- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
CactuS #18895 üzenetére
Hagyjuk már ezt a marhaságot, hogy nincs a paladinnak healcsökkentő debuffja.. Istenem, alapvetően csak a rugónak van, ezen felül hunternek és warriornak talent meg troll papoknak volt valami racial (ha az még benne van a játékban).
Ezek után kit érdekel, hogy van-e a paladinnak?Másik 6 classnak sincs.
Nemmellesleg tudsz bubizni, healelni meg minden szépet és jót.
Lassítása meg van, judgement of anyámfarka, ugyan nem lassít de 100%-ra csökkenti a max speedet, ergo elfutni sem lehet a paladin elől. Kitalentelted, hogy 16%al gyorsabban fussál oszt' annyi.Azért meg rögtön megszakad a szívem, hogy csak 2 db 6 seces stunja van a palának és CD-t mertek rá tenni! Felháborító!
Térjünk már magunkhoz... Aki retri paladint indít mind megbuggyan?
-
SzlobiG
félisten
válasz
MCGaiwer #18887 üzenetére
Akkor amit linkeltem talent az jó is, nem? Ezek után mégjobban bánom, hogy nem vittem az offhand azzinothot.
Még egy kérdés a "vérzős" armsra, akkor azt úgy kell, hogy a rendet folyamatosan a bosson tartani amikor mehet az overpower, akkor azt tolni, de ahogy lehet berserkbe legyek azt mennyen a slam+MS? Eléggé stance dance a dolog így.
-
Wolverine
félisten
válasz
CactuS #18895 üzenetére
Debuff 5 percre csökkent, az Argent Healerek egy része eltűnt, a robbanással fertőzött terület sugara drasztikusan megnőtt, a fertőzés dispellje nehezebb, és fertőzött NPC-k spawnolnak a fővárosok előtt többé-kevésbé folyamatosan... és hidd el, lesz ez még rosszabb is.
-
válasz
Wolverine #18894 üzenetére
A manatöltéssel mondjuk egyetértek. Tényleg egy kicsit komolytalan, hogy úgy lenyomom a daily questeket a szigeten, hogy egyszer sem kell megállnom healelni, vagy manaregelni
Más kérdés, hogy a divine storm (Lamellarban) már most is csak kb a 2/3át sebzi (de már most is physical). Ha ezt még lejjebb veszik, akkor kapnak a palák egy gyögyörű szép animációt, amit lehet nyomkodni városban, sőt akár még steatherek keresésésre is használhatják.
A -20% Judgement dmg elsőre nagyon soknak tűnik. Továbbra is azt tartom nagy problámának, hogy nincsen a retriknek se lassító, se értelmes cc (nerfelt reptance, illetve a stun, mindkettő hatalmas cdvel) skillje, se healcsökkentője. Na mind1, úgy látom a fejlesztők nem akarják, hogy retri paladinokkal játszanak az emberek.
3. Fázis amúgy mit takar? Még kevesebb healer, még gyorsabb átváltozás? Remélem nem lesz sokkal durvább, tököm tele van néha, amikor valami vicces gyerek átváltoztatja a flightmastert/AH npcket...
-
Wolverine
félisten
A 9138-as bétabuildben a retri palák megkapták a nerfet; manavisszatöltés kb. felezve judgementből, a sealek sebzése 20%-os mínuszt kapott...
szerk: ja igen, a zombik 3 nap alatt eljutottak a 3. fázisba.
-
LucifeI2
őstag
6 óta megy az ally raid. Thrallt és Sylvanast lecsapták hamar, de TB-t tartjuk most egy jó ideje.
Már volt nekik 2 wipe.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #18890 üzenetére
Resto druidot biztosabb választás, elég nehezen tudom elképzelni, hogy jelentősen meginogjon a trónja (bár persze "megfelelő" skálázottsággal mindent el lehet rontani, láttunk már erre példát, bár az heroic szinten annyire nem érezhető még szerintem).
Holy pala ugyancsak stabilabb dolog, kétlem, hogy hozzányúlnának negatívan. Retri pala már kérdésesebb... szerintem kiegig nem fog kapni már jelentős nerfet (3.0.3 után mármint), utána már nem vagyok benne ennyire biztos. Bár az alapján, hogy kezdetben semmi más nem ment csak sírás a retri palák miatt, azonban már alig-alig hallani, talán megmarad a jelenlegi helyén, s nem nerfelik szét. -
Valaki tud arról valamit, hogy tovább fogják e nerfelni a palákat a wotlkben? (vagy nevezzük balancenak, most nem ez a lenyeg
) Szóval, gondolkodom, hogy a pala(holy) vagy drood(resto) legyen a 80 felé szárnyaló kis kedvencem. A probléma az, hogy félek attól, hogy mire eljutunk a kiegig, addigra megint lehúzzák annyira, hogy csak szánalomból visznek bárhova is. Nagy igényeim nincsenek:
Szeretnék vele 5fős instákban (heroic) healelni, plusz 3v3azni egy WL+warrival. (Vagy holy pala+lock+warri nagyon halott 5let?) Tudom, most a retri a menő, de engem jobban érdekel, hogy mi lesz lvl 80on. Jelenleg még nem vettem meg az 5ks repülést se a Droodnak, se a paladinnak, szeretnék előtte kicsit tisztábban látni
Szóval a kérdés adott: Resto drood vagy holy pala?
-
-
bobace
addikt
Ejj de szépen halad PVE karrierem
Ma 2:20 alatt kipucultuk Karát először, pedig rendesen Pug volt a téma... Gz me. Feral staff own
-
SzlobiG
félisten
Tegnap ismét leöltük ilcsit és kidobta az offhand-et, mekkora hülye voltam, hogy átengedtem egy rugónak.
Már bánom a dolgot, mert bőven volt dkp-m, mondjuk használni nem használtam volna valszeg.
Benéztem bétára warri meg is kapta a nerfet ahogy azt kell.
Rendet nerfelik elég szépen meg a sudden death már nem 30% crit után fogja engedni az execute használatát, hanem 9% hit után, viszont rájöttek, hogy a Titans Grip nem olyan nyerő 15%-al így 12%-ra levitték igaz nem sokat ér...persze aki már utána olvasott ezt mind tudja.
-
Wolverine
félisten
válasz
CactuS #18869 üzenetére
Próbálj beszélni a GM-ekkel, mást nem tehetsz.
Más: a Scourge invázió a 2. fázisba lépett. Inkább ne AoE-zzetek a nagyvárosokban, ha nem akartok zombik lenni
Megint más: kíváncsiságból toltam egy tesztem egy 70-es bábun; szakadt feral dps-nek csúfolt gearemben, csak selfbuff volt rajtam. Mangle-Rake-Rip spammal - OoC procnál, vagy ha épp belefért, ment egy Shred is - 760 sustained dps-t értem elTeljesen meg vagyok döbbenve.
-
Bencus88
nagyúr
Köszi srácok bár már lejött közel 300mb és nem akarom elkezdeni újból hétha megáll vagy valami probléma keletkezik.Ma már úgy se tudok játszani szóval ráér.Köszi azért
-
Ha az egyik Hallow Endes achivem bugos, kkor GMek tudnak/fognak segíteni? Vagy leráznak azzal, hogy majd WotLKban reklamáljak az achik miatt? A candy gyűjtögetős dologgal van bajom, hogy a Zangas/ Zabra'Jin, illetve az Area52ben lévőt nem számolja/mutatja, pedig megcsináltam, mert nincsen a tök felett a felkiáltójel
-
Kalec és Brutallus down SWP -ben
-
Bencus88
nagyúr
Jó reggelt!
Újra tettem az egész wow-ot és a blizz letöltővel jött le az 1,1 gigás patch is és most szedi az 1,62 gigásat.Na most én ezt nem szeretném megvárni valaki linkelne egy oldalt ahonan gyorsabban le tudom tölteni?2.4.3 to 3.0.2 köszönöm -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Iginotus #18860 üzenetére
Szerintem Invigorationre semmi szükség nincs PVP-n, nem oszt vagy szoroz az a kevés mana amit visszatölt (meg ahogy elnéztem eddigi tapasztalatokat, beleértve a sajátomat is, PVE-ben ér se sokat, talán nagyon magas pet critnél, de még ott se biztos).
Animal handler viszont megfontolandó, a Master's Call CD csökkentés miatt. -
Iginotus
addikt
Szerintetek mi üt most jol az aránában hunterrel milyen talent??
Én most fullra rányomtam a marksmensipre.. De nem tetszik lehet a BM még mindig jobb eddig mindig az voltam -
szilchi
őstag
Van valami damage meter ami megy az új patch-el?
-
Wolverine
félisten
válasz
Vigneau #18850 üzenetére
Legkésőbb november 13-án
De addig is... két blue post:
- Kisirani, world designer: It certainly does seem containable, doesn't it?
- Nethaera, US CM: If only Arthas had just cleansed everyone versus killing them, right? Right? So easy!szerk: ja igen. Ha rajtad van már a 10 perces disease debuff... kerüld a Stoneformot/Ice Blockot/palabubit...
-
LucifeI2
őstag
Rohadt jó ez a zombis cucc, de nem akar senki raidet szervezni...
Orgimmar előtt mindig leölnek.
-
válasz
szilchi #18848 üzenetére
Reggel szintén 66 voltam
Egyébként annyi, hogy jó questeket kell csinálni (a haverszintezős dolog cask 60ig megy). Én az első karimmal rongyoltam outlandre 58on, ezzel 62 körül jöttem át. Hellfire van kipucolva teljesen, Zanga keleti fele, illetve Terro északi része. Zöld mob 2 lövés, zöld quest kb 10k xp ugyanúgy.
Bobace: lol
-
anxius
aktív tag
Egyre Inkább úgy érzem,hogy visszakéne térnem
De még tűrtőztetem magam
Továbbra is jó játékot mindenkinek
-
szilchi
őstag
Hmmm...lehet valaki ennyire kocka,hogy mikor velem volt SM-be akkor 2 szintel alattam volt most meg 15-el felettem?Vagy ő is ezzel a "hívj meg egy havert,több xp-t kaptok" rendszerrel dolgozik?
Főleg úgy,hogy reggel még csak 66 volt most meg 68 -
Sly-1
tag
Pala oldalrol az arenaban hasznalhato a Heal es a Lay hands, ha jol tudom?
Meg nem voltam arenaba(soha), 1 honapja vagyok 70-es. Most szeretnem ravenni magam, hogy ki probaljam. Nem igazan tudom mik a szabajok. Kaphatok egy kiss felvilagositast?
Azert orulok, hogy lesz wow film. Meg akkor is ha nem Animacios lesz. Kivancsi vagyok mit fognak kihozni belole.
-
bobace
addikt
Jó ez a zombulás, de nem éltem sokáig sajnos...
Amúgy az mitől lehet, hogy tegnaphoz képest 300 arénaponttal több van? Nem bánom, de érdekelne honnan tudok még vagy 200-at leakasztani
-
Sly-1
tag
válasz
Wolverine #18832 üzenetére
Koszi! Jo lenne valami latvanyos megint. Szivesen lattnek a Blizz-tol valami filmet aminek a vegen va egy nagy csata.
Valami olyasmi alapon mint a Wrath trailer. (Szerintem nem kicsit kaszalna. Es nem csak wowosok koreben.)
Az Ogriban kaphato PvP szetekbol a nagyobik az S2 vagy S3? Ha az S2 akkor a S3-t hol lehet beszerezni? A negyes a mostani arenas, azt tudom.
-
Ah, majdnem elkaptak Shattrathban a zombiek. Valami csoportos fertőzés volt kialakulóban, és túlságosan sok zombie közeledett a "nyem fog fájni" arckifejezéssel felém
-
Sly-1
tag
Mi ennek az egesz zombis dolognak a lenyege, mert en nem vagom.
-
-
Csapi007
veterán
Hy
A patch óta nem jelenik meg a napi guildüzi.
Csak a chat ablakban látom amikor kipostolja a gm de a guild ablak alján sose látom.
Van vkinek vmi ötlete? -
szilchi
őstag
És a várost védő őrök is el tudják kapni......hmmm...milyen érdekes lenne,ha pl. egy lvl 10-es belépne a nagy és hatalmas Stormwindbe és az őrök és játékosok helyett egy csapat kiéhezett zombi fogadná...hááát lol lenne a javából.Bootyba nálunk már 4-5 infected őr járkál és egyre több lesz.Mire jön Arthas már egy egész zombi hadserege lesz...
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #18815 üzenetére
Hoppá. Ha valaki sokat takarítja a disease-t... idővel hatástalanná válik
Na ez így kezd érdekes lenni.
-
Cathfaern
nagyúr
Booty Bayben fertőzött ládák vannak, amiktől kapsz egy debuffot, s ha 10 percig rajtad marad, akkor átváltozot Zombie-vá. Zombiként kapsz pár skillt (többek közt egy olyat, hogy felrobbansz, de mindenkit megfertőzöl magad körül), illetve Zombie nyelven fogsz beszélni (ami allysoknak és hordásoknak megegyezik), s természetesen támadhatóvá válsz mindenkinek aki nem zombi
Ha megölsz valakit, akkor az illető is zombivá válik. Arathoron már tervezik valamelyik nagyobb város lerohanását zombi hadsereggel
-
Nevar
aktív tag
Találtam egy screent egy értelmes GM-ről
-
whitezo88
nagyúr
hehe volt guildem is panaszkodik többek közt hogy nehézből nevetséges lett szinte swp, fm még nem ment le, majd jött a peccs, és 1-2 nap / boss ráfordítással leölték mindet KJ-ig, annak se kell már sok
-
jhos910
senior tag
Merre tudok 90es miningel sok tin-t és bronze-ot találni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest