- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Angel1981 #49511 üzenetére
Megnéztem az noobmétered én is. Az igazság az, hogy igencsak gyenge vagy. Persze ez még az eleje, de ha már most beruházol, az kétségtelen véristván génekre utal. Nem tudom, mit takar a 20 év fps tapasztalat pontosan, de hülyeséget is lehet csinálni hosszú időn keresztül. Maga az időintervallum önmagában nem garantál vagy támaszt alá semmit. A stílusodat elnézve pedig - ugyan nem szeretnék személyeskedésbe vagy fals előítéletekbe bocsátkozni, de - meglehetősen bárdolatlan, kezdő benyomást kelt.
Nekem az a véleményem, hogy HA itt leszel még 1000 csata után is, akkor biztosan meg fogod bánni, hogy eladtad a prém pzIV-et. Még akkor is, ha rájössz, hogy alapvetően nem a stílusod, mert pl arty-zol vagy akármi...
(#49616) Fel:
Valószínűleg mi túl jók vagyunk a WG-nek. Itt nincs olyan fizetési hajlam+birka hozzáállás, mint a többi régióban.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest