Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
whitezo88 #19396 üzenetére
És egy írott dvd volt a battle chestben?
ühüm...
(ha jól tudom csak a battle chest van dvd-n, a többi az cd-n jött ki. a" lemezem" meghajtónév pedig nem éppen original wow lemezre vall.. ahogy a dvd mérete sem, ami 4,7gb-os írható dvd-nek felel meg)bobace:
Jólvan na.Amúgy tényleg letoltuk öten.. bár ezt biztos írtam már.
Lehet, hogy kieg előtt kellene szervert váltanod egy sűrűbben lakottra, most még van lehetőség nagyobb és aktívabb csapathoz csapódni. -
whitezo88
nagyúr
haver megvette a wow dvdt, de nincs rajta installer, lehet ez? [link]
-
bobace
addikt
válasz
slayer006 #19390 üzenetére
Az te vagy. Ezen a szerón nincs allis akivel random teamet lehet szervezni...
A guilddel meg 2.3-ban kezdtünk raidelni, nagy nehezen összejött 10+ lvl70-es végre aki magyar, a 3/4-ed banda pvp-s amúgy. Szóval szerintem jó eredmény. Karát már 2 óra alatt ki tudjuk puculni -
Ribi
nagyúr
Mi kicsit HC-ban kezdt-k BT-t.
20 emberrel indultunk es Najentust az elotte allo 2 mobbal együtt huztuk be.
De szerencsere lement.Arról mit lehet tudni, hogy a WOTLK miatti szerver leállás mikorra várható?
Mert egyesek azt mondják, hogy csütörtökön, vagyis akkor amikor már megvetted a játékot.
Ugye ez hülyeség -
H.O.D.
senior tag
A picsába, hogy minden reggel karbantartás van.
-
Sly-1
tag
Kozben rajottem!
Csak a banyaszat ad. Az elkeszitesnel nem ad.
-
Sly-1
tag
válasz
Viktor77 #19384 üzenetére
Koszi a valaszt! En is azt az oldalt hasznalom.
Mint irtam a problemaam az, hogy szurkere valt a Thoriumm(meg az osszes a listarol) es nem szamolja amit oda visszek es elkeszitek. Az utobi 3 es fel oraja csak a Thoriummot gyujtottem, es keszitetem el. Leggalabb ketszazat meg csinaltam, de meg sem mozdult a szamlalo. Ugyan ugy maradt 290.
Szerk.: Kozben meg irtam ujabb 45 darab kesz. Megint nem ment feljebb.
-
Wolverine
félisten
A szett negyedik darabját a Shadow of Doom elitek dobják
Ydrivel full leather és cloth szettet raktam össze így Northrendre
szerk: a pillanatnyi akadás ingame a scan.dll fájlhoz köthető állítólag; ez ugye a Blizzard beépített kémprogramja, amivel azt figyelik, hogy nem botozol...
-
Sly-1
tag
Szeretnek segitseget kerni a banyaszatal kapcsolatban.
Elakadtam vele 290-nel. A listan minden szurke mar es nem szamolja a begyujtott es elkeszitett cucokat. Igy nem tudok tovabb haladni. Probaltam az Ogrimmar trainernel tanulni, de nincs semi a listan.
Tud valaki valami hasznos tanacsot adni?
Segitseget elore is koszonom!
-
whitezo88
nagyúr
felraktam a legújabb quartzot de nem tudom működésre bírni, mi a teendő?
amúgy normális, hogy epixek potyognak a rare mobokból erre?[link]
-
Silvermoon Cityhez a cloth donateelesen kivül, hogy lehet reput szerezni? hiányzik még kb 8400 repu az exaltedhez (ghostlandig takaritva a kezdőhelytől). Van esetleg valami insta ami HCben oda ad reput? Vagy kezdhetek clothokat gyűjtögetni?
-
Sly-1
tag
Haliho!
En is hozza szolnek a grafikai dologhoz. A grafika problema nalam is elojott. (Shadow effectet leszamitva) Nekem is hianyzik majd 30+35FPS a 100-bol amit elszoktam erni. Teljesen ujra instalaltam mindent, es a legujabb illesztoket hasznalom. Hadvereimmel nem hiszem gaz lenne, mert semelyik jateknal nem tapasztalok hasonlot.
Gepem:
Core 2 Duo E6750
2 giga DDR2 ram, (Ki volt probalva 4gigaval is.)
Geforce 9800GT 512ram
Oprendszer Vista Ultimate x64 (Ezt is csereltem XP-re.)Ugy hogy nem jottem ra, hogy mi lehet a baj.
A masik tunet nalam is jelentkezik. Neha csak ugy ragad a grafika, de az FPS nem esik. En arra gondoltam eloszor hat ha a szerver laggol. Valamelyik patch miatt. -
Wolverine
félisten
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
steveetm #19372 üzenetére
Gyanítom az a helyzet, hogy az újabb gépekre optimalizáltak. Lásd gef3-4-es bugot, ami mindenkinek előjött és elég látványos volt, tehát egyértelmű hogy meg sem nézték ilyesmi gépen. Nekem is relatív réginek számít a vga-m, gyanítom emiatt jártam így én is.
A +grafikában meg elvileg igazad van, ez megérthető dolog lenne, de mint lentebb írtam, messze rosszabb grafika esetén sem érem el ugyanazt az fps-t mint régen. -
válasz
Cathfaern #19367 üzenetére
Nálam is csinálja néha, főleg, mióta visszavetem a procit. Néha olyan érzésem van, minha swappelne folyamatosan: picit belassul, aztán normális, belassul, normális. Vicces. Főleg azért, mert a javasolt konfigot is toronymagasan verem (no nem mintha valami extrém gépem lenne), és nem is extrém felbontásban játszom (1152ben).
Apró megjegyzés, ami kimaradt: lehet csak placebo, de amikor a voicenál a DK sounds-ot kiszedtem egy fokkal jobb lett a dolog.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne az ellen tenni, hogy cirka 12-16 fps-t esett a gépem teljesítménye 3.0 óta? Vártam eddig a 3.0.3-as patchra, mert más grafikai hibák is voltak, amik most már el is tüntek, de az fps-em nem lett a régi. Azerothon ez még nem is probléma, de outlanden ha bemegyek valami olyan helyre ahol sok mob van egyszerre (pl. Zeth'gor hellfire-ön), akkor máris 24 fps alatt találom magam, ami nem egy élmény
(néhány helyen azerothon is, pl. ungoroban a kristályos barlangban) Ráadásul outlanden magasabb fps érték mellett is mintha folyamatosan rángatna a kép. Nagyon nem az igazi sajnos.
Gép, oprendszer, szoftverkörnyezet nem változott, drivert próbáltam frissíteni semmi eredmény. Config.wtf alapján minden pontosan ugyanolyanra belőve mint régen volt (mert tudom, hogy csúszkák változtak), illetve próbáltam régi verziós klienssel is megfelelő helyen, s ott a régi, magas fps értéket kapom, tehát biztos, hogy valami beállítás kérdés, gyanítom valami default érték változott 3.0-val, de nem tudok rájönni, hogy mi.
-
-
Wolverine
félisten
válasz
slayer006 #19348 üzenetére
FuBar, vagy a Broker-displayek (StatBlockCore, Fortress, ButtonBin, Carousel).
Egyébként a Blizz szép csendben megint csavart egyet a DK kezdőchainen, nem ér véget azzal, hogy Tirion megsebzi Arthast az Ashbringerrel Light's Hope Chapelnél... és ezt csak ma vettem észre.
-
slayer006
addikt
a Titan Panel -nek van valami alternatívája?
-
-conrad-
addikt
válasz
Bencus88 #19346 üzenetére
itt egy kép, abcd-re eloszlik a raid, a két narancs csíkon meg tankoljátok a fire elementalokat fire rez gearben, és mindegyikhez legyen közel egy grp-ban egy pala aurával. Vigyázni kell, hogy ne lézerezzen le senkit a boss, plusz a grp-okat aoe healerek healeljék a periodikus sebzés miatt, a barrage-es embereket meg spammeljék heallel. Nem nehéz..
Mikor leszáll futás onnan.
A karika az a rács középen ahonnan lelátsz IC-hezslayer #19348: Fubar
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap Illidant próbáltuk ölni:
a hp-ja csodálatosan minden try-nál lement 65%-ig majd jött a második fázis.Onnan egyszerűen nem tudtunk tovább jutni.Voltak ötletek minden, bár voltak jó probálkozások, de meghaltunk.Tudnátok tanácsolni valami jó ötletet hogyan tudnánk átvészelni a második fázist? -
Wolverine
félisten
Ahhoz képest, hogy végetért a béta, és elvileg két órája lelőtték a szervereket, én fél órája még online voltam
(az viszont vicces, hogy csak úgy tegnap este a bétaszerveren kétszer resetelt Ydri talentezése, minden értesítés nélkül, miközben folyamatosan online voltam.)
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
-conrad- #19336 üzenetére
Igen gondolom, hogy hízni fog még a kieg miatt. Csak arra lettem volna kiváncsi, hogy bele fogok-e férni majd a 12 gigás korlátba, illetve mekkora jelenleg a játék. Most nekem 2.4.4.8278-ig van felpecselve (kicsit hanyagoltam az utóbbi időben a játékot
) és így a letöltött pecseket máshová pakolva foglal a játék 7,9 gigát.
Szerk.: Köszi slayer006.
-
#PeTeY#
aktív tag
Üdv!
Megnézné nekem valaki, hogy jelenleg mekkora helyet foglal neki a WoW? Mondjuk addonok nélkül mekkorára hízott a World of Warcraft mappa. Egy 12Gb-os partíció van neki fenntartva, de attól tartok, hogy az kevéske lesz. Köszi. -
-conrad-
addikt
válasz
Viktor77 #19333 üzenetére
Arra az egy hétre már olyan mindegy...
Majd a 3. pingvin-vesekő gyűjtögető questért kapsz jobbat.
(most sírjak, hogy minden crites cuccra passoltam a pappal, minden critet adó cuccomat eladtam, és 2 hete crittelhet a pap fő spellje, ill. a dotok is skálázódnak majd a critből?vagy ha item változtatásról-nem változtatásról beszélünk: sírjak, hogy a priest t6 setbonus az az, hogy a sw: p 3 seccel hosszabb lesz - az a spell, amelyik talentből le sem esik egész fight alatt?)
-
Viktor77
titán
Ja igen, egy újabb jellemző dolog a mostani Blizzardra.
A karás libramot ugye megváltoztatták, hogy a FoL-ra ad(ott) bonust. Mit csinál erre egy normális ember? Kidobja a nagrandi q-ből megszerezhetőt, mert az kevesebbet ad. Mit csinál erre a Blizzard? Megváltoztatja a libramot, hogy a HL-ra adjon bonust. Most akkor FoL-os libram nuku.
Most őszintén? Normálisak ezek?
Sajnos melóban nem megy a wow fórum, de otthonról felnézek, biztos kapnak anyázást rendesen. Más kérdés, hogy maximálisan meg is érdemlik. -
Wolverine
félisten
-
LucifeI2
őstag
-
Látom holnap jön a patch és vele a warri nerf.
-
válasz
Wolverine #19312 üzenetére
Én úgy emlékeztem, hogy csak "beszélgettek" arról, hogy az AW+bubit együtt használják, és ez nem tetszik a jónépnek. Erre mondták, hogy no problem, bubi dobja le az AWt. Erre visszatették a pre3.x AW=FB dolgot. Bár lehet ez a sok meló betesz nekem és már képzelődöm.
H.O.D.: When it's done or soon.Én is ezt kérdeztem pár oldallal ezelőtt. Röviden: majd 1x.
-
Viktor77
titán
válasz
Wolverine #19312 üzenetére
Annyi volt (olvasom folyamatosan a kékeket), hogy számítsunk a jövőben változtatásokra.
Mire gondol az ember? Oké, patch lesz (de legalább egy kurva szerdai restart), lesz note, értesülünk, felkészülünk.
Mi történik? Egyik nap elnyomom a spellt, még semmi. Másik nap elnyomom, már FB-t okoz. Hoppá.Ezentúl nem kell patch note sem. Beírják hogy változtatások lesznek valamikor, aztán amikor kedvük szottyan, élesítik.
-
slayer006
addikt
Jó estét!
Primal Fire -t és Primal Earth -ot hogyan lehet előállítani? Azt tudom, hogy milyen alapanyag kell hozzá. Ha jól értelmezem a wowwiki -t és társait, akkor csak egy scroll kell hogy megtanuljam?
-
LucifeI2
őstag
Üdv,
Ma kaptuk a hírt, hogy november 13-án NEM lesz éjféli nyitvatartás,
amennyiben ez érint téged.
A kellemetlenségért elnézésedet kérjük.576 Szeged Team
Picsába, igaz ez csak egy szegedi kis bolt, de nem lett volna rossz.
-
H.O.D.
senior tag
Más: armory lehet tudni, meddig fog még sz@rakodni? Nyilván a 3.x annak is betett...
-
H.O.D.
senior tag
válasz
bujdoso20 #19301 üzenetére
Na, sorban:
- ilyen kapcsoló nincs;
- arénázni lehet alacsonyabb szinten is, de csak practice módban (aréna pont nem jár érte);
- ezek különböző chat csatik, pl /1 a general, /2 a Trade, /3 a LookingForGroup, stb;
- ha nincs nálad az item, remek alkalom a /1 és /2 használatára: ott kérhetsz valakit, hogy linkelje be neked az item nevét. -
Bencus88
nagyúr
Ma 7-kor Illidan kill mindenki szurkoljon
-
bujdoso20
csendes tag
Hellosztoklenne néhány kérdésem
Valaki írta régebben hogy mit kell beírni ahoz hogy ne kapjunk xp-t csak reput. Valaki megtudná mondani, és hogy hogy lehet majd kikapcsolni is.
Lehet arena teamet csinálni alacsony szinten, ha igen hogy? 70-en sem tudom egyébként hogy kell.
Még azt szerettem volna megkérdezni, hogy generálba, vagy Local-ba hogy kell írni? És ha itemet akarok linkelni a postba hogy tudok? A Shift click itemet ismerem de ha nincs nálam az item hogy csináljam?
kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest