-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Nem akarok belerondítani a nagyszerű eszmefuttatásodba - eskü már jó ideje nem játszom, de néha benézek, hátha elkapok 1-1 agytrösztöt, aki elmeséli, hogy mitől is döglik a légy -, de megnézhetsz engem is: Nyrdian. Gold ammoról sose hallottam, századba, ha 5x voltam, prémiumom kb 2 hónapig volt max, hitratem még az artyzást + vakon lövöldözést nézve is szar, közelébe sem érek dieghonak és a többi játékosnak, mégis megvan az 50%os winrate.
Szerk: Amcsi ágon pedig megvolt a régi T34, freeXP nélküli grind is, bővel jók az amcsi tankok, csak nem kell a mező közepén kolbászolni...
Ps: ha lőveggel lővőd az lehet, hogy szar, de próbáld meg löveggel lőni, nah az egész más...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest