Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
!player!
aktív tag
Normál instákbol meddig kapok reput? Honored után már csak Heroicbol kapok reput?
-
-Jackson-
őstag
válasz
LucifeI2 #16593 üzenetére
az akkor nemjó wari vagy csúnyán outgearelve van
. mikor bs-en voltam gingával tesztelgettük egymást, de nembírt velem, aztán persze lehet ő nem is a jobbak közül való. mindenesetre a két battlegroupba amiben játszottam nemigen találkoztam olyan rugóval aki nem lett volna easy kill. nemtudom hogy te mennyit wariztál de egyszer ki kell próbálnod milyen is warival rugó ellen menni
-
torrob
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az MMORPG-kről írom egyetemen a szakdolgozatomat és szeretném a segítségeteket kérni. Akinek van kedve kitölteni a kérdőívemet az MMO-kkal kapcsolatban, az írjon nekem a torrob@freemail.hu e-mail címre és elküldöm neki (vagy ide is leírhatjátok a címeteket). A játszási szokásokról, a karakterekről, játékbeli viselkedésről, a játék hatásairól szól. Nagyon megköszönném, sokat segítene aki kitölti! -
Csapi007
veterán
Hy
Szerintetek ez mennyire használható bm huntinkak? -
Nevar
aktív tag
Ha ezt hagyja a warrior akkor a rugó sokkal jobban játszik mint ő. Khm, noob a wari
Imp TC pvp-ben nem sokat ér, senki nem rak rá talentet, de tényleg senki, akkor minek van ott. Tankoknak meg milyen jó lenne. Ők meg a TM-re nem raknak pontot mert defstanceból ritkán váltanak ki, max 1-1 berserker rage erejéig, de nekik nem éri meg szerintem arra a 3 pont. Ergo ha megcserélnék mindenki jól járna.
-
Nah, akkor elmondom, hogy van.
T5=1000G, Random Lott=750, Q item=500G. Azért még nem kell fizetni, hogy TK-ba lekerülj, csak ugye mindenki KaelTash-ra jön és amikor full a group onnan kell licitálni ugyan is 5 hely biztosított a raidbe egyenként mennek a licitek a helyekért és az utolsó 5. hely 4K goldért kelt el(2K gold alatt egy se volt).
De ezzel még csak azt vásároltad meg, hogy odakerülhess Kaelhoz+ha vinni akarsz vmit az még gold. A legjobb az volt mikor voidból kiesett 3db Hero T5 token és mindet törték mert 750 alatt akarták vinni.
Nem szoktad látni, a hirdetést? Tolják pedig ezerrel. Jah Za-s mount 10K gold.
Mikor szokta ezt Evil Eye játszani
De gondolom kael úgy esélytelen meg esetleg vashj.
Eszméletlen sok goldot összeszednek így, nemcsodálom hogy csinálják és még a wipe is belefér ha nagyon sok a balfasz meg a kék zöld player.
Jah Tálentfa: igen a Thunder Clap-nak nagyon sok köze van az Armshoz csak tankolásra jó kb.
-
Wolverine
félisten
Lady Sylvanas alakot váltott. Ideje volt
-
Nevar
aktív tag
válasz
Wolverine #16562 üzenetére
"Mace specialization changed, it now gives your melee attacks a chance to generate 10 rage when using a Mace."
Helyes, végre nem lesznek mace stunlockok. Ahogy látom megpróbálja a blizz kizárni a szerencsefaktort, a WF se ad extra attackot már. Viszont remélem valamit javítanak majd a warrior kiteolhatóságán, néha jól jött 1-1 macestun mikor kaptam egy rootot pl. Érdekes lesz
A mi mostani setupunk tuti bukni fog.
Viszont azt nem értem, amiért a warriorok nem tudom mióta sírnak már, miért nem raktják már vissza azt a k**** tactical masteryt oda ahova való, az arms ágra ... Az imp. thunder clapet meg vissza prot ágra. Ezek itt így totálisan rossz helyen vannak.
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #16566 üzenetére
10 napot.
-
ígyvanferi
addikt
Mennyi időt kell kocsmában/fővárosban időzni, hogy felmenjen 150%-ra az XP bónusz?
-
sasa311
veterán
Shield Block now Increases your chance to block and block value by 100% for 5 sec. Cooldown changed from 30 seconds to 1 minute.
Amagad ilyen változtatások lesznek?
-
Na voltam ma Sell Runon (conflict jóvoltából BS-sek szerintem tudják kik) TK volt a raid nekem a főszempont Kaeltahsra a bejutás, sajnos mikor megláttam, hogy az első hely 2K goldért kelt el (ugyan is 5 hely volt biztosítva) inkább meggondoltam magam főleg amikor az 5. hely 4K goldba fájt, nem mondom volt rá goldom, de egy rohadt Qitemért nem adok ki annyit.
Amúgy nagyon ötletes pénz forrási lehetőség ez, jó lenne ha lenne konkurencia, sajna mostanába én nem jutok el kaelra mert inkább hyjal/bt toljuk.
Wolverine: Már hírtelen azthittem, hogy a kövi patchba szedik ki.
-
Wolverine
félisten
Nincs többé mace stun...
-
elit_hun
őstag
válasz
Wolverine #16521 üzenetére
Hát ezt benéztem
Amúgy szerintem is kicsit alulmúlta a várakozásokat a wotlk trailer
Reménykedtem benne, hogy végre valami csata is lesz a trailerekbe, mondjuk scourge megtámad valami scarletes erődött (mondjuk ez is jobb volt mint az eddigi: Ohhh nézd az orcoc nagyok és ordítanak, nahát, egy blood elf csaj lenge öltözékben, sexy! Ohmygod, egy humán mage aki polizik stb...
)
-
Kanczy
veterán
válasz
Wolverine #16552 üzenetére
Ja hogy most már a smileynak fordított jelentése van...úgy tűnik kiderült,hogy valami beteg kocka vagyok,aki arra izgul,hogy Arthas mivel takarít.
Ezt mindenki értse úgy,ahogy szeretné (tegyen smiley-t,vagy ne,én inkább nem raktam,mert a végén még félreértés lesz belőle). Na de tényleg ez volt az utolsó hsz-em ezzel kapcsolatban,mert a végén még bant kapok.
-
Horny256
senior tag
Hi all
Én is kaptam Beta key-t
De valami gondja van
Amikor beirok mindent Upgrade My Account akkor ki irja piros mezőbe
"Invalid login. "-t
Valamit rosszúl csinálok -
Kanczy
veterán
Te tényleg nem tudod megkülönböztetni a viccet a komolyságtól,vagy csak játszod?
Pedig hogy ne legyen belőle félreértés,még szmájlit is raktam a végére,de úgy látszik van,akinek ez sem elég...na mindegy,ne legyen belőle offzuhatag.Megyek a mod topic-ba,és megkérem őket,hogy töröljék.
-
bobace
addikt
Hát igen BRD egy külön szám, ott szoktam farmolgatni néha, már kb 20-30 perc alatt lezavarok egy full kört, lehet haladni, ha ismeri az ember. És tényleg ha belegondolok a BC-ben olyan nudlik voltak az 5 fősek, főleg a sok szar trash miatt, meg az egysíkuság miatt is, meg hogy 126 CC kell, hogy ne legyen wipe (nyilván nem fullepic groupokkal 70-en)..., be szép is voltak preBC insták.
-
Nevar
aktív tag
válasz
sasa311 #16538 üzenetére
PreBC instát mondtam hogy több úton lehet eljutni a végéig. BC-ben ilyenek nincsenek sajna, pedig feelingesebb, ha azt érzed, hogy mondjuk tényleg egy (realtive) nagy komplex dungeonban vagy, mintha az egész egy versenypályára hasonlít ahol egymás után jön a 3 boss meg a loot...
-
Wolverine
félisten
Nexus nem rossz, bár el lehet benne először tévedni (sajna mass DC miatt nem fejeztük be), Azjol-Nerub súlyos buffra szorul, mert semmi kihívás nem volt benne, az első boss bugos volt, így wipe-oltunk rajta, a másodikat meg ki kellett tapasztalni, de harmadikra simán megfeküdt; az utolsó (Anub'Arak...) elsőre olyan könnyen halt, hogy még én is beuntam magam.
-
sasa311
veterán
NINCS raid cement sámán (WF, unleashed rage) nélkül.
Illetve lehet, de hogy akkor egy darab meleet se viszünk le az szinte biztos. Kb nincs értelme. Melee annyira supportigényes, hogy sámán nélkül értékelhetetlen DPS-t tolnának.btw mondj már egy BC instát, ahol több úton lehetett eljutni a végéig
Én is emlékszem rá, hogy ilyesmiről volt szó de nem igazán tapasztaltam
Hacsak nem arra gondoltak, hogy ügyes kis ugrálásokkal ki lehet hagyni 2-3 mobpakkot
-
Nevar
aktív tag
válasz
Wolverine #16536 üzenetére
Milyenek az insták? Sajna még nem sikerült lejutnom, fury wari nem need sehova, a tank gearemet meg disenchantoltam
Remélem nagyobbak lettek mint a BC-s insták, meg nem csak egy irányba lehet menni, én jobban szerettem a preBC instákat ahol voltak elágazások, többféle útvonalon lehetett végigmenni.
-
Wolverine
félisten
válasz
bobace #16535 üzenetére
Vannak Intes leatherek is, az egyik típus crit/manaregen/spellpoweres, a másik inkább Spirit/spellpower
Nem emlékszem pontosan, de majd csinálok egy tesztet kb. holnapután, hogy northrendi zöld gearben mit tud a bagoly. Mondjuk Azjol-Nerub második bossából behúztam már ezt
-
Wolverine
félisten
Az S4 nem PvE, ahhoz ne hasonlítsd
Az mondjuk tény, hogy eddig nem láttam egyetlen socketelhető itemet sem, Azjol-Nerubig bezárólag. Az is tény, hogy rengeteg választásod van, ha zöldekből akarsz geart építeni, én el is vesztem kicsit, hogy az AP - armorpenetration - crit - haste - Agi statok milyen kombinációja adná a legjobb dps-t, lévén mindegyik létező kombinációban találtam már cuccot az egyes slotokra... (az olyan finomságokról nem is beszélve, hogy azonos AP mellett 3 különböző Sta-Agi elosztású leather fejest kaptam már rewardként; viszont extrém armorral bíró macileathert nem kláttam még egyet sem, Heavy Clefthoofot tartok arra a célra, meg outlandi zöldeket némelyik slotra...)
-
Nevar
aktív tag
válasz
sasa311 #16529 üzenetére
Szerintem egy 33/28/0-s arms talenttel is lehetne szép damaget csinálni ha az imp slam ki van talentelve és van wf támogatás
Csak tudni kell használni az autoswing metert a slamek miatt, nehogy kimaradjon egy white hit
Egyszer kipróbálnám egy raiden, csakhát nem raidelek
-
sasa311
veterán
"nem értek a warrikhoz"
"Skill>gear"Miért érzem úgy, hogy ez egy nem annyira megalapozott kijelentés?
Btw a fury warrinak van DPS oszt' hello. Annyit adott a raidnek.
Az armos warrinak van a DPS (olyan, amilyen), de van egy jópofa talentje, úgy hívják Blood Frenzy. Ez azt csinálja, hogy minden bekapott fizikál dmg-et növel 4%-al gyk konstans.
Nézzük a mi tegnapi raidünket példaként:
Van benne
-2 rugó, kettejük DPSe 4236
-2 hunter, az övék 3656
- 1 cement sámán (ő mondjuk most "kívülálló volt" szar gearbe), számoljuk a cement sámánt most 1700 DPS-nek.
- Egy retripala, 1700 DPS, ebből mondjuk 1400-nyi fizikál.
- és a 2 tank 950 DPS.A DD warriort most ne számoljuk.
Ez összesen ~12.000 DPS.
Ennek a +4%-a 480 Raid DPS. Tehát Most az überimba dual warglaives gnumunk tolt 2280-at. Ha Arms lenne akkor "csak" 1800-at kellett volna tolnia és a raid DPS ugyan ott lenne. De 1800-at még szarabb gearbe is össze lehet hozni Armson, mondjuk Arcsis vagy KJ-s karddal biztosan többet is.mod: Csak, hogy legyen flém és Ammanas ne unatkozzon
-
Nevar
aktív tag
válasz
Wolverine #16525 üzenetére
Ottani kék-zöldekről annyit, hogy az első insta questnek jobb rewardjai vannak mint a s4-es honoros cuccok, bár socket nincs bennük (most konkrétan egy bracerre gondolok) de elvileg azt meg lehet bele ütni majd. Durva
Egyébként Hollowing Fjord gyönyörű, nem győzök nézelődni, remélem a többi hely is ilyen hangulatos lesz.
-
L4mie
veterán
válasz
sasa311 #16524 üzenetére
Hát nemtom, szerintem is inkább fury ha kemény dps-t akarsz tolni.
Hozzátenném, nem értek a warrikhoz, de látom amit látok, hogy míg a hasonszőrű gearrel megáldott armsot simán lenyomom ütlegshamival, addig a fury-t csak nézem, hogy ez már megint mit csinál MH ban az AOE között dps ben, BT ben a lockok előtt, etc.
BTW: Skill>gear -
-conrad-
addikt
Mert minek akarsz te furyval kalimpálni, mikor nem nagy szám a DPS-e sem
Just for you:
fury warri dpsMondjuk én meg faszán elbasztam a dps-em ebben a körben, egyrészt a krisnásokhoz tettek (resto dob no heroism) másrészt .. asszem itt haltam ki 1x és CR(?)
-
elit_hun
őstag
Mivel még nem linkelte senki stramelhető formába a wotlk intrót: [link]-csak ha valaki lusta letölteni
Még, hogy nincsenek látható gnomok...szemüveg luxus?
-
Wolverine
félisten
-
sasa311
veterán
-
DebilEvil
tag
válasz
Wolverine #16508 üzenetére
Ok, belatom szo szerint igazad van, mert igen igy volt elso.
Miert is lehetetett elso: dps rekordot akart donteni, o hasznalt mindent amit tudott, mert ugye javitani akart. Masok mit hasznalnak egy 3/4 eve farmolt instaban SWP gearben?A lenyeg, hogy lehetsz elso, de jelenleg enha shamannal sem a rugokat, sem a huntereket, sem a lockokat nem lehet megelozni, ha megtortenik, akkor annal kell keresni az okot, hogy miert tortenhetett meg.
-
Vistaboy
veterán
Akkor is, amikor már az eredeti 10-napos trial accot is megcsináltam vagy 10-szer, ugyanarról az IP-ről?
Figy, ha bármikor csinálhatsz, akkor csinálj nekem egyet, és küldd el priviben a kódot. Mivel a DVD megvan, nem kell letöltenem. Ha tényleg bejön, big f*cking THX from me!
Cathfaern: Nem lesz az, a Friends List-emen rajta vannak.
És ha tudom a kari nevét, akkor pláne. Vagy azóta már nem úgy megy?
-
Vistaboy
veterán
Na most lehet hogy egy kicsit sokat remélek, de emlékeim szerint amikor kijött a BC, akkor azt is ki lehetett próbálni 10 napon keresztül, mielőtt megvetted volna a kiegészítőt. A WotLK-nál nem lesz ilyen lehetőség?
Ui.: Úgy emlékszem, hogy amikor leszedtem, már lejárt az ingyenes hónapom (WoW alapjáték), így akkor az nem volt gond, talán itt sem lesz.
Jó lenne egy 10 nap erejéig visszatérni a játékba. Elköszönni mindenkitől, mivel már fényévekkel járnak előttem, de legalább elhülyülnénk egy kicsit.
És most lehet hogy sokan megharagudtok rám, de sajnos akármennyire is akarnék játszani most a WoW-al 10 nap erejéig, annyira már nem érdekel a dolog, hogy ezért GC-t vegyek. Csak szeretnék elbúcsúzni a régi haveroktól.
Apropó, ha valaki megvenné az accomat, írjon privit és megbeszéljük. Igaz már lejárt, de a játékot és a kiegészítőt a kódokkal együtt eladnám. Igaz nincsen hipertápolt karakterem és igazán pénzzel sincsen eleresztve, de aki esetleg akar eredeti WoW-ot és BC-t olcsón, az keressen meg, megegyezünk.
Wolverine: Majd köszönjél már el a többiektől a nevemben. (Lulu, Amela, Blazze, Brutal és a volt Lightbringers tagjai). Jövő héten indul a ROM béta tesztje, így már nem tudok.
-
Cathfaern
nagyúr
Akkor egyezzünk ki abban, hogy a cement sámli aggrocapelt, viszont abban tévedtem, hogy ez az oka annak, hogy nem top DPS, ok?
-
sasa311
veterán
válasz
Cathfaern #16501 üzenetére
Azt mondtad lehetne
Volt valahol régebben egy ilyen WWS statisztika, ahol classonként lehetett nézni a "legesleg" dolgokat, egészen egyértelmű volt, hogy a sámán le van maradva, mint a borravaló.
Azt, hogy nem aggrocapped abból mondom, hogy mi cement sámink nagyon jó dmg-et tol (retripalán is pl 1800 körül) és nem panaszkodnak aggrora.
Az, hogy nyert DMG listát sámán a világon semmit nem jelent, túl sok dolog befolyásolja. ha mondjuk Brutalluson nyerne egy cement sámán dmg listát (mer ugye az tank'n' spank) az talán jelentene valamit, de én ilyenről nem tudok, csak 1 guildról ragnán, ahol bruta first killen cement sámán volt a "top" de ott mindeki másnak fos DPS-e volt kivéve azt a sámlitKicsit pofoztam ne legyen flém-generátor XD
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
sasa311 #16499 üzenetére
Azért egy pill, sose mondtam, hogy a cement sámán top DPS lenne. Ugyebár DPS =|= threat, s mint írtam is (meg Wolv is utánam), a sámánnak az ég világon semmi threat csökkentője, míg minden más DPS kasztnak van bőven.
Elitistjerksről:
"Enhance Shaman are severely threat capped - not as badly as a Ret Paladin, but worse than a DPS warrior. With no active threat reduction we rely on buffs, items, and strategy to reduce our threat." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest