- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Századoztunk éppen, mikor az egyik csatában 5:-5-re nyertünk.
Az ellenfél önmagát nyírta ki. :-D(#33719) Timyyy: teljesen jól látod, tényleg így van. De nem is állítottam mást, ha esetleg ez lett volna kiolvasható az irományomban.
Én igazából pont azért nem akarok minden áron a 8as tankokra nyomulni, mert 5-6-7 tierben élvezetesek a csaták - már amikor nem full agyhalottakkal rak össze az MM -, és még keresni is lehet, illetve ami az első, hogy tapasztalatot szerezzek: pálya és tankok terén.
A Type-ot augusztusban vettem, mikor utoljára lehetett venni, nem volt drága, ezért ruháztam be. Tudom, hogy kellene sima 8-as tank, hogy kitapasztaljam a nagyobb tier-ű csatákat is, de idővel majd elérem azt is. Nem sietek. Mint láttad, nem 1 esetleg 2 ágat húzok , hogy minél hamarabb elérjem a Tier 10 - hova netovább - tankot, és elmondhassam magamról, hogy nekem már van 10-es tankom, hanem egyszerre több nemzet, több ágát is. Így legalább kitapasztalhatom, hogy számomra melyik stílus lehet majd a nyerő, melyik fekszik a legjobban és a nagy tier-ben már csak azokat viszem majd tovább. De köszönöm a támogató, építő észrevételed.
Aktív témák
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest