Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #5703 üzenetére
Szeretek játszani minden tierben. Én nem nézem le azokat akik t6 vagy alatta játszanak. Szívesen megyek szakaszba is, t1-t6 szinten. Nyugisabbak a csaták, kevesebb az anyazás, meg az okoskodás.
Ha valakinek kell segítség húzásra t1-t2-ben, akkor minimaussal vagy Rönó AC-val megyek mert 60-70%-ra lehozzuk a csatákat.
---Csak nem reklámozom.. tegnap is megkaptam egy kis köcsögtől a leosztást.
E100-al egylővéseztem a Type59-ét erre beszolongat, hogy prémiumos noob vagyok, és csak a GOLD lőszer miatt tudtam kilőni. Mondom neki nézze már meg a statomat, ennyi GOLD lőszer a világon nincs
Erre meg azzal jön, hogy kis tierben játszom.. (mintha az szégyelni való lenne.) és amúgy is csitter vagyok. Még nyomta a "sértéseket", de az angol tudásom arra már nem terjedt ki, hagytam a fenébe.Na most ezekután megnéztem a statját, mert az ilyen károgások is bosszantóak.
Legtöbbet Type-al ment, + alacsony winratió + alacsony Hit ratio. Okoskának t10-es tankkal 300 alatti csatája van (nekem csak az E100-al több mint 1.300) Az átlag tankszintem 7,3 neki ez is alacsonyabb. És erre mondja, hogy én játszom kis tankokkal. Ehhh.
ja... t8-t9-t10 tankkal több csatám van (kb. 7000), mint neki az összes csatája.
Ehhez nem kell sokat matekozni,Mit lehet az ilyen kis hantaboyokkal kezdeni? Szája sincs és úgy üvölt.
Azért zavar, mert egy nudli a teljesítménye és mégis csahol.
Ha diegho (meg néhány név még a naptárba) szintű játékos mondja az nem zavar.... tényleg. Más dimenzió.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest