-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
nonsen5e #51897 üzenetére
aztán megint kérdeznék párat:
-gyári achviement "értesítő" design-t hogy lehet vissza hozni, mert van a skins alatt egy "achievement frame" de azzal nem oldódot meg.?
-hogyan lehet a bag tab-et mozgatni, mert nekem eltakarja a jobb szélre pakoltam barjaim 1 részét és pl pont ott van a disencs iconja, így előtte rá kell nyomni, majd megnyitni a baget, stb. nem esik kézre..?
-naptárat hogy érem el a minimapra való egér görgős kattintás nélkül? (rendes naptár gombot akrok) -
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
TheProb #51892 üzenetére
Vuhdo az kimondottan heal addon, ami ugye unit frameként opcionál. Inkább hasonlít a healbotra (effektíve ugyanaz, csak nekem ez szimpatikusabb) mint a gridre. Elvui sima unit frame is teljesen használható, de nekem ez tetszik.
Raid start (remélhetőleg) 10 perc múlva, raid után dobok fel képeket.
-
TheProb
veterán
válasz
nonsen5e #51885 üzenetére
na ez a nameplate tetszik, ez a "gyári" elvui-s?
Amúgy ott van nálad is a tooltop-nél a hp csík (a linkelt képen, jobb alul, a recount ablaka felett), na az nálam itemnél is mutatja a csíkot és baromi zavaró...Amúgy ami nekem még fontos addon az az EavesDrop, szerintem hasznos, ennek is van elvui skinje, bele integrálható az is?
-
nonsen5e
veterán
válasz
TheProb #51883 üzenetére
Igen, a recount az az addonskins / embed settings.
A coordináták a TomTom addonból vannak, azokat csak odahuzigáltam (rare vadászat).Nekem elég spártai most az interfacem de így szeretem:
Elvui + skins
recount
VuhDo (healelni - jobb oldalt az a kis bizé az az)
Tomtom és npcscan (a rare achik erejéig)Magát az ilyen gépgomboknak ott van a "vehicle seat frame" bar - elvui menu --> toggle anchors és megtalálod hol van.
config:
nameplatek és a jobb alsó sarokban a vehicle bar:
[link] -
TheProb
veterán
válasz
nonsen5e #51881 üzenetére
Na ez zsír, én is vhogy így akarom megcsinálni.
-SS-t majd tudok küldeni otthonról.
-Recountot hogyan lehet olyan szépen, passzentosan berakni a jobb alsó sarokba vagy ez az addon skins-el oldódik meg?
-bal felső sarokba a coord-okat hogy raktad be?
-Valamint te milyen addonokat használsz még ez mellett, mert én ugye elvileg elvui-val rengeteg addon ki lehet váltani. Én eddig szinte mindenre külön addont használtam:-Bar UI: Dominos
-Party/raid frame: Shadowed
-player/target frame: x-perl
-minimap: sexymap
-tooltip: tiptac
-nameplates: tidyplates
-chat: prat
-cast bar: quartz
-threat: omen
-CD figyelő: OmniCC
- "még sokan mások"A fent felsoroltak közül, pl omen kell elvui-hoz vagy van alapból ilyen tudása?
Nameplate és tooltip része az nálad elvui féle vagy másik addon? -
pulcsi
tag
Van olyan addon amivel a mountokat mutatja fajta szerint nem név szerint?
-
nonsen5e
veterán
válasz
TheProb #51880 üzenetére
3 - Elvui addon skins töltsed le és utána az elvuiban benne lesz (én amúgy abba integráltam bele a recountot)
2 - a térkép bal alsó sarkában elrejtve
1 - az infókat az elvui menü --> datatexts alatt találod az ott megjelenő dolgokat
- chat -->panel backdrop --> left only
4 - hp csík alatt nem tudom mit értesz, nekem nincs olyan - esetleg screenshot róla? -
TheProb
veterán
válasz
nonsen5e #51879 üzenetére
Hát pl amit nem tudtam még megoldani:
1. Jobb oldali chat ablak megszüntetése, de a "keret" alatt elhelyezkedő infók (idő, gold, stb.) megtartása vagy áthelyezése másik bar-ra
2. olyan járművek amibe be lehet szállni. pl. 2 személyes motor, hol a kiszállás gomb?
3. recount-ot hogyan lehet elvui-s stílusra szabni
4. tooltip-nél hogy lehet kikapcsolni a hp csíkot? mert az a cserencsétlen még akkor is mutatja ha 1 itemre mutatok
5. van hogy nem mutat buffokat amik rajtam vannakÍgy fejből ennyi ugrott most be, ha otthon leszek és látom, hogy mi nem emgy még akkor lehet még beírom
-
func93
senior tag
Váltani szeretnék szervert.. most hol jó a horda oldal? ragnaros x-elve.
-
TheProb
veterán
Van valaki aki ElvUI-t használ és tudna segíteni a beállításában? Nekem eléggé átláthatatlannak tűnik a dolog...
-
duckload
aktív tag
Srácok mennyire használható a Rouge pve ben?
-
Blizz
őstag
Ez valami bug, hogy már legalább 10 perce várok az LFR-ben és még mindig azt írja h 1 percen belül vagyok? Mellesleg laggol is egy kicsit.
-
TheProb
veterán
Ezek most úgy döntöttek hogy egész nap nem lesz server?
-
Wolverine
félisten
válasz
duckload #51854 üzenetére
Nincs dátum. Majd lesz.
Viszont van BlizzCon-dátum!
-
TheProb
veterán
válasz
Cathfaern #51850 üzenetére
köszi (másoknak is) akkor jól gondoltam
Van itt valaki aki vágja a WW monkot?
Arra lennék kíváncsi, hogy mitől függ, hogy Jade spirit vay Xuen-t használ-e? Mert előbbivel a dmg-em legnagyobb részét hozza,még single targeten is. utóbbi elvileg jobb, már nagy rajta a CD
-
duckload
aktív tag
Arról már tudni valamit hogy mikor jön a WoD?
Bár gondolom Q4.... -
-
whitezo88
nagyúr
na Ő a nolifer 205/300 feats is kiütve
-
TheProb
veterán
Boostal kapcsolatban, ha ugye min. 60on eresztem rá a boostot 1 karira akkor a szakmákat is felhúzza.
Azt kérdezném, hogy nekem kell rendesen felvenni a szakmákat amiket fel akarok húzatni, nem? Valamint meg kell lennie bizonyos skill lvl-nek vagy akár frissen felvett (lvl1-es) szakmákat is felrarántja 600ra? -
whitezo88
nagyúr
friss kilencvenes cement shamanom van. (ideiglenesen) jobb a 2kezes 3300 dpsses (kék hcs) fegyver mint 2 egyenként 1500, ami 414-es zöld? milyen enchantment menjen, WF, vagy Flametongue?
-
kenwood
veterán
válasz
parandroid #51839 üzenetére
nekem a healerrel questelesrol mindig egy ford fairlane klasszikus ugrik be.
"Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." -
Wolverine
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
duckload #51837 üzenetére
Én discen húztam (húzom) fel. Némi kompromisszum a dps-ben questelés közben, cserébe mittudoménhányas szinttől minden egyes bevitt dmg healel, nemcsak téged, de az egész partit is. Általában healerként heirloomban dps második szoktam lenni a tank után, ha nagyon muszáj, akkor nyomok rá egy renewt, vagy egy fénygömböt, de ritkán van rá szükség, csak ha túl sokat húz, vagy nagyon szarul van gearelve - vagy nagyon fogalmatlan.
p
-
duckload
aktív tag
Hello
Tanácsot szeretnék kérni milyen spec be érdemes húzni a papot?
Még nem játszottam vele soha.
Amugy holy lesz de gondolom abban nem valami hatásos a leveling.
Válaszokat előre is köszönöm -
hemaka
nagyúr
válasz
TheProb #51833 üzenetére
Wowhead + coordinates addon, hogy tudd a játékban hol is kell pontosan keresni.
-
TheProb
veterán
Tudtok olyan addont ami segít achizáshoz, mutatja, hogy mit hol kell találni?
Mert overachiver fent van, csak az nem jelzi a mapon hogy pl hova kell menni felfedezéskor, vagy most pandarián akarom keresni azokat a szarokat amiket csekkolni kell. -
dilipok
veterán
ha valakinek lesz ideje es kedve, majd leirja. De mivel egy eleg atfogo leirast kertel, ezert nem hinnem, hogy meg kellene szolnod azt, aki legalabb valaszolt neked. Ha meg ezt sem irta volna senki, az lenne a baj, hogy senki nem valaszol... Senki sem foallasu forumozo, hogy leirasokat gyartson minden kerdesfeltevonek... Ha specifikusabb kerdesed/problemad van es azzal kapcsolatban teszed fel a kerdest, biztos vagyok benne, hogy kapsz segitseget.
-
Blizz
őstag
Egy balance druid szakértő leírná, hogy hogyan rotáljak? Legfőképp raidbossokon. Meg úgy mindent, ami fontos.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kenwood #51813 üzenetére
Ad-absurdum vanillában amikor még nem voltak se BG-k, se Aréna, se achievementek, akkor lényegében végig lehetett vinni a játékot (egy karakterrel). Amennyiben megcsináltál minden questet, legyőztél minden létező bosst, és BiS gearben (vagy legalább full epicben) volt a karaktered, akkor túl sok mindent nem lehetett már csinálni a játékban az adott karakterrel. Persze az külön sztori hogy ez nem túl sok embernek jött össze
-
Tomcsi33
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon buta kérdésem
Lehet hogy Én vagyok a tudatlan, stb.
Szóval régen elég sokat játszottam a játékkal, végig is vittem, de aztán az új részeket nem vettem meg. Most ingyenesen ki lehet próbálni a Mists of Pandaria-t. El is kezdtem, 12-es vagyok, de most az számomra "új" helyről visszarakott Stormwind-be. Kérdésem az lenne : most ugyanúgy végig kell menni az összes részen, mint annak idején ? Ennyi lett volna az új rész a Mists of Pandaria ?Bocsi a kicsit hülye kérdésért. Csak azért, mert ha megint végig kell mennem, amiken már eddig, akkor nem éri meg befizetni
-
Wolverine
félisten
Nem hiszek a feketelistákban
Mondjuk évente kb. egyszer PvP-zem, habár 33 karakterem van
#51802: ó, azt én is megcsináltam simán. Mondjuk akkor még lehetett horgászni a Wrathgate-questchain alatt
#51797: ha hatékonyan akarod csinálni (szerintem), akkor nem Kalimdoron szenvedsz a tol'vir digsite-ok után, hanem kizárólag Pandarián farmolsz és a ládáidat Brann-nál tol'vir fragmentekre váltod be folyamatosan. Így garantáltan lesz utánpótlásod.
-
Blizz
őstag
Kinguinról gamecardot biztonságos venni? És ha igen, mennyi idő alatt küldik ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest