- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Ok, rendben, köszönöm szépen a jó tanácsokat / intelmeket!
Elismerem, magában a játékban még nincs sok tapasztalatom, de tudom mit beszélek, hidd el!
Abban teljesen igazad van, hogy a tapasztalattal a szokások is kialakulnak, de én azt már kezdetektől tudtam, hogy nem leszek "kamikaze" rohamvezető, sem felderítő, én elsősorban sniperkedni szeretnék!
Szerintem a tapasztalatomhoz mérten jó is vagyok benne, és a Schm. ebben nagy csalódás volt számomra; hiába pontos az ágyú ha gyenge, és az oldalvédelme is nagyon rossz a tanknak, általában ha oldalról megleptek, "oneshot" volt a helyzet....Mondjuk úgy jó tanulópénz volt, azóta nagyon alaposan megnézem egy adott tanknak az oldalvédelmét is.
Persze több ágat is ki szeretnék maxolni, de azt már most tudom, hogy nekem elsősorban az erős front /oldalpáncélzattal ellátott, viszonylag lassan mozgó, sniperkedésre alkalmas egységek fognak tetszeni, aranyközép tűzgyorsaság / sebzés értékkel.okos67:igen ezen játszom! Huhh! Csak 21 volt??? Bevallom, nem néztem meg külön, csak saccoltam, többnek tűnt!
Igen, elismerem, persze, lehet, és KELL is rajta javítani, de nem vagyok pénzes vérpisti, aki azt hiszi, pénzzel meg lehet oldani mindent, és azonnal jön a siker.
Peace!
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Noctua NH-U14S processzorhűtő
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest