-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
na benne van a world boss kereső meg flex, nagyon zsír. meg is nézem.
Ordost nem találom, azt hol lehet?
-
tPedro_
őstag
Feltöltöttem a WoW screenshotokat, van közte US/EU open beta, szintezés Vanilla WoW-ban, meg amik azóta készültek. Enjoy!
Egyik kedvencem a 2012-es mappában lévő egyetlen kép, de vannak még ehhez hasonlók.
-
Healbacsi
őstag
válasz
ígyvanferi #50391 üzenetére
-
ígyvanferi
addikt
Hogy is kell helyesen eljárni a mobil authenticatorral, ha új ROM-ot akarok a telefonra aplikálni? Elvileg felírtam most a restore code-ot meg a serialt. Nem kell levennem a bnet accountban először így?
-
Healbacsi
őstag
válasz
tPedro_ #50389 üzenetére
Ott olyan jutalmat kapsz amihez csak akkor jutsz hozza, ha az epp feltamasztott csoka befizeti a havi dijat. Igy megint erdekelt vagy abban, hogy a frissen verbuvalt (visszatero) fizessen.
A lenyeg, hogy erdeked, hogy az altalad beszervezett/visszatero ember fizessen, ezen az anyaceg jelen esetben a Blizzard penzt keres, igy jogi ertelemben kimerit(het)i a piramisjatek fogalmat.
Itt nem jozan paraszti eszrol van szo, hanem jogi ertelmezesrol.
ja igen, az utobbi itoben a sor mar mukodott is kishazankban, szoval az kiesni latszik ez alol
-
Healbacsi
őstag
válasz
tPedro_ #50387 üzenetére
Total egyszeru.
Piramis jatek: haver mondja, hogy fizess be 100 ezret, es ha majd beszervezel 5 masikat, akkor kapsz 5x30 ezret. Igy elvileg kapnal 50 ezer plus penzt. Aztan az alul levok meg hoznak be embert, abbol meg kapsz, stb. Ez a motivacio resze.
Itt ha a haverod befizet, akkor a te havidijad adott honapra ingyenes. azaz keresel 13 eurot. Igy motivalva vagy, hogy akar 4-5-6 masik embert is rabeszeljel a wowra, hiszen ha ok befizetnek, akkor 4-5-6 honapig ingyen jatszol (azaz penzt keresel, mert nem koltod a penzed).
-
tPedro_
őstag
válasz
BoneDragon #50382 üzenetére
Igy legalabb megy a scroll of ressurrection meg a recruit a friend.
Nem ertem itt miert nem lehet megoldani...
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #50380 üzenetére
Majd ha 1x gond lesz akkor bizonyithatod, hogy van ott-tartozkodasi cimed is ...
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #50375 üzenetére
A Mists most épp 10 euró a január 1-ig tartó akcióban, nem 15
-
parandroid
félisten
válasz
neato3loco #50376 üzenetére
Akkor ezek szerint neki van már egy alapjátéka (vagy talán még egy-két kiegészítője is), amihez azóta automatikusan aktiválódtak az eddigi kiegészítők. Ebben az esetben igen, 15 EUR, és övé a Pandaria, lehet tolni lvl 90-ig.Tévedtem, ezek szerint tényleg 15 EUR az egész (5 az alapjáték, 120 a Pandaria, köztes kiegeg ingyen vannak).
p
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #50376 üzenetére
[link] itt van mi mennyibe kerül.
-
neato3loco
senior tag
válasz
parandroid #50375 üzenetére
De amit linkelt, hogy e-mailt kapott abban az van amit kérdezett.
-
parandroid
félisten
válasz
ImpersonatoR #50373 üzenetére
Nem, 5 EUR az alapjáték, ami most már automatikusan Battle Chest, és ami tartalmazza az első 3 kiegészítőt (Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm), valamint 30 nap játékidőt, és 15 EUR az utolsó kiegészítő, a Mists of Pandaria. Tehát összesen 20 EUR.
p
-
neato3loco
senior tag
válasz
ImpersonatoR #50373 üzenetére
Így van, aktivál mindent. Ugyanígy vásároltam meg. Megéri! Szuper egy játék!
OFF: Level 40 resto Shaman (Goblin), ha van valaki jöhet velem játszani. El fejlődgethetnénk.. értem itt a küldetéseket meg a dungeonokat.
-
Most akkor 15 Euroert megkapom az összes kieget (tartalmat, mármint van vagy 4 ha jól tudom) vagy e melle meg meg kell venni azokat is (csak mert nem nagyon találom a többi kiegészítőt.)
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #50368 üzenetére
Már nem lesz több wipe
Amit megszerzel, az megmarad. A Battle.net accountod ugyanaz, akárhonnan is lépsz be, ezért minden eszközön ugyanazzal játszhatsz majd - szerintem.
És van HS topik
-
parandroid
félisten
válasz
Wolverine #50367 üzenetére
Tényleg utolsó kérdés, mert azért ez itt offtopik, ráadásul sejtem is a választ: a HS béta is úgy van, mint a wow, hogy ha elindul élesben, akkor a bétában megszerzett összes progressz törlődik, és mindenki kezd mindent elölről, ugye?
Illetve még azt remélem, hogy crossplatform account lesz, azaz ugyanazzal az accounttal tudok játszani több platformon is - bár ezt ennél jóval egyszerűbb játékok esetén is meg tudták oldani...
p
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #50364 üzenetére
Az iOS verziót fejlesztik, az Android kissé le van maradva, abból csak jövőre lesz valami.
-
Phobion
őstag
Nem régiben elkezdtem szintezni egy paladint, icy-veins-en olvasgattam, hogy mely talenteket érdemes használni, majd láttam, hogy szerintük az Eternal Flame a legjobb választás Tier 3-nál. Azt viszont nem gondoltam, hogy annyira bika az a spell, hogy a 64es paladinommal Sethekk Halls-s és társait tudom solozni, komoly.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
parandroid #50364 üzenetére
épp ezen gondolkoztam én is, hogy ipadra lenne tökéletes, mivel csak 1 gomb kell az egészhez...
-
parandroid
félisten
válasz
Diniboy #50358 üzenetére
Annyit játszottam vele, hogy kilockoltam minden hőst, ezzel ha jól rémlik, 11-es lett a mage-em. Jópofa játék egyébként, igazi time-sinker, jól el lehet vele szórakozni, még akkor is, ha az ember veszít.
Viszont valamiért sokkal jobban el tudnám képzelni tableten, valahogy az egész oda kívánkozik, olyan, mintha eleve arra a platformra született volna. A gép előtt görnyedni egy ilyen egyszerű játékkal annyira nem vicces azért. A gépigénye nem tudom, milyen, annyira nem lehet összetett, bár a blizzard azért sok aljasságra képes ebből a szempontból, de ez azért mégiscsak egy új kód. Majd kipróbálom a lányom HP tablet/laptopján, hogy muzsikál C2D-n, meg egy alapvetően régebbi vason. De az igazi akkor is egy Win RT, vagy plána Android/iOS verzió lenne belőle.
Közben rákerestem, és kifakadt belőlem egy ooohhhyyyeeeaaahhh.
Jóvanna, nekem ez még új információ, nem foglalkoztam eddig vele, de asszem, még fogok.
p
-
Healbacsi
őstag
válasz
Diniboy #50359 üzenetére
Ha ranezek a top ranked listara, akkor a kov classok/specek is max raid buff miatt fernek csak be: rugo, hunter, warrior, retpala, moonkin, ww monk, cement shaman.
A 10-es healer listaval szemben a 25-os bracketben rengeteg a disc pap. Igy nem irnam le az egesz classt.
-
nonsen5e
veterán
válasz
BoneDragon #50361 üzenetére
A relatív erőd nem fog változni a régi instákban sem. Ha most 3 hiteled Illidant a (3 millió?) életével, akkor kieg után is 3 hitelni fogod a 300.000 életével.
-
BoneDragon
veterán
Most olvasom, hogy új kiegbe visszaveszik a statokat. Gondolom ez visszamenőleg is érvényes lesz, szóval gyorsan ki kell farmolnom a régi instákat.
-
Diniboy
aktív tag
válasz
BoneDragon #50302 üzenetére
+ ha nem maradtál volna le épp róla kiváló alkalom kiszedni 1-2 cuccot a Darkmoon Faire
Van pár quest item amit le lehet adni minden hónapban + daily questek, ha több karival csinálod nagyon hamar ki lehet pár 100 goldért szedni egy altnak az egész szettet .
http://www.wowhead.com/currency=515#items:0+2-15+1 -
Diniboy
aktív tag
válasz
parandroid #50278 üzenetére
azt is olvastam hogy elég komoly MMR van ( hasonló képességű ellenfelek fog beadni) szóval nem egyböl a top kártyás ellenfelek ellen fog elindulni a casual sem. én sose játszottam kártyás játékkal, a mtg-be néztem bele(valami pentiumos pc-s adoptációba heroes szerű grafikával) és ennek ellenére volt siker élményem igaz ugy kezdtem hogy a magel elvertem az összes lehetséges gépi ellenfelet szépen sorba, azután 2-3 hősnek kinyitottam az alap paklit (lvl10) és utánna nyomtam a legelső play mecset ember ellen, utánna megnéztem a rankedet, minden nehézség nélkül gold 2 csillag (ami ugy kb sehol nincs , de azért jól esik
)
szerk: ráadásul a legjobb pakli is csak szemét ha nem adja a gép a lapokat és nem tudod kivitelezni a taktikát -
Diniboy
aktív tag
válasz
parandroid #50271 üzenetére
a mostani top HS plájerek 40 %a nem költött pénzt és úgy került fel a topba valahol ezt olvastam. ha tudod hogy csak magel akarsz játszani, druidával semmi esetre sem, akkor a druida extra lapjait be tudod törni és lecraftolod azt a 2-3 mage lapot ami nagyon kell , vagy türelmesen nyitogatod a paklikat aztán előbb utóbb meglesz. 2-3 daily questböl, meg pár winböl lehet venni extra paklit, amiben 1 rare lap tutira lesz , ha meg a goldot az arénára költöd és sikerül is legalább 1 wint összehozni míg elvernek 3szor akkor már jobban megéri arénázni. (dust+1pakli+gold a jutalom minimum)
-
Wolverine
félisten
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
Még egyszer: nem a Blizzardot törték fel, hanem tőled szerezték meg a belépéshez szükséges 2 adatot, az emailcímedet és a jelszavadat. Tökmindegy, ez pontosan hogy történt, de halálbiztosan ez történt.
A megoldási javaslataimat leírtam a #50341-ben, nem ismétlem meg egyiket sem. -
Healbacsi
őstag
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
Igazabol eleg hatarozott a velemenyed, ami nem baj.
Hatorozottsagod ellenere, kamu adatokkal regeltel, majd miutan elveszni latszanak a dolgok vadaskodsz, mert nem tudod mivel igazolni magad.
Ha van angol tudasod, akkor hivd fel oket telefonon, mond el a kalvariadat, elmondhatod, hogy kamu nevet adtal meg regeleskor, de megvan az accounthoz adott osszes jatek cd-kulcsa, tudod a titkos kerdest, stb stb, es akkor talan hinni fognak neked, es kideritik mi tortent az accountoddal.
Ha nincs ekkora merteku nyelvtudasod, akkor kerd meg az egyik ismerosod akinek van, es amikor ott ulsz mellette, akkor hivjatok fel ketten a supportot.Ha csak webes uton irsz nekik akkor hasonloan ok is ketkedessel fogjak fogadni a dolgot, es siman lepattintanak, bar a Blizzardra ez nem jellemzo. Rajuk az jellemzo, hogy ha van nemi hiheto a mesedben, akkor utana neznek, nem hagynak tamado feluletet.
Az account torlese meg abszolut marhasag. Nyugodtan rakereshetsz a neten, csak ugy torlodik egy battle-net account, hogy ha azt a user keri a supporttol.
Ha tenyleg tied az account, es minden igaz amit mondtal, akkor sincs sok felni valod, hiszen a jatekok ott vannak a polcodon, (esetleg digitalis vasarlas eseten a cd-kulcsok), kartyas vasarlas eseten banki bizonylattal tudod igazolni a vasarlasokat, wow havi dij ha szinten kartyarol tortent annak szinten nyoma van.
Fel kell veluk venni a kapcsolatot, ticket, webform es leginkabb telefonos formaban, es ki kell derittetni, hogy mi tortent az accounttal.Ha elloptak, hat szerezd vissza, ne a blizzardra kopkodj.
A random feltoresrol annyit, hogy en indulas ota wowozok, es meg 1x se tortent incidens az accountomal, pedig jo par ismeros lepett mar be vele sok masik szamitugeprol, De ezt nem veletlen irom offban, mert ez tisztan csak szemelyes megjegyzes, nem a targyhoz tartozik.
-
neato3loco
senior tag
válasz
ígyvanferi #50350 üzenetére
-
tPedro_
őstag
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
Telefonon hivtad oket?
Ha mar lemondtal az accrol, akkor pls kuld el privatban a titkos kerdest/valaszt, nekem jol jonne egy masodik.
Egyebkent az en accom is tele van jatekokkal 1-2 kivetellel mindegyik CE, a wow accomon rakat gold, stb.
ezert aztan beruhaztam egy Authenticatorba es igy nyugodtan alszom. Plusz sms protect is van es ha lesz 3. modszer akkor azt is aktivalom. -
parandroid
félisten
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
OK, rendben, akkor ugorj nyugodtan az utolsó bekezdésre a korábbi hozzászólásomban.
"Kíváncsi lennék a te felhasználói reakciódra ha lenyúlnák azt az acc-odat amin teljes árú játékok is voltak."
Bármilyen hihetetlen, írnék a supportnak, kérnének egy beaktivált kódot, ha nagyon szőröznek, akkor egy igazolványmásolatot is beszkennelve, és max 24-48 óra múlva minden visszaáll a normális kerékvágásba. Nem bonyolult dolgok ezek, csak magadnak tudod szándékosan megnehezíteni. Nehezen tudom egyébként elképzelni, hogy ha ennyi játékot veszel, akkor egyikről sincs _semmilyen_ bizonylatod, vagy nincsenek meg az eredeti dobozok, lemezek, ha online vetted, akkor e-mailek, kódok, de hát ha te szeretsz veszélyesen élni, akkor hajrá!
p
-
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
Gondolom ha veszel egy autot, akkor annak a papirjait is ugy intezed, hogy kamu nev van rajta, aztan ha egyszer megvan mind, kidobod oket mert minek, ugyis te hasznalod a kocsit, teged lat benne mindenki, ki mase lenne, ha ellopjak s megtalalja a rendorseg akkor rendor bacsinak is eleg ha azt mondod, hogy a tied, esetleg azzal bizonyitod, hogy az ules suppedese pont a te seggformadat koveti.
Btw, aki mar latta a kollega par mikrofonos videoit, annak nem kell meglepodnie a reakcion. -
Tirexi
addikt
válasz
parandroid #50342 üzenetére
Szép kis elmélet kár, hogy badarság amit írsz.
Ezt az acc-ot én csináltam és csak én használtam.Kíváncsi lennék a te felhasználói reakciódra ha lenyúlnák azt az acc-odat amin teljes árú játékok is voltak.
Diablo 3 14k
StarCraft 2 12k
StarCraft 2 HoS 12k
WarCraft 3 + FT 10k
StarCraft 1 2k
Wow + 2 dlc sok K-értNyilván ha a te állításod lenne az igaz nem ez lenne a reakcióm hanem kb lesz@rnám.
De most már mind1 mert ugyan arra az e-mail-re csináltam még egy acc-ot tesztelésképpen mint azt írtam is.
Most már bizonyíthatom a semmit.Nem rég pont találtam egy Magyar PH cikket amiben az állt, hogy feltörték a Blizzard szerverét vagy mit. Innentől fogva nincs több kérdésem...
Azt tudom hogy én olyan helyről még egyszer nem vásárolok amit random feltörnek. Egyszer játszák el csak a bizalmamat, utána többet nem érdekel a weboldal.
-
nonsen5e
veterán
Szerdán 5.4.2
forrás: [link]
Végre küldhetem át szerencsétlen low-geares druidomnak másik szerverre az 561-es warmacet, szép kis 85 ilvl-es upgrade. -
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #50344 üzenetére
Az valószínűleg az addon ablakának a horgonya lesz. Van bejegyzése az addonbeállításos ablakban? Ha igen, akkor ott lockold a pozícióját és az anchor el fog tűnni; de előtte azt javaslom, hogy mozgasd el oda, ahol szeretnéd az ablakot látni. A mozgatás jellemzően jobbklikk+húzás, esetleg Shift/Ctrl/Alt+húzás szokott lenni a WoW-os addonokban. Azt is kipróbálhatod, hogy jobbklikkelsz az anchorra, hátha feldob egy menüt.
-
slayer006
addikt
Csak hogy másról is essen szó. A RareCoordinator alapból kitesz egy fekete csíkot kb. a kernyő közepére. Hogyan lehet ezt elmozgatni onnan valamerre?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Tirexi #50334 üzenetére
Az szerintem user error, ha arra a kérdésre, hogy hogy hívnak, azt válaszolod, hogy asztal. De hívhatjuk butaságnak is.
De amint látod, még így is simán megvan az esélyed visszakapni az accountodat a játékaiddal együtt. Ez a hülye, komolytalan, hozzá-nem-értő Blizzard már csak ilyen. -
parandroid
félisten
Gondolom olcsón vett acc volt, eredeti tulaj visszaigényelte, vagy eladta még egyszer, vagy ő adta külcsön, és botozásra, cheatre használták közben, és tiltva lett, vagy valami ilyesmi. Valami tuti nem tiszta, ez a felhasználó reakcióiból is egyértelmű.
Nekem is zárolták már egyszer az accountom, meg kellett adnom az alapjáték kódját, és fel is volt oldva. Azóta meg már régen authenticatort használok. Steamen is tiltottak már le, gondolom azt is megpróbálta feltörni valaki, ott mondjuk nekem speciel majd' 2 nap volt, mire a support levette a tiltást, és küldhettem nekik beszkennelt jogosítványt, mert elfelejtettem a titkos kérdésre beírt választ (vagy szándékosan rosszat adtam meg, hogy ne lehessen kitalálni, már nem emlékszem). Szóval biztosan mindenki hülye, csak itten van nekünk egy helikopter.
Amúgy akciós most a wow, 1,5k+3k Ft-ért megveheted, csak aztán tényleg az igazi neved add meg ezúttal. Ha meg soknak találod, meg a blizzard amúgy is lehúzós szarháziak gyülekezete, akkor ott van a rakás f2p mmo, vagy jó szórakozást a warezhez, meg a tört szerverekhez, ott a support is biztos jobb.
p
-
Wolverine
félisten
válasz
Tirexi #50334 üzenetére
A Blizzard kínál védelemnek Authenticatort, SMS Protect szolgáltatást - minden más a te sarad, ahogy az is, ha ezeket nem használod. Az accountlopás mindennapos dolog évek óta, ha nem védekezel ellene, az olyan, mintha nem zárnád be a lakásod, amikor elmész otthonról. Azért mondjuk, hogy ez user error, mert minden hasonló esetben kiderült, hogy az illető nem tartotta be a javasolt biztonsági intézkedéseket - a Blizzard oldalán eddig még sosem történt olyan incidens, ami magyarázta volna az account feltörését.
A Battle.net jelszavad használtad-e más oldalon is, vagy egyedi volt? Ha máshol is használtad, akkor könnyen lehet, hogy egy benyelt keylogger leolvasta, kipróbálta a tolvaj és mivel működött, köszönte szépen a dolgot...
Support: írhatsz nekik ezen a linken. Vagy felhívhatod őket Skype-on. Esetleg elkezdhetsz ticketet írni, pl. ezzel a beállítással.
-
Arnold2
őstag
válasz
Tirexi #50334 üzenetére
Első körben itt próbáld meg azzal az opcióval ami a te problémádra a legjobban passzol.
Ha megvan a titkos kérdés/válasz, és HA MAJD KÉRDEZIK elmondod, hogy annó nem bíztál a rendszerben és ezért adtál meg fake nevet, akkor talán meglehet a dolog.Ők sem hülyék azért ott. X éven keresztül pl csak Magyarországról lett belépve az accountba, majd egyszer hirtelen Koreából és még a mail címet is változtatta azonnal...
Ne add fel ily könnyen, írj nekik.
U.i: ha sikerül visszakapnod az acc-ot, akkor javaslok majd egy ingyenes Authenticator app telepítését Android/IPhone telefonodra. És akkor többet nem lesz ilyen gondod a jövőben.
-
Beri
addikt
válasz
Tirexi #50334 üzenetére
Kaptál mailt. Ha nincs meg egyetlen kulcs sem (GC is jó), nem emlékszel a megadott névre, se a titkos kérdés válaszára, így jártál. Ha nem lett volna kamu a név, visszakapnál mindent. Így dühönghetsz kicsit fórumokon (ajánlom az officialt, imádni fognak
), majd a kasszához fáradhatsz, ha játszani szeretnél.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Tirexi #50332 üzenetére
Ilyenrol meg eletemben nem hallottam, hogy toroltek volna battle.net accountot.
Maximum azt tudom elkepzelni, hogy a beregelt email cimet megvaltoztattak vmi masra, igy a regi amit ismer(het)tel, azzal ujra lehetett regelni.
2 lehetoseget latok. Vagy feltortek az accountod es lenyultak, de mivel az mar masik email cimmel fut, igy az szamodra elveszett. Vagy kolcson adtad, vetted vkitol, es az szepen atvert, ilyen siman elofordul az esetek 90%-aban.
-
Tirexi
addikt
Én úgy tudom legalább is a komolyabb cégeknél kapsz értesítést arról ha e-mail címet akarsz változtatni. Ilyen értesítés nekem soha nem jött.
Akkor ennyi volt. Marad az ingyenes megoldás.(#50331) Arnold2:
Nem tudnám mivel bizonyítani a dolgokat... Egy darab Blizzard-os e-mail-em sincsen már meg.
Na meg 1 óra keresgetés után sem találtam meg hol lehet írni a Support-nak.
Steam-en ez 3 kattintás volt annó amikor játékot töröltettem az acc-omról.(#50336) dilipok:
Jaj fejezd már be ezt a júzer error-os baromságot ezt akkor mondják ha más épeszű érveléssel már nem tudnak előnálni egy fórumon.
Lenyulták az acc-ot kész. Itt nincsen júzer error. A Blizzard védelme egy nagy shit. Ennyit erről.Köszi a segítséget emberek.
-
Tirexi
addikt
válasz
dilipok #50329 üzenetére
Ezzel aztán sokra megyek köszi... Nem az én hibám, hogy a macskura Blizzard gondolt egyet és megváltoztatta a belépési adataimat.
A Steam, Origin sem változtatta meg pedig ott is már évek óta van acc-om.LOL most nézem.. valaki törölte az account-omat... Próba képpen beregeltem ugyan arra az e-mail címre egy acc-ot amin eddig voltam és simán elfogadta még értesítés is jött.
Ennyit erről.
Köszönjük Blizzard!! -
Arnold2
őstag
válasz
Tirexi #50328 üzenetére
Ha nem használsz authenticatort vagy egyéb account védő technikát, akkor lehet, hogy feltörték az accountodat. Ekkor kapásból megváltoztatják a jelszót.
Ebben az esetben is segít neked a support, csak tudd igazolni, hogy tiéd az acc.Rison77 által írt tipp is jó. Most hirtelen megnéztem milyen leveleket kaptam a Blizztől. Ahol vásároltam valamit vagy a spec nekem küldőt HS béta kulcs levében a keresztnevemen szólítottak. Általános hírlevélnél viszont semmilyen néven nevezés nem volt.
Tehát ha online vetted a játékokat és még megvan valahol a vásárlást visszaigazoló e-mail, ott megtalálod milyen néven regisztráltál annó.
(#50332) Tirexi: Legjobb tudomásom szerint accountot törölni nem lehet. Csak a Blizz tud ilyet, de ők sem törölnek bárminemű értesítés nélkül. Javaslom most már tényleg írj nekik.
-
Rison77
senior tag
válasz
Tirexi #50328 üzenetére
Amennyiben semmilyen védelem nem volt az accounton, akkor elég bárkinek előszednie az email címet amire regelve van, bepróbál 2-3 hibás jelszót, és egyből zárolja is a blizzard. Gondolom ezért nem engedett be már elsőre sem. Nézd át az emailed, hátha találsz valami promóciós levelet a blizztől, általában ezekben van üdvözlés a regelt keresztnévvel. Talán az ad valami segítséget.
-
Tirexi
addikt
válasz
tPedro_ #50327 üzenetére
A titkos kérdés/válasz is le van írva de még emlékezetemben sem volt olyan, hogy nevet kérte volna valamikor is a regisztráció. (hacsak nem egy újdonság)
Próbáltam rendes nevet és kamu neveket is beírni de semmi. (mindig ugyan azokat használom)Na meg egy idő után már a weboldal sem tölt be amikor túl sokat próbálkozok... Ha ez így megy tovább kénytelen leszek más eszközökhöz folyamodni mert hogy én még egyszer meg nem veszem ezeket a játékokat az 100000%.
Ezért utálom az internetet. Csak az biztos ami fizikálisan a kezedben van minden más csak virtuális izé ami bármikor eltűnhet.
A regelt játék kódokkal sem megyek semmire mert én a weboldalon vettem meg mindet tehát azok sincsenek meg és az ezzel kapcsolatos e-mail-ek sem.
De itt most nem is az a lényeg, hogy mit adtam meg annó hanem az, hogy miért nem tudok belépni azzal az account-al amivel régen be tudtam?
Én biztos, hogy nem változtattam meg semmit sem. Ez a vicc különben... -
tPedro_
őstag
válasz
Tirexi #50324 üzenetére
Gondolom azert kerik a nevedet, mert feltetelezik, hogy a rendes neved adtad meg regisztraciokor.
Az email cim valszeg nem valtozott meg, tudtommal email valtoztataskor kuldenek egyet az elozo cimre.Feltetelezem nem volt sms protection ill. authenticator, igy marad a telefon. Skype-rol ingyenese hivhato.
Amit kerhetnek, az a titkos kerdes/valasz, beregisztralt jatekok kodja.A tobbiek majd kiegeszitik, ha valamit kihagytam.
(Egyebkent tobbszor olvastam mar ezt a nem tudok belepni es annak idejen kamu nevet/cimet adtam meg, ... Sosem ertettem miert volt jo.)
-
dilipok
veterán
válasz
Tirexi #50324 üzenetére
az a baromsag nevbeiras pont olyan esetekben jon jol, mint ez. Azonosithatnak rola. Ha nem a normalis nevedet/cimedet adtad meg, akkor szerintem ez felejtos. De megprobalhatsz irni a supportnak, bar gondolom ok is bizonyitekot fognak kerni, hogy tied az account. Ha nem is a neveden van, akkor nehez lesz ezt veluk elhitetni.
-
Tirexi
addikt
Hali emberek!
Akadt egy gondom méghozzá nem is kicsi.
Nem tudok belépni a Blizzard account-omba.
Az e-mail/jelszó le van írva szal biztos tudom mi is az pontosan (és eddig működött is), de ennek ellenére mégsem tudok belépni se a weboldalon sem pedig a kliensben.
Próbáltam jelszó visszaállítást kérni de nem tudok mert meg kell adni a nevedet is. Na már most fogalmam sincsen mit írtam be névnek ha egyáltalán írtam be valamit annó amikor megcsináltam az acc-ot.
Nem módosítottam semmit sem és kb 3 hónappal ez előtt még gond nélkül be tudtam lépni.Nem szeretném elveszíteni az acc-omat mert rajta van a StarCraft 2, Diablo 3, Warcraft 3 és a WoW is.
Mi a teendő ilyenkor? Amúgy ez milyen baromság, hogy a nevedet kéri? Honnan tudjam mit írtam én oda be évekkel ez előtt? Meg egyáltalán ki változtatta meg a jelszavamat?
Több kombinációt is kipróbáltam több e-mail címmel, de mintha nem is léteznék a rendszerben.
-
Wolverine
félisten
válasz
BoneDragon #50316 üzenetére
Baromság. A mostani talentek balance-olása semmivel sem könnyebb, mint a régié volt; csak épp a régi rendszernek megvolt az az "előnye", hogy 70 pont elköltésekor vagy teljesen átláthatatlan lett, vagy tele volt olyan talentekkel, amelyeket a) mindenki felvett, aki nem hülye (lásd még +x% dmg/heal/threat); b) senki sem használt, mert teljesen értelmetlenek voltak.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Khelben #50318 üzenetére
Na ez az, normal raid. Az a gond, hogy ezt nem tudom ugy megfogalmazni, hogy ne legyen degradalo. Normal raid healhez kulonleges skill nem kell, pici odafigyelessel siman ment, akar talent nelkul is. Ez meg mindig nem magyarazat. Mint mondtam, nem az atlagos playerek miatt lehetett volna unbalanced a talentfa.
-
whitezo88
nagyúr
egy kép a vanilla/bc időkből
ha már talentek... az új rendszerrel nincs hybrid meg 0 dps, de fun kiosztás, kijelölöd mi vagy, pont.
ha jól tudom ugye még bcben is kb useless volt a retri pala, bár fun volt játszani... most pedig egy olyan harcon, ahol állni kell és ütni pl Sha, aláz mindenkit nálunk... -
arpi6k
addikt
válasz
BoneDragon #50316 üzenetére
Be tudnád linekelni a main karaktered armory profilját?
-
BoneDragon
veterán
Szerintem nincs senkinek se igaza. Blizzard megoldotta magának, nem kell annyit balanceolni és talent rendszerrel szórakozni, kész pont.
-
whitezo88
nagyúr
-
arpi6k
addikt
Nem vitázok, elfogadom hogy nektek a régi jobban tetszett.
-
Khelben
nagyúr
válasz
arpi6k #50310 üzenetére
Nekem tetszett a régi talent rendszer. A legfőbb ellenérv az volt, hogy amikor megvolt a legjobb talent kiosztás, onnantól mindenki azt használta. Na ez esetemben pont nem volt igaz, mert resto druidként tök más leosztással játszottam, mint az ajánlott és jól ment. Inkább azt kellett vokna úgy balance-olni, hogy több jó tree legyen minden specen és ezzel variálja a játékstílust. Ez a leegyszerűsített valami csak arra jó, hogy tényleg mindenki ugyanolyan talenten nyomja.
-
arpi6k
addikt
válasz
BoneDragon #50308 üzenetére
"talentekről már ne is beszéljek"
Ezerszer kivesézett téma itt a fórumon, kb legjobb húzás volt a jelenlegi talent rendszer bevezetése. Szinte minden egyes bossra más talent kiosztással megyek, ez a régivel aligha lehetne így, mert kb semmi értelme nem volt...
-
GoTReX
őstag
válasz
parandroid #50255 üzenetére
3000.- a Pandáért az jó,úgyis le vagyok maradva Catanál
Kösz az Infot!
-
BoneDragon
veterán
válasz
ígyvanferi #50307 üzenetére
Akkor ha komolyabban akarok játszani, át kell transferelnem a warrimat, remek. Amúgy nem tudom miért egyszerűsítették le ennyire a játékot. Warrimmal próbáltam használni bowot, de nem lehet (wtf), stanceknek kb már semmi értelmük, talentekről már ne is beszéljek. Tényleg ez kell a népnek?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
BoneDragon #50306 üzenetére
5.4.2-ben. Ami nem tudom, mikor élesedik, PTR-en már megy. De goldot nem lehet így sem, csak BOA itemeket.
-
Fandango
veterán
válasz
BoneDragon #50304 üzenetére
A serverek kozti postazas lehetoseget majd bevezetik, egyelore azonos serveren tudsz alli es horda kozott postazni BOA itemeket.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
BoneDragon #50302 üzenetére
szerverre át nem lehet (még, de nemsokára igen), egyik felét OGban Garrosh háza tetején, másik felét pedig a guild vendorodtól aranyért.
-
BoneDragon
veterán
Ezek az itemeket amik a szinteddel nőnek hol lehet vásárolni? És hogy lehet átküldeni egy olyan karinak ami másik szerveren van? Mert ahogy nézem accounthoz vannak kötve.
-
malacka87
őstag
válasz
neato3loco #50300 üzenetére
Az igazság ligája lvl25-ös magyar. Pár altom is ottvan alli oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest