Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Angel1981 #49511 üzenetére
Megnéztem az noobmétered én is. Az igazság az, hogy igencsak gyenge vagy. Persze ez még az eleje, de ha már most beruházol, az kétségtelen véristván génekre utal. Nem tudom, mit takar a 20 év fps tapasztalat pontosan, de hülyeséget is lehet csinálni hosszú időn keresztül. Maga az időintervallum önmagában nem garantál vagy támaszt alá semmit. A stílusodat elnézve pedig - ugyan nem szeretnék személyeskedésbe vagy fals előítéletekbe bocsátkozni, de - meglehetősen bárdolatlan, kezdő benyomást kelt.
Nekem az a véleményem, hogy HA itt leszel még 1000 csata után is, akkor biztosan meg fogod bánni, hogy eladtad a prém pzIV-et. Még akkor is, ha rájössz, hogy alapvetően nem a stílusod, mert pl arty-zol vagy akármi...
(#49616) Fel:
Valószínűleg mi túl jók vagyunk a WG-nek. Itt nincs olyan fizetési hajlam+birka hozzáállás, mint a többi régióban.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest