- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Patrick76496 őstag Oda is T-34-et... Poén lenne, teleraknák a játékot különböző nemzetiségű egyforma tankokkal. Lenne legyen, orosz, kínai, meg német captured T-34. Szerintem a lengyel ág rossz hatással lenne a játék minőségére. Gondolj bele elárasztanák a WoT-ot a sok kis 10 éves lengyel, meg a magukat háborús veteránnak képzelő idősebb játékosok. Persze ez csak a player-ek szemszögéből nézve rossz, a WG-nek plusz pénz, többen vennének aranyat, meg prémium tankokat. Aztán jönnének a lengyel prémium tankok, biztos vesz mindenki majd egyet mondván, hogy "nekem hazai tank kell!" Most is megmutattam ismerőseimnek az új kínai tech tree-t, meg hogy mi várható még pár update-tel ez után, és mondták, hogy ezek szar kínaiak, "magyar tankot akarunk". Nem tudom mi az annyira izgató abban, hogy valakinek hazai tankja legyen, főleg ha a legkomolyabb lövegük is csak 75 mm-es volt, és még az sem saját... 
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest