Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Supportnak írtam, egyelőre várom a választ
Ugyanakkor én is úgy olvastam, hogy mennie kellene.
hemaka Anno az ősrégi NC6220 intel GMA950-es GPU-jával is ment állítólag, de ennek szerintem már vagy 3 éve, az újabb motor már nem támogatja.
k.kristof 64, és 32 bites rendszeren is végigpróbáltam több drivert, ami a megadott tartományban van, amit támogat a wow, még a módosított omega drivert is.
K_mester megvolt, alapból azzal indult.
Már arra is gondoltam, hogy valamelyik alap HP-s programmal ütközik össze, így egy teljesen szűz rendszer lett feltéve egy másik winyóra, de semmi.
-
k.kristof
őstag
válasz
Xantomas #52695 üzenetére
Támogatja, lásd a támogatott videokártyák listáját. Én ellenőrizném még egyszer a videodriver verzióját, és ha megfelelő, akkor kezdenék más megoldást keresni.
-
Zedz
addikt
válasz
Xantomas #52695 üzenetére
Érdekes jelenség. Lehet tényleg valamit Blizzardék rontottak el, mert nem nagyon találok erről semmit a neten. Régebbi posztokat csak (WoW fórumán), de ott a kékek megnyugtatják az embereket, hogy a játéknak futnia kell ezeken a gépeken is. Várjunk egy kicsit, lehet már ők is tudják a problémát, esetleg írhatsz még a supportnak, hogy ők mit gondolnak erről.
-
Xantomas
őstag
Van arra esély, hogy az Intel HD 3000-es IGP-t már nem támogatja a WOW, vagy a legutóbbi frissítéssel valami hiba beköszönt?
Barátnőm szeretett volna kicsit játszani a WOW-val, notin, és nem volt hajlandó elindulni, 132-es hibára panaszkodva. A Launcher elindul, karakter kiválasztás szintén, de a szerverre fellépésnél már problémák jönnek.
HP probook 4530s, csak az i5-ösbe épített videókártya van (Sandy bridge).
(dx9 mód, x86, és x64-es exe megvolt, több videókártya, és alaplapi driver végigpróbálva, win7, és win8-on is, memória modulok letesztelve, és kicserélve, így HW hiba teljesen kizárható, más programmal nincs probléma)
Repair megtörtént, reinstall szintén, Cache, Interface, és WTF könyvtárak törlése szintén.
Még egy hasonló kiépítésű, de i3-as procis Probook 4330s-en is ki lett próbálva, azon is ugyan úgy leáll. -
Where Dragons Fell eleresehez [szoval a megfelelo phasingbe jutashoz] a Sindragosa's fall questen kivul teljesiteni kell meg valami mast? [Eddig a questig eljutottam, de utana nem tudom felvenni lehner-tol a kovetkezot, mert nem latom az npc-t, rossz phasingben vagyok.]
-
-
Zedz
addikt
válasz
k.kristof #52690 üzenetére
Persze, ez nem ad tiszta képet a helyzetről, de nagyjából tükrözi a populáció elosztását. Sajnos nekem mániám ezen őrlődni, hogy na most akkor melyik frakcióban kezdjem a következő karit. Hiába lennék én nagy allis, ha nem sok érdemi játékra számíthatok ezen az oldalon.
-
törölt tag
válasz
Khelben #52681 üzenetére
En eppen az AH-s kinalat miatt leptem vissza Hordaba. Egyszeruen jobb ott jatszani ahol porog az AH
Mindegy melyik oldalon van az ember. Ha kijon a kieg ujra fajdalmas sorba-allasok lesznek
Mondjuk valami szamlalo nem lenne rossz ami aranyosan engedi fel a jatekosokat es utana ott kell varni ahol nagyobb a populacio vagy barmi salata gyujto realm addig a varakozas helyett -
Khelben
nagyúr
válasz
salytmasztor #52682 üzenetére
A játékban tudod megnézni.
Akkor ragna hordára menjetek, ott van a legtöbb szerintem. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
salytmasztor #52682 üzenetére
Ragnaros és Arathor. De ha nagy magyar népsűrűséget is akarsz, nem csak relatív sok magyart, akkor már kizárólag Ragnaros (Arathor connected realm lett, és így már arányaiban kevesebb a magyar, még ha darabszámra maradt is).
-
salytmasztor
aktív tag
-
Khelben
nagyúr
válasz
salytmasztor #52678 üzenetére
Nézd meg az aukciósházban az aukciók számát, az jobb becslést ad, mint a tippelőoldalak.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Szerintem egy 70-es karaktert nincs értelme migrálni, hacsak nincs nagyon kevés időd játszani. A szintezés java még csak ezután jön, nem beszélve a gearelődésről. Lvl 70 megvan 15-20 óra alatt, talán ennyi sem kell már, főleg lvling gearben. De csak egy javaslat. Nyilván te tudod, mennyi időd van, hol akarsz játszani, na meg mennyire fér bele az a 20 euró.
-
k.kristof
őstag
válasz
Kiegyensúlyozott realm nincs, valaki egyszer összeírta a legjobb 10 realmot, azt hiszem 1,5:1 volt a legjobb. A PVP realmokon pedig mindegyiken felborult a frakcióegyensúly, lásd Twisting Nether, ahol gyakorlatilag nem létezik az egyik frakció. Marad az Arathor, ami nem Ragnaros
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
k.kristof #52677 üzenetére
Oké 2:1.
De az még mindig nem 5:1.
Engem nem izgat annyira, ha megy a harc és többen vannak.
De ha van jobb szerver (kb olyan 1:1 aránnyal), ahol elég sok magyar van, akkor ne tartsátok vissza az infót.
Nincs kedvem nekem és az ismerősöknek sem migrálni többször 20 Euro-ért. -
k.kristof
őstag
válasz
salytmasztor #52676 üzenetére
Ha 90-es karakterekre szűkíted a Realm Popot, máris 2:1 az arány a Horde javára a Ragnaroson. PVP realmon meg ritka az, ahol több az allis, talán az Outland.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Khelben #52675 üzenetére
Na... 5:1...?
Ezek szerint még kétszeres arány sincs horda-ally között.
111.912 - 75.639És éppen ma / holnap hívnék 1-2 havert játszani Ragnára, én meg migrálnék Bloodscalp-ról a 70-es karimmal...
Most akkor valaki mondjon valami értékelhető infót, hogy hova érdemes menni esetleg Ragnaros-on kívül allyba.
Arathor nem érdekel, csak PvP szerverek. -
BoneDragon
veterán
Kicsivel lejett Arathor allit ajánlgatták.
-
Zedz
addikt
válasz
KonzolKartel #52670 üzenetére
Na igen, már elkezdtem itt. Néztem realm popos oldalakat, és ez tűnik mégis csak az egyik legkiegyensúlyozottabb szervernek.
Vannak itt allis ragnások?
Szerk:
(#52671) laceszgamer: Szívesebben alliznék, de az általad említett okokból a hordában van a mainem. Ismerősök, community, valamiért ott jobb.
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Szerintetek manapság melyik a legjobb realm, ha az Alliance oldalán szeretnék karaktert kezdeni? Értem ez alatt a pörgős életet (high population), rendes AH, normális játékosokat. Hordás karaktereim jelenleg Ragnaroson vannak.
-
Viktor77
titán
válasz
painkillerx #52666 üzenetére
A hülyézést ezen a fórumon nagyon gyorsan felejtsd el.
-
k.kristof
őstag
válasz
painkillerx #52666 üzenetére
A PVE geart tudod fejleszteni (most még), a PVP geart nem. Innentől kezdve egyértelműen a PVE gear a jobb.
-
k.kristof
őstag
válasz
painkillerx #52664 üzenetére
És mi történik, ha bejelölöd az Upgrade Level 4-et? Súgok, 556-os item lesz.
-
k.kristof
őstag
válasz
painkillerx #52662 üzenetére
Viszont 550-es PVE gear nincs, van 540-es flex (upgrade után 556-os), 553-as normálos (upgrade után 569), a warforged, heroic warforged és egyéb itemeket nem is említve.
-
painkillerx
tag
válasz
parandroid #52660 üzenetére
Ez már régen nem így van.. 550ilvles pvp gear megfelel az 550ilvl pve gearnek. Nezd meg valahol es hasonlitsd ossze.
@hemaka: így KÉP
-
hemaka
nagyúr
válasz
parandroid #52660 üzenetére
A prideful gear azert boven jo meg normalba is. Annyi a bibi, hogy a hitet es az expertise-t ki kell okoskodni, illetve nincs pve szett-bonusz.
En epp a warrival mentem egy flexet. Full prideful gear(+2db ket kezes fegyver, trinketekbol a szabadulost is csereltem proccolosra), furyval akkor jatszottam eletemben eloszor, de a dmg-en azert kicsit meglepodtem, rosszabbra szamitottam.Ezen a vonalon elindulva... Mi lesz a wod-ban, ahol nem lesz hit/expertise? Bar ha jol olvastam, ott a statok kicsit valtozni fognak, tobb staminat fognak adni. De a hasznos statok megmaradnak, elvileg jobb lesz a pvp-s gear raidelni, mint most.
Kivancsi leszek, az elejen biztos lesznek kacifantos dolgok, meg op karakterek.
-
parandroid
félisten
"hol élsz te a taruin?"
Kettőnk közül neked lesz nagyobb tapasztalatod a tört szerverekkel, ebben nem fogok e-péniszt méregetni, tekintve hogy én még sosem próbálkoztam velük.
Pvp-vel ugyan már próbálkoztam, de csak akkor vagyok hajlandó csinálni, ha muszáj (saját meglepetésemre a legendary quest chainhez kapcsolódó két bg-t épp most csináltam meg, és a pve-gearemben, úgy, hogy először láttam az adott bg-ket, sem én voltam a legrosszabb a csapatban, sőt - mondjuk ez nem azt mutatja, hogy én mekkora király vagyok, hanem azt, hogy micsoda emberek járnak random bg-re), úgyhogy akármekkora is leheet a conquest capem, ugyan nem fogok arénázni. Másrészt az 550-es 'gearscore' (na jó, a kedvedért használjuk az item level kifejezést, nehogy összekeverd az eredeti és a tört szervereket), ha főleg pvp-itemekből áll, akkor gondolom kb az 522-528-as pve item levelnek felel meg hasznosságban, és pve-n kiosztott sebzésben. Bár nem néztem utána, de gondolom ismét van némi eltérés azért a pve és pvp gear között erősségben és használhatóságban is.
Szóval visszatértünk oda, hogy az ilvl-t lehet mesterségesen növelni, de attól még nem az lesz a BiS gear, sőt, normális csapat pug-ban sem szívesen fog levinni pvp-gearben - legalábbis eddig ez mindig így volt, én cataclysmben voltam utáljára friss contentes normal raidben.
p
-
Cathfaern
nagyúr
Nem arenazok, de a pvp mindig is egy "mini-game" volt wowban. Sot bocs, meg az se, mikor kijott semmilyen strukturalt pvpt nem tartalmazott. Bar nem tudom ez mit befolyasol a hszemben, pvp-n attol leszel skilles hogy 40 kulonfele gombot kepes vagy csukott szemmel lenyomni?
-
Healbacsi
őstag
Van nemi pontatlansag, de hagyjuk, nem lenyeg. A pve loot nem 550-es arena de meg ezt is elfogadjuk (mert ugye ezt irtad). Itt a kerdes mindossze annyi, hogy a frissen dingelt kari megkapja-e a full gorgetett capet vagy nem.. ezek szerint meg. Nekem 10 karim 90-es nem igazan fogok mar ujat felhuzni leellenorizni.
Latod ha kicsit bovebben leirod mit, mikor, hogyan akkor nem feltetlen neznek hulyenek (altalaban csak felmondatot vakkantassz oda). -
tskó
tag
válasz
parandroid #52650 üzenetére
Gearscore??? hol élsz te a taruin? 550-es ilevel gyengének mondható, 560 alatt pug-ra se visznek szívesen. legcape nélkül meg pláne nem.
-
tskó
tag
válasz
Healbacsi #52653 üzenetére
Most dingelt és 19200 a caplimit. Minden 86 feletti kis karival leölöm heti szinten ordost meg a celestiált is. van olyan 87-es hunterem aminek megvan a teljes warfroged gear pedig sose fogom felhúzni 90-re...
nade számoljunk:
bizsu +köpeny 4x1250 -> 5000cp
cpiő+kesztyű+vállas 3x1750 -> 5250cp
2xtrinket 2x1750 ->3500cp
nadrág+sisak+chest 3x2200 ->6600cp
+öv nem tudom fejből mennyi volt max 1750cpez eddig 22100. celestiálból esett kesztyű, gatya meg egy gyűrű ordosból sapka, chest (de ez most nem számolom bár az igencsak megdobná az ilevelt bar attól még szemét) akkor az 1750+2200+1250 az 5200 eddig 16900. a fegyó meg a sha of pride-ból van.
A kari az Outland-on horda oldalon van timeless gakelésre fogom használni, ha összejön akkor a két darabos, normálos setbonus lesz rajta meg a két darabos pvp. Márha kidobja a celestial a pve kesztűt meg gatyát.. mert ezért nem fogok a klaxi-ig elmenni. Illetve a fegyvert akarom hc változatra cserélni...
-
Healbacsi
őstag
Meg ha bemakolsz 2 resetben 4 itemet celestialbol, es mondjuk 2 reset conquest capjet nezzuk, ami legyen 5k, akkor se vagy meg full 550. Valamit nagyon beneztel.
Ha esetleg a jelenlegi arena szezon elott dingelt megisa karakter (nem pedig 3 napja mint ahogy allitod), akkor a mostani gorgetett conquest cap 19200, ami meg mindig nem eleg a teljes 550-es gearhez, kell hozza jo nehany celestial loot is.
A pve itemekkel viszont hiaba tuzteled tele a karaktert arenaban/bg-n jelentos nerfet kapnak. A legendary cloak pl csak 538-kent mukodik.
-
k.kristof
őstag
válasz
parandroid #52650 üzenetére
A honoros gear csak 522-es, de erősen kétlem, hogy akár azt is kiszedi egy délután, nem hogy a Conquestből vásárolható 550-est, főleg ha frissen dingelte a 90-et.
-
parandroid
félisten
Wow, te tudsz valamit, amit játékosok százezrei nem, mert ez a gearscore még mindig eléggé durvának számít. Oh wait, biztos azért van, mert ez valami gagyi honoros gear, amit bárki ki tudna venni, viszont pve-n kb csak placeholdernek jó, hogy aki csak a gearscoret nézi, az jó nagy számot lásson.
p
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Cathfaern #52612 üzenetére
inkább az emlékek szépítik meg a dolgokat, néha 1.12-ezek, de elég idegőrlő hogy minden 2, mob után meg kell állni inni annyira gyorsan fogy a mana, és ha meghalsz (ami előfordul meg erősebbnek tűnnek a mobok is) akkor térképenként van 1 GY ló csak 40től van és negyed óta néha a corpserun... de azért jó a maga menében az is.
ha már Béta, ofv Kripp is vissaztért, már nyomja a hunterrel
[link]
amúgy béta optinnak mi a feltétele? ha jól tudom Frozen accal is lehet menni csak megvan hogy max mióta lehet az.
vá én is játszanék már TBC volt a kedvenc kiegem főleg a hangulat, területek miatt
(na meg mert akkor kezdtem és minden mély nyomot hagyott meg amennyit játszottam, farmoltam instáztam
)
-
tskó
tag
válasz
parandroid #52605 üzenetére
Tegnap délelőtt dingeltem a kb 1 éve 88-on stagnáló warior-omat a timeless-en teknös farm-al pár óra alatt, délután 4-kor már full aréna gear, 550 ilevel. Akkor minek küldözgetnél jp-s szemetet?
-
Fandango
veterán
válasz
laceszgamer #52643 üzenetére
Azt, hogy alpha-t ir, tudjuk be annak, hogy beta.
ja meg csinalnom kell 26giga szabad helyet
-
Wolverine
félisten
válasz
malacka87 #52623 üzenetére
Akkor lépj be a Battle.net kliensbe. Ha a bal alsó sarokban a Live: Mists of Pandaria legördülő menüben ott van az Beta: Warlords of Draenor szöveg, akkor klaptál hozzáférést.
És sürgősen írj a supportnak, hogy cserélni szeretnéd az emailcímed, mert elveszett a régi; ha bizonyítod, hogy tényleg te vagy az acc tulajdonosa, akkor ez elintézhető.
-
k.kristof
őstag
válasz
laceszgamer #52636 üzenetére
Állítólag földrengést is meg lehet előzni birkavesével
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
laceszgamer #52634 üzenetére
Hivatalosan nincs ilyen.
-
k.kristof
őstag
válasz
laceszgamer #52629 üzenetére
Hasonló esetben még hétfőig vígan játszottam, szintén péntek este járt le.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Teljesen random, van hogy kilogolásig még simán tud játszani, van hogy azonnal kidobja. Ha viszitek raidre, akkor tuti kidobja, ha nem, akkor meg egész este bent tud maradni
-
laceszgamer
addikt
válasz
BoneDragon #52630 üzenetére
Passz, ki volt logolva mikor lejárt neki így erről nincs info, azt mondja még Active neki az account, de a lejárati idő az ma este 19:26.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Elvileg azonnal lejár, vissza is számol chaten. Lehet kapott +1-2 napot.
-
laceszgamer
addikt
Ha egy bankkártyáról töltött account lejár, akkor mennyi ideig lehet utána még belépni? Haveromnak 19:26-kor lejárt de még most is vígan belépett, csak nem tudjuk eldönteni, hogy raidre jöjjön-e vagy nem, nehogy menet közben dobja ki.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
laceszgamer #52627 üzenetére
Stat squish már él alpha-n. HP-k is csökkentve vannak. És attól hogy össze lettek nyomva a statok, még van növekedés, csak lineáris az eddigi exponenciális helyett
-
laceszgamer
addikt
válasz
Khelben #52624 üzenetére
Nekem egy más elképzelésem van: Ha belegondolunk, hogy mi történne ha minden eddigi boss hp-ját visszafognák, akkor jóformán alig lenne különbség mondjuk egy Karazhanos boss meg pl. Garrosh között, picit viccesen hatna a dolog. Szerintem inkább az a rendszer lesz, hogy a hp-k maradnak fixen és úgy fog működni a dolog, hogy a játékosok karakterei kapnak be tőlük sokkal kevesebbet sebzést, ütni viszont akkorákat fognak rájuk mintha " normálisan " mentek volna felfelé a statok 90-ről 100 ra.
-
hemaka
nagyúr
válasz
BoneDragon #52622 üzenetére
Sajna nem, pedig már kipróbálnám szívesen.
-
Khelben
nagyúr
válasz
BoneDragon #52614 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy visszaveszik a statokat és 20-30k körül lesz egy 100-as kari hp-ja? Akkor hogy üthet 700k-t?
-
malacka87
őstag
válasz
BoneDragon #52622 üzenetére
Én nem tudom megnézni mert a microsoft lockolta az email címemet már 1 éve!
És szem igazolvány meg minden szar ellenére se adják vissza!...
-
BoneDragon
veterán
Elkezdődött a béta. Valaki kapott meghívót?
-
malacka87
őstag
válasz
Ha jobban megnézed 85-ös dummyra mentek a nagy critek de a lvl-100-as dummyn csak 50-90k cd-vel
-
laceszgamer
addikt
válasz
BoneDragon #52618 üzenetére
Elég irreális lenne ilyen mondjuk véglegesben, szinte biztos, hogy ez csak egy bug még, ha belegondolunk bőven 1hit lehetne úgy bármi.
-
BoneDragon
veterán
válasz
laceszgamer #52616 üzenetére
Az volt fura hogy tolta a 45-50k criteket és elnyomott egy skill és egymás után több 600k crit is volt. Sajnos telorol nem láttam mit nyomott el. Szokni kell nagyon majd. Teljesen atalakitjak a warrit
-
hemaka
nagyúr
válasz
Cathfaern #52612 üzenetére
A spelleket en sem banom annyira, mert rafer a gyomlalas.
Csak az a fura, hogy nincs szukseg oldalakra vagy barmi segitsegre, hogy reforge-olj, gemelj, talentet gyarts magadnak, mindent a szadba ragnak. Engem pont azzal fogott meg anno a wow, hogy esz es egy kis szorgalom is kellett, hogy tudj jatszani az adott karakterrel.Nem banom, ha ilyeneket talalnak ki amiatt, hogy a balance helyre alljon. Bar majd kiderul mennyire sikerult ezt nekik megoldani.
Mert azert az nem normalis, hogy a slim dps-t elnezve csak arcane es fury van jo par oldalon keresztul. Persze tudom, hogy ez nem tekintheto hivatalos adatnak. -
laceszgamer
addikt
válasz
Attól függ mivel.
1h Furyval most is lehet majdnem 2 milliót ütni Execute-al. Ha azzal crittelget 700k kat akkor megvolt a nerf, ha viszont mással akkor az még tuti változik.
-
Viktor77
titán
válasz
Mit próbálgat? Alphát. Remélem megválaszoltam a kérdésed.
-
BoneDragon
veterán
Sodapoppin most probalgatja a lvl100-as warriort. Azért repkednek a 700k-s critek . Akkor most nincs visszaveve a dmg vagy mivan? Viszont érdekes h nincs rage növelő skill.. Autoattackal jön a rage.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
hemaka #52610 üzenetére
Nézőpont kérdése... mindenki oda van, hogy vanilla mennyire jó volt, nos akkor se volt reforge, kevesebb stat volt mint a most megszüntetekkel együtt (főleg hogy jönnek újak helyettük), és a megszüntetett spellekkel együtt is több spellje lesz egy castnak, mint akkor volt
Szóval nem, nem megyünk át gypbe, csak racionalizálják a játékot, ami nagyon ráfért már. Attól nem összetett egy játék, hogy 20+ spellt kell billentyűre bindolni, az csak arra jó hogy az ember fejlessze az izommemóriáját.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
parandroid #52605 üzenetére
Már MoP közepe fele rájöttek, hogy nem sok értelme van a justice-nak, WoD-tól meg is szüntetik.
-
parandroid
félisten
válasz
pulcsi #52602 üzenetére
Köszi az ötleteket, egyelőre a hypnotic dustra beváltás tűnik a legjobbnak, de az is gáz azért. Mint írtam, heirloom már nem kell (1-85-ig minden megvan, ami szóba jöhet), a honorból kivehető mountok szintén mind megvannak. Kicsit azt sajnálom, hogy akár valamilyen rossz (kb 1:10-ig megérné) váltással akár nem lehet valorra váltani, bár ott is hamar megvan a cap amúgy is... Esetleg ha friss 90-es karaktereknek át lehetne küldeni a justice-ből kivehető 458-476-483-as cuccokat kezdő gearnek, annak lenne még értelme (tudom, ott a timeless isle a 496-osokkal, de azért jól tudna jönni alkalmanként egy trinket, vagy gyűrű egy új 90-esnek).
Na mindegy, maradok capen, a többi meg az ördögé.
p
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
BoneDragon #52603 üzenetére
Outland nem fog átalakulni, ott marad ahol eddig is volt.
-
BoneDragon
veterán
Lehet tudni mi lesz a régi raidekkel, ha outland teljesen átalakul? Átkerülnek cot-ba?
-
pulcsi
tag
válasz
parandroid #52587 üzenetére
Vagy justisból veszel honort honorbol meg vehetsz mountot
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest