúgy szerintem random bg-n gyalázatos a helyzet. 8)

Ott álltam az elsőkkel együtt OG melett a WSG kapuinál várva,hogy behívjanak az első BG-k vagy Southshore és Tarren Millnél az AV kapuinál. Szóval amióta létezik BG a WOW-ban azóta játszom ezekkel. Viszont ilyen mértékű hozzánem értéseket és észnélküli semmit tevéseket amik Random BG-n van. Komolyan mondom.... a BG-be való joinolást is ilyen 100 gyakorló pályához kötném és aki azt nem teljesíti az addig be sem joinolhat.

Vagy remélem Legionbe bevezetnek valami olyasmit,hogy rangozás szerint pakolja össze az embereket. szóval ,hogy Tudom nem ez a neve,de 1-es lenne a kezdő aki átlép kettesbe azt csak kettesekkel rakja össze és így tovább. pl 10 szint lenne aztán a 10-es az csak 10-sel vagy 9-el lenne egy BG-ben. Vagy valami ilyesmi azért jó volna sz.tem. Viszont olyan nem történhetne meg ,hog y mondjuk 8-as vagy és belépsz aztán ott állsz 8-as rankkal (keményen megdolgoztál érte) és össze rak 14 db 1-es 2-es 3-al. stb. Én mostanság már azért nem is megyek be pedig szeretek oda járni csak. Azt a kevés időt amit játékra tudok fordítani nem akarom ,hogy 3-4 igazi looser tönkre tegye.

No offense . Ezzel senkit sem írok le. Sok oka lehet mért van azona szinten. képességei, napi probléma . bármi lehet az oka. Csak jó volna olyanokkal játszani akikkel élvezet is játszani.

Ennyit akartam ehhez hozzá szólni 8)

Új hozzászólás Aktív témák