- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topic
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Ok, rendben, köszönöm szépen a jó tanácsokat / intelmeket!
Elismerem, magában a játékban még nincs sok tapasztalatom, de tudom mit beszélek, hidd el!
Abban teljesen igazad van, hogy a tapasztalattal a szokások is kialakulnak, de én azt már kezdetektől tudtam, hogy nem leszek "kamikaze" rohamvezető, sem felderítő, én elsősorban sniperkedni szeretnék!
Szerintem a tapasztalatomhoz mérten jó is vagyok benne, és a Schm. ebben nagy csalódás volt számomra; hiába pontos az ágyú ha gyenge, és az oldalvédelme is nagyon rossz a tanknak, általában ha oldalról megleptek, "oneshot" volt a helyzet....Mondjuk úgy jó tanulópénz volt, azóta nagyon alaposan megnézem egy adott tanknak az oldalvédelmét is.
Persze több ágat is ki szeretnék maxolni, de azt már most tudom, hogy nekem elsősorban az erős front /oldalpáncélzattal ellátott, viszonylag lassan mozgó, sniperkedésre alkalmas egységek fognak tetszeni, aranyközép tűzgyorsaság / sebzés értékkel.okos67:igen ezen játszom! Huhh! Csak 21 volt??? Bevallom, nem néztem meg külön, csak saccoltam, többnek tűnt!
Igen, elismerem, persze, lehet, és KELL is rajta javítani, de nem vagyok pénzes vérpisti, aki azt hiszi, pénzzel meg lehet oldani mindent, és azonnal jön a siker.
Peace!
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Horizon: Zero Dawn
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest