Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
Ezt írtad
A problema az az - legalabbis ahogy eszrevettem - h a jatek nem ad sokkal tobbet annak a scoutnak aki vegig jatssza ertelmesen a meccset
Erre mutattam példákat.
Az meg, hogy az "átlag" mit csinál teljesen más kérdés.
Az "átlag" agyatlan, megdöglik az első 30 másodpercben úgy, hogy legfeljebb kap egy scout plecsnit meg 100 xp-t.
Jellemző az "átlag" scout tankosra a "miért rakja a szegény kis tankomat a nagyok közé" kérdés.De az átlag tankos se jobb főleg magasabb tier-ben.
Mai példák, ST1 bejön d-25T-vel tier9-be kioszt mindöszesen 600 hp-t de ezzel a bázison kempelve kilő 3 tankot és ő a faszagyerek.
A másik kör, T110E5 és 2db E75 nem képes végigmenni Himmelsdorfon a hegy alatt amikor szemben van 1 IS-8 meg 1 E-75. Megnéztem az egyik E-75-öt amikor vége lett a körnek nem sebzett 1k-t pedig a 128-as volt rajta. A jóembernek meg van 22k köre.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest