-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
Dobi 562 #11864 üzenetére
Mégis, hogy mondhatsz ilyet. Hős csapattársad hátul tartalékolja magát arra az esetre ha elbénázod(om) és átjut az ellenség legyen aki feltartóztatja őket. Az utóbbi időben támadó módban is elég sokszor találkozom ilyen zsenikkel. Egyszer a top tankunk egy IS3 kergetőzött hátul egy 3601-essel miközben én idióta próbáltam támadni és megnyerni a csatát. Nem sokon múlott, hogy sikerült is jópár ezer sebzést ki is osztottam. Persze az utolsó másodpercekben az IS3 észbe kapott, hogy hé akár még nyerhetünk is és elindult előre, de akkor már késő volt és letelt az idő. Természetesen már az elejétől fogja fingeltük a térképen, hogy támadjon már, mit szórakozik hátul és kapott pár kedves hozzászólást is de ez cseppet sem zavarta, hisz a fogócskázás fontosabb volt.
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Formula-1 humoros
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Mini PC
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest