Hirdetés

Aktív témák

• KaLeun

senior tag

Ritka érdekesen napom volt. Mostanában ezzel a 3 tankkal játszogatok, a ma napon valami különös dolgot műveltek :

-JT (fun), még a gyufaszálat is eltaláltam a pálya másik végéről, de egyszerűen nem volt átütő lövésem. :U

-T34(farm), teljesen befogott tankokat nem bírt eltalálni és kidobálta a lövéseimet a célzókörön kívülre. Pl. 3 nehéz állt egy más mellett (kb. így: ///), a középsőre (KT) lőttem.. puff fölé... dupla olyan nagyságú kör is befogta volna... :W

-AMX13 90(grind): csak a szokásos... még egy Ratte-t sem találtam volna el vele... :(

Minden hülye megtalált, ráadásul még fel is vettem a kesztyűt...

JT-vel mozdulatlanul állok a hegytetőn, puff T-50-2 kamikaze...

Szintén JT, egyedül feltartom az ellen főerőit, már csak 1-2 lesebzett ellen van ott, sehol semmi akadály de a 13 90-ünk pont előttem talál helyet..

Encounter Murovanka, lottóötös szintű td helyre beáll 3 t8 nehéz és siránkoznak. Kérem a helyet, válasz: nem csinálok semmit és miattam vesztünk... 3 db. [R]...

T34, elkezd goldozni vmi egysíkú. Követökre is talál. Mondom, hogy nem vettem, mert ajándék volt a wg-től... blabla ... Quit...

10 hónap után visszatornáztam a wr-om. Most már csak a régi szintre kell beállítanom :))

Aktív témák