- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola09
aktív tag
válasz
laceszgamer #53498 üzenetére
Ja, szóval ha egy fantasy faj nincs agyonhasználva, akkor az már nem is fantasy faj. Meg is látogatom Cho-t kínában. (személy szerint amúgy a warcraft világának a felét nem igazán láttam máshol, meh)
-
BoneDragon
veterán
Megint black prince buff van. Szerintem most aktiválták az elmúlt 1 órában.
-
laceszgamer
addikt
válasz
zola09 #53497 üzenetére
Hát csak annyira, hogy a fantasy történelemben minddel lehetett találkozni erre-arra, de egy olyan esetet sem hallottam mikor egy fantasy könyvben, filmben, játékban a pandák benn lettek volna.
Mondjuk belegondolva vicces lett volna a LotR ha orkok helyett pandák vannak.
-
zola09
aktív tag
válasz
laceszgamer #53496 üzenetére
Egy human, dwarf, gnome, tauren vagy worgen mennyivel sokkal fantasy-bb mint egy pandaren?
(hogy a többit ne is említsem)
-
laceszgamer
addikt
válasz
#57919488 #53494 üzenetére
Na igen. Egy kis poén erejéig bőven elfértek volna a pandák is de amúgy... Oké, alapból is benn vannak a történetben egy minimálisan, de amúgy picit komolytalanná teszik a dolgokat. Összes többi karakter mind fantasy fajok a panda meg... egy panda!
A keleti feeling meg okés van akinek bejön, de lássuk be amerikában és az usa-ban azért a nagy többség a " megszokott " kultúrát részesíti előnyben, nem a semmiért van pl. Japánban kismillió olyan játék ami máshol meg sem jelenik, az Ő izlésüknek tökéletesen, mások viszont lehet frászt kapnának.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #53493 üzenetére
Nem is ertem, hogy gondoltak BC, WotLK es Cata utan bedobnak egy ilyet. Fel nem tudom fogni
Egy keleti MMO-ban ez meg elment volna de ez kb. olyan mintha a D3-ban a ponis terkep kapott volna egy teljes kieget(#53495) BoneDragon:
Miert? Tenyleg jott ponis kieg D3-hoz? -
Zedz
addikt
válasz
zola09 #53491 üzenetére
Akárki akármit mond, nekem a mostani kieg nem volt nagy durranás. Egyszerűen számomra nem hozta a warctaft feelinget, és sokakat elijeszthetett egy a nagyon keleties téma. A WoD-ban azért látok egy bizonyos szikrát, ami megindíthatja a régebbi játékosok fantáziáját is. Meg aki követi a lore-t, ki ne szeretne Draenoron tevékenykedni?
-
törölt tag
válasz
Wolverine #53474 üzenetére
Az lehet, de attol meg egy teljes kieget csak ennek a fajnak szenteltek. Biztos sokan kedvelik ezt a kieget de en bizom benne, hogy a WoD szamomra jobb lesz
Nincs nagy gond a MoP-al de lehetett volna meg sokkal jobb is(#53477) Zedz:
Teljesen mindegy. Majd a kovetkezo jobb lesz -
M3oH
addikt
válasz
BoneDragon #53483 üzenetére
Hát már rá is fért, azért valljuk be
-
nonsen5e
veterán
válasz
Cathfaern #53478 üzenetére
Ilye módon ez elfogadható érvelés, a Worgenes lore is így eléggé billeg, de pl. a Blood Elfeknek is már volt egy rövidebb kampány részük WC3-ban, a worgenek is már igaz túl sok szerep nélkül, a duskwoodi meg grizzly hillsi történetszálat leszámítva. A játszható worgenek témája kicsit más tészta, mivel hasonló (mondjuk kicsit lore barátibb) módon egyszerűen csak be lettek írva a történetbe, de SZERINTEM mint a BElfek, de talán még a worgenek is egy kicsivel megalapozottabbak voltak amikor bekerültek mint játszható faj a WoWba.
Mondjuk ennyi erővel a gnómok is (mondjuk azokat írják ki, nem kellenek a fenének sem).
Bevallom, a véleményem megformálásában biztos hatalmas szerephez jutott az idő mindent megszépít effektus, meg nem győzöm hangsúlyozni, hogy nekem az egész kiegészítő mind játékmenet mind lore ügyileg tetszett, de valahogy mégis MÁS.PhobioNN7: Legyen horde only quest reward.
-
Phobion
őstag
Hát nagyon remélem, hogy az új Bulwak nem valami quest reward lesz...
-
törölt tag
Hurrá 5 év reg után első dolog amit nyertem
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nonsen5e #53476 üzenetére
"de akkor tényleges törődést is kaptak és bele lettek illesztve a történetbe normálisan, nem csak előhúzva mint tölteléktartalom."
Hát a worgenek töredék annyi törődést nem kaptak, mint a pandák. Worgen lore-ként van a worgen kezdőhely, meg a blasted lands... aztán ennyi volt(miután bekerültek, előtte volt ugye a scythe of elune quest sorozat meg a grizzly hills) Blood elfekkel BC-ben foglalkoztak, de azóta ők is el vannak felejtve. Szóval pandarenek legalább annyira, ha nem jobban be lettek illesztve, mint a többi faj. Ez alól talán a goblinok kivételek, ők jobban benne vannak a lore-ban. Bár azt tegyük hozzá, hogy a ténylegesen játszható részük totál semmi lore-t nem kapott a kezdőterületük óta. De a legjobban elhanyagolt faj egyértelműen a worgen. Gyakorlatilag bedobták őket, mert kell az ally frakciónak is egy "ronda" faj, aztán azóta igazán senki se foglalkozik velük, beleértve a "saját" kiegüket.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Wolverine #53474 üzenetére
Mint olyan, akinek semmi baja nincs a pandákkal megjegyzem, hogy ez az érvelés szerintem azért nem olyan jó, mert ugyan előbb volt panda a warcraftban (1-2 random hős kipattanva Samwise tollából) poénból beletéve a játékba 5 sornyi 'lore' kiséretével) mint a felsorolt fajok, amik ugyebár később kerültek be, de akkor tényleges törődést is kaptak és bele lettek illesztve a történetbe normálisan, nem csak előhúzva mint tölteléktartalom.
Ja, meg ugye voltak már WC3-ban is pandaren mobok, de azoknak végképp semmi kötődésük nem volt a mai értelemben vett pandákhoz. Azok 'jeges' furbolgok voltak, mint amilyenek ma grizzly hills felé éldegélnek.
wjbhbdux: Nem tudom mire gondolsz, adott szinten megkapod (és megjelenik az action barod fölött) a medve és macskaform gombja, te meg szépen rákattintasz és pikkpakk az vagy.
-
wjbhbdux
veterán
Üdv nektek Õs Druidák, én ifjú titán kérem segítségeteket. Kérdésem az lenne, hogy pontosan hogy is mûködik a medvévé ill. macskávál változás, és hogy a talentek elosztásánál mire kell ügyelni.
Türelmetlenül várom bölcs tanításotokat! -
Wolverine
félisten
válasz
laceszgamer #53472 üzenetére
A Blizzard a trailereket ~1 évig csinálja.
#53464: előbb voltak pandarenek a Warcraft lore-ban, mint blood elfek, worgenek, a ma játszható draeneiok, vagy épp Dark Iron törpék
#53448: igen, találkozhatsz a játékban Sylvanasszal, Jainával és Maievvel is. Utóbbival mondjuk csak röviden, és a Wolfheart című könyv óta nem valószínű, hogy egyhamar előkerülne ismét.
-
nonsen5e
veterán
válasz
laceszgamer #53472 üzenetére
Simán elképzelhető, az egész csak az azon dolgozó emberek számától függ.
-
nonsen5e
veterán
válasz
laceszgamer #53467 üzenetére
Csak elvileg egy ilyet fél évig készítenek, pár évtized alatt el is készülne egy két órás mozi.
-
laceszgamer
addikt
válasz
BoneDragon #53469 üzenetére
Senki se bánná, csak akkor nem tudom milyen PC kéne ami meg bírná mozdítani.
4 Titan Z SLI be? -
BoneDragon
veterán
válasz
Azért nem bánnám ha a játék is így nézne ki.
-
M3oH
addikt
válasz
Egyetértek. A WoW trailerjei brutál cumok. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki előszereplőkkel.
-
törölt tag
válasz
zola09 #53456 üzenetére
Nekem vizualisan tul sok mar ez a kinai agymosas, hogy barhova nez a jatekos total kina majmolas az egesz kieg. Hiaba havas resz vagy erdos szamomra mar nyomaszto es unalmas
A masik meg a pandamacikak amik total nem kellettek volna ide.
Van 1-2 jo dolog is a kiegben de kozel sem erzem azt, hogy annyira a gep ele kotne mint a regebbi kiegek, sajnos. -
Zedz
addikt
válasz
Phobion #53459 üzenetére
Nem tudom, de nem vagyok kíváncsi egy AC Rouge minőségű leakre.
Ha majd kijön, akkor szépen 1080p-ben, rendes hanggal akarom élvezni. Remélem valami brutális energiával megáldott trailer lesz, és nem fog csalódást okozni mint az LK vagy Cata trailere. MoP-é vicces volt. -
Phobion
őstag
szerintetek mennyi az esély arra, hogy előbb lássuk az új trailert? emlékszem anno Cataclysm-nél (is?) volt leak
-
malacka87
őstag
Kicsit elszámolták magukat szerintem!:-)))
-
k.kristof
őstag
Ez Tanaan Jungle, Gimi benézett Eagle Eye-jal (529-es hozzászólás).
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Hamarosan megkapjuk a cinematic trailert is, addig is itt van egy kis emlékeztető.
Szerintetek ez hol van? Épp a démoni vér ivásának rituáléja?
-
k.kristof
őstag
válasz
#57919488 #53450 üzenetére
Csillagkapu vagy sem, szerintem iszonyat jó lesz a kiegészítő. A garrisonhoz építhetsz outpostokat az egyes zónákban, ezek kihatással vannak a sztorira is, bár többnyire csak egy-két küldetés más, Gorgrondban azonban a teljes sztorivonal más irányt vesz attól függően, mit választasz, ez nekem nagyon tetszik.
-
törölt tag
Lenyegeben tortenetileg szerintem ott le is zarult az egesz, WotLK vegevel. Utana a kiegek mar csak olyan huzzuk a WoW-ot ameddig csak lehet teljesen mindegy milyen tortenettel. Cata meg elment de a MOP egy vicc. Hat a WoD-al meg mintha egy Csillagkapu reszt dolgoznanak fel
-
TBT
addikt
válasz
malacka87 #53446 üzenetére
Ez a már ismert dátum, de erre azt írták, hogy eddig kell, hogy megjelenjen a játék.
Tehát 2014.12.20.-ig biztosan megjelenik a játék.Amúgy Sylvanas, Maiev, Jaina szerepel a játékban NPC-ként?
Adnak küldetést/interakció is van velük?Illetve van valami történeti része is a játéknak, ami továbbviszi a WarCraft 3 The Frozen Throne történetét?
Itt olyasmire gondolok, mint ami az SW ToR-ban van - tehát közel egyjátékos szintű sztorimód.Vagy itt nincs olyan?
Vagy csak dokumentumok és leírások vannak arról, hogy mik történnek a "háttérben". És nincs bevonva úgy a játékos, mint mondjuk az SW ToR vagy Guild Wars 2 esetében.
Mert csak a Quest-ezés, farmolás, szintezés, felfedezés, dungeon-ök teljesítése unalmassá válik hamar számomra. -
malacka87
őstag
Aktiváltam és egy ilyen dátumot rakott be:20.12.2014. Igaz ez majd kiderül a héten!
-
malacka87
őstag
Na megjött a Wod szép kis dobozka!:-) Tegnap este de jó kis móka volt ragna hordában!
Vagy 200lvl1-es ork ment sw-be Towelliee vezetésével+90-es:-)))
-
TBT
addikt
válasz
k.kristof #53443 üzenetére
Engem is érdekel a Legacy of the Void. De szerintem a BlizzCon előtt nem fogják bejelenteni. Majd ott, egy szépséges videóval megspékelve.
De most nagyon ráfeküdt a Blizzard a Heroes of the Storm és Hearthstone játékok fejlesztgetésére. Remélem, hogy ez nem megy a StarCraft 2 trilógia záróepizódjának rovására. Bár én a Heroes of the Storm-ot is nagyon várom már, már a 2011-es Blizzard Allstars bejelentés óta.
De sajnos még nem adott alfa hozzáférést a Blizzard. -
pulcsi
tag
-
TBT
addikt
válasz
zola09 #53432 üzenetére
Érthető, hisz nekik is élni kell valamiből. 10 éve pörög már a WoW, hatalmas a cég bevétele, nyílván nem akarnak lejjebb adni (sem a népszerűségből, sem a jómódból) csak azért, hogy azon játékosok kedvére tegyenek, akik nem akarnak havidíjat fizetni.F2P meg sosem lesz, esetleg B2P, de az is minimum 5-10 év múlva.
Bár ugye most jön a kiegészítő, 2016-ban pedig a film jön. Szóval 2 év múlva sem maradunk WarCraft nélkül, de lehet hogy akkor nem lesz új kiegészítő.
Majd a BlizzCon-on elmondják úgyis mit terveznek. -
törölt tag
Teso volt szamomra a legutolso amibe belevagtam. Ha havidijas akkor WoW, de amugy minden mas is johet mint pl. GW2, Rift, DC-UO stb.
(#53432) zola09:
Az nem mostanaban lesz. A jatekosok nagy resze is LOL/Dota2 vagy mas kisebb MMO-kba vandoroltak el vagy meg sokan D3/SC2-be.
Innen meg mindig lehetnek visszatero jatekosok ha egy kozeljovobeni kieg(ek) megerinti a jatekosok lelkivilagat es ujra befizetnek -
zola09
aktív tag
Annó nyilatkozták hogy előbb lőnék le a szervereket minthogy F2P legyen.
-
TBT
addikt
válasz
anddrew #53422 üzenetére
A Starter Edition és tört WoW ingyenes. De a tört WoW igénytelen, elavult és bugos.
Amúgy pedig fizetős (havidíj + meg kell venni a játékot és kiegészítőket), és valószínűleg néhány évig még az is lesz.
Amúgy vedd meg a Battlechest kiadást. Szépséges BloodElf csajszi domborít a dobozon.De szerintem F2P sosem lesz. Inkább B2P modell lesz majd, hogy megveszed a játékot (Battlechest - mire havidíj mentes lesz addigra már az összes WoW kiegészítő benne lesz egy Battlechestben) és játszol addig, ameddig akarsz (lásd: Guild Wars 2, The Secret World stb).
Én így tudom elképzelni a "távoli jövőt". -
anddrew
tag
Valamikor lesz ingyenes a wow?:///
-
BoneDragon
veterán
válasz
grizlisandor #53419 üzenetére
Nem kapsz.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #53409 üzenetére
Meg oldódott, haver vett kódot ismerőstől, aki csak megvette de nem aktiválta.
2 nap alatt lvl 45öt sikerült elérni haverral Ragnán hordába, RaF meg guild +XP vagy mi segítségével. Változott jónéhány dolog wotlk ótaa legzavaróbb a talentfa számomra. Tört után furcsa, hogy mindennek van scriptje.
Pokemonozás meg valami állat.Azon mosolyogtam jókat, hogy beléptem, és egyből vegyem meg a többi kieget is.
20Euró a MoP
55Euró a MoP+WoDHogy is van, hogy a megveszem MoP-ot, nem kapok GC-t semennyit? WoD-ért se?
-
func93
senior tag
Sziasztok,
Volna egy ilvl575 comat rugóm.. viszont nem tolok annyi dps-t amennyit kéne. Valaki letudná írni részletesen a rotát, mert valamennyire biztos jó, de lehet a CP-vel vannak bajok vagy ilyesmi. Pl: SAD-ot mennyin kell mindig felrakni?!
-
TBT
addikt
válasz
k.kristof #53415 üzenetére
Igen. Nekem az volt furcsa, hogy főképp a MoP-al foglalkozik az új guide, miközben a packban nincs benne.
De persze tökéletesen érhető, hogy a "legutolsó" kiegészítővel foglalkoznak, hisz az az aktuális.
Amúgy az új grafikai újításokat mindenki megkapja, aki WoW-ozik, vagy mindenképp meg kell venni hozzá az új kiegészítőt?
Mert a StarCraft 2-nél és a Diablo 3-nál is a kiegészítő érkezésekor az alapjátékok automatikusan megkapták a jelentősebb újításokat, csak az új tartalmak nem voltak elérhetőek, amíg meg nem vetted a kiegészítőt.
Itt is hasonló eset lesz? -
k.kristof
őstag
válasz
#57919488 #53414 üzenetére
Az én Battle Chestemben lévők még a játék akkori állapotához készültek, azóta megjelent három kiegészítő, és jön a negyedik. A mostaniban gondolom a MoP-nak megfelelő állapotot tükrözik, de mindjárt itt a WoD, és megint megváltozik rengeteg dolog. Az alapfogalmak, mechanikák nagy része nem módosul, de ugye szűnnek meg statok, jönnek be újak, képességeket vágnak ki, jön egy új világ, a garrison, stb.
-
TBT
addikt
válasz
Ha nem annyira sürgős, akkor várj szerintem vele picit. Az új kiegészítő érkezésekor úgyis le fogják akciózni megint, a Mists of Pandaria kiegészítővel együtt. Én is arra várok.
+ A Battlechest dobozban lévő Guide könyvecske is eléggé tartalmas, igényes és szép. Már az is megér egy külön misét.
-
TBT
addikt
válasz
grizlisandor #53407 üzenetére
Sajnos ennél olcsóbban nincs. Nekem is fáj rá a fogam, mert megvenném (gyönyörű a doboz face-to-face), de pont 2 hónapja volt 1500 Ft ez a Battlechest és 2500 Ft a MoP kiegészítő az iPon-on. Na, annyiért instabuy lenne. Mindenképp dobozos verziót vennék én is, mert baromi szépek és igényesek a Blizzard dobozai. Diablo 3 CE-k és StarCraft 2 CE-k mellé szépen mutatna. Főleg ez a BloodElf csaj az új Battlechest dobozán. Egyszerűen imádom, már a Burning Crusade cinematic óta!!
Bár én most még csak a Starter verzióval nyomom, egyelőre unatkozom, de adok esélyt a játéknak. A WarCraft világát imádtam mindig is, és örülök, hogy ismerős arcok köszönnek vissza (Maiev, Thrall) a játék betöltőképernyőiről, csak egyelőre unom magam.
Csinálgatom a küldetéseket, de annyira hatalmas a világ, hogy egyszerűen "elriaszt", mert ezt mind felfedezni, egy élet is kevés. Én meg amúgy is kevés szabadidővel gazdálkodom.Bár ugye a Guild Wars 2-t is emiatt hagytam abba 1 év után. Baromira untam magam benne. Bár lehet, hogy hiba volt BloodElf Rouge-t kezdeni. Viszont az aranyos, hogy a Starter Edition tartalmazza a Mists of Pandaria kiegészítőt is.
Ez csak az ismerős karakterek miatt és a a világ miatt tetszik jobban.
És így nem tudom, hogy mennyire érné meg teljesen befizetni rá. És ugye sok minden már más, nem olyan, mint anno volt az adott kiegészítő megjelenésekor. És gondolom már azon eventek sincsenek, amik anno kapcsolódtak 1-1 kiegészítőhöz.
Nameg ott van a többi Blizzard játék is. -
Viktor77
titán
válasz
Az mindegy. A benne lévő kódot frissítették Catáig, minden BC-ben benne van a Cata is.
Persze, ha neked az új doboz tetszik, akkor érdemes rákérdezned, hogy ez melyik pontosan, lehet, csak a shopban nem friss a kép.
-
Viktor77
titán
válasz
grizlisandor #53407 üzenetére
Ahogy látom, Mediaban 4K, ingyen szállétással, ha online rendeled. Bár nem tudom a lakhelyedre szállítanak-e.
-
grizlisandor
veterán
Üdv!
Szeretnék vásárolni Battlechest-et, próbálom a legolcsóbbat megvenni. Dobozos verziót szeretnék első sorban, mert tetszik a dobozza.
- CD Galaxis-nál: 3990+590 PickPackPont-ra, azaz 4580HUF.
- Ipon-nál: 3636+798 házhozszállítással, azaz 4434HUF.Esetleg tud valaki ennél olcsóbban dobozos verziót?
-
VanScore
tag
Hali Faction changet szeretnék elvégezni az egyik karakteremen, az lenne kérdésem, hogy a gold, ami tatyóba van cucc, karakteren lévő gear, illetve ami a bankba van azok ugye velem jönnek? De mivan a questekkel? - jelenleg ott tartok a legendary-be, hogy a Titan Runestone-t kell összeszedni, ha jól vélleked akkor a questeket reseteli majd faction change-nél és a titan runestone-t is elveszi tőlem, viszont majd változtatás után, ezt a quest újra felvéve "innen" folytathatom? Remélem lehet követni
-
nauro
aktív tag
válasz
ígyvanferi #53392 üzenetére
Végül nem vártam tovább és megrendeltem
jövő héten kiderül
-
mm779
tag
válasz
Healbacsi #53400 üzenetére
Köszi a tippet, Iceakos-t én is megtaláltam. Nem akarok túl kapzsinak tűnni, de ha valaki tud ennél is olcsóbban az nagyszerű lenne. Pl. G2A-n láttam, hogy az oroszoknál 14 eurónak megfelelő összegért lehet kapni 60 naposat. Érdekes módon eu-soknak ugyanez 22 euró...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged