- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Csak nekem van ilyen pechem,hogy állandóan leállítják a szervert vagy másnál is ez van
?Ja és ezért jár nekem valami?Teszem fel +órák/napok vagy csak ez a szorri a folyamatos leállásért de így jártál...
-
bobace
addikt
válasz
CactuS #18585 üzenetére
Nekem van több karim is Taurin, a.k.a Szauri
Van funon és rendesen is
Amúgy a játékélmény igaz, hogy kb fele, de már egyáltalán nem olyan bugos
Kaelt nem igen ölsz 25 ember alatt. Fázisok vannak stb. Szóval gyógyítják rendesen a cuccot. Persze nem véletlen hagytam ott én sem anno, és váltottam eredetire
Pár régi haver kedvéért azért néha még most is felnézek ápolni a social kapcsolatokat.
-
PMT
csendes tag
válasz
Vigneau #18591 üzenetére
Ha a fő gondod, hogy elég magyart találj, akkor WoW-ban nem lehet nagy gondod, mert köztudott, hogy egy-két realmon jelentős a magyar népesség.
Ha tényleg ez a legfontosabb számomdra, akkor egyértelműen a Bloodscalp realm kell neked, ott messze a legmagasabb a magyarok aránya, mind horda mind alli oldalon.
Bőven vannak annyian, hogy a full magyar guildek között még aszerint is válogathatsz, hogy mennyire veszik komolyan a PVE-t, vagy akár a PVP-t.
Szóval a laza, baráti tömörülésektől a komoly raider guildekig minden van, mindez magyarokkal. -
Vigneau
félisten
Nem az ára elrettentő, hanem a játékosok maga. Eddig kipróbálási stádiumban volt nálam a játék, hogy van-e értelmem áldozni rá pénzt, mert a Guild Wars nem jött be és a WoW-nál már óvatosabb voltam. Inkább azon van a hangsúly, hogy magyarok lakta eredeti realmot találjak majd. A Guild Wars-on a külföldi játékosokkal néha még a kommunikáció is problémás volt, a játékról nem is beszélve...
-
Vigneau
félisten
Nézzétek el nekem, de inkább játszom, mint híreket olvasok...
Igaz az, hogy amint megjelenik a Wrath of the Lich King, az alapjáték már nem lesz havi díjas? Pöttyet meglepődtem a hír hallatán és jó lenne valami konkrétum. -
válasz
Darth_Revan #18584 üzenetére
"Rendes Tauri realm, nem fun" -> Annyit röhögtem, hogy már nem kell a reggeli kávém
-
Darth_Revan
veterán
[link] Megáll az eszem...ráadásul már múlt héten is volt egy ehez hasonló csak más karakterrel.
-
Nevar
aktív tag
Kipróbáltam most prot talentet, nagyon durva lett, duelben egyértelműen ez a legjobb a warriornak most, healerek ellen kicsit nehéz mert nincs healing debuff, de iszonyat nagy fun lett, szerintem le se talentelek mostmár protról lvl80ig.
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
sasa311 #18577 üzenetére
Az a kisebbik gond, a nagyobbik az az, hogy én még macro (pontosabban script) terén ott maradtam le, mikor scriptből még lehetett spellezni... na ez azóta (már jó régen) tiltva lett, innentől kezdve rendes macroból nem lehet megoldani az elágazást, scriptből meg nem lehet megoldani a spellezést
Ráadásul az Aspectek nem számítanak Stance-nek, így még csak az sem megoldható, hogy ha egyik van, akkor váltson a másikra, innentől egy modifieres (azaz ha alt/shift/ctrl+gombotot nyomsz, akkor az egyik, ha nem nyomsz semmit akkor a másik), vagy castsequences macro oldható csak meg, aminél meg aztán már tényleg egyszerűbb, ha nyomsz két skillt sajna. -
-
Cathfaern
nagyúr
Makró csak gombnyomásra megy, nincs olyan, hogy elindítod, és magától csinál ezt azt. Ha gombnyomásra szeretnéd (szóval adott a macro, s ha megnyomod, akkor ha 700 mana alatt vagy, akkor aspect of the vipert nyomjon, ha fullon van a manád, akkor pedig aspect of the hawk-o), az megoldható
-
ért valaki közületek a makróíráshoz?
kellene nekem egy olyan huntermakró, ami ha a manám egy bizonyos érték (mondjuk 700) alá megy akkor a váltson át Aspect of the Viperre, ha pedig fullra töltődött, akkor Aspect of the Hawkra
-
XanD3R
senior tag
Szia
Ezt a problemat az okozza, hogy vagy nincsenek rendszergazdai jogaid vagy irasvedett (read only) a wow mappaja igy nem tudja a jatek frissiteni a config.wtf fajlt es ezert kell mindig vegiggorgetned az eulat.
Ha Vistad van kattints jobb gombbal a wow ikonjara es valaszd a "Futtatas adminisztratorkent/ rendszergazdakent" opciot ("Run as Admin")Udv.:
Mithra -
Motyi
senior tag
Sziasztok!
Van egy apró de idegesítő problémám a patch óta.
Idáig amikor elindítottam a wow-t egyből a login képernyőnél indultam, ahol meg kell adni a jelszó/azon párost.
A patch óta amikor elindítom a játékot először le akarja játszani az intró videót majd miután megszakítom esc -el, felhozza mindíg hogy elfogadom e a licnsz, EULA akármi feltételeket.Ilyenkor ugye le kell görgetnem a megjelenő ablak aljára és akkor válik aktívá az accept gomb.Ezt 3 ablakkal kell megcsinálnom egymás után és csak utána jutok a login képernyőhöz.
Akárhányszor indítom a játékot mindíg meg kell csinálnom. WOW-t újratelepítettem, minden más ok, csak ez az apró idegesítő dolog ami zavar.
Nálatok is így van, vagy nálam van valami gubanc?
A válaszaitokat előre is köszönöm! -
-
Srácok Hallow Enddel kapcsolatban lenne egy kérdésem: A stop the fire! quest, amit brillben (is) lehet felvenni, az daily? Tehát csak naponta 1x lehet kilootolni a nagy tököt az tűzoltás után?
-
szilchi
őstag
Grrrr....akartam menni 2 instába is mielött este mennék dolgozni erre lelövik a szervert fél 6-ig
-
bozont
veterán
Valaki találkozott olyannal, hogy patchalés után a játék nem jegyzi meg a billentyűbeállításokat? Sőt valamiért az 'esc' billentyű sem működik a játékban.
Minden addont kikapcsoltam, hátha bezavar valami, de semmi javulás. Elég idegesítő és nemtudok rájönni mi lehet a probléma.
-
-
bobace
addikt
Éljen Jenkins lettem
Azt hiszem más title nekem már nem is kell
-
D4nY
csendes tag
-
AlyArkhon
őstag
sziasztok , Paladinnak milyen addonok kellenek ?:
-
Ribi
nagyúr
Voltunk ZA-ban, 1 tank 9 ember.
Timedbol csak az utolso nem lett meg, de amugy sem timednek indult. Csak tul gyorsan haladtunk.
Szoval ez is elegge leegyszerusodott. Viszont keritenem kell a locknak valami normalis talentet, mert nem valami jo a sebzesem -
Iginotus
addikt
ÁÁ átlogoltam hunterre, elsönek kiosztottam talenteket, de nem találom a petnek a talentjeit képzetségeit hol lehet azt elosztani?
Rájöttem.
petopia -
válasz
Wolverine #18552 üzenetére
Amúgy elég érdekes, 295ig nem sok gond van vele, utánna apró probléma, hogy a kövi tintát, csak 300on adja, és 295től már minden zöld, szóval jó sok alapanyagot eszik, mire felér 300ra ez a vacak :S (Meg a többinél asszem fixen 300on lehet 375ig tanulni, itt meg 295ön).
Más: 3.xben mi a menő dps/hps mérésre?
-
sasa311
veterán
Azt nem tudom hogyan sikerült összehozni, én 350-ig húztam az LW-t, azon kerestem kereken 800G-t.
Az utolsó 25 skillponthoz meg nem kell sokkal több anyag, max 1-2 nether de az meg úgyis hegyszám van.Gyártsál dobot, azt még meg is veszik. Ennyi kb. Ha erre lebaxtál 5000G-t akkor valamit nagyon rosszul csináltál
-
szilchi
őstag
válasz
arpi6k #18547 üzenetére
7/32/0,15 hit rating.Patch elött 5/33/0 volt és 0 hit rating és nem misseltem ennyit.Volt hogy 48-on egy 46-os mobnál így nyitottam:Stealth-Cheap shot(miss)-SS(miss)-SS(miss).És nem egyszer.A Trash bladem se proccol már olyan sokat,sem az off macem.Mert mindegyik chance on hit-es.Azért még nincs vészhelyzet,de azért érezhetően roszabb.Majd holnap megyek egy kört ZF-be meg Maraudonba aztán megnézem ott is.
-
szilchi
őstag
Nálunk már van pár glyph 1G alatti áron,vagy pl. most vettem BO-ra rouge feint glyph-et 1G75-ért.De van aki ugyan ezt 6G-ért adja.
Ja és azt mitől lehet,hogy patch után ennyit misselek rouge-al?Förtelmes....Pedig van két maraudonos droppom,amit hit ratinget ad.Nem sokat,de még azzal se javult.Gondolom a -2 weapon expertise human racial nem okozta ezt?
-
-
-
válasz
steveetm #18541 üzenetére
Nem a peacebloomról beszéltem, hanem mondjuk a kicsit nagyobbakról. Illetve akár lehetne azokról is, mert a kezdőhelyeken csúcsidőben spawnkillelik a virágokat, így nehezebb szedni
Amúgy a 8gben benne van az időd, az a virág ára, illetve az, hogy glyphtet csináltál belőle. (Persze, nyilván nem akarom mindenkire ráverni a felhúzás költségeit, de ha nem nyereséges a dolog, akkor mi a rákért csináljam éhbérért idegeneknek?
)
-
Igazából a Glyphekkel nincsen gond - mivel nem többféle virágból lehet szedni ugyanazt a matit, így egyszerűbb előállítani, bár van 1-2 elég nyomorék szint, amihez sokáig tart - . Na a gond ott kezdődik, amikor a virágokból randomra eső cuccok kellenek a cucchoz. Nekem átlag kettő 20as packból lesz 1-2 darab. Ha azt veszük, hogy átlag 30 virágot kell kiszednem, hogy 1 Weapon Vellum IIest tudjak gyártani, és ez mennyi ideig tart (odarepülsz, bejárod az egész térképet+ kell szerencse is, hogy essen), akkor igenis rohadt kevés az a 8g egy darabért. Nem milliomos akarok lenni, de fizessék meg az ember munkáját.
-
bobace
addikt
válasz
Bencus88 #18536 üzenetére
Ha elolvasod mit ír a tooltip rájösz
Revive: out of combat támasztás, hogy ne kelljen a rezed CD-je miatt szívni
Lifeblood: Herbalista vagy , azért kaptad. 5 seces HOT 2 percenként, kb szarra se jó egy druidnakWolvi: Én is kirakom az OOC-t de csak 80-on, nem fér bele egyelőre balancként. REstónak és Feralnak nyilván kötelező.
-
Bencus88
nagyúr
Valaki segítene pontosan mire használhatom fel a spellt?Mert ahogy elolvastam véglis nagyából tudom, de jobb lenne ti is megmondanátok köszönöm
Revive és kaptam egy generalt a lifeblood -
Wolverine
félisten
válasz
szasza_xp #18497 üzenetére
Vedd le az árnyékokat. A dinamikus árnyékok simán megzabálják a VGA-t, vagy a procit (nem jöttem rá, melyiket).
bobace: én kb. minden druidánál kötelezőnek látom az Omen of Clarityt, mivel minden spellre/melee ütésre proccolhat, passzív lett, és egy ingyen cast sosem árt
-
Bencus88
nagyúr
Hallod bobace
bábúba 5900-as critwrath-al 3200
Szerk:Most lőttem egy kerek 6000-et
-
ciao
senior tag
a major glyphek a Khadgaron 5-20g között vannak, a minor meg attól függ hányan tudják csinálni, de kb. 40-50g
amin jót röhögtem, hogy sokan már most árulják drágán a DK glypheket, ki az aki már most meg akarja venni ilyen drágán
bébi pingvint mindvisionoltem, hogy megnézzem közelről, és nem tudtam cancellálni amíg le nem járt, más mobon meg simán jó volt -
Nevar
aktív tag
Na, találtam egy bugot, mondjuk nekem tetszik, tőlem maradhatna is így: Éppen kipróbáltam a titans gripet, aztán talenteltem vissza, de mikor reseteltem a talentpontjaimat, a 2x2h fegyó equippelve maradt, így aztán lehetett vidáman bladestormozni, nagyon durva
-
válasz
bobace #18527 üzenetére
Hát nemtom, ha ennél lejjebb megy a vellumok ára, akkor tuti, hogy nem gyártok, csak ismerősnek. Mondjuk egy darab virágot se vettem, de azért nem kevés pénzkiesés (főleg most) felhúzni ezt a szakmát.Valami kereseti lehetőséget hagyni kéne az Inscriptionereknek is, bár végülis, tőlem aztán ordibálhatnak, hogy WTE ....
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
bobace #18527 üzenetére
Mindenképp lentebb fognak menni, most a herbek őrült ára milyen ilyett drágák a glyph-ek is, ha az visszaesik normálisra, ezeké is vissza fog. Na meg minor-ok azért olyan drágák még, mivel azokat csak felfedezéssel lehet megtanulni, amin 1 nap cd van (mármint, hogy felfedezhess minort), így alig van pár embernek.
-
bobace
addikt
válasz
CactuS #18524 üzenetére
Nálunk 50g körül van most darabja a glippeknek... És ha jól emlékszem a Blizz valami bagóért szerette volna ezeket hogy adják. Szerintem az árak lefelé mennek majd. Szerencse hogy fél guild ezt húzza, szal midnenből van pár ingyen
A Vellumok meg pont jók ennyiért, tekintve hogy Ench vagyok, megnézem nálunk mennyi és gyártatok párat magamnak, szerintem ez sem lesz drágább -
-
Auctioneert EnchToolpitje megy valakinél? Mármint ami mutatja az avg árakat, stb. Nálam az istennek se akar műkdni
Más: Kiváncsi leszek, hogy az Inscription árak hol fognak megállni. Weapon vellum II (ami ugye minden 35+ itemreqes weapon enchanthoz jó) kemény 8G az AHban. Had ne mondjam, hogy mibe kerül gyártani+kell hozzá olyan pigment is, ami csak kis százalékban esik a virágokból. Meg azért nehogy már 8goldot érjen meg egy enchanternek, hogy AHba tehesse a mongoose-át...
-
tököm a blizzbe
fél éve amikor átraktam egy karaktert másik accra, nem kérdezetett mindenféle hülye secret questionöket... most meg: mi anyád leánykori neve?... bazmeg... akárhogy írom be, nem fogadja el... franc se emlékszik már, hogy hogy írtam be három éve -
TommyGun
őstag
válasz
animatrix11 #18511 üzenetére
Affli + demon szerintem, mondjuk én PVPzek vele, de a haunting elég imba lett, szénné lehet mindent dotolni, instant SB + a haste növelés corruption tikkre, szóval szeirntem a destro ág fele menni nem kell már.
Más.
Wolvi, kipróbáltam ezt a StarBlockCore-t de ez nekem baromira nem jön be
Rendezgetni azt a sok kockát ide ode, ráadásul elég csúnyácska is, meg szinte csak számok meg betűk vannak FuBarban meg használhattam csak ikonokat és baromi sokminden elfért....nemtom lehe visszaállok a mostani FuBarra, ahogy hallom Titan panel is működik hátha valamelyiken fejlesztenek majd még, régen titanoztam de a fubar jobban bejött azért váltottam a BCkor...Grid működik bár nem tökéletes, Lifbloom stacket nem mutatja meg ha bevan állítva hogy csak saját HoTot jelenítsen meg a targeteken azse működik, ha van HoT akkor kijelzi pedig nem az enyim, no mind1 majd a grid2. Addig jólesz ez.
-
Nevar be tudnád postolni a talented? armory-n nem egészen okés a talent link
-
bobace
addikt
válasz
animatrix11 #18511 üzenetére
Full affli Hauntig. Ez most elég oltós PVE-re és PVP-re is. A maradék ahogy jól esik
-
animatrix11
őstag
üdv
Ebben a témában már kértem segitséget tőletek, de mivel megváltozott a helyzet szeretném ismét igénybe venni.
70es warlock-al vagyok affli talenten, mivel most bővül a talentfa, mit javasoltok mire talentoljak? eddig full affli ágon voltam + a maradék destro, azt javasoltátok, hogy affli siphon life-ig és demon az áldozásig, gondlom most is hasonló, hogyan osszam ki? Egyaránt pvp-zek és raidelek is ugy kéne hogy mindkettőre jó legyen
előre is köszi a helpet
-
bobace
addikt
válasz
Bencus88 #18508 üzenetére
Hát vagy a Celestial Focusról vagy az Eclipseről vagy a Improved IS-ről vagy mindegyikről egyetEsetleg egyet a Furorról.
De végülis nem sokáig kell kibírni, lvl80-on mindenre jut majd.
Közbe megtaláltam a Ptech által linkelt álom dudutAz ő talentje.
-
2 este alatt kb 1 órát sikerült normálisan játszanom sylvanason az állandó dc-k meg a lagg miatt...
a mageemet kiraktam full fire-re, hát mit nem mondjak elég durva lett
6 vagy 7 instant támadó spellem van (arcane explosiont nem számolva)
ráadásul nagy eséllyel tudok instant pyroblastot és (most nem ugrik be a neve) a területre ható 3 sec castos aoe-t nyomni
szóval én eddig nagyon meg vagyok elégedve!warriorokat úgy szedem szét hogy meg se tudnak ütni, hiába van mostmár két nagy fegyver a kezükbe
-
bobace
addikt
válasz
Bencus88 #18505 üzenetére
PVE-re hirtelen ezt tudom mondani. Semmi AOE, csak a 4 alap spell használata. Ezt a topikot szoktam olvasgatni, ott van sok és jobb talent is, csak nehéz kibogarászni.
A moonkint eléggé erősítették most AOE terén, az egész talent változhat aszerint mit szeretnél csinálni. Ha AOE-zni akarsz akkor jóval másabbat kell kirakni.
Genesis egy kalap szar, az az 5% plusz az IS-re ÉS MF-re 5 pontért sz@r. Starfall (AOE) nem lenne rossz, de 3 percenként nagyon gyenge, a Celestial focussal 15% stunt ad ami szinte tuti hogy beproccol, de ez is PVP.. Kb 30 sec CD-vel látnám értelmét. Typhoon nagyon jó, jelenleg úgy látom, hogy csak 1 targetre hat PVP-ben, PVE-ben hol 1 hol 30...érdekes na, pedig ez is AOE lenne... De ez is főleg PVP-re jó, szeretem dobálni a rugókat meg warrikat, de castolás szakításnak sem utolsó, végre valami kick szerű instant valami, és a 20 sec Cd még pont jó, ennek látom értelmét igazán mint új spellnek. -
-
Bencus88
nagyúr
válasz
bobace #18503 üzenetére
Mondjuk az akkori critem igaz full buffal volt, de azóta lett pár új itemem.Átalag alap buffokkal ilyen 4700 volt.
Az a genesis spell mire jó?meg a starfall?ilyen távolsi sebzés?typhont se tudom mi pontosan
Akkor ahogy most belőtted a talentot ez jó véleményed szerint?Cathfaern:Köszi szépen
Ja és bobace anyi még, hogy én pve főleg olyan talent kéne
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Bencus88 #18494 üzenetére
Gyakorlatilag mutatja, hogy kin van épp aggro, illetve szól, ha túl sok a threated (a tankhoz képest), azaz ha leaggroznád a mobot. Amúgy szerintem nagyon jól megcsinálták, kár hogy egyelőre csak az alapframe-el működik igazán jól, remélem átveszik majd az UI készítők is, szerintem sokkal kézenfekvőbb, és természetesebb, mint az Omen, vagy az eddigi threat meterek.
(mondjuk 25 fős raideken nem tudom mi a helyzet, de sima partyban, illetve 5 fősökben jobb szerintem) -
bobace
addikt
válasz
Bencus88 #18502 üzenetére
Akkor neked jó nagy lesz 6,5-7k körül-felett. Mondjuk ez csak self buffal volt, amit én lőttem. De 4500 volt régen, szóval erős buff. Lőttem 3500-as noncrit Starfiret is tegnap, ha az critelt volna, lehidaltam volna
Na akkor egy kis moonkin talent analízis by me:
Jó talentet nem tudok, még egyet beállítottam és úgy van azóta is, talán ma fogok változtatni, ki akarom rakni a másik hastes talentot is. Amúgy 53/0/8-al tolom most. Valószínű a Starfall-t kihagyom, nem éri meg szerintem azt az 1 pontot sem, semmire való.. Celestial Focust (15%stun és 3% haste) akarom kirakni valahogy. Fák (cloth 1200dps+, plate 850dps) és Tryphoon (ezt meg spell kiütésre használom a 20 sec cooldown sem rossz) nagyon hasznosak. Owlkin Frenzyre raktam két pontot, ha solo instázok jól jöhet. Eclipse nem kell mert főleg PVP-zek és ott erre számolni nem érdemes. Mondták hogy az Earth and Moon és a Moonfury 3 pontos talent lesz ott nyerek 4 pontot, meg jön level 80 is, szóval akkor azért több lesz a lehetőség. -
Ribi
nagyúr
válasz
Bencus88 #18494 üzenetére
En sem nagyon talalkoztam vele.
Mi is voltunk raidelni, de elegge vicc kategoria lett BT.
Ahol eddig megalltunk tanacskozni melyik tank megy elore, ki mit tankol, ott most be a kozepebe es aoe mindegyikre.
Bossokat meg erobol levertuk. Theronnal az elso csoport szellem a raidben eledt, de nem nagyon volt veluk gond. Siman kihealeltek a raidet.Ja es attalentoltam full destrora es igy azert mar lenyegesen jobb dps-t osztottam ki.
Viszont amit eszrevettem, hogy a kritek lenyegesen kisebbek lettek, 1x sem lottem 6-7k-s SB-t, max kb 5k volt. Remelem csak bug.Tudtok mondani olyan addont ami jelzi az en dotjaimat ?
Meg esetleg a procokat ? Mert a 60 ikon ami arajtam figyel kicsit atlathatatlanna tette a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest