Hirdetés

Aktív témák

• AlexWolf

senior tag

válasz diegho #14293 üzenetére

Azért lássuk be, hogy ha mondjuk az 1000 effi fölötti játékosok maradnak meg, akkor ott az arány megoszlása kb úgy nézne ki, hogy lenne kb 80% olyan játékos, aki olyan vagy a körüli, mint mondjuk én, és lenne 20%, aki hasonló mint Te. DE és itt a lényeg. Sokkal jobban számíthatnál a csapattársaid képességére, mint most. Hiszen akkor elvileg csak olyan játékosok lennének, akik tudják a tankjaik képességeit, hogyan forogjanak, mit lőjenek, hogyan fedezzék a másikat. Szóval sikertelenség tekintetében, lehet hogy maradna az 50% körüli winrate, de olyan meccsek baromi ritkán fordulnának elő, hogy 5 perc, és a negyedik kilőtt ellenség után azt veszem észre, hogy egyedül vagyok 11 ellenséggel szemben, ami jelenleg majdhogynem tendencia.
    Megnéztem a múltkori videódat, ahol a T29-el alkottál (amikor 2700XPt kaptál), ha az ellenségnél a veled szemben lévő a 4-5 tank között lett volna 1-2 értelmiségi, akkor hamar rájöttek volna, hogy HE-vel a százhuszonvalamennyi HP-dat 2 lövésből leszedhették volna. Félre ne érts szép kör volt, de kellett hozzá a béna ellenfelek hathatós segítsége is. Ám ha az ilyenek veled vannak az gáz.

Aktív témák