-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Én ugyanazon a véleményen vagyok mint ollie, szerintem is egy rakat kaka lett a t110e4. A 8.0-ás nerffel nagyon átestek a ló túloldalára a WG-s srácok. Előtte OP szagú volt ez tény (nem hiába volt a globális wr 55% fölött), de túl sok mindent lehúztak rajta. Pl.: az O. 268-hoz viszonyítva sehol nincs azóta. Se mozgékonyság, se páncélzat, se DpM. Egyedül ugye a forgatható torony maradt meg, mint pozitívum, de nekem az vajmi kevés vigasz volt, így a 8.0 kiadása után nem sokkal el is adtam. Pedig nem ment rosszul vele:
(sorban: csaták száma / wr / találati arány / kill p. battle / detect p b. / átl. sebzés / átl. xp / effi)
7.5-ös időkben ~3600 körül sikerült hozni az átlagsebzést, utána 8.0-ban drasztikusan csökkent és vele együtt a wr is. Félreértés ne essék, nem azért adtam el mert romlott vele a statom, hanem egyszerűen azért, mert egy rakás fost csináltak belőle.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest