Hirdetés

Aktív témák

• Fel

addikt

Én is szeretem. A vasút mellett irtó jókat lehet pofozkodni, teljes hosszában. Az artistáknak nem kedvez, ami előny a tankok számára.. :)
    A jelenlegi felhozatalból talán csak El Hallouf-nál a rezeg a léc, azt tényleg nagyon elszarták az átdolgozással. Valamint South Beach, de az a fps leesés miatt gyűlöletes, de az javul majd.

Egyébként Storm írta az orosz fórumon, hogy lesz majd ilyen pálya kizárásos rendszer*, de nem egyhamar. Először is megfelelő számú pályának kell lennie... Azt nem írta ez mennyit jelentene :U A jelenlegi állás szerint új pálya csak jövő év második felében kerülhet a játékba. Addig átdolgozzák a régieket, és nyáron visszakerül Swamp és Komarin (átdolgozva), és csak ezek után jöhetnek új mapok.

*3-at lehet majd megjelölni, ami a legkevésbé kedves, és azt fogja a legritkábban bedobni. Ez megfelelő játékosszám és kb. azonos közutálat esetén jelentheti azt, hogy egy-két map kikerül a forgásból.

------------------------------------------------------------

Nocsak-nocsak, mit találtam: Letölthető a 8.2 patch! Természetesen telepíteni még nem kell, mert akkor ma nem fog menni a játék. De holnap leállás alatt fel lehet rakni, és nem kell majd várni a launcherre, hogy leszedje szerver indításkor.

Aktív témák