Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
babferi
tag
válasz
Csabi04 #47811 üzenetére
Hat en is beleneztem , de csak bizonyos helyeken. Nem vagyok egy pro , de ezek sok zoldseget osszehordtak ( mar aki hozzatudott bizonyos kerdesekhez erdemben szolni mert hat nem mindenkinek sikerult
) . Meg ezek is emlitik , de nem tudom sokan mitol vannak betojvaa az uj angol TD agtol . Kicsit olyanok ezek (T5-tol felefele ) mint a KV5 . Nagy lomha dogok eros pancelzattal , tavolrol problemas veluk , de egy bizonyos tavon belul eleg konnyen lohetok szembol , van azert rajtuk kupola nem is kicsi .
Tuzi :
Nem amikor vettem premet en sem tapasztaltam semmi plusszt . Meg egyebkent , hogy ez az allitas beigazolodjon jo par ember statjat kene megnezni , kulonbozo idoszakokbol kiragadva x szamu csatat , premmel ill. anelkul . Egy meres nem meres
A random WoT olyan amugy is mint a nok , ciklusai vannak
. Van , hogy bizonyos tank egy idoszakban allandoan eg maskor nem , vagy allandoan eltalasz olyan takot ami eppenhogy kilatszik a ko mogul , maskor meg relative kozelrol totalbol mellelosz .
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest