-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Multikiller #169 üzenetére
Ebben az a legszebb, hogy vannak olyan kill-re éhes játékosok, akik képesek beállni váratlanul a fegyvercsövem elé (miután 100-200HP-ra lelőttem az ellenfelet) csak hogy övé legyen az a rohadt frag... Ha véletlenül hátba lövöm, akkor én vagyok a noob. Csütörtökön vagy pénteken egy nap alatt összejött pár ilyen csapatsebzésem, vártam hogy kéküljek, de szerencsére nem lettem kék.
Az is szép amikor "tudatlanságból" áll be elém. Tegnap Ferdivel becélzom az ellen top tankját egy Jagdtigert. A lövés pillanatában vk3001p begurul elém... A tornyába kapta hátulról, maradt 10% élete... Nem tudom mi volt a terve a jagdtiger ellen, mindenesetre kilőtték, innentől nem tudtam ebből a pozícióból támadni, kitakarta a célt...
A másik hasonló mentalitású játékostípus, aki a saját bázison kempel (jellemzően top tank), majd ha már olyan 2-3-szoros túlerőben van a csapat, akkor megindul levadászni a lesebzett maradék ellenfelet, addig se a pingelésre, se a segítségkérésre nem reagál. Ha az ellenfél vívja ki a döntő fölényt, akkor megindul az ellen bázisa felé foglalni (ilyet meg type59 playerektől láttam az utóbbi hétben többször is).
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Packeta
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest