-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Szerintem kijelenthető, hogy az esti órákban játszhatatlan ez a játék. Annyi a hülye, hogy az valalmi elképesztő.
Gondoltam megyek a T110E4-el. Sokan vannak fent, sokan T10 tankkal, lesz mire lőni. Nem kellett volna...
Az első csatában, Ruinberg assault, ugyan 5-en idultunk egy oldalt védeni, de 3-at pillanat alatt elkapott a hév és szétlövették magukat (T110E5, IS-4, Lorr. 40t). 5 tankot kiszedtem, de szépen felőröltek közben.
A legutolsó, El Halluf encounter, és megdöbbentő volt, hogy még sokan most sem érzik hol a helyük. De ez sem lenne, gond mert többen is írták, hogy kienek hova lenne érdemes menni, de hiába...
É-i sarokban, a hegytetőre mentem fogadni a feljövőket, IS-8 beáll elém, nehogy lőni tudjak. E-100 szintén jön, de az is csak kóvájog, fedezéket nem talál. KV-5 szintén felér, de megtámasztja a szemközti sziklafalat, ahol a 3 v. 4 arti közül vajon melyik nem fogja lőni? Idióta barmok----------------------------------------------------------
Dobi 562: Szerintem az S-70 a játék egyik legjobban kiegyensúlyozott lövege. Megfelelő páncélátütés, jó alpha sebzés, és a RoF is jó. Nekem a pontosságával sincs bajom. 83,54%-os a találati arányom vele, és IS-7-tel tartom a leghosszabb Sharpshooter combó-sorozatomat is (66, ha jól emlékszem).
Ha M62-T kell, akkor ott az IS-4
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Napelem
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest