- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- iPad topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Na megindokolták, hogy miért adják creditért a gold ammot. Egyelőre nincs tervben, hogy ezt megszüntetik, de e miatt némi balanszolás elképzelhető azoknál a tankoknál, melyek prémium ammoval túl erősek lettek. Ettől félek...
(#24229) marked one94: nekem nagyon rosszul ment tegnap, csodálom, hogy egyáltalán ennyi eff-et elértem: [link]. Nem mondom, hogy szopóág, de amit a csapatom sokszor művelt, az nagyon kiborított.
(#24230) kanyipicske: nem egy kategória a kettő. Az E4 volt a kedvencem, amíg nem kapott egy jelentős nerfet 8.0-ban, szerintem már jobb a T30. Az E5 meg sose volt a kedvenceim között, bár egyáltalán nem rossz tank. Most inkább az E5-tel megyek, ha megyek a kettő közül, de mint írtam, nem egy kategória a kettő, így nem is összehasonlítható. Ja, látom E3-at akartál írni. Az nincs meg, de jókat hallok róla. Nehéz átlőni szemből, jó az ágyúja, mozgékony, mi kell még? Az E4-et gyakorlatilag minden átlövi szemből.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest