Hirdetés

Aktív témák

• Angel1981

veterán

válasz vhw #49506 üzenetére

Ok, rendben, köszönöm szépen a jó tanácsokat / intelmeket! :R

Elismerem, magában a játékban még nincs sok tapasztalatom, de tudom mit beszélek, hidd el! ;)
    Abban teljesen igazad van, hogy a tapasztalattal a szokások is kialakulnak, de én azt már kezdetektől tudtam, hogy nem leszek "kamikaze" rohamvezető, sem felderítő, én elsősorban sniperkedni szeretnék!
    Szerintem a tapasztalatomhoz mérten jó is vagyok benne, és a Schm. ebben nagy csalódás volt számomra; hiába pontos az ágyú ha gyenge, és az oldalvédelme is nagyon rossz a tanknak, általában ha oldalról megleptek, "oneshot" volt a helyzet.... :(((

Mondjuk úgy jó tanulópénz volt, azóta nagyon alaposan megnézem egy adott tanknak az oldalvédelmét is.
    Persze több ágat is ki szeretnék maxolni, de azt már most tudom, hogy nekem elsősorban az erős front /oldalpáncélzattal ellátott, viszonylag lassan mozgó, sniperkedésre alkalmas egységek fognak tetszeni, aranyközép tűzgyorsaság / sebzés értékkel.

okos67:igen ezen játszom! Huhh! Csak 21 volt??? Bevallom, nem néztem meg külön, csak saccoltam, többnek tűnt! :D
    Igen, elismerem, persze, lehet, és KELL is rajta javítani, de nem vagyok pénzes vérpisti, aki azt hiszi, pénzzel meg lehet oldani mindent, és azonnal jön a siker. :)
    Peace! :R

Aktív témák