Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Specii
csendes tag
Hogy ha már ennyire megy a statharcolás, beszállnék én is a mókába ha nem bánjátok...
Az effiency egy olyan dolog, amit prémium befektetésével könnyen megtolhatsz ( E-100 aranylőszer... kipróbálnám hogy a kutya rúgja meg). Innentől kezdve nem mérvadó skill szempontjából, ámbár egy előzetes felmérésnek jó hogy randomba tudja az ember hogy milyen gyorsan fog a csapat elhullni.. mert ugye mindig a pirosak győznek
Na szóval:
Még a tiéd:
Az átlagsebzésünk különbsége kedves csikánó 706,53 körönként.... szóval simán leminősíthetnélek a sárga földig csupán azért mert én vagyok a jobb... ugyebár az erősebb kutya teszi a dolgát amit "b" betűvel kezdődik.
De hogy ez még ne legyen elég az IS-3 as rajtankodon 1398,43 ugye az átlagod.. amit a T20 nevű csodálatos amerikai EGY tierrel kisebb tankkal majdnem hozom (1391,1) ami ráadásul médium.... A pershingről meg ne is beszéljünk, a T20 elég volt.
Ugye egy nálad gyengébb játékossal simán könnyű kikezdeni... na de megszólalt az überpró nézzük erre mit reagálsz.
A Borcz témával kapcsolatban... igenis én is odaszólok sűrű szidások közepette a por népnek ha balgák és azt csinálják, amit nem kéne. Mert ugye a birkákat is vezetni kell valakinek. Erre még offical fórumon rákereshetsz a "lemmingtrain"-re hátha tanulsz valamit.
Amúgy Borcz tényleg nem egy sztár
de csak valami oka hogy köztünk van... úgy mint a közutálatnak örülő kacsa1 is...
Egy megnyilvánulásából nem ítélheted el azonnal az embert, mert ezzel önmagad írod le... Bamm és csattanó.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest