Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cathfaern #16692 üzenetére
Igen nézegettem őket, a PvEsek így első ránézésre az életbe nem lesznek meg, PvPből is max 3-4re van reális esélyem idővel. (Kár, hogy a honorosak már nem aktívak) GWben sokkal több volt, illetve egy rank alacsonyabb, de már hordható fokozatát könnyebben meg lehetett szerezni.
-
mateo019
csendes tag
Sziasztok.Én csak szeretném megkérdezni h [Wotlk] ki volt bétán és mi a véleménye az új HeroClass,új területekről.?
-
válasz
Wolverine #16688 üzenetére
Fene, pedig már azt hittem, hogy itt is lesz egy jó adag title, és az is kicsit talán egyedibbé teszi az embereket (izé dagadt teheneket, és alfahim elfeket
).
TRt este néztem, akkor low/medium volt, igazából nem oszt nem szoroz azt elk*rták, nem kicsit, nagyon :s Pedig mekkora jó volt írtani a pókokat, tiszta csillagközi invázió volt. Ültél a gép előtt és arra eszméltél, hogy kb már jó 5 perce folyamatosan csak tüzelsz, tüzelsz, és tüzelsz
LucifeI2: Valószinű, hogy a WOnak is kell majd egy jó év, mire összerakják rendesen (Addigra talán beleteszik a most kimaradó kasztokat is)
-
LucifeI2
őstag
Amikor bejelentették a WO-t, akkor biztos voltam benne, hogy jobb lesz a PvP része mint a WoW-nak. De most már annyi változás volt a WoW-ban, kétlem azt, hogy WO meg tudja egyáltalán közelíteni WoW-ot.
AoC meg egy vicc, néztem én is azt a videót, amit Viktor említett. Valamilyen boss-t öltek, de semmit sem tudtam kinézni. Minden class ugyan úgy nézett ki szinte. Egyáltalán nem fogott meg a játék annyira, mint a WoW régebben.
-
-
Wolverine
félisten
válasz
CactuS #16680 üzenetére
A TR-t bétateszteltem anno egy éve, és most kaptam 14 napnyi trialt ennek örömére
Kicsit zavar a kezdőterületeken a Thraxok mennyiségének csökkenése, de azért a fílingja még mindig megvan az én casual lelkemnek
(jelenleg mind a 4 szerver medium/high, ahogy elnéztem)
Cathfaern: igazából a WoW-ban sem szabadna egyetlen NE female druidnak és NE male warriornak lennie
Amúgy arra tippelek, a greenskins elosztásra gondolsz: az orkok gombából kelnek ki, nőstényeik nincsenek, viszont szinte szimbiózisban élnek a goblinokkal, ezért alkotnak ők egy fajt. A Dark Elfeknél is erős megkötések vannak, náluk kvázi a nők a harcosok, míg a High Elfeknél pont fordítva - a trailerben fura is volt látni a HE nő swordmastert...
szerk: az Achievementekért nem fogsz rangokat kapni
Pontokat érnek, de jelenleg ezek még nem váltahtóak be semmire a bétában.
-
bobace
addikt
válasz
Cathfaern #16686 üzenetére
Végülis intézkedett. Mikor én kezdtem low pop realm voltunk. Aztán a tonnányi ingyen migrációnak hála, most közepes a pop, csak az a bukó, hogy 10-ből 9 hordás jött. Szerintem ezt már nem lehet helyrevágni, régóta halott a realm alli oldala, meg hiába PVP-s a szerver, szinte csak PVE dominál.
Már kérdeztem itt is többször, de halvány lila fogalmam sincs hova kéne migrálni, mert a Ragnára szívesen mentem volna, de ott meg a hordás karijaim vannak... Ördögi kör na -
Cathfaern
nagyúr
válasz
bobace #16685 üzenetére
De akkor nem értem, blizz hogyhogy nem intézkedik
Amúgy mindig azt hallottam, hogy BS-on a horda oldal mennyivel erősebb. Ehhez képest a Census szerint BS-on gyakorlatilag ugyanannyi az ally illetve a horda létszáma, míg Ragnaroson 30%-60%-ban oszlik meg a horda javára.
-
bobace
addikt
válasz
CactuS #16676 üzenetére
A populációs adat valós kb. Lehet is érezni a szigeten questeléskor mondjuk, allisként sokszor rettegtem, mikor jön rám egy hordás raid, mert allis a világban nincs. Ha meg 1v1-ben jösztök rám, ti gaz hordások, azt leszedem, de mire kb vége a harcnak már 4-en vagytok, és utána camp... Instába allis csapatot találni kb halott ötlet, viszont hordásból tuti van a meetkőnél legalább 2. Szal a haveri körön kívűl minden szar. És erre panaszkodik D4ve kolléga is, neki még rosszabb, mert hardcore raider, és kb a guildjük nem tud recruitot csinálni. Nem hiába halt ki a Forte is nálunk. A horda oldal viszont világélvonal... Mért nem nagy dagadt tehenet kezdtem..
Kiegre mostmár tuti elmigrálok onnan valahova, nem akarok ott szenvedni tovább, bár sok a jó haverMeg téged is szívesen pwnolnálak
.
MMO-k: Én azért bízom az új SW Kotor MMO-ban, azt tuti nyomni fogom, annak köszönhetem hogy RPG-zni kezdtem, de hogy WoW ellen lesz e sansza azt még nem látom. Remélem nem jut a Galaxies sorsára...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #16676 üzenetére
Az az oldal úgy működik, hogy fel kell rakni egy addont, s az küldi el az oldalnak az adatokat. Tehát elméletileg, valószínűségszámítás szerint a horda és az ally oldalról arányaiban ugyanannyian fogják felrakni, tehát ebben az esetben helyes amit mutat. Gyakorlatilag elképzelhető viszont, hogy a hordások 90%-a felrakja, allysoknak megy 10%-a sem, innentől kezdve pedig teljesen hamis a kép. Azt azért jó eséllyel jelzi, hogy kevesebb az allys, mint a hordás, de hogy ennyire rossz-e az arány, az már eléggé bizonytalan.
MOD: sőt szinte biztos, hogy nem ennyire rossz, mivel akkor lenne ingyenes migrálás allysoknak erre a realmre.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Wolverine #16678 üzenetére
Ráadásul ahogy elnéztem, nem is lesz egy adott fajnál minden kaszt minden nemnek elérhető. Amit remélem, hogy lore-al elég rendesen megmagyaráznak, mert ha nem, akkor erősen a free2play játékok világát idézi.
Amúgy WoW grafikája...igen, lehet hogy nem a legrészletesebbek a textúrák, lehet, hogy nem a leglátványosabbak a spell effectek (bár ezen wotlk-ban javítani fognak), viszont én nem nagyon láttam olyan mmorpg-t, aminek ennyire összerakott lenne a grafikája. Összhatásban annyira üt, s a táj annyira élő, amit nem nagyon tudott még más leutánozni. Más játékokban a játékosok, vagy a mobok, teljesen elütnek a tájtól, mintha két külön játék screenshotjából photoshoppoltál volna össze őket. Nagyon jó példa erre a Perfect World, ahol a karakterek szempillája is ki van dolgozva, ellenben a mobok úgy néznek ki, mintha a 3d grafikus 5 éves öccsét ültették volna oda, hogy dobjon már össze valamit mert nincs rá idejük.
-
anxius
aktív tag
válasz
CactuS #16672 üzenetére
Szerintem ez azért nem fog megtörténni,mert a WoW-ot nem azért játszák 10millióan,mert PvP-ni akarnak,hanem ,mert PvE része van és bizony a többség PvEzik.
Ez lesz ami még mindig fenntartja a WoW-ot és nem tudják AoC-vel meg WO-val csalogatni őket.Bár pölö én is kiakarom próbálni a WO-t^^
-
Jarlaxle
senior tag
A WoW-ot akkor fogja leváltani teljesen egy MMO amikor blizz kiadja a köv MMO-ját. Jelenleg senkinek köze nincs ahhoz hogy akár csak megközelítse a wow-ot.
-
válasz
Wolverine #16678 üzenetére
Nem akarok jósolni, de így hangzásra úgy fogsz járni, mint én anno a Tabula Rasaval. A mai napig játszanék azzal a játékkal, ha vártak volna vele egy 3-6 hónapot még. De nem, nekik akkor kellett kiadni (lvl 50 volt a max, 30 után tele volt bugokkal, nem volt endgame, balancenak híre sem volt, a játék alapjaiban nem volt kész (pl szintlépéskor szinte tök mind1 volt, hogy milyen irányba osztod el a statpontjaidat, hatása nem sok volt)) Azóta is fut 4 server low/medium populationnal. Voltak kisérletek, hogy volt előfizetőknek pár nap ingyen játékot adtak, hogy lássák a fejlődést, de őszintén megmondom 1 ismerősöm se ment vissza megnézni.
Most olvasom, hogy elvileg a kövi patchben benne lesz az Achievement rendszer is. Ez olyasmi, mint a GWs title rendszer lesz? Tehát tulképp "hordható" rankokat lehet szerezni benne? (bár az a achievement ablak inkább a lotros változatra hasonlit) Lényeg a lényeg itt is lehet menni felfedezi minden centit az explorer rankért
-
Wolverine
félisten
válasz
CactuS #16676 üzenetére
Amit én láttam, abból nekem pont a textúrák nem tetszettek, a spellek effektjei viszont egész pofásak. A komorabb alapszínek bejönnének - de majd meglátjuk, CE preorder van a polcomon, szerintem meg is veszem, de hogy meddig játszom majd vele...
szerk: ami kimaradt: a törpéknek és az orkoknak nem lesz melee dps kasztja, és nem lesz human/dark elf tank sem. No meg a human és a Chaos főváros kerül csak be release-kor, a többi 4 kimarad. -
-
válasz
Viktor77 #16675 üzenetére
Kicsit félreérthető voltam ezek szerint. Grafikában: poligonszámra nem hiszem, hogy olyan sok különbség van a 2 játék között, a WO komorabb(1-2 RvR map tiszta falloutos beütésű) Kicsit jobb minőségűek a textúrák a WOban, persze ahhoz képes, hogy a wow már majd 4 éve kint van... (mondjuk engem nem egy játék grafikája fog meg, Ismeri valaki a Soldatot?
)
Karaktermozgások: azok közül amiket láttam, majdnem mind1ik elbénázott a WOban ( még a mountoké is :s) Ez szintén elég égő, főleg akkor, ha hozzátesszük, hogy ugyanez a Mythic csinálta réges régen a Daocot. (Eskü abban kevésbé volt olyan érzésem, hogy a karim előző este amig aludtam leejtette a szappant a zuhanyzóban)
Harcrendszer: Azt hiszem valami nagyon újat akartak alkotni, és valami nagyon mix lett (legalábbis eddig ez jött le nekem). Pesze vannak jó/érdekes dolgok, pl az aoe spelleknek van push-back hatása, és adott esetben lelökheti az ellent a párkányról.
Számomra meglepő volt ez a dátum, utoljára úgy hallottam, hogy valseg 2009 lesz belőle, erre bedobják szeptember elején egy 10 napos open betaval. Viszont, mint irtad a megoldás valszeg ott lesz, hogy egy rakat dolgot kihagytak a játékból, csak, hogy beelőzzék a WotLK-ot.
Csak, hogy kicsit on is legyek: Ez szerintetek többé kevésbé valós adat lehet?
[ Módosította: Viktor77 ]
-
Viktor77
titán
válasz
CactuS #16672 üzenetére
Kicsit rosszul látod. A Blizz kb. leszarja a WO-t. Most őszintén. Elszipkáz időlegesen (nagy számot mondok) 1 millió playert? Visszajönnek.
A WO-nak sietős inkább, mert ha elöbb jön a kieg, mint kiadnák, akkor már baszhatják is.
És ez megint csak a WoW malmára hajta a vizet, lásd AoC. (Pedig már Wolvi is írta valahol, a nagy sietség miatt elég durva dolgokat hagynak ki a játékból).Videót én is láttam. Erre annó azt mondták, hogy WoW verő grafikája van. Akik ezt mondták, nem tudom hova tették a szemüket. Szerintem szörnyű. Az AoC dettó. Múltkor néztem róla bosskill videót. Egy nagy szürke szobában, szürke falak között öltek valamit, amiről egyáltalán nem lehetett kivenni mi az. Mindenki rohangászott össze-vissza (szintén egyszínű volt mindenki), ráadásul ugyanúgy néztek ki, egyáltalán nem lehetett kivenni ki mit csinál. A boss rohangált, mintha senki (vagy mindenki) tankolta volna. Tiszta káosz volt az egész. A darabos mozgást meg sem említem, mintha mindenki (már bocsánat) nyomorék lett volna. Ezzel akarták megverni a WoW-ot? Inkább csak nevetségessé tették magukat.
Nagyon nem úgy néz ki (pedig hányan mondták), hogy ez a két játék taszítja le a trónról a WoW-ot. Talán majd egy újabb Blizz játék.
-
!player!
aktív tag
Lehet hülye kérdés de csak ma kezdtem el Arenázni; it meg van szabva hogy napi hány meccset lehet játszani?
Másik kérdés pedig, hogy druidaként ha választanom kell amikor gemeket használok akkor minél nagyobb healing+ra vagy minnél nagyobb resilliencre törekedjek?
-
Kicsit off: Ma olvastam, hogy sept. 7.-én jön a Warhammer open betaja, 18.-án meg a rendes start. Kicsit körbenéztem videok terén, főleg RvR részen, hááát, lehet hozzászoktam igen gyorsan a wow szines világához, meg a "gumilábakhoz", de eléggé fapadosnak tűnt a mozgás (Az RvR rendszeréről már ne is beszéljünk, ha simán átvették volna a daocból, akkor is jobb lett volna :/)
Azt hiszem jól döntöttem, hogy inkább a wowot választottam
Viszont igy már kezdem érteni, hogy miért olyan sietős egy content patch. Valamivel le kell kötni az embereket, amig a WO hypeja leapad
-
XmogX
tag
Cáfolnám, 1 éve amikor még eredetin toltam bloodscalpon 10-19 20-29 nél az esetek 50%-ban nyert csak a horda. Szal fele-fele volt.
-
Kokkantas
senior tag
Nevetséges az ami a BG-n folyik... A horda az esetek 98%-ában nyer. Miért annyira szar az ally? Leszámítva az, hogy csapatként nem tudnak játszani.
-
Wolverine
félisten
Tévedsz, komoly dps-e van a DK-nak, és egész jó a túlélésben is. A kezdő chain befejezése után, lvl57-en 2-3 59-es mobot EPL-en simán kivégeztem; most 62-n HFP-n megállás nélkül lehet vele menni (mondjuk 12-15 mob után nem árt egy-egy kötözés vagy egy kis evés...)
szerk: mindezt unholy talenten művelem. -
Lmh
őstag
Ez nem az a topik. Első figyelmeztetés.
[ Módosította: Viktor77 ]
-
Azazello-
senior tag
ez a quest helper erdekelne, hatha visszahozza a jatekkedvemet. cimet tudnal adni?
btw 30 alatt vagyok meg, es nem a hunter volt az elso karim, de a varazslos karakterek alapbol nem erdekeltek, a warrioromat azthiszem lvl25 kornyeken untam be, mert hasznalhatatlan volt, es meg anno diablobol emlekeztem, hogy az ijjasz nagyon eros volt, ezert keztem el egy hasonlo karaktert. sokaig azt sem tudtam, hogy lehet pet-et idomitani, szoval a fo indok az ij volt. de ha meg egyszer ujrakezdem, akkor vagy rouge vagy paladin. a rouge a pvp-ben tetszik nagyon, a paladin pedig a heal miatt jon be.de az unalomhoz hozzatartozik, hogy nem tudom hasznalni normalisan a skilleket, masodskilleket sem. 20-as szintnel jottem ra, hogy letezik, es egy napot csak azzal toltottem, hogy fejlesszemoket, de meg igy is le vagyok maradva veluk, igy nem tudom hasznalni azokat sem.
jah es ugye a realm megvalasztasa is fontos. azt hiszem ennel is hibaztam.
nem sikerult mar egy ideje normalisabb fegyvereket talalnom, ezert gyenge a karakterem. pvp-ben legyalulnak mert kek kiegeszitoket es fegyvereket nem tudok venni. stb... szal neki kene allni elorol, de az meg mar budos. -
arpi6k
addikt
-
vpeeter
csendes tag
[link] Erre valaki? Pls!
-
ciao
senior tag
válasz
K21_overlord #16636 üzenetére
3 wow-nak bőven elég az 1Mbit, toltuk már 3an ilyen netről, semmi baj nem volt, és még thottbot/wowhead is elmegy melette
-
Nevar
aktív tag
Te hülye vagy, már bocsánat... Teljesen egyedi, és nagyon feelinges class lett a béta alapján, leginkább a warriorra és a rugóra hasonlít, de csak azért, mert a rúnák az energyhez hasonlóan regenerálódnak, a runic power meg talán leginkább a warrior rage-éhez hasonlít. Ezeken kívül leginkább még a diablo 2-es nekromantára hasonlít a képességei alapján, amit eddig láttam. Nem tudom hol hallottad ezt a retricsicskás baromságot (bár van egy tippem), de köze nincs hozzá, és ebben a stílusban inkább ott osszad az észt.
-
Ez nekem most új. MEgkapjuk a WotLK talenteket, még a kieg előtt, csak a cap marad 70?
Kicsit más, tudom, hogy lustaság, meg olvassak utánna, de valaki 2 mondatban össze tudná foglalni a DKt, mint kasztot? Sokan mondták, hogy a paladin ellentéte. Tehát itt is lesz egy healer/dps ág?
-
L4mie
veterán
válasz
Csak támogatni tudlak, az eredetire váltára, sokkal jobb élmény ezzel játszani.
LAN??? max ugy tudom elképzelni, amit lan alatt értesz, hogy LANon keresztűl csatlakozol az internetre.
Routerrel esedékes.
-
Ribi
nagyúr
Inscriptiont wotlk elott? Hmm. Mehetek viragot farmolni
Mikor lesz kint az uj talentfa?
Nem ugyvolt hogy csak BC-vel egyben jott a 2.0? Vagyis BC volt maga a 2.0?Klambi ez nem CS hogy kell az 50-es ping. itt 200-al is teljesen jol lehet tolni.
Amugy ha még nem is láttad a játékot ne adj tanácsot vele kapcsolatban plz.
Ez egy mmorpg, vagyis NINCS lan verzioja, csak ha valaki felkartácsol egy wow szervert, de az nem 5 perc szerintem es ennek az a lényege hogy rohadt sokan jatszanak egyszerre, nem 3-an.
Raiden meg nemis néztem mekkora sávszéltt foglal, sze szeintem egesz jol el lehet karistolni vele.
Azt viszont vedd figyelembe hogy 3 ember az 3 külön account. Ja vagy csak te jatszanal, masok pedig mast csinálnak. Haat lesznek lagok ha valaki egy oldalt letölt, de mire eljutsz odaig hogy 25 fos raidekre menj az nem 3 nap lesz mint tört szerveren. -
klambi
addikt
válasz
3man ezen a neten tuti nem!
-
klambi
addikt
szevasztok!
unokaöcsém kérdezt tőlem hogy hogy lehet lanba jáccani, énse toom ebben a játékban, valaki esetleg tud segíteni, mit hogy...?! -
K21_overlord
tag
Hellósztok
Mostanában gondolkozok h eredetire mennék. Az akérdésem lenne h ugy hallottam hogy nagyobb raideknél elég nagy net kell a wow hoz. Namármost mi 3 an mennénk egy 1mb /128kb es nettel. Hogy tudjátok eléglenne hozzá a net vagy nagyobb raideknél belaggolhat tőle? -
L4mie
veterán
2.5 várható tartalma:
[I] * New class spells and talents.
* Barbershops in capital cities.
* Zeppelin towers outside of Orgrimmar and Tirisfal Glades.
* Stormwind Harbour.
* In-game guild calendar.
* Hunter pet skill revamp.
* New profession: Inscription. (Az Inscriptiont bárki megtanulhatja, de ahhoz hogy 375-ön túl is fejlessze a skilllt, már kell a Lich King is.)
* Two brand-new Arenas featuring challenging new layouts, terrain hazards, and moving obstacles:
o Orgrimmar Arena.
o Dalaran Arena.Természetesen, ez még nem a teljes lista, hamarosan újabb részletek fognak kiderülni. A megjelenésről pedig csak annyit, hogy “pár hét múlva”.[/I]
Forrás: FS!Nah arra a pár hétre kíváncsi vagyok. Bár azt hittem 3.0 lesz a WotLK előpatche, de ez olyannak tűnik mint anno a 2.0
-
L4mie
veterán
válasz
Azazello- #16631 üzenetére
Neked is ajánlom figyelmedbe a Quest helper nevezetű addont, ha még nem használtad.
Már magyarosítva is van, nagyjából tájékoztat a küldetések helyszínéről, milyenségéről.Cursegaming ről tudod letölteni.
GL! (WOW hoz sosem vagy elég öreg... btw észrevettétek, hogy a 40+ os játékosok nagy %-a hunterrel játszik?? ) -
Kharg
tag
válasz
!player! #16629 üzenetére
Ahogy Wolvi is írta,a Blade's Edge szerver egy újonnan elinditott szerver,ezért az AQ kapuk még zárva vannak,és mivel a transfert csak január 9.-én nyitják meg oda,csak rerrollal lehet ott játszani és megszerezni a Scarab Lord title-t illetve a mountot.
Ezért vannak ott most rengetegen -
Viktor77
titán
válasz
Azazello- #16631 üzenetére
Én már 23-ason megtapasztaltam amit te. Nem volt guildem, ha nem volt pug, gyakorlatilag semmit nem tudtam csinálni. Így tényleg unalmas.
Aztán bekerültem egy kezdő guildbe, velem egyszintűek voltak, és jött az ereszd-el-a-hajam. A mai napig nincs megállás. Ez több mint 3 éve volt.
-
Azazello-
senior tag
lvl35-nel erkezett el az a pont szamomra, amikor lemondtam az elofizetest, mert annyira unalmassa valt a jatek. elertem arathi higlandra, ket napik kolbaszoltam korbe-korbe, egyetlen kuldetest sem sikerult megoldanom, szal feladtam es visszamondtam. lehet, hogy a karaktervalasztas miatt (hunter) vagy szimplan csak tul oreg vagyok hozza, de nem igazan elveztem a dolgot. talan ha nem egymagam nyomtam volna, hanem kerestem volna tarsasagot...
-
Viktor77
titán
Bruta down (FK)!
(12 seccel enrage elött.)
-
Ribi
nagyúr
Ha szereted, hogy eleinte levagnak questeles kozben minden ok nelkul, aztan megvarhatod mig megunjak hogy a hullad felett kempelnek, majd mikor megis elered a 70-et akkor te is ebben leled örömöd, akkor Ragna. Ha ez nemkell akkor Arathor.
Najo ez elegge le van sarkositva
Van aki szereti az izgalmat, es ha tobbet pvp-zel akkor is lehet Ragna. -
Kharg
tag
Sziasztok!Egy kérdésem volna.Úgy döntöttem,hogy Lich King előtt rerollolok és felhúzok egy karit 70-re és azt folytatom 80on.
Két szervert néztem eddig: Ragnarost és Arathort.
Kérdésem az volna,hogy Ragna Alli illetve Arathor Alli hogy áll tank warriorokkal?
Leginkább Warriort/Sámánt szeretnék inditani.Válaszaitok előre is köszönöm
Ha esetleg tudtok a hordáról is,akkor azt is szivesen hallgatnám
-
vpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: rugóval milyen talenttel és módszerrel könnyű fejlődni?
-
-conrad-
addikt
válasz
sasa311 #16573 üzenetére
R-O-F-L
"Macirun-t mi is csinálunk goldért nemsoká." adok 10g-t ha nem nézed azt a sorozatot szerdán.
Különben is a csapatba kell egy SP, aki egyrészt skilles, másrészt a csapatnak az "optikai tuningot" is megadja, mert ugye all <3 dworfz, ez rám meg Gabkora áll de megbeszélem vele, hogy nem megy amíg nincs macim.
Mennyire gáz lenne ha elefánton mennék mount seller runra maci helyett!
-
Wolverine
félisten
válasz
ChromeX #16610 üzenetére
3,5 év alatt meg lehet unni egy karakter kinézetét; a borbélyüzlet segítségével legalább változtathatsz időnként anélkül, hogy új karaktert kezdenél. Ez ugyanolyan fun, mint pl. a minipetek, a tabardok vagy a rendszeres eventek (Faire, Midsummer, Brewfest stb.) - nem kötelező, csepepet sem szükséges, viszont fun
-
ChromeX
addikt
két kérdésem lenne 1. meg tudom e nézni valahol a t7et 2. nem gondoljátok hogy néhány olyan dolog is belekerül a játékba az uj kieggel ami nem lenne feltétlenül szükséges?
csak kiváncsi vagyok mit gondoltok -
-
Kharg
tag
Bika árulja az accountját
-
ígyvanferi
addikt
-
-Jackson-
őstag
jó te tudod, én tudom, luci nemtudja
. bár nekem mindigis túlélős talentjeim voltak, bloodcraze is volt meg booming is hogy nenagyon tudjanak újrastealthelni, mellé a plate armor 400+-os resivel. nameg ha soknak tűnik a cooldown-használat akkor egy trinket-bloodfury-deathwish makró gyorsan eldönti a meccset
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest